A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi!
Keszeg Évi tényleg nagyon OTT VAN A SZEREN!!! :D :D

Banana!
szerintem se normális a dokid! Már bocsi :oops: Szofi 8 hónapig szopizott. Két éves korában aludta át az első éjszakát. Ő is kevesett szopizott????? Irtó jól gyarapszik babucid! nehogy már elhidd nekik ezt a maszlagot!!! MINDENT NAGYON JÓL CSINÁLSZ!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Orsiknak Nagyon Boldog Névnapot!

Oltások: influenzáról volt már szó korábban, én nem adatom be senkinek a családban, nem is tartom jónak. Rotáról dokim véleménye, hogy baromi drága és nagyon sok vírus okoz hányás-fosós betegséget, ami közül az egyik a rota, de szerinte kisgyerekkorban úgyis minimus átesnek egy hányós-fosóson, ami elég valószínűtlen, hogy pont a rota lenne. 2 kismamatársnak volt a Babójának hányós-fosós és kórház is lett a vége, de ott is csak rotára tesztelték, de nem az a vírus volt.

Holnap megyek Tóth dokihoz, már annyira várom, mivel múlt héten lemondta az időpontot és 12. hetesen láttam utoljára a Babót, most meg itt rugdos már nagyokat.

Fürdés: Tündét mi az elején hason fürdettük, mert amúgy sírt, majd utána háton és mindig fordítottuk hasra is, mint Veronikusz, azaz popómosás céljából.

Tünde: mi is voltunk a Kopaszi gátnál nagyon jó volt, majd kicsinyítek és teszek fel fotót.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Banana,
Szilágyi Erzsébet fasoron láttam ma egy angol turit, azt is megnézhetjük esetleg egy sétával egybekötve a városmajori parkban? :D vagy az messze van tőletek? (persze nem tuti, h van e ott babacucc)

Veronikusz
na jó, én is megfordítgatom néha (úgy, ahogy leírtad), de többnyire csak úgy ülve-fektetve van popsidörzsi mosókrémes ujjal..

Andi,
de jó, hogy Balu jól van!! Neked is jobbulást! :(

Dori,
de jó lesz Neked holnap :D mesélj majd :D

Na mostmá nekünk is el kell menni a kopaszigáthoz!! :lol:

MSE,
jól vagytok?
Versike, valami, he?? :lol: :lol:

jóéjt!
Vendég

Sziasztok!

(Nagy gépünkön nincs most net, ez itt Apja melós laptopja, de erre már végképp csak ilyenkor jutok fel, ha el nem alszom közben Melindával.)

Szo, jöttem, hogy nézek Myrtill-képeket és persze puszi innen is :) te kicsi lány meg, te Steffi.

Feltett szándékom volt, hogy nem olvasok vissza, persze a Jankával kapcsolatos dolgok miatt gombóc lett a torkomban, nem volt világos, hogy miről beszéltek.
Gombóc most is van a torkomban, csak már nem olyan nagy.
Eni, nagyon ügyesek vagytok, hogy így álljátok a sarat. Nyilván így messziről könnyű beszélni, de tényleg azzal tehetünk ilyenkor a legtöbbet, ha nem a rossz gondolatokat-érzéseket küldjük be oda a babónak. Gondolunk rátok sokat.

Lányok, Ancsáról semmi hír?
Tudom, teljesen természetes, ha valaki leszokik innen, de azt általában lehet tudni, mint pl. Györgyit vagy Barbit, hogy meló, ilyesmi. De Ancsával kapcsolatban nem emlékszem ilyesmire. Vagy kéne? (Nem mindig járok rendszeresen).

Gabikám, mindennap eszembe juttok ti is.

Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Dóri, , te is már a tizenhetedik hétben.... :)

Veronikusz, hát hogyne fordítottuk volna hasra. Úgy a fülük mögött is jobban meg tudtam mosni, Melindánál kellett gyakran, mert sokszor koszmós volt. Később mega hasamra fektetve fürdettük őket, kényelmes is volt, masszírozta is őket a zuhany.
Apropos.
Most meg ez van:

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
letettem a gyerekeket..............HULLA vagyok....Berke olyan hisztis volt egész nap, hogy hihetetlen.Ha én kivagyok néha 2 gyerektől akkor akinek 3 van az mit csinál??? :lol: :lol:

Veronkiusz!
Én mindig hasra is fordítom a Lettit, nem szól sosem egy szót sem, szeret fürdeni :lol: már néha rugdos is és ma már tök sokat nevetett :lol:
Jövő héten már mehetünk a 6 hetes kontrollra........nagyon elszaladt az idő.
A hétvégén folyamatosan jön a család Berke szülinapja miatt.Az én szüleim is elváltak és a Balázsé is.Minden nap jön valaki :) Főzhetek egész hétévégén, de nem, baj szeretek főzni :lol: meg lesz daubneres torta is ami szintén nem zavaró :lol: :lol: Lassan elgurulok :oops: :lol:
Na jó éjt Mindenkinek és köszi dícséreteket a Letykó nevében :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Mi is fürdettünk hason, szerették is. :) Még a kórházban mondta a kedvenc csecsemősöm, hogy szeretnek így lógni. :)

mtunde

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Csak így, két részletben sikerült.

Kép

Kép

Kép
memme

Az meg csak sokadik nekifutásra, hogy boldog ORSI-napot kívánjak! :oops:

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Tudom, tudom nagyon eltüntem...de végülis nem hiányolt senki :D
Nem volt pár napig net...ment a balhét t-home-osokkal...meg vizsgáztam, meg egyebek...

Na akkor sorban:
Myrtill!!!!!
Isten hozott kicsi lány...sok sok boldogságot kívánok Nektek.

Dorka!
Nagyon édesek vagytok...és hát Te :roll: :D NEM ÉR!!!!!!!!!

Veronikusz!
Mondtad régebben ,hogy a lányoknál nem volt semmi ovisbeszoktatóssírásrívás...na de nem lehet, hogy Szofinál valahogy így jön ki most az, hogy kistesó meg bölcsi?????????
Csak gondoltam hátha...de azért majd biztos elmulik...
:D :D :D

Tünde!
Na nem akarok belepofázni... :D
Én is megpróbáltam anno Orsinál azt, hogy amikor mondta, hogy el szertne járni tornázni akkor mondtuk, hogy ez a torna pelusnélküli...(akkor már túl voltunk mindenen, hogy rávegyük a pelusnélküliségre)...na ennek az lett a vége, hogy egyszer amikor anyósoméknál aludt akkor mondta anyósoméknak, hogy Anyát zavarja, hogy pelust hordok, de az nem baj neki, hogy Danin is pelus van és ő ezért szomorú...(pedig tényleg csak finoman próbálkoztunk). Szóval ezután inkább békénhagytam és nem szóltam semmit...3 hét múlva nem volt semmilyen formában pelusunk...
Ja és írtam egy gyermekpszihológusnak az esetünkről és pár óra múlva válaszolt. Ő mondta, hogy ne zaklassam semmivel se ,csak hagyjam, hogy ő maga intézze másképp...
www.frankzsuzsa.hu
lehet neki ímélt írni... :D

Memme!
Az olyan jó már amikor együtt fürdenek...én alig vártam régebben, hogy Dani is űljön a kádban...
Nagyon édesek a lányok...és hogy hasonlítanak... :D
Ja és Ancsáék költöztek Pilis(valamire) :D vagy talán építkeztek????? Vagy félkész házat vettek???? Már nem tudom pontosan, de sztem még nincs náluk net...de biztos jön majd...

Eni!
Izgultam ám értetek...
Tuti nem lesz semmi baj...miért is lenne...
Anyósddal meg nem foglalkozni és kész...

Gabi!
Dani 05.29...sztem inkább Ti is akkor...oké????? :D :D :D :D

Na megyek lesni a vészhelyzetet...

Kép

Kép
cukipofa

És persze köszönjük a köszöntéseket!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Eni
Jaaaj, remélem te azért nem értetted félre, amit írtam! Kicsit úgy tűnt, hogy a többiek igen... Persze nem ismerem a hátteret és csak az a kevéske alapján írtam, amit írtam. De az igen nagy gáz, hogy téged akar felelősségre vonni :shock: :twisted: Mégis milyen alapon??? Mintha erről tehetnél....
Elég sok mindenen keresztül mehettél....Sajnálom....Jankával viszont MINDEN okés lesz :wink: Annyian drukkolunk neketk, hogy nem lehet másként :wink:

Zsófi
Mondóka elég meredek :?
Csak hogy én isírjak valami "kedveset" :?
Múltkor sógoroméknál Iván mutatta, hogy ott a kuta szeme. Kicsit közelről, túl közelről, de a kutyát nem zavarta. Én mindig rászoltam, hogy ne nyúljon a szeméhez, mert az nem jó neki (persze van az állatnak 4 lába, odébb is mehetett volna, ha neki sok). Sógorom megelégelte a dolgot és közölte Ivánnal, hogy "Mi a f.szt csinálsz?????" Szörnyen kiakadtam :twisted:

Dorka
Letti gyönyörű!

Asszem Ivánt ébresztette egy szúnyog :? Folyt.köv

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

hello, koszonom mindenkinek a megerositest, nem lesz nalunk meg hozzatapi...:)
Veronikusz, mi eddig dezsaban furdettuk Zsofit, ott nem kellett forgatni, most viszont attertunk a kiskadra, es marhara elvezi, mikor hasra forditjuk, es pacsalhat ezerrel...:)
Memme, de edik a lanykak ott a kadban!
Borsi, benne vagyok a kozos turiban, mikor menjunk?

banana

Bori
Holle kaja nálunk is menő volt :wink: Bár Iván egyszerre sosem evett meg egy egész üveggel....semmiből :roll:
Örökbefogadás meg nehéz eset. Pasiknál máskánt megy, való igaz. De szetm nem azért olyan sok az intézetis gyerek, mert nincs aki örökbefogadná őket! Volt kolleganőméknek most lesz 5 éves a fiúk. Majdnem 4 évet vártak rá, mert a fene nagy bürokrácia :? Andris 2 éves sem volt, mikor beadták a papírokat a kistesóra. Még mindig nincs, TALÁN jövőre. Szóval nagyon nehéz. Persze nagyobb gyereket biztos könnyebb, mint újszülöttett... De ha egy évben csak egyszer valami rokon érdeklődik egy gyerek után, már nem adható örökbe :? Ez nem olyan régen van így. Azelőtt csak az egyenesági rokonok számítottak. Inkább szigorítani kellett volna ezen, mint lazábbra venni :twisted:

memme
Csajok nagyon édik!

Hasonfürcsi nálunk sem volt gond soha.....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

ISTEN HOZOTT KICSI MYRTILL!!! Steffi nagyon ügyesek voltatok!!!

Orsikat Isten Éltesse!

Tünde, Dóri: Mi is voltunk vasárnap a kopaszi-gátnál! :lol: Tök szuper hely és tőlünk kb. 10 percre van autóval,így megbeszéltük Petivel,hogy sokszor ki fogunk menni.

Veronikusz: Nálunk is volt mindig hasrafordítás.

Dorka: Nagyon szépek vagytok!

Memme: Nagyon csinik a lányok a kádban! A háttérben látható kishajó nekünk is van, csak kékben :-))

Eni: Küldök + energiát! Nem lesz semmi baja Jankának!!!

Rota: Én nem adattam be, viszont mi már megjártuk a Heim Pált egy hányós vírus miatt. De szerencsére csak 1 napot voltunk bent, mert nagoyn hamar rendbejött a fiatalúr. Viszont a barátnőm kisfia a Rotát kapta el, ők 1,5 hétig voltak a László kórházban és majdnem 1 hétig volt infúzion a kisfiú, annyira ki száradt a vírus miatt.

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok,

csak gyorsan mert uh-ra kell vinnem a kisasszonyt...

Banana, én is csak akkor kezdtem tápszert adni, mikor nem volt tejem (kicsit idegbeteg időszakom volt + Anna épp szopisztrájkolt és ez a kettő együtt betett kicsit a tejecskének), aztán mivel most is csak kevés tejci van, és mindig kap tápszert is, elkezdtük a gyümölcsöt, hogy annyival is kevesebb tápszer... Ha Anna szopizna rendesen + tejem is lenne, én se adnék még neki mást.

Rota: doktornő nálunk ajánlotta, meg is kapta Anna. Én is hallottam már rota miatt 1 hét infúziót, azért döntöttem mellette... Az influenzát viszont én se adatom be, abban nem bízom, mert az tényleg annyira változik az a vírus, hogy akkor is el lehet kapni, ha az ember beoltatta magát :( Pneumot mi 7 hós kor után kapjuk.

Eni, akartam írni tegnap, hogy fantasztikus a hozzáállásod, és tényleg NEM LEHET semmi baj Jankával.

Fürcsi: nálunk apa fürdet, jó sok vízben, nem fordítja hasra a törpét, hanem bőven aláfér a keze, mikor Anna lebeg és úgy mos popsit :oops:

Bori, Kistarcsa irányban nem tudsz valami jó turit? Bár apa lassan lelő, ha még veszek valami ruhát a törpének, már nem fér a szekrénybe ;) :D

Veronikusz: karácsonykor én fogok irigykedni :D Azon a részén még nem jártam Svájcnak, csak a német és olasz részen, de valami gyönyörű volt!!! Biztos, hogy Bern is szép.

Mindenkinek köszi a jókívánságokat az útra, nagyon várom már a jövő hét keddet!!! Hihetetlen, 25 évig nem jártam külföldön és teljesen jól megvoltam, most meg 1 nyaralás maradt ki és már viszket a talpam... meg lehet szokni az utazgatást, az biztos :D

No felébredt a lánykám... Majd jövök még. Bocs ha valakit kihagytam, 2,5 órát aludtam éjszaka (azt is két részletben), nem vagyok valami friss :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Azt még feltétlenül akartam írni: Memme, nagyon jó a fürdéses kép!! Már nagyon várom, hogy Anna ülni tudjon, olyan jó nézni, ahogy elpancsolgatnak a kádban :D

Én is rakok fel még egy képet, tegnap kaptam meg e-mailben :D Jártunk babamasszázsra, és nagyon élvezték a törpék, főleg az ismerkedést :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dorka!
Nyugi! Én is kivagyok sokszor :lol: :lol:
6 hetes kontroll: mi is jövő héten mentünk volna, de inkább eltoltam 4.-re mert akkor Szofi (elvileg) nincs velem. Úgy mégis csak könnyebb egy fokkal. :D
Képzeld! Éjjel műsor volt nálunk. :oops: Szofit 23 órakor lángoló fejjel vettem ki az ágyból. Éreztem is hogy vmi nem stimmel vele, mert a mesét már a fal fele fordulva hallgatta (hallgatta???) és mikor kijöttem már egyértelműen aludt. Gáz volt, mert mikor kihoztam, nem akarta bevenni a Panadolt, pedig imádja. :oops: végül beletöltöttem lefogva. :cry: de muszáj volt, mert addig 10 percenként kelt üvöltve. Végül éjjel Kata miatt is köztük kötöttem ki a földön megint. :oops: Remélem csak a rágófogai! Nagyon picit folyik is az orra.

Cukipofa!
Vizsga? Miből????? :shock: lemaradtam :oops:
Szofi-hiszti: szerintem ez most nem Zsófi miatt van. Mert pizsiben szalad az ajtóhoz cipőt húzni és utána zokon veszi, hogy úgy nem lehet elindulni otthonról + ha máshova megyünk akkor se akar öltözni + csak ha olyanja van akkor csinálja ezt. Ma ő akart szűkítőre üli és felöltözni. :shock: Nem értem a csajt!!! :roll:

Memme!
Csajok nagyon édik!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

JAj, nagyon édesek a képek!
A fürdőkádasak meg főleg, ilyenkor annyira szeretnék kádat.
Fogalmam sincs hogy fogunk zuhizni, ha Levi kinövi a kiskádat :?:

Örökbefogadás: apum sokáig olyan helyen dolgozott (és ott is laktunk) ahol több mint 50 fogadott gyerek volt. Csodálatos, de eszméletlen nagy küzdelem a családnak. Van nagyon sötét oldala is sajnos.
Pl.: amikor volt az a nagy botrány Terry Black Danijával, akkor egy család máér tárt karokkal várta a kicsi fiút, gyönyörű környezetben, sok tesóval. Aztán Terry eltűnt a gyerekkel 3 ghónapra, a rendőrök meg nem tettek seemit, pedig jogerős végzés volt....
Meg volt olyan eset is, hogy egy kisfiú túl későn került családhoz, nem piciként és totál begőzölt, lázadt, aztán megmérgezte a családot egy vasárnapi üditőitallal....na, ez nem nálunk volt, hanem vidéken.
Szóval van napfényes oldala sok-sok sikertörténettel, eszméletlen, dúrva családokból történő éjszakai rendőri közreműködéssel történő gyerekmentéssel (szegény babaát éjszaka hozták, 3 napja nem volt tisztába téve és csak sört kapott enni, iszonyú
volt) és van nagyon veszélyes, nehéz oldala is.
De mindent egybevetve le a kalappal azok előtt akik örökbefogadnak!!!

Az éjjelünk megint katasztrófa volt fél2től keltünk minden órában, most itt alszik rajtam, de ha letenném....
:lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, most van időm pár képre:

alszi:
Kép

mosoly:
Kép

na, ez már vigyor:
Kép

apája meg fog ölni, de akkor is felteszem:
Kép

így alszunk mi (néha csak így):
Kép

anya, mit művelsz velem?:
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jaj! ez csúúúcs! :lol: :lol: egyiken szebb mint a másikon :lol: :lol: ezek már műtét utáni képek? :oops: :D kitrtást az éjszakákhoz! látod! a nagyobbakkal se könnyebb (néha) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judit!
ez a "babakupac" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
képzeld! elfelejtettem a házassági évfordulónkat!!! :shock: :shock: :oops: :oops: tegnap hazaállított a férjem egy csokor rózsával és én még ekkor se kapcsoltam! :oops: :lol: kérdeztem viccesen, hogy "mi van? nő nap?" :lol: mikor mondta a férjem, hogy mért kaptam, rögtön lefagyott a vigyor. :shock: :? :oops: LEHET HOGY PICIT FÁRADT VAGYOK????? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: és még a férfiakat SZOKTUK ÁLTALÁBAN figyelmetlennek tartani. :oops: leég a bőr a .... :? :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aproka! hú ez brutális amiket írsz, hogy 3 napig tisztába se tették, úristen! min mehetett az a gyerek keresztül..? borzasztó. és hány ilyen eset lehet amiről nem is tudunk...multkor az újságban döbbentem le azon,hogy egy 1 éves gyerek éhenhalt!!.. pedig járt oda védőnő, csak mindig ruhában nézte! :x Sokgyerekes család, és a legkisebbnek nem jut? szóval komolyan mondom, úgy fel tudok háborodni az ilyen idióta szülőkön, hogy nem igaz.. :evil:
Más: a fotók nagyon jók!!!!! :D

Judy. jó lehetett a masszázs :lol:

Memme: fürcsis szupi :lol:

Emano? Gyuzso?

Kép
gablaty

Veronikusz!
Mondjam azt, h teljesen természetes, hogy nem jutott eszedbe......néha azt sem tudom milyen nap van, nem hogy hanaydika(lehet, hogy gyakran nem tudom) :lol: :lol: :lol: Legalább a férjednek eszébe jutott.....rendes tőle :oops: :)
Éjjel:kivagyok ...éjjel 3-ig nem tudtam megint aludni...valami miatt feszült a gyomrom meg a beleimnek olyan diszkomfort érzése volt(még mindig nem múlt el :twisted: )......3-kor elaludtam Letti 4:30-kor ébredt először...5-kor letettem Berke pedig 5:15-kor keresett....de szerencsére bementem és azonnal visszalaudt...
majd Letti kelt 6:30 felé....nagyjából 3 órát sikerült aludnom......
Ma megy a keksz krumpli diéta 1000-rel.....kalssz :oops: :twisted:Szofi hogy van???jobbulást neki!!!

Aproo!
Levi nagyon édes..... :lol: nagyon szép kisfiú... :lol: Nekem úgy tűnik ahsonlít a papára .... :lol: főleg a mosoly képen........

KépKépKépKép
vdorka3

szegény Berke :oops: jó kis szülinap :oops: azóta nem hányt?

ha tudsz pihenjél!

Szofi: ??? félek este folyt.köv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Az én gyomrom a kutya nem a Berkuszé...Őjobban van sokkal már nincs láza és csak kicsi köhög,két napja az orrát is engedi szívni.....odatartja :oops: olyan édes......remélem a szülinapot nem rontja el semmi...... :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
azt hittem Berkuszt diétáztatod még a múltkori hányás miatt. :? akkor bocsi. Örülök, hogy ő már jobban van. Neked meg mielőbbi jobbulást!!! :oops: :cry:
Nekem különben meg már azt lehet mondani, hogy TELJESEN elmúlt a tisztulás. :D lehet mégis jó volt szülés után az az Arnica Montana CH15-ös :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Kitartást kismamák, pihenjetek, ha tudtok... tudom nem egyszerű, majd március végétől én is beállok a sorba...

Aprooka: Tündének vettünk pici felfújható pancsolót, 60cm az átmérője és azt visszük, ha utazunk, mert ha zuhanytálca is van, az abba is belefér és nagyon imád benne fürdeni. Ez egy jó megoldás higéniára is meg a kádnélküliségre is. Csatolok egy fotót, igaz itt a hullámos tenger miatt, magán tengervizes medenceként használtuk, de a lényeg látszik. Kb. 300ft-ba kerül.
Üdv: Dori

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!
Itt minden ok, csak szalad a háztartás...

Dorka,
nagyon klasszak a képek,meg Te is rajtuk...azok a tejcsárdák meg...irigykedem... :oops: :D

Bori,
gondolkodom néhány strófán, de valami pajzán eposz lesz,hadd tanuljon még Léna... :roll:

Zsófi,
én múltkor kérdeztem, de többen is azt írták ide a fórumra, hogy sok orvos nem ajánlja az influenza ellenit, sokszor az oltástól is tök beteg lesz az ember(gyereke).Rotát nemtom, én csak pneokókusz meg báránypöttyök ellen oltattam az enyémeket pluszba.

Aprooka,
most már a doktor bácsi is bekerült a köztudatba...szép Levi is!

Andi,
mikor mennél vissza? Van hova?Jobbulást nektek...

Dóri,
sztem Tóth doki most megmondja a nemét...úgyhogy gyere!!!!

Orsik,
én is nagyon boldog névnapot kévánok!

Memme,
aranyosak, jó,hogy jöttél. Nálunk Flórka egyszer-kétszer megtalálta Jankószerszám, a fiam meg szemérmes vagy mi, de hanyagolja az együttfürdést.

Viszont Flórka mondja már, hogy pun-ciii!Meg még csomó mindent, fú csajok, olyan vagány, ügyes...én meg büszke rájuk, úgy el vagyok szállva tölük...
Jaj Heni, gyönyörűek a Tiéid is! Nagylányod szemei...

Még kukacról meg oviról szeretnék Nektek írni, csak most próbálok kicsit vasalni, alszanak eccere...

Kép
Kép
paklincs

Nagyon szuperek a képek,
Úristen Eszter mekkora lány már!!!!!!
És Levi! eszméletlen jóképű kispasi!
nagyon szexisek :lol: a pucérkodó babucik is!

Dorka, Szofi meg aki még betegeskedik, jobbulást!
Veroniksz de jó Neked, akkor viszonylag hamar lezajlott a tisztulás, én megint....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon elegem van........ Vida azt mondta, ez most "jó", amiatt van, hogy abbahagytam a progeszteront, de de akkor is lányok, bő egy hónapnál tartok....... :twisted: Beszéltem Ágival is, ajánlott egy homeopata dr.nőt akinek ez a szakterületet......
Nyugi Dorka, én is tiszta idegbeteg vagyok mostanság. El is szégyelltem magam előbb, mert szegény kicsi fiammal nagyon csúnyán bántam....... :cry:

Megyek , eszek egy kis csokit, hátha segít.......... :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Na megjöttünk végre!!! Jó hír: Anna vesemedence-tágulata 1 hónap alatt majdnem teljesen visszahúzódott!!!! :D Fél év múlva vissza kell menni kontrollra, de azt mondta a doktornő, hogy már most is majdnem eltűnt, addigra semmi nem lesz, de ha hirtelen ok nélkül belázasodik, akkor azonnal orvoshoz.

Dorka, jobbulást neked és Berkusznak is! Nem tudom mi lehetett, én is csak 3 után aludtam el, negyed 5-kor Anna éhes volt, fél hatkor meg már ébredt...úgyhogy én se túl friss, átérzem a dolgot (bár nálam még csak egy töpörtyű van...)

Aprooka, nagyon jó képek!!! mégmégmég!!! Levi nagyon tündér! :D

Snowwhite: de jó ötlet!!! köszi, én a lavórt terveztem elvinni, de asszem sürgősen beszerzünk egy ilyet!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Nagyon szuper képek. Olyan édesek.

Villő lázas, és pöttyös a hasa. (eddig csak azt láttam) én hulla fáradt, de dolgozni kell, hogy a 4 napban ne kelljen.

mtunde

Köszönjük a dícséreteket!

Lányok, a kevés tejcsi miatt 3 napja igény szerint szopizunk, van hogy másfél két óránként, igaz, akkor kevesebbet. De Levi tiszta álomkór, mert egy-egy szopi bizony néha 40-50 perc, de utána rögtön tente. Nem mély álom, hanem olyan felszínes, fetrengős, ami miatt ölbe kell venni.
Lehet, hogy ezért nem alszik éjjel sem? Viszont 3 óránként 70-80 meg nem elég sztem.... :roll: :?:

Dori, köszi a tippet!

Dorka, neked jobbulást!

Gabi, igen, vannak gáz történetek. Hozzánk is bekerült két kislány, a fókuszban is volt téma pár éve, mert a papa éheztette a családot, a 3. tesójuk meghalt mire a gyámügy kapcsolt. Szegények a korukhoz képest évekkel le voltak maradva és a kissebbik ott az új családban még kb 1 évig minden éjjel ki akarta rámolni a hűtőt, meg olyan mohón evett h. ijesztő volt. Félt, h. mikor nem kap megint. Aztán lassan megnyugodott, h. az új mama mindig ad. De ilyenkor hihetetlen a fejlődésüket nézni, ahogy megnyugszanak és kinyílnak az új családnak.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, ez jó hír... Én is annyira reménykedem abban, hogyha nem is húzódik vissza Jankánál, de legalább nem nő tovább. Azt hiszem, még a veséje nőni fog, így hátha "hozzánő". De akkor Anna szuper utakon halad. Ennek nagyon jó vége lesz. :wink:

Aproo, annyira édi. Nagyon röhögtem Apa vélt reakcióin. Én is asszem tán 2x tettem fel férjemről képet, teljesen kiborult, hogy ő azon hogy néz ki, meg most mindenki látja... Komolyan. :lol: Cukkancs ez a fiú. Nekem annyira tetsz.

Dorka, pihiiiiiiiiiiiiii!!! Lehet ám gyomorvírus vagy akármilyen vírus. Nekem is volt ilyen diszkomfort dolog úgy két hete. Egy napig tartott. Nem volt semmi vészes tünet. Aztán egy héttel később Férj is, de neki is egyestés rosszullét. (Hozzáteszem, akkor mulatott is. :roll: )

Reni, ugyanugyan. A tények ismeretében merek én is nyilatkozni anyósról. A legtöbb ember, aki ismer mindkettőnket, a felét nem hiszi el annak, amit én mondok... Férjemnek is 3 év után kezdenek leesni dolgok. Szóval hosszú és bizarr, de többnyire nem érdekel.

Továbbra is önfegyelem és küzdelem. Bár tegnap extra sokat bőgtem... És Heni, én is csúnyán bántam ma BüdösBencivel, pedig alapvetően semmi rossz dolgot nem tett. Siettün dokinőhöz receptekért, erre ő jött 2m/nap sebességgel, leszállt a motorról, megállt az úttest közepén, ilyesmik. :? A rendelőben meg nem akart mellettem maradni. A hajamat téptem, voltak vagy 30an a váróban, egy rakás kölyök összetaperolta az enyémet, anyucik me hagyták. Végül én szóltam a 8 éveseknek, hogy hagyják már Benedeket, nem kiskutya, hogy simogassák... Persze mindez Benén csapódott, mert őt meg kényszerrel tartottam magam mellett. Evvan.

Akinek nem sürgős, ne menjen tanácsadásra, ilyenek. Nemtom, prevenar hadjárat van. :lol:
vbea

Hahó!
Én is vagyok, csak Petyának két napja valami szörcsög. Ma együtt aludtunk ( :roll: ), hulla vagyok. Ráadásul a végén már nem tudtam, hogy éhes, vagy az orra van megint bedugulva. :oops:

Judy!
Mi felfújható csónakkal nyomjuk, ha elmegyünk. Még a Balatonon vettük Pankának fürdetésre.

Aprooka!
Nagyon szép Levi, ezek már a műtét utáni képek? Petya is bazi keveset eszik. Már nem tudom, micsináljak.

Cukipofa!
Akkor még hagyjam békén Pankát? De meddig?

Memme!
Együttfürdés tök jó!

Dorka, Tünde!
Betegeknek gyógyulást! Mi lehet Villővel? Háromnapos izé?

Heni! Nyugi!

Veronikusz!
Neked szülinap is volt mostanában, ugye? Még tavalyról emlékszem, na meg írtad, hogy mérleg vagy. Szóval: Boldog szülinapot (ha még nem túl késő)! :oops:

Orsiknak utólag boldog névnapot!

Kép
Kép
kriszta36

Most látom, 100 napon belül vagyok... :wink: Holnaptól 26. hét. Hurrá, repüljetek hetek gyorsangyorsan! :D
vbea

Ja, Villő 3napos? Remélem, nem komoly...

Aproo, a fiad tetsz... más férjére nem pályázom. :roll:
vbea

Aprooka
Nem semmi rémsztorik :( Levi viszon tündéri! Apa nálunk is kibukik, ha mutogatom :lol:

Judit
Azért készülj fel, hogy nem lesz könnyű ilyenkor beszerezni a felfújós medencét :D

Shnowwhite
Tünde csuszizós frizuja hatalmas :lol:
Húúú, tök izgis! Várjuk a fejleményeket uh ügyben! (fiú-lány?)

Sajna mi is betegek :? Hajnal 4-kor arra ébredtem, hogy Iván öklendezik és tűz forró, 39.4 volt. Gyorsan Nurofen szirup. Aztán reggel 7-kor újra mérés...40.4 :cry: Irány a doki, pont 8-tól rendelt és egy köpésre van. Vmi vírus. Itthon nem hányt, de amint felültettem a vizsgálóra beterítette a rendelőt, szal hívtam Apucit és rohant a váltásruhával. Még szerencse, hogy itthon van! Azóta 39.4 alá nem sikerült vinni a lázát, de legalább nem hányt. Se borogatással, se kúppal, sziruppal :cry: Olyan levert szegénykém :( Elaludt egyedül, pedig sosem szokott, de most nagyon ki van :( Majd 5-re megyek Vidadokihoz, ott van közel a homeós gysztár. Megpróbálom a homeós lázcsillapítót, hátha.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2m/nap, :lol: na ezen jót röhögtem.

enyim gyerek meg trambulinban ugrál bent ( 3mes átmérőjű, hálós, tehát nem elég csak benyúlni érte, hanem be kell másznom) de már mindenéből kivetkőzött, cipő, mellény, sapka. Mondom neki 10szer szépen, hogy gyere megyünk be enni, meg taknyos az orrod fújjuk ki. Erre az egész arcát összetaknyolta ( bocs) és a lehető legmesszebb ment, hogy véletlenül se érjem el. kb. 2percig próbálkoztam, aztán eldurrant az agyam, bemásztam, hónom alá kaptam , szegény úgy lógott , mint valami zsák, meg mondta, anya neeeeeee......így cibáltam be a lakásba :oops: oszt jól letettem a nappaliba :oops:

Judy: szuper hír! és Eni, itt a követendő példa! Bár tudom, nem kell mondani +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Uhhhhh Reni, ez elég rosszul hangzik! Ilyen magas láznál szerintem hűtőfürdő és rengeteg folyadék. Nem baj, ha enni nem eszik, sőt most jobb is. Mielőbbi jobbulást!

Jaj, annyiaktól hallom ezt a rohadt hányós vírust! :cry: :cry: :cry: :cry:

Heni

Kép

Kép
cancan

KICSIKNEK ÉS NAGY BETEGEKNEK MIELŐBBI JOBBULÁST! :oops:

Reni!
ez a láz nagyon durva :cry: :cry: :cry:

Tünde!
szegény Villő! mitől lehet pöttyös? :shock: jobbulást neki is!

A viszonylag melegebb idő miatt van ennyi terjengő nyavaja a levegőben??? :roll: :evil:

Heni!
ne legyen se neked, se Eninek lelkiismeret furdalásod! Nekem a 3 mellett akár napjában többször is lehetne. :oops: De utálom magam én is, mikor a legrosszabbat hozzák ki belőlem! :oops:

Kriszta!
de DRÁGA vagy!!! :D :D :D még a 8 napon belül vagy. Most volt a szülinapom szombaton. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszi az oltásos és a pöttyös válaszokat!
Én alapból se a rotát, se az influenzát nem adatnám be, az influenzát nagyanyám kérdezte, különben fel sem merült volna, a rotát meg a dokink mondta, de majd még rákérdezek megint... 40000 Ft... :shock: :shock: azt tudtam, hogy drága, na de ennyire...

Pöttyök: majd akkor most gyakrabban mosom, hátha segít. Védőnő aszonta, hogy ugyanazzal az alkohollal és hintőporral lehet kezelni, mint a köldökét... de az alkohol nem csíp??? :?

Fürdés: popsimosás nálunk is van, de hát lehet azt háton is... :lol: És mi is szoktuk hasra fordítani Maját, jobban is tetszik neki, csak, mivel még nem tartja a fejét, gyakorlatilag az egész teste kint van, és hamar el kezd fázni. Azt hittem, erre van valami trükk. De akkor ezek szerint nincs.

Összes kis-és nagybetegnek jobbulást!!!

És Veronikusz! Neked boldog szülinapot! (kicsit utólag...)

Tisztulás: asszem én is túl vagyok rajta. Már kb 1 hete?

Judy! Örülök, hogy múlik a vesemedencetágulat!

Aproo! Nekünk tavaly november óta van kádunk, előtte kiskádban fürdött Léna, kb 15 hós koráig. Meg lehet oldani... :wink:

Emese! Várom a pajzán versikét, aztán majd teszek fel videót Lénáról, amint mondja, ok? Ja, és köszi a szavazatot a blogra, tudtam, hogy rád számíthatok! :wink:

Mi (lehet, hogy merész módon, de...) holnap elutazunk 4 napra Várgesztesre. Remélem jó lesz, Lénán kívül lesz még 2 kétéves csajszi, biztos jól ellesznek! Ha addig nem jönnék, mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kriszta, a legtöbb műtét utáni, vagy közvetlenül előtti.
Petya mennyivel született és most mekkora?
Azért nem aggódom nagyon, mert majdnem minden pelusban van kaki, de egy tutter nagyobb is van naponta és a műtét óta nem folyós-taknyos, hanem olyan szép túrós mint újszülötten.
Pipi is van napi 6 legalább, ezek szerint csak elég neki.

Judy, szuper!

Eni, gondoltam, hogy Leviről beszélsz. :wink: Bár a nagy sem rossz, lássuk be. :wink: :lol:

Ivánnak, Villőnek jobbulást. Már ki sem merek így menni. Még egy kórházas hét nem hiányzik egyenlőre. Én is többektől hallom ezt a hányós vírust most. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz, Isten éltessen!!!

ZSofi, én is úgy gondoltam, megoldható.Azért nem hagynánk ki a fürdiket.... :wink: csak írtóra élvezném a közös pancseszt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni, biztos hogy vissza fog húzódni Jankának is (vagy hozzánő)!!! Nem is gondoltam volna, hogy nálunk is egy hónap alatt ennyire visszahúzódjon!! azt hittem járhatunk havonta kontrollra. Biztos, hogy nálatok is eltűnik!!! ++++++++++

Tanácsadás: nálunk nem indult be a prevenar-hadjárat, vagy legalábbis a tanácsadáson annyira nem látszott... Mi azért vártunk háromnegyedórát, mert doktornő kb annyit késett reggel :? De valami olyasmit magyarázott a védőnő, hogy alá kell írni valami papírt, az alapján megigénylik az oltóanyagot és utána oltják - lehet hogy ezért nincs még tömeg??

Ivánnak, Villőnek is jobbulást!!!

Zsófi, Annának én is letöröltem alkoholos vattával, mikor nagyon sok volt, meg se nyikkant... Úgyhogy nem hiszem hogy csípne... Viszont másnapra nagyjából el is tűnt...

Aprooka, akkor biztos elég neki!! Mostanában Anna sem eszik - ő csak úgy spontán - mégiscsak hízott valahogy 300g-ot két hét alatt ;) Ma pl almalé napunk van, más még nem nagyon csúszott le, hiába próbálkozom... Nagy nehezen lenyomtam a torkán negyed üveg alma-krumpli pépet, meg még délelőtt úgy 50ml tápszert. Ezen kívül 1deci almalé csúszott le a csőrös pohárból (de átverni nem lehet, pl víz a csőrös pohárból se kell... tápszert még nem próbáltam abból, de ha a következő etetés is ilyen hisztis lesz áttöltöm) Úgyhogy az átaludt éjszaka nálunk is csak álom, hiába kap tápszert, ha nem eszik annyit napközben, hogy ne legyen éhes éjjel...

Reni, szerintem szinte lehetetlen, tekintve hogy 4 napos hétvége jön :D Nem baj, ha nem sikerül beszerezni, viszem a lavórt ;)

Veronikusz, boldog szülinapot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszi a köszöntéseket :D :D :D nagyon aranyosak vagytok! :D

Most jövünk a dokinktól. Szofi kapott még 1 adag antibiotikumot :oops: még mindig megvan a tüszős mandulagyulladása. :oops: nem értem :oops: még a cumit, cumisüveget is kifőztem :oops: gondolom semmi köze ennek ahhoz, hogy hétfőn kint volt az egész dereka mikor a férjem érte ment a bölcsibe. :oops: de azért jó lenne ha ott is kicsit jobban vigyáznának rájuk!!!! nem örülök hogy 2 adagot is be fog venni EBBŐL :oops: MOST KAPOTT ELŐSZÖR, aztán rögtön 2 adag!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Pár kép :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Balázs naggyon cuki :wink: Macisapi nagyon ott van :)

Voltam Vidadokinál. Tényleg olyan :wink: Mmint jófej és laza és gentleman és kellemes ránézni is :lol: Szerencsére úgy fest, hogy nagy baj nincs, de kell egy uh, majd jövőhónapban, hogy lássuk van-e egyáltalán peteérésem. Alig várom! Tudom, hogy sokan lesznek várandósak szoptatás alatt is, de azért jó lenne, ha nem feleslegesen izgulnék minden hónapban... és jövő szerdán lesz cytológia eredmény. Meglátjuk...
Ez kicsit össze-vissza, de ennyir futja ma :oops:

Iván láza horror :cry: Semmi, de tényleg semmi nincs, ami 39 alá vinné :( Csak a homeósban reménykedem már. Olyan sz.r, hogy üvölt csórikám a hűtőfürdőtől és a borogatástól is, de mégcsak eredménye sincs :cry: A szívem szakad. Hányt is, fosika is volt :( Alig tudott ülni a retyin, úgy remegett...
Szóval remélem sokan elkerülik ezt a nyavalyát....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: