Hát sziasztok, itt vagyok végre, addig csak olvastam (de mennyit!)
Minden szülinapost az Isten éltessen nagyon sokáig!!!!!!!!!!
Zümis: szomorú, ami az új autóval történt, nagyon rendi a férjed, hogy átvállal minden intézkedést, így neked csak a pihenés jut. Ne rágódj az érthetetlen adatokon, hanem próbálj ilyenkor relaxálni, befelé figyelni a babádra, mert így szinte érezni lehet, hogy mi van vele, egészséges-s, boldog-e.
Panna: Mitől jönnek azok a pöttyök? Egyébként én imádom az ilyenformán rólad szóló mesekönyvsorozatot!
Elif: Az én pocim szintén kizárólag oldalról észlelhető. Talán ez a jobb verzió, úgyhogy örüljünk.
Andabella: Szerintem is érezted már, de ez csak akkor tudatosul majd, ha erősödik a mocorgás, akkor lesz egy ilyen aha-élményed.
Stelly: Az én kicsi lányomnak is olyasmi lesz, csak nem mózes, hanem függő bölcső, ami nem a belőle látható panoráma miatt jó, hanem a minden irányban megvalósuló lengő mozgás miatt, amit akár a pici is elő tud idézni, mert hamar rájön, hogy lehet kicsit bemozgatni az ágyikóját. Ezt beteg babáknak fejlesztették ki, mert ezzel a mozgással stimulálni lehet az idegrendszert. Azért remélem az én egészségesem is jól fogja benne érezni magát!
Képzeljétek, elkészült az én szopipárnám is, annyira, de annyira kényelmes!!!
És a mai napom!

tök jól telt!
Nem voltam ma dolgozni, így én is voltam kismamajógán, most először, a Padma stúdióban, az Örsnél. Hát, szuper volt, nagyon jól éreztem magam, picim végig aktív volt. Volt légzés, lazítás, záróizom erősítés, meditáció, kapcsolatfelvétel a picivel, nagyon klassz volt, fogok járni! Volt ott egy kismami, aki csüt. fog szülni, olyan fitt volt, ilyen szeretnék lenni majd én is 3 nappal szülés előtt.
Aztán jött végre a vásárlás! eddig semmi spéci kismamas ruhám nem volt, de már nagyon untam, hogy a gatyáimon egyáltalán nem jön fel a cipzár. Szóval elmentem a kismamaruha varrónőhöz. A mérlegem: 2 nadrág( 1 barna kord, és egy kockás, elegánsabb), egy farmer tunika, egy kismama szoknya, egy bandázs, és egy Anita kismamabugyi. Összesen 16.750.-ért!( Szerencsére most kaptunk 17E ft. ruhapénzt) És a gatyókat levágta nekem, meg bevett a derekából. Nagyon elégedett voltam, meg sütött a nap is, olyan jó kedvem volt. Most meg megyek, nekiülök a káposztás cvekkedlinek( cukorral, de ez titok!

)
Már csak 4, azaz négy napot dolgozom.