Vera, de jó, hogy újra itt vagy

mutimuti a bizonyítékot
Háfi, szerintem nem a diplomák számán mérik valakinek az eszét

mármint nyilván okos, akinek sok diplomája van, de az sem feltétlen buta, akinek kevesebb!
Yve, de kis gonosz vagy

most mehetek valami édességet nézni a rejtegetős szekrénybe

csorog a nyálam!
Zümis, sajnálom az autót - remélem, kaptatok betétlapot, és így bár marha dühítő, hogy a várva-várt autótokat összezúzták, legalább nem a ti biztosításotok bánja? Az echodensre ezt találtam:
echodens, ultrahangot erősen visszaverő tömör szövet, echodús
meg egy nők lapjás fórumon, hog yaz egyik nőnek 24.héten találtak ilyet, de egészséges kislánya született. Azért mész most emiatt gondolom, másik vizsgálatra is? Remélem, ki fog derülni, hoyg nincs semmi baj, ne idegeskedj, az nagyon fontos!!! A másik két dologra: ha kicsit több a magzatvíz, az nem biztos, hogy kóros, a gyomor meg szintén lehet, hogy épp olyan időpontban csinálták az UH-t, hogy nem telített, azt egy következő UH-n is megnézik, ha akkor OK, akkor nincs gáz. Ne aggódj! Várjuk a híreket, hogy mi van veled.
Andus, a 90 felettire tablettát írt fel???

az durva, nekem eddig az összes vizsgálaton 110-120 között volt a pulzusom! De azt mondta a védőnő, hogy a megnövekedett vérmennyiség miatt normális, hogy magasabb az átlagnál. Azért jó, hogy azt mondta, hogy nincs probléma a szíveddel, remélem, te is megnyugodtál. ?
Jázmin, jó munkát az íráshoz!
Yve, nekünk kb két hónapja lopták ki szintén a ködlámpát a kocsiból
Panna, ez nem hangzik valami jól, remélem, van rá valami krém, amitől nem lesz olyan kellemetlen
Vera, te is hiányzol nekünk, gyere, amikor csak tudsz
Ti vesztek észre magatokon olyasmit, mintha hülyülnétek??? Férjemmel "agysorvadás"-nak hívjuk, és persze az apróságokon jót derülünk, de most pl ottfelejtettem egy lábas vizet forrni baromi sokáig (majdnem egy liter víz elforrt belőle), még szerencse, hogy végül mégis eszembe jutott, és még volt benne egy kicsi, így nem kezdett el égni a lábas...

ezzel csak az a gáz, hogy gyakorlatilag leégethettem volna a házat is akár. Mert amikor háromszor jövök vissza bezárni az ajtót, az vicces, meg amikor fél órán át töprengek, hogy mit csináltam előző este, az is, de ettől a lábasottfelejtéstől most eléggé megijedtem, még sose csináltam ilyet! Állítólag "normális", hogy az embernek most máshol jár az esze, na de azért mégis...