Sziasztok!
Ancsi, Brigi: köszi a hiányolást.
Itt vagyok, olvasok... és ledöbbenek.... Én egyetértek a hozzászólásokkal a Bari témában.
Nekem nincsen itt senki akit nem bírok, igaz nem vagyunk barátok (ahogy Piri írja), de ha már nem vagyok itt pár napig, akkor hiányoztok. És arra gondolok, hogy mi lehet egyikőtőkkel-másikotokkal!
Pl. ezt már rég meg akartam kérdezni:
Márti, Csiri: mi újság fogzás terén? Mert tinektek már kint vannak a fogacskák, ugye???
Stella, Kriszta: gratu az átforduláshoz. Meg mindenkinek, akinek már fordul a babája.
Az összes kép nagyon jó, Marci (Brigi) ülős képe, Mercike képei, Csiri lányai, Kristóf (Márti).

Nagyon jók. Remélem más képet nem láttam, és nem sértek meg senkit, akit kihagytam. Ja azt hiszem még Ancsika te is tettél fel képeket, nagyon édes a családod. De Miát kihagytam: nagyon édesen alszik Milán. Ja és Mátét is kihagytam. Úúúú de szita az agyam. Szóval mindenkiről nagyon jól sikerült képeket láttam, az összes baba naggggyon gyönyörű.
Babakocsi: nekünk Bergonunk van, és elég széles, tavaszig kibírja az tuti, egy baj van, hogy egy kissé nehéz, mint a többfunkciós babakocsik általában. Szóval mi karácsonyra, vagy szülinapra fogunk kapni ajándékba egy esernyőbabakocsit (persze én fogom kiválasztani).
Csipisz, Buci: kérünk beszámolót a randiról!
Csiri: nagoyn jó az ajándék, amit tavaly adtál a lányoknak, olyan megható!

Sajna nincsen ötletem újabb ajándékra.
Tudom, hogy már lerágott csont de lenne kérdésem a hozzátáplálásról: délután szeretnék neki a 3 órás etetésnél valami kiegészítést adni. Mit adjak? Azt hallottam, hogy az alma az első, de azt is hallottam, hogy az lehet, hogy kimarja a kis gyomrát. Szerintetek? Hogy csináljam? Először cici, utána más, vagy először más és utána cici? Stb....
Ja és még egy kérdés, aki már viszi úszni a bébit: hogy történik az úszás? Azt is hallottam, hogy először kijönnek lakásra és a kádban megnézik a babát? Ez igaz? És hogy történik? Ahogy kivettem a szavaitokból elöször nem mennek víz alá... De akkor mit csinálnak a babaúszáson?
Csiri: ti is úsztok?
Márti: hol vagy?
Na ez jó hosszú hozzászólás lett, ezt akartátok