A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nilabali: Nekem mostanában a rennie segít, de a védőnőm ajánlotta a Salvus vízet is. Ha gondolod, próbáld ki!
Szuper lett a vonalzód! :) Balázs lesz a Gyerkőc?

Pandus: Mivel bántottál volna meg? :D Nem tudhattad, hogy szintén zenész... :) Majd megírom, hogy mit kutatgatok mostanság... Amúgy gyermekvédelemmel foglalkozom, ami nem tipikus terület. Yve: Üdv a klubban!

Zsu: Küldök privit a masszőrről.

Meglepi szuper étterem és meglepi gyönyörűséges balett volt ma este! A Férjem egy Tündér! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Mindenkinek, aki mostanában ünnepel, ünnepelt szülinapot NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT kívánok!!!

Már alig várom, hogy kitölthessem a táblázatotokat, remélem a mai munka után végre lesz időm :cry:

Julcsi-Zsu látom a masszőr témát. Esetleg beavattok engem is :wink: Én nagyon szeretnék elmenni, de sajnos itt Pesten nem ismerek jót és Miskolcra mostmár egyre ritkábban fogunk menni...

Apropó én is ma vagyok szülinapos (30 és ezt még emészteni kell :D ), de az előbb lenéztem a pocimra és rájöttem, hogy nekem ő a legnagyobb ajándék és más nem is kell...
Persze szerintem a férjem nekem is készül valamivel....

Szép napot mindenkinek!!!!

Orsi

Kép
bjuti

Orsi! Boldog szülinapot!!!! Szép napsütést!!!!
Kép

Iricc!!! A tanusziban van bizony, imádjuk mink is a helyet.... Általában 7végente és hétköznap délután vannak az oktatások...mi Vasárnap járunk oda 10-től....érdeklődni kell hol van hely, melyik csoportba...meg hétfőnként is jártunk 5-re, de lassan felváltja a nagyuszi vácon....a gyerekek kinőtték a kismedencét :) meg Zoli bácsi mánia van, és ő inkább komlyedzést tart a nagyusziban, így oda járunk már többször! Andris már SE tag is lett, nagyon jól megy neki! Ha gondolod holnap megkérdem Ida nénit, van e hely mikor mi megyünk vasárnap, és jöhetnétek!!!! :)
Az aquafitness meg kedd este 8tól van, hát elég későn...van hogy már nincs erőm menni :)

Gyomorproblémára nekem a szódabikarbóna vált be 2dl vívbe egy kávéskanálnyi.....egész hozzászoktam az ízéhez! gyomorsavra tökéletes, jobb mint a rennie!!!!
A másik ami jól rendbetsz fűszeres kaja után az az almaecet kis vízzel....egész jó íze van :)

JÓ 7végét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Julcsi: Köszönöm szépen a masszőr elérhetőségét! Elküldtem Orsinak is, mert őt is érdekelné!
Nagyon rendes férjed van! :lol:

Orsi: Először is nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked! :lol: :lol: :lol:
Elküldtem privibe a masszőr elérhetőségét!
zsu83

Nilabali, jó lett a vonalzód :D

Zétibébi, de jó hallani Rólatok, hogy jól vagytok!!!

Panna, egyelőre nem szeretném ilyen komoly útra terelni a dolgokat, csak amikor álmos fejjel átmentem, hogy talán ezt annyira nem kéne, és a szomszéd annyit válaszolt, hogy "És?", akkor kicsit felhúztam magam... egyelőre bízom benne, hogy nem fordul elő többet.

Andus, nem csodálkozom, hogy ki vagy borulva, nagyon sokat számít, hogy milyen környezetben tölti az ember a mindennapjait.

Hajni, melyik nap lesz a szülid? Küldünk majd neked is legalább egy virtuális tortát :)

Julcsi, a férjed tényleg egy tündér :D

Bjuti, nagyon boldog szülinapot Neked is! :)

KépKép

KépKép
stelly

Mindenkinek boldog szülinapot! :D

Kép
cserkészkolbász

Andus: úgy emlékszem azok a pécsiek is nyertek pert, akiknek az ablakai elé telepítették a transzformátor állomást, nem? Úgyhogy akár még esélyed is lehet.

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!
Megint itt vagyok! Elkezdtem olvasni onnan ahol abbahagytam, és mivel szépen fokozatosan felejtem el amiket olvasok elhatároztam, hogy részletekben próbálok válaszolgatni :)

Először is a legfontosabb, hogy nagy-nagy gartula az aminókhoz, én is megkönnyeztem!!! :D

Verus amit a kerekeiddel csináltak az felháborító!

Andus a babaverős apukás sztori is nagyon durva...szerintem is sejti anyuka hogy apuka mit művel, csak lehet hogy valamivel sakkban van tartva és azért nem tesz semmit...el tudok képzelni ilyen szitut...hát a mi apánkról sem tudnám elképzelni hogy akár meglegyintené a kölkét, volt is ilyen szitu este, hogy Z elviselhetetlenül nyávogott, de tudtam hogy azért mert bújik a szemfoga és pokolian fáj, úgyhogy meg is beszéltük apával hogy tuti van aki ilyenkor már lehúz kettőt a gyereknek hogy csendben maradjon, bele sem gondolva hogy a gyerek okkal üvölt... :roll: és látszott apán, hogy mélyen megveti ezeket a módszereket. Egyébként is, termetétől függetlenül nagyon jámbor alkat :lol:

Egy kicsit magunkról (vagyis megint): szóval voltam ma képet kérni, és (dobpergés) megoldódott a rejtély (hangos dobpergés): ÁRON :D és fix, van képem a kakasról, meggyőző kép, ha be tudom szkennelni felrakom, félreérthetetlen. És nem hasonlít se rám se apára hanem full Zétény :D és nagyon erősen balos lesz mert a bal keze mindig az arcánál van (én is balos vagyok).

