Sziasztok!
Köszi az oltásos és a pöttyös válaszokat!
Én alapból se a rotát, se az influenzát nem adatnám be, az influenzát nagyanyám kérdezte, különben fel sem merült volna, a rotát meg a dokink mondta, de majd még rákérdezek megint... 40000 Ft...

azt tudtam, hogy drága, na de ennyire...
Pöttyök: majd akkor most gyakrabban mosom, hátha segít. Védőnő aszonta, hogy ugyanazzal az alkohollal és hintőporral lehet kezelni, mint a köldökét... de az alkohol nem csíp???
Fürdés: popsimosás nálunk is van, de hát lehet azt háton is...

És mi is szoktuk hasra fordítani Maját, jobban is tetszik neki, csak, mivel még nem tartja a fejét, gyakorlatilag az egész teste kint van, és hamar el kezd fázni. Azt hittem, erre van valami trükk. De akkor ezek szerint nincs.
Összes kis-és nagybetegnek jobbulást!!!
És Veronikusz! Neked boldog szülinapot! (kicsit utólag...)
Tisztulás: asszem én is túl vagyok rajta. Már kb 1 hete?
Judy! Örülök, hogy múlik a vesemedencetágulat!
Aproo! Nekünk tavaly november óta van kádunk, előtte kiskádban fürdött Léna, kb 15 hós koráig. Meg lehet oldani...
Emese! Várom a pajzán versikét, aztán majd teszek fel videót Lénáról, amint mondja, ok? Ja, és köszi a szavazatot a blogra, tudtam, hogy rád számíthatok!
Mi (lehet, hogy merész módon, de...) holnap elutazunk 4 napra Várgesztesre. Remélem jó lesz, Lénán kívül lesz még 2 kétéves csajszi, biztos jól ellesznek! Ha addig nem jönnék, mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!