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibébi: Úgy örülök, hogy megoldódott a rejtély! :lol: :lol: :lol:
Várjuk a bizonyító fotót! :D
Én is balkezes vagyok! :lol:
zsu83

Anyus üdv köztünk és gratula az ikrekhez! :D Én mindig vágytam ikrekre, de mostanában nekem is vannak sötét gondolataim az anyaságommal kapcsolatban, úgyhogy azt hiszem talán mégsem baj, hogy nekem egyesével jönnek... :roll: senkinek sem merem-mertem mondani eddig, apának sem, de néha nekem meg az jut eszembe, hogy Zvel is milyen nehéz néha, főleg hogy most fájnak a fogai, aztán majd jön a dackorszak, az ovis bacilusok, stb, és hogy fogok kettővel boldogulni :roll: szóval hogy jó ötlet volt-e vállalni mégegyet :oops: de aztán meglátok egy nagypocakú nőt az utcán vagy egy édes apró testvérpárt, és irigy leszek, aztán eszembe jut, hogy de jóóó, nekem is így lesz :lol: :lol: :lol: és az ikres vágyaimat is kiélhetem majd a fiaimon, kaphatnak egyforma ruhát meg ilyesmi :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Folyt köv :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Julcsi, Julcsi tesó, Orsi: Boldog Szülinapot!

Háfi: szép pocid van!

ZétiVera: jó hallani rólatok. Gjéti mit jósolt neked? Remélem, Áron most már nem Líviásodik meg és mehet a sálra az Á betű :D !

Andus: mi volt a dokinál, remélem minden ok! Sajnálom, h így jártatok az M0-ás miatt.

Zümis: gratula az autóhoz!

Mist, Stelly: köszi az infót babakocsi ügyben! Emlékeztem, h vki vett ilyen kocsit.

Verus: nagyon guszta a kávé alkotásod!

Panna, Stelly: mi még semmit nem vettünk a babónak. Nézelődünk, de teljes a tanácstalanság.

Panna: szerintem jó téma! Engem is érdekel kicsit, de az eü. oldaláról. Akár erről is írhattam volna a szakdolimat. Sajnálom, h mégsem veszel részt a versenyen, bár megértem a döntésed!
Egyébként én is megszállott tanuló vagyok. Igaz diplomám még nincs, (a halasztás miatt nem is lesz 2010-ig), de szakmán belül nagyon sokat tanultam, sok szakosítót végeztem.
Egyszerűen szeretek tanulni, abból baja nem lesz az embernek.

Andabella, Panna, új lányok: jöhetnek a fotók!
kreiszi

Köszönöm a kedves megjegyzéseket nagyon megnyugtató. Apa nagyon büszke hogy neki mekora fia lesz ha nekem ekkora a hasam. Ilyenkor diszkréten lábon rugom hogy köszike de nekem kell megszülnöm a te oriás bébidet, na ezen nagyon jót tud kacagni. Én nem.. :roll:
Kicsit irigy vagyok mert én nem tudok tanulni, na nem hülye vagyok ,csak közepes dixleksziám van ami miat nehezen meg a tanulás. De igy is van egy éretségim +egy kereskedelmi végzetségem. Szóval el vagyok. :oops:
Olyan butának érzem magam hogy valakinek már 2 diplomája is van :oops: :oops: .
Na mindegy az idő szép és elfogyot az összes mézeskrémes.
Tegnap nagyon beteg voltam mert megetem az összes kedvenc csokimat...szánom bánom bünöm.
Örülök Zetibebi hogy itt vagy....
Pusz Rita

Kép
háfi

Háfi: Csak óvatosan a csokival! :wink: :D
zsu83

Helló Lányok!

Háfira nem kell rászólni, mert nagyon csinos, az is látszik a képen! :) És nagyon szép a pocakod, szerintem pl enyémnél nem sokkal nagyobb. Szóval nem olyan vészes!

Zetibebi: Szia, hiányoltunk már nagyon! Gratulálunk Áronhoz! :D
Ja, és én is balkezes vagyok! :)

Orsi: Nagyon boldog születésnepot Neked is!!! Még egy mérleg. :) Gyarapítjuk itt a sort.
Remélem hasznát veszed a masszőrnek.

Várjuk az új képeket Csajok!

Gyönyrö az idő, minenkinek nagyon szuper levegőzést, pihenést kívánok!Mi megyünk szülőkkel ünnepelni. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Húúú Vera, úgy örülök. :D
Az első tippem fiú volt!!! Azt nézzük, ugye? :lol:
Örülök, h Áronod lesz.

Tőlünk nemrég mentek el az új unokaöcsimék. A picúr még nincs
2 hónapos sem. Annyira aranyos!!! Már 52 cm, mégis olyan kicsinek
tűnik. :) Úgy várom már Olit!!!! :oops: :P

Kép

Kép
gjéti

Üdv Mindenkinek!

Orsi: Boldog Szülinapot!

Andus: Nagyon durva, amit az M0-sal kapcsolatban írtál. Nagyon sajnálom, hogy ennyire ellehetetlenült a lakóhelyetek. Mi Zuglóban a repülőgépek miatt szívunk, főként nyáron.

Egyébként ma én is kirúgok a hámból :) , az egyik barátnőm szülinapi bulijára (ő is 17-én töltötte a 29-et) megyek este. Persze csak lightos bulizás lesz, de hát akkor is bulizás. Párom marad itthon Ricsivel, szóval akár pasizhatok is :D .
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem a megváltozott testemmel kapcsolatban talán az zavar a legjobban, hogy az arcom teljesen kikerekedett, és olyan vagyok mint egy jóllakott óvodás.
Ma engedélyeztem magamnak egy kis bűnözést. Vettem a Szamosban egy szelet Sacher tortát, nem bírtam ellenállni a kísértésnek. Egyébként nem vagyok édesszájú, a tortát és krémes sütiket pláne nem szeretem, de ezt a tortát nagyon. Vettem pár ischlert is, amire teljesen rá vagyunk kattanva a párommal, annyira istenien csinálják a Szamosban.

Remélem már mindenkinek csorog a nyála! :lol:
yve

Ikverus: Szuper, hogy végre a kistökös megmutatta magát! Egyébként Ricsi második neve is Áron. :)
yve

Zetibebi: Bocsika, rád gondoltam a kistökössel kapcsolatban! :oops:
yve

Julcsi: Jó ünneplést Nektek! :lol:

Gjéti: De jó, akkor gyarokolhatsz a babán! :D

Yve: Már elindult a nyáltermelődésem! :wink: :lol:
Jó bulizást estére! :)
zsu83

Ujra ünnepelünk!!Jajj de jó nemcsak Én öregszem.hi-hi-hi.
Boldog szülinapot!!
gjéti:Jó érzés elöre babázni??!!

A nagy örömünk ma reggelig tarott.Reggel vitt volna a párom a vezetésre de Ő megállt 1zebra elött és durrrrr háturól összetörték az alig 3napos autót.Olyan sirogörcsot kaptam!!
A hasamat meghúzta a biti őv igy dokihoz mentünk...Ő átküldött uh-ra hála semmi bajunk nemlett.CSak 1 dolog aggasz nagyon...
a szonográfus 3 dolgot nagybetüvel yírt a leletre amire senkitől nemkaptam kielégitő válasz.1:a magzatkiz kicsit több,2:a gyomor telitödése jelenleg nemlátható ,ÉS ami nagyon agaszt3:ehcodens látható 6,8X7,7mm?????????????MIEZ???????????
tudvalaki segiteni,hiába kerestem rá sokkal okosabb nemlettem.
Annyira félek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zümis

Yve, a Sacher torta a kedvencem, hozhattál volna nekem is. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Jajj Zümis, ez borzasztó, a vadi új autótok.. :( De szerencsére nem történt bajotok, ez a lényeg. A helyedben én is nagyon megíjedtem volna, hogy a babának baja esik.
Sajnos nem tudok semmit erről amit írtál, a neten is hiába kerestem, talán csak annyi volt, hogy folyadékkal teli valamit jelent az echodens, de ebben sem vagyok biztos.
Ne idegeskedj, elmész a jövő héten a dokidhoz, és megnézeted a babót. Ha valami baj lenne, akkor azt nemrég a 19 heti nagy UH-n biztosan látták volna, ne gondolj rosszra, nyugi.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Boldog szülinapot lányok, mindenkinek aki a napokban ünnepelt-ünnepel. !!!

Köszi kérdéseteket, voltam dokinál, jól meghallgatta a szívemet, de nem talált semmit. De akkor éppen nem zörgött. Elmondtam neki részletesen, azt mondta, hogy ez valószínüleg valami melléütés lehet, ilyenkor hagy ki utána a pulzus, de nem hiszi, hogy ez nagy gond lenne. A szívem viszont 90 felett vert akkor is, így felírt rá Betaloc tablettát. De én nem merem szedni, bár azt mondta, hogy szabad, de ha lehet nem mérgezem a babót, helyette elkezdtem homeopátiás szert szedni a szapora szívritmusra, bízom benne, hogy használni fog.

Zetivera, gratulálok, hogy végre kiderült biztosra a babátok neme :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

zümis: echodens-ként keress rá, így kiad sok oldalt, egyébként annyit tesz, mint: ultrahangot erősen visszaverő tömör szövet. Aggodalomra ez még egyáltalán nem ad okot önmagában, a másik kettő meg pláne. Próbálj megnyugodni.
Jajj, hogy ilyen balesethírre kellett visszatérnem... :(

Üdvözlet továbbra is az újaknak és sok boldogságot a szülinaposoknak!

Olvasok vissza és írok, hogy mi van velünk...

Kép
Kép
elif

Sziasztok!
Ünneplőknek boldogat és szépet! :D
Nilabali, ha már nagyon utálod a Rennie-t, akkor próbáld ki a háztartási kekszet pár korty tejjel. Grantáltan (mondjuk csak időszakosan) leköti a savadat!
Zétibébi, gratula a kis tököshöz! :)
Yve, milyen volt a buli? Pasiztál? :)
Zümis, jajj! Jajj autó, jajj echodens (nem tudom mit jelent). Kérlek ne idegeskedj és ne keress rá sztem az interneten, mert előfordulhat, hogy feleslegesen felidegesíted magad! Drukkolok, de TUDOM, hogy minden rendben van!
Elif, ismeretlenül is sok erőt kívánok neked és családodnak ebben a nehéz időszakban!

Tegnap Laci hozta be a fát, hogy kicsit befűtsünk, erre egy bazi nagy darázs (amelyik elbújt a hasábok között) nem megcsípte? Egész éjjel alig aludt, hiába ivott utána calcimuskot meg kentük be citromlével, mára gyönyörűen bedagadt a csípés helye. Van valami praktikátok rá?
Bogi nincs itthon, úgyhogy mindjárt neki is állok az írásnak, mert kedden vinnem kell a konzulenshez.
További szép hétvégét!
Jázmin

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Gjéti: ígérem, máskor majd gondolok rád is. :D Sütött már valaki közületek? Én még nem próbáltam.

Zümis: nagyon sajnálom :( , de a kismazsolával biztos minden rendben. Annyira durva, hogy vezetés közben elég egy pillanat, és máris megtörténik a baj. Remélem a biztosító fizetni fog. Ha ez vigasztal, mi tegnap vettük észre, hogy elölről kilopták az autóból a ködlámpát. Ez se kutya...

Jasmin: a szülinap jó volt, bár nem maradtam sokáig. Engedélyeztem Vilinek és nekem egy pohár rozét, ami elég volt egy enyhe csiccsenethez. Ennyire elszoktam már tőle. NO pasizás!
:D Hogy ezek a darazsak milyen alattomosak! Párodnak jobbulást!
yve

Sziasztok!

Zümis: Hát ilyen nincs, az új autótok!? :cry:
Nem csodálom, hogy megijedtél, jól tetted hogy megnézetted a babát!
Sajnos én se tudok segíteni neked hogy mit jelentenek a leírtak!
De ne gondolj semmi rosszra, hisz a genetikai uh-n minden rendben volt! Mikor tudsz elmenni a dokidhoz?

Andus:Örülök, hogy rendbe volt minden a háziorvosnál! Ez a szapora szívritmus nálam is jelentkezik! :? Azt mondták hogy az alacsony vérnyomásom miatt van, és hogy igyak sok folyadékot!

Elif: Örülök, hogy benéztél! Anyukádnak hogy van a keze?

Jázmin: Jobbulást a férjednek! Nekem régen anyukám a darázscsípésre ecetes-vizes borogatást rakott! :roll:

Lányok vigyázzon mindenki az autókra, mert nálunk is van valami az autóval, ma reggel vette észre a férjem hogy lelopták a hátsó ablaktörlőnket! :evil:
Tavaly ilyenkor meg a rendszámtáblát lopták le róla, és tuti, hogy ellopták, nem elhagytuk, mert előtte való este még megvolt! :evil:
zsu83

Andus: Írtam Neked privit!!!

Kreiszi, Hajni: köszönöm a bíztatást, még nem adtam fel teljesen, gondolkozom rajta, csak az a baj, hogy itt a közelünkben nincs olyan könyvtár, ahol igazán jó szakirodalmat lehetne találni, interneten meg nehéz... De hát valami majd csak kisül belőle... Kreiszi: miből tervezed, hogy szakdolgozatot írsz? Az is nagyon érdekelne! Van már valami ötleted? És mit tanulsz most?

Julcsi: kíváncsian várom! Tényleg érdekelne! És a férjed tényleg egy tündér!

Utólag is mindenkinek nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Úgy látszik sok az októberi szülinapos, nekem is ebben a hónapban lesz...

Stelly: teljesen megértelek, engem is nagyon tud bosszantani, ha valaki ilyen pofátlan, hogy még ő okoz kellemetlenséget és még annyit sem mond, hogy elnézést. De szerintem is jobb ha vársz még, előbb-utóbb majd csak abbahagyják. Sajnos a primitívségen sehogy sem lehet segíteni...

Háfi: ilyet ne is gondolj! Nem attól lesz valaki értelmes vagy okos, hogy hány diplomája van. Én ismerek olyat, akinek egy sincs és mindig lenyűgőzött az intelligenciája és fordítva is, találkoztam már olyannal is, aki több diplomával a zsebében elképesztően primitív volt, például csomó évfolyamtársam... Szóval szerintem ne foglalkozz azok véleményével akik szerint ettől lesz valaki VALAKI..

Zümis: Sajnálom a történteket! Az ehcodens én úgy tudom bevérzést jelent, de ha komoly lenne, akkor biztos hogy további vizsgálatokra küldtek volna, vagy benntartottak volna. Szóval szerintem se izgulj!

Itt voltak anyukámék, nagyon szuper volt a hétvége, hoztak egy halom babaruhát, teljesen le voltam nyűgőzve. Még hálozsákokat, törölközőket is, szóval ezen a téren már tényleg megvan minden. Kaptunk egy profi légzésfigyelőt is, de azért én még bébiőrt is szeretnék. Nagyon szuper dolgokat kaptunk. Órákig csak a babaruhákat nézegettem és nagyon erősen rámtört, hogy ANNYIRA JÓ LENNE MÁR A KAROMBAN TARTANI.

De a boldogságom sajnos nem teljesen felhőtlen, ugynanis egy hete kiütéses lett a mellem. Először azt hittük, hogy allergia, de sajnos nem múlik, ha nem szép lassan terjed és hihetetlenül viszket. Szóval holnap irány a bőrgyógyász! Attól tartunk, hogy az ún. Pupp-szindróma, ami a terhességgel járó viszkető kiütés, ami nem káros a babára, de az anyának nagyon rossz, mert tényleg nagyon viszket és nem lehet vele mit csinálni és a szülésig fennmarad. Mindig van valami... Remélem nem valami más... Bár ez is, az is rossz... Komolyan csak Én vagyok ilyen szerencsétlen???

Panna
pandusika

Sziasztok megint!

Huhh most olvastam az utolsó oldalt, mennyi új van közöttünk! :D Üdv mindenkinek!

Most megint nincs időm visszaolvasni, nagy a lemaradás...úgy döntöttem valahogy bemásolom wordbe és otthon elolvasom. Nem akarok lemaradni :wink:

Zümis úgy sajnálom az új kocsit, úgy vártátok :( a bébi miatt ne aggódj, ha szépen mocorog biztos jól van!

Képzeljétek van ma baba-mama expó Miskolcon, elmentünk apával (!!!) és megvettem pontosan azt a szopipárnát amit kinéztem!!!! :D Plusz apa vett (!!!) egy fantasztikus takarót, még nem tom melyik fiúnak, de mesés, 3250 ft, brendonban kb 8-10 ezer körül tudom elképzelni az árát. (az "apa" után azért van sok felkiáltójel mert hatalmas dolog hogy együtt elmentünk valahová mivel mostanában reggel fél hétkor megy és este 9kor jön haza, szombaton is, vasárnap meg ugye a házat bütyköli, úgyhogy semennyit sem találkozunk, a szó szótári értelmében semennyit :cry: nagyon magányos vagyok :roll: )

Csinálok majd mindenről fotót, a babaszobáról, stb, uh-t is teszek majd, van meseszép pofis és persze a kakasos :D

Zétit képzeljétek pavlovi módszerrel megtanítottam hogy szóljon mikor kakál!!! :D Nagyon édes! Mikor nyom eltorzult arccal rámnéz és mondja hogy "ká-ká" :D

Mi is van még. Netünk nem tudom mikor lesz de remélem hamarosan mert hiányoztok :(

Nah megyek, nem tudom mikor leszek megint. Puszi mindenkinek!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Pandus nekem Zétivel a hasam csupa pici piros pötty volt és kaparásztam is, nem tudom ugyanaz-e mint neked a melleden, nekem nem kellett vele csinálnom semmit, de a foltok kb pár hónapja tűntek el ténylegesen, úgyhogy nagyon sokára.

A férjemnek meg tegnap volt a szülinapja :D

Tényleg megyek!
Pusz!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok lányok!

Tegnap nem voltam gépközelben,most elolvatam amit írtatok.Már név szerint nem is tudom kik adtak ötletet a gyomorsavra,de köszi szépen,elraktározom őket.Időközben vettem a patikában Salvus-vizet és az úgy látszik most használ-el ne kiabáljam-végre tudtam aludni egy egész éjszakán át.

Olvasom,hogy mindenki rá tup pörögni a süteményekre,hát én is!A múlt héten a sarokház és a képviselő fánk volt a kedvenc,tegnap pedig almás pitét csináltam-nagyon fini lett-és tudtam is enni belőle,hála a Salvus-víznek.

A szülinaposokat isten éltesse,és mindenkinek szép napot,nálunk süt a nap.Most megyek ebédet csinálni,mert nemsokára megjön a párom a melóból és camambert-tel töltött rántott csirkemellet ígértem neki krumplipűrével.

Szép napot mindenkinek! :roll:

Kép
nilabali

Panna: Jobbulást Neked! Nekem a mellemen nincs semmi, hanem a mellem alatt van rettenetesen kiszáradva a bőröm, és húzódik! Plusz még a pocakviszketés! :?
Biztos nagyon szépek a babaruhák! Én is nagyon sokat nézegetem Bence babaruháit, olyan jóóóóóóóóóóó! :D

Zétibébi: Ismerős ez a magányosság érzés! Az én férjem is reggel korán megy, este későn jön! Bár nekem annyiba szerencsém van, hogy ő 4 napokat dolgozik, és utána itthon van velünk majdnem egy hétig! Amikor nagyon unatkozom, mindig azzal vígasztalom magam, hogy utána mennyit itthon lesz! :)
Úgy várom már a képeket! :lol:
Cuki lehet Zéti! :D
Nekünk is nagyon hiányzol!!!!!
Boldog Születésnapot a férjednek!

Apa telefonált, 2-3 óra körül jön haza, és megyünk sétálni!!!!! :lol:
zsu83

Nilabali: Jó főzést! Nagyon finomat készítesz! :)

Nálam most sült a rakott karfiol! :P :)
zsu83

Köszi zsu,imádok főzni,na meg a hasamat is....meg is látszik!!!!!!!!!!

Már elig várom,hogy elkészüljön :oops: !!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Nemsokára nálam is kész az ebéd, már alig várom hogy rávethessem magam! :D
zsu83

Vera, de jó, hogy újra itt vagy :D mutimuti a bizonyítékot :D

Háfi, szerintem nem a diplomák számán mérik valakinek az eszét :) mármint nyilván okos, akinek sok diplomája van, de az sem feltétlen buta, akinek kevesebb!

Yve, de kis gonosz vagy :twisted: most mehetek valami édességet nézni a rejtegetős szekrénybe :lol: csorog a nyálam!

Zümis, sajnálom az autót - remélem, kaptatok betétlapot, és így bár marha dühítő, hogy a várva-várt autótokat összezúzták, legalább nem a ti biztosításotok bánja? Az echodensre ezt találtam:
echodens, ultrahangot erősen visszaverő tömör szövet, echodús
meg egy nők lapjás fórumon, hog yaz egyik nőnek 24.héten találtak ilyet, de egészséges kislánya született. Azért mész most emiatt gondolom, másik vizsgálatra is? Remélem, ki fog derülni, hoyg nincs semmi baj, ne idegeskedj, az nagyon fontos!!! A másik két dologra: ha kicsit több a magzatvíz, az nem biztos, hogy kóros, a gyomor meg szintén lehet, hogy épp olyan időpontban csinálták az UH-t, hogy nem telített, azt egy következő UH-n is megnézik, ha akkor OK, akkor nincs gáz. Ne aggódj! Várjuk a híreket, hogy mi van veled.

Andus, a 90 felettire tablettát írt fel??? :shock: az durva, nekem eddig az összes vizsgálaton 110-120 között volt a pulzusom! De azt mondta a védőnő, hogy a megnövekedett vérmennyiség miatt normális, hogy magasabb az átlagnál. Azért jó, hogy azt mondta, hogy nincs probléma a szíveddel, remélem, te is megnyugodtál. ?

Jázmin, jó munkát az íráshoz!

Yve, nekünk kb két hónapja lopták ki szintén a ködlámpát a kocsiból :(

Panna, ez nem hangzik valami jól, remélem, van rá valami krém, amitől nem lesz olyan kellemetlen :roll:

Vera, te is hiányzol nekünk, gyere, amikor csak tudsz :)

Ti vesztek észre magatokon olyasmit, mintha hülyülnétek??? Férjemmel "agysorvadás"-nak hívjuk, és persze az apróságokon jót derülünk, de most pl ottfelejtettem egy lábas vizet forrni baromi sokáig (majdnem egy liter víz elforrt belőle), még szerencse, hogy végül mégis eszembe jutott, és még volt benne egy kicsi, így nem kezdett el égni a lábas... :oops: ezzel csak az a gáz, hogy gyakorlatilag leégethettem volna a házat is akár. Mert amikor háromszor jövök vissza bezárni az ajtót, az vicces, meg amikor fél órán át töprengek, hogy mit csináltam előző este, az is, de ettől a lábasottfelejtéstől most eléggé megijedtem, még sose csináltam ilyet! Állítólag "normális", hogy az embernek most máshol jár az esze, na de azért mégis...

KépKép

KépKép
stelly

Zümis:Huhh, ez nagyon ijesztő és bosszantó lehetett! :? Szerintem kérdezd meg minél hamarabb az orvosodat, Ő biztosan tud valamit mondani. Amúgy, ha nagy lenne a baj, biztosan nem engedtek volna haza.

Pandus: Szegénykém, ez rémes lehet... :? Mindenképp írd meg majd, hogy mit mondott az orvos. Nem adnak rá valami krémet??? A ruhákból majd feltehetnél néhányat, hadd csodáljuk mi is őket. :)

Zsu: A Te férjed is egy tündér, azt már megfigyeltem. Te pedig nagyon jó szakács lehetsz mindig összefut a nyál a számban, mikor megírod, hogy miket főztél... :)

Elif: Ha időd és lelkierőd engedi, mi nagyon várunk! A pocid pedig gyönyörű, jó nagyon nőtt. :)

Zetibebi: Örülünk Neked nagyon! Zeti ügyes egy kisfiú, ha már ilyen hamar jelez. :) Meg ügyes az Anyukája, aki ilyen hamar meg tudta tanítani erre. :) Va arra esély, hogy a Párodnak kevesebb munkája legyen a közeljövőben.

Nilabali: Örülök, hogy bejött a Salvus víz, a védőnőm ajánlotta, én nem próbáltam.

Az autós sztorik meg nagyon bosszantók. :cry: Hihetetlen, hogy egyesek... :evil:

Én nem főzök ma. :) Van egy előnye annak, ha az ember elvált szülők gyermeke.... Ma Apukámmal ünnepelünk...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ha már itt tartunk akkor én is mondom az ebédet. Figyelem töltött husi lesz sült krumplival+ valami süti talán rakott palancsinta... :)
Az idő nagyon szép felénk igy gyorsan lefestem még a gáz csövet....Zümis csak annyit tudok mondani hogy nagy szerencsétek van a bajban történhetet volna más ként is... de a biztositó fizet ugye???Legyetek jók és sétáljatok a szabadban mig ilyen szép idő van.
Panna neked külön köszi :)
Pusz Rita

Kép
háfi

Eszter: De aranyosan írtad: rejtegetős szekrény! :lol:
Nekem is nagyon oda kell figyelnem magamra, mert én is hajlamos vagyok megfeledkezni dolgokról, nálam a sütésre kell odafigyelni! Múltkor majdnem elégettem a rakott krumplit! :oops: Egyszerűen mindig Bencén jár az eszem, és szórakozott vagyok nagyon! :)

Julcsi: Azért néha szoktam bakizni is a konyhába, persze olyankor jól felhúzom magam, hogy én soha többet nem csinálok ilyen ételt, aztán valahogy mégis nekifutok újra! :)
Igen, valóban az én férjem is egy tündér! És november 17-én lesz az első házassági évfordulónk! Már úgy várom! :lol:
Mára is jó ünneplést Nektek! :lol:

Háfi: Rakott palacsinta! :shock: Imádom!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Azt hiszem ha elmegyünk sétálni délután beülünk egy cukrászdába, nem bírok magammal! :roll: :D
zsu83

Hát lányok, nekem most nem nagyon megy az evés... Csoda!!!
Úgy kívántam reggel a fasírtot, kedvenc anyósom csinált is nekem. :lol:

3 nap múlva leszünk 3 évesek a drágámmal. Van valami ötletetek meglepi terén? :)

Olyan jó volt babázni!!! Csak sajnos már elmentek... :(
Egyébként a szülők elég furcsán "nevelik" a kicsit...
Pl. babakocsiba nem teszik, mert nem látja a környezetét...
Sokat sétálnak vele, és kézben fogják végig. Szerintem nem valami
jó a kicsi hátának... Nem?
Kiságyba sem teszik, mert nem egészséges szerintük...
Hát nem tudom, nekem kicsit furcsák... Persze mindenki maga dönti el,
h h neveli az apróságot. :)

Kép

Kép
gjéti

Írtátok korábban, hogy erős vagyok, hát igen... magam sem gondoltam volna, hogy lesz erőm végigcsinálni a temetést, a holmik elrámolását, de egyfolytában az volt bennem, hogy egyedüli gyerekként apukám is csak bennem bízhat... nekem kell támogatnom anyukámat, nekem kell erősnek lennem, persze ez nem mindig sikerült... de valahogy az érzékeny percek mindig felváltva jöttek kettőnknél.

Egyrészről anyukám is megállapította, hogy eddig észre sem vette milyen felelősségteljes felnőtté váltam az utóbbi években. Másrészt viszont kicsit sikerült átesnem a ló túloldalára és túl sok mindent magamra vállaltam... Máskor is a takarításba menekültem ha valami bajom volt, hát most százszorosan, ami addig tartott, hogy már nem tudtam kiegyenesedni úgy fájt a hátam. Így egyhangúan kényszerpihenőre lettem ítélve, és be kellett látnom, hogy akkor sem áll meg az élet ha nem én magam csinálok mindent.

Anyukám válla nem sokat változott, már kevésbé fáj talán neki. Kedden talán kiderül meg kell-e műteni, de az orvos bizakodó. A rosszhír és a kisbaba most nagyon összehozta a tágabb családot is, és ez nagyon jó érzés.

Pocak csalóka, mert előrefelé napról napra nő, de szélesedni nem igen szélesedik, ezért jó az oldalfotó :). Manó nagyon aktív, apuciját is sokszor megrugdossa.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Először is köszönöm a sok jókívánságot:)

Zümis nem szabad félned!!! és főleg szerintem ne keresgélj a neten. (tudom bagoly mondja a verébnek), de inkább próbálj megnyugodni és holnap menj orvoshoz. Én tuti elsőnek kopognék nála holnap reggel :wink:

Julcsi, Zsu köszi a masszőr tel.számot!!!

Elvileg feltöltöttem magam a táblába (remélem sikerült) és megnéztem a képeiteket. lányok gyönyörű mindenkinek a pocakja. Teljesen el is keseredtem, hogy az enyém még hol van ettől :oops:
De majd teszek fel én is, a férjem épp most agitál, hogy csináljunk képeket.

lányok képzeljétek ma megtaláltuk azt a babakocsit, amit kerestünk és képzeljétek elkezdtem sírni, hogy mi lesz, ha még korai és nem mertük megvenni.
Őszintén mondjátok meg én vagyok a hülye????

Orsi

Kép
bjuti

Gjéti, érdekes hozzáállás a nem egészséges a kiságy - ezt még sehol sem hallottam :?: de akkor velük alszik? Mert azért idővel meg szerintem az nem lesz egészséges... Az, hogy mindenhova karban viszik a kicsit, nem tudom, mennyire tesz jót vagy rosszat, bár nem hiszem, hogy nagyon rosszat tenne, azért szerintem a babakocsi annyira nem lehet rossz találmány, ha már a világ nagy részének megfelel :D de jó, hogy ilyen fiatalon ilyen régen együtt vagytok!!! Meglepire nem tudok ötletet - én mindig az adott ember hobbijából, érdeklődési köréből szoktam kiindulni. De szerintem valami romantikus kettesben töltött este biztos nagy örömet okozna neki - főleg, hogy ilyen évfordulótok már nem lesz több, mikor csak ketten vagytok, jövőre már ott fog kúszni-mászni a kisfiatok is :D

Elif, jó, hogy újra itt vagy!!! Elhiszem, hogy valamit csinálnod kellett, hogy ne csak folyton kattogjon az agyad, de azért még szerencse, hogy kényszerpihenőre fogtak, nehogy túlhajszold magad :) anyukádnak jobbulást, reméljük, nem kell műteni, majd azért ha úgy érzed, számolj be, hogy jól van-e. Oldalra jó, hogy nem nő olyan tempóban a pocid, mint előre, különben a 9.hónap végére nem tudom, mit csinálna az ember, ha be kell menni pl egy ajtón :D

KépKép

KépKép
stelly

Orsi, engem apu kerget azzal a sírba, hogy nem szabad még semmit megvenni babonából. Én ezt a babonát annyira módosítottam, hogy nem fogjuk 100%-ig berendezni a babaszobát, míg meg nem születik kis angyalkánk (pl kiságyat apa majd szépen egyedül összerakja, amíg mi még kórházban vagyunk) - de azért nem fogok mindent az utolsó pillanatra hagyni. Viszont ha te még úgy érzed, hogy korai, akkor ne erőltesd, előbb-utóbb úgyis olyan vásárlási láz lesz majd úrrá rajtad, hogy csak győzd magad leállítani :D a babakocsi meg gondolom, nem gurul el azért, mert vársz még egy kicsit :D

KépKép

KépKép
stelly

Gjéti: Hát öltetet nem tudok adni, én is azon agyalok hogy mit vegyek a férjemnek a házassági évfordulónkra! :roll:
Elég fura elvek, de mindenki másképp neveli a picit! :)

Elif: Minden tiszteletem a tiéd, nagyon erős vagy!
Vigyázz magadra nagyon, jó is hogy kényszerpihenőre fogtak!
Anyukádnak jobbulást kívánok, remélem a műtétre nem lesz szükség!

Orsi: Várjuk a képet! :lol:
Nálunk már megvan a babaágy, és a pelenkázó is! Igazából én se akartam még venni semmit, de a férjemmel nem lehet bírni! :)
A babonáimmal meg ki lehet kergetni őt a világból! :D
Ezért engedtem neki, de a babakocsit szigorúan csak decemberbe vesszük meg, ezt megmondtam neki is! :D

Megvolt a délutáni séta, nem meg a sütizés is, és még egy pizzát is lenyomtunk a férjemmel! :D
zsu83

Stelly, a kicsi nem velük alszik, hanem egy "lebegő" mózeskosárban.
Apuci mindene a foci, de ezt a témát már szerintem kimerítettem. :lol: Én is valami kettesben töltött dologra gondoltam, majd kitalálok
addig valamit. :)

Elif, anyukádnak én is jobbulást kívánok!
Tudom, h nagyon nehéz, de próbálj meg gondolni a kicsire!!!

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
JÓ reggelt:) JÓ rövid volt ez a hétvége, de remélem mindenkinek jól telt. Lányok én most kezdem a 22. hetet és én még nem érzem a picurkát:( Kezdjek aggódni, vagy még korai???
Szép napot!

Andabella :)

Kép
Kép
andabella

Sziasztok!

Köszönjük a megnyugtató szavakat ma délután megyek a dokihoz.
Igyekszem a rossz gondolatokat messze-messze hesegetni,de olyan nehéz.
A kocsi miatt ha idegeskednénk akkor se változna semmi.Drága párom azt mondta ezt a részét most hadjam rá.
A balesetet okózó elismert mindent,igy az Ő kötelező biztositása fedez mindent,nekünk csak szemlére és majd a javitásra kell bevinni. az autót.Bocsánat ,hogy nemválszolok mindenkinek de most próbálok mindent elintézni ,hogy nyugdtan tudjak délután ellmenni orvoshoz.
a közösbe teszek be képet az autóról és majd arról is ,hogy mijen lett.
Űdv
Vero

Kép
zümis

Húha, jó sokat írtatok!

julcsi hát a nagyoknak nem mondtuk még, hogy mi van a kistesóval, nekünk is nagyon nehéz ezt feldolgozni, nem akarom rájuk terhelni. őket majd akkor avatjuk be, ha már biztosat tudunk, ez pedig január vége-február eleje előtt nem derül ki...

nilabali figyelj arra is, hogy ne egyél-igyál olyan dolgokat, ami savat csinál, pl gyülölcslé, buborékos üdítő.

bjuti Isten éltessen! :D

lkverus a gyerekek úsznak az oviban, őket nincs erőm elhurcolni még külön úszásra is, engem a kismamauszi érdekel csak. hát az este 8-cal az a gondom, hogy ahhoz apának haza kell érnie fixen minden héten legkésőbb f8-ra, és ez azt hiszem nem megoldható... :(
a szódabikarbónával terhesen csínján ám, mert nem tesz jót!

zetibebi gratula a kis kukishoz :D

zümis az első kettő önmagában semmit sem jelent, ez egy állapot, lehet, ha egy fél óra múlva nézték volna meg, akkor már simán átlagos mennyiségű magzatvíz, és jó gyomortelítődés lenne a papírra írva. végülis nekünk sincs mindig valami a gyomrunkban.
Az echodensre rákeresve nekem is UH-t visszaverő szövetet dob ki a gugli, ez önmagában még semmit sem jelent, bármi lehet. ha a genetikai UH-n mindent rendben találtak, akkor nagy valószínűséggel ez olyasvalami, ami nem okoz gondot.

andus a nagyon magas pulzus veszélyesebb a babádra, mint a betaloc. kardiológus doki adta? ha csak sima házidoki, akkor én futnék egy kört egy kardiológusnál, ha kardiológus adta, akkro meg beszedném...

Jasmin vidd el dokihoz! ha egy csípés így bedagad, akkor valószínűleg allergiás rá, és addig fog dagadni, amig el nem kezdi szedni az antihisztamint. én allergiás vagyok a méhcsípésre, sajnos van pár rossz tapasztalatom ezügyben... :(

stelly ez az elhülyülés valami élettani dolog a kismamáknál, én úgy hívom, terhes az agyam...
2 éve járnak a gyerekeim oviba, és 2 éve MINDEN hétfőn kell nekik pizsit vinni. én mostanában beírom a naptáramba minden hétfőre, hogy PIZSI!!!, mert ha nincs beírva, elfelejtek vinni nekik. nagyon gáz :D
már mondtam az óvónéniknek, hogy ha bármi van, szóljanak többször, mert mindent elfelejtek...

Kép
Kép
Kép
iricc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: