A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kriszta... amit tanulok.... Hazai számviteli rendszerek, azaz Államháztartási és Hitelintézeti számvitel .... fincsiiiiiiiiiiiii Kép
Ma a munkahelyemen nem igazán tudtam eldönteni, hogy dolgozni vagy tanulni volt kevesebb kedvem. Alapvetően 6an szoktunk lenni, de ma csak ketten voltunk, így elég sok munka volt benn is.... de korán leléptem Kép Kép De itthon sem jobb a könyv felett... grrrrrr. De ezzel a vizsgával vége Kép (legalábbis ennek a félévnek)

Cat Kép
Csakhogy minden OK legyen. Felhívtam a jogot, és kértem jelentkezési papírt (szakokleveles jogász képzés - jogász-közgazdász). Kismamáknak nem kell fizetni a fizetős posztgrad képzésért Kép Teljesen megéri Kép

SOS. Mindenki figyeljen a vírusos fileokra, mert én már vagy 4et kaptam. Nehogy kinyissátok!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Ok, itt vagyok mindig, legfeljebb olvasó üzemmódban, írd meg ha tudsz valamit!Kép

Cat!Kép
Gratula, csak így tovább!Kép

Lányok! Nagyon gyorsan telik az idő, Nikie mára volt kiírva! De nem tudom, hogy mi van vele, csak a frissben láttam a táblázatban.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Leone! Megkaptad a levelemet? Kép Párom persze tudta, hogy miért nem megy el. Kép Kettőnk közül Ő az informatikus. Kép
Cat! Hu, de izgi! Drukk-drukk! Kép Kép Kép
Orsi! Hát nem cserélnék veled! Lassan kész professzor leszel. Kép Csak nehogy majd uncsinak találd a kakis pelenkát. Kép Ez persze csak vicc volt! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Orsi!

Kivanom neked barcsak ne kelljen fizetned a fizetos posztgrad kepzesert!!!!

dodo
dodo1

OrsiKép
Ez jó hír. Addig már nem tanulok semmit, de akkor belevágok valami hasonlóba. Ez 4 féléves posztgrad ? Hány nyelvvizsga kell hozzá ? A gyerek gagyogás mellett nem hiszem, hogy még 1 nyelvet meg tudok tanulniKépKép

LeoneKép
Én is sokat gondolok Nikiere. Valaki írta a topikjukban, hogy küld neki sms-t, mert nem jelentkezik.

AndiKép
Aki innen indul, annak a kakis pelenka is virágillatúKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Ezt a 2004. első babái topikból másoltam:

Megszületett Nikie kislánya, Boglárka ma reggel 6.09-kor. 3780g a súlya és ügyesen szopizik.

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
szerintem 1 nyelvvizsga kell hozzá, nem olvasatam a tájékoztatóban, hogy több kellene. (volt olyan szak, ahol ki volt hangsúlyozva, hogy kettő kell, de ide nem volt ilyen írva). Ha van valami infóm, akkor továbbítom feléd. Hogy vannak a gyerekeid? Mit mondott a biológus?

Andi Kép
Már korábban is mondtam, hogy a legműveltebb anyuka címre pályázom Kép

Dodo Kép
én is remélem, hogy nem kell fizetni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nincs ma info a lurkókról. Ennek azért örülök, mert akkor biztos rendben fejlődnek. Ha gond lenne telefonálnának, mert 2 telefonszámot is meg kellett adni.

Na ez az 1 nyelvvizsga ez jó hír.

AlenaKép
Tegnap nem kaptad meg a mailemet ? Úgy látom, hogy a mailszerverek nincsenek a helyzet magaslatán.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Hát itt vagyok, túl vagyok rajta! Nem mondom, hogy élveztem a dolgot, de ha minden igaz sikeres volt, és ez mindenért kárpótol. A myomán kívűl volt valami nyákcsomó, vagy mi a jobb petevezeték bejáratánál, most úgy tűnik azt kivéve végre átjárható. Sajna a mai napot kisit elkapkodtam, jöttem dolgozni, de asszem ez holnap már nem lesz így. Maradok hétfőig, mert nagyon gyenguska vagyok. Köszönöm a drukikat, meg minden!

CatKép

Nagyon sok ++++++++++++előre is, meg minden. Legközelebb meg majd leszólítalak, OK? Majd 9.-e után megyek valamikor, majd esetleg előtte valami ismertetőt megbeszélünk, biztos ami ziherKép

Sok puszi mindenkinek
Csutka
csutka

Sziasztok!

Köszönöm a B-betűs nevekhez a hozzászólást, néhányat megfontolás tárgyává tettem, de sajnos sok már foglalt, mert a páromnak szép kiterjedt a családja!Kép

LeoneKép
Vezetéknév:Boros. Örülök, hogy jól vagytok, sokszor jársz az eszemben, próbállak elképzelni nagy pocival.Kép

VizkriszKép
Jobbulást! Gyógyulj meg rendesen, mert, ha visszaesel az még rosszabb!Kép

DodoKép
Hajrá!Kép

CatKép
Sokat gondoltam rád hétfőn és minden nap a héten. Nagyon-nagyon drukkolok nektek holnap!Kép A párodnak rendkívüli empátiás készsége lehet, még a végén ő fog émelyegni és hányni helyetted!Kép

OrsiKép
Drukk a vizsgához!Kép

SorayaKépEditKép
Jó hallani felőletek, jó pocakosodást!Kép

NikieKép
Gratula a kiscsajhoz!Kép

Egcsi
egcsi1

CsutkaKép
Megdorgállak, mert bementél dolgozni! Tessék hazamenni pihengetni. Különben is tombol a járvány mindenfelé, ne kockáztasd. Gondoltam ám Rád sokat hétfőn. Örülök, hogy eltávolították a felesleges alkatrészeket belőledKépKép Sebed nem fáj ? Én 12-e környékén megyek majd, de holnap megmondják, hogy mikor pontosan. A taliban benne vagyok.Kép

EgcsiKép
Én téged sem tudlak elképzelni nagy pocival, nem csak Leonet nem. Ha van képed feltehetnéd a profilodba.

Köszi a gratulációt az empátiás férjhez. Épp most vesztem telefonon össze vele.Kép Most kicsit off leszek: Megbeszéltük, hogy anyósom szombati szülijére veszünk 2 hálóinget, mert megy szanatóriumba, és azt kért. Már akkor próbálkozott a drága férjem, hogy vegyünk Marks and Spencert vagy Triumphot. Mondtam neki, hogy az teljesen felesleges a szanatóriumba, ráadásul eddig csak piaci hálóingeket vett magának, mert dohányzik állandóan, és igazán nem kíméli a hálócuccot, kutyával hentereg benne, de nincs is igénye a márkás ruhákra. Kigondoltam, hogy holnap az ET előtt elugrunk az Aranypókba, és veszünk 2 hálóinget. Erre a drága párom most hív, hogy ott áll egy eladóval az Aranypókban, és hányas melltartót hord az anyja, mert a Triumph hálóingek eszerint vannak számozva.KépKépKép És ne robbanjak szét. Ha haza mer jönni hálóingekkel 30 ezerért, akkor kizárom.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Ne idegesitsd magad eleted nagy allomasa elott!!!!!

Nyugalom, csigaver! Semmi nem szamit, csak a holnapi nap!!!!!
Holnap megint nagyon izgulunk erted.

dodo
dodo1

Cat Kép
Ne idegeskedj, nem ér annyit az egész. Az én férjem is ilyen makacs, de így szeretjük őket Kép Te most nyugodj meg, és koncentrálj a holnapi napra!
Biztosan dobtatok már ki ennél nagyobb összeget is az ablakon, mindenki vesz néha felesleges dolgokat, szerintem ne foglalkozz ezzel!

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép

Szerintem hagyd, vegye meg, legközelebb ha Téged piszkál valami drága cucc miatt lesz mire fogniKép Ja, és ne zárd ki, még szükséged lehet rá két etetés között, alatt, melett...Kép

Csutka
csutka

CatKép
Ezt meg elfelejtettem az előbb írni:
A 12.-e jó lehet, addig még biztos jövök erre, megbeszéljük! Most pedig szót fogadok, megvárom apukámat, és húzok haza dél felé mint a vadlibákKép Már be sem jövök hétfőig, ott egye meg a fene az egészet....(mármint a munkát, vagy mi ez, ugye így hívják azt amikor az ember bemegy egy munkahely nevű épületbe, és egész nap ül a kis gépe előtt és netezik?Kép )
csutka

Sziasztok!
Gyerekek, semmi barna megy ilyesmi, pedig a 27 napban vagyok....Hűhaaa!!!
Ha most sem, akkor két hét múlva inszem...De legalább történik valami.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Nagyon szorítok, hogy kétcsíkost produkálj!!!!!

CsutkaKép
Pihenj sokat, és regenerálódj!!!!!! 9-e körül miért kell jönnöd a bmc-be ?

DodoKép,OrsiKép
Igazatok van, nem bosszankodom, nem ér az egész annyit. Csak most lenne annak a pénznek jobb helye is, mert anyagilag eléggé kivéreztünk a lombik után.Kép Remélem mostmár baba cuccra kell gyűjteni majd.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Kontrollra kell mennem a nőgyogyóra, meg azt mondta aki műtött, hogy majd keressem meg a bmc-ben a dokimat is megbeszélésre. Talán nem is baj, mert a többi eredményemről még olyan sokmindent nem tudok. Bár ránézésre állítólag jók a hormonok, meg a fickók, de hátha nem árt nekeik egy kis löketKép

Nagyon sok kéz és lábtörtést, meg egy kalappal holnapra, majd gondolok rád ágyból párnák közül!Kép

Csutka
csutka

Sziasztok.Mi kisbabát szeretnénk a párommal.Már 3 hónapja próbálkozunk, és még mindig semmi...kicsit aggódom miatta, hogy minden alkalommal "kifolyik az anyag".Hol 2 perc múlva , hol csak másnap reggelre.Ez normális dolog?Valaki nyugtasson meg légyszi, hogy ez mindenkinél így van.Előre is köszi.
Névtelen

Kedves Névtelen!
Ez teljesen normális. De biztos, ami biztos alapon szeretkezés után tegyél egy kispárnát a popsid alá, és ne kelj fel 1 óráig.

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi!
Köszi a választ, de erről már én is olvastam,egész reggelig nem kelek ki az ágyból, és reggel ahogy felkelek kifolyik...valamennyinek ki is kell folyni?
Babóca

Babóca Kép
valamennyi valószínűleg kifolyik. Ne foglalkozz ezzel!

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
A párod empátiás, csak kicsit önfejü.Kép Még nincs pocis képem, igaziból még pocakom sincs nagyon, de ha lesz kép, közkinccsé teszem.Kép

Egcsi
egcsi1

BabócaKép
Mivel a sperma elfolyósodik egy idő után, mindenképpen kifolyik egy része. Ne izgulj, amennyi kell az bent marad. Tudod 1 is elég a győzelemhez!!Kép

EgcsiKép
Amilyen sovány voltál, még biztos nem látszik a pocak. De fogod még Te cipelni a nagy követ a pocidban hamarosan.

Nem tudjátok, hogy melyik szülész-nőgyógyásznő beszélt a Sláger rádióban a Boros-Bochkor műsorában ? Engem annyira felháborított a riport, hogy érdekelne, hogy hol engednek praktizálni egy ilyen öntelt, pénzsóvár bigét. Megérdemelné, hogy összfogjanak az emberek, és kutya ne menjen hozzá, akkor jó sok időt tölthetne a családjával.

Cat

Cat
Kép
cateye

AnnaKép
Sok sikkert a csikokhozzKépKép

CatKép
Nagyon de nagyon szoritok nekked a holnapi napal kapcsoltatban KépKép

OrsiKép
Drukk a vizsgádhoz sokk sikertKépKép

Csutka Kép
Neked meg jó pihenést kivánokKépKép

EgcsiKép
Igen a pocidra én is kiváncsi vagyokKépKép

NévtelenKép
Ne agódj ez a természetes valamenyi mindig ki folyikKépKép

IldikóKépés mindenkitKéplok
ildikó_4

CateyeKép
Mivolt a rádióban mert én nem halottamKép
Ildikó
ildikó_4

Cat szurkolunk mi is nagyon Nektek. Ne izgulj és tényleg próbáld meg elhinni, hogy sikerülni fog. Hamarosan igenis látni fogd azt a bizonyos zebrát. Aztán majd rohangálsz pisilni meg hányni. Kép
Lányok, gratula mindenkinek akinek sikerült, és kitratást kívánok azoknak akiknek még nem, de hamarosan úgyis fog.
Puszi Hurki
hurki

Hurki Kép
De jó, hogy Te is írsz néha.
Magatokról is írj valamit!!! nagyon kíváncsi vagyok! Jól vagytok?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki!Kép
De jó téged "látni"! Írj magadról is!!!

Egcsi!Kép Cat!Kép
Eddig nem készült pocakos kép, de látom pótolnom kell. Kép

Egcsi!Kép
Boros, tényleg! Hogy nem jutott eszembe!!!

Cat!Kép
Holnap egész nap rád gondolok!!!
Mit mondott az a doki a rádióban?!

Leone

KépKép
leone

JO reggelt mindenkinek!

Cat!
Tudom, hogy lenne mas helye is a penznek, igy van mindenkinel, foleg nektek most, hogy vagyonokat kell kolteni a babocakra, de most mar felesleges aggodni. Most a legfontosabbal szabad csak torodnod!!!
Ma mindenki csak rad gonodll!!!!

Anna!
Hajra!!! Hetfon nagyon varunk egy duplacsikkal!!!

Baboca!
Nekem is kifolyik, nem kell izgulni. Bar igaz ami igaz, meg nem is vagyok babasKép)

dodo
dodo1

CAT:megadrukk a maihoz!!!!

CSUTKA:nem dolgozni, pihenni! Jót nevettem a hálóinges hozzászólásodon!KépKép

HURKI:jó lenne valamikor talizni egyet! Átvenném a szerencsehozót is!! Igaz van még másik, de én ezt szeretném beadatni!Kép

EGCSI:ha még fogytál is el is hiszem, hogy nincs pocakod. Tessék rendesen etetni azt a "B" babát!

ANNA:végre jóóó hír! Remélem hamarosan megtetézed egy még jobbal!

NIKIE:óriási gratula a kislányodhoz!

ALENA:cuki az új kabalám, már megtanultam külön mozgatni a fejét és a lábait!Jól elvagyok vele!
Ha szerencsét hoz, kölcsönadomKépKép!

Virág
virag

HurkiKép
Írj mi van veletek!!
CatKép
Nagyon szorítok!!!!!!
Lujza
lujza

Sziasztok!

Remelem emlekeztek meg ram.

Koszonom nektek a gratulaciokat. Kép
Drukkolok nektek nagyon.

Tegnap voltam dokinal es a 7. hetben jarunk.
Eddig minden ok.
Majd februar 17-en kell visszamennunk ujabb ultrahangra. Kép
Vendég

Magika!

Hogy sikerult neked, elmeselned?

Nagyon gratulalok!!!!!!

dodo
dodo1

dodo1!

Szivesen elmeselem.
Mertem a homersekletemet, ket komerovel is. Higanyossal es digitalissal is.
Tapasztalatom azt mondja, hogy a digitalis pontosabb lett mint a hagyomanyos, mert jobban lehet es pontosabban latni rajta a hot.
Szoval a homersekletem olyan volt, mint ami a nagykonyvben van. Atlagban 36,6 volt. mikor leesett 36,3-ra akkor nekilattunk, masnapra felugortt 37,0-ra majd 37,2-re- Azota annyi. Mar aznap mikor megkellett volna jonnie akkor kimutatta a teszt azt hogy pozitiv. Szoval nagyon szerencses vagyok. Kép Kép Kép
pedig 3 evig szedtem tablettat es abbahagyas utan rogton visszaallt a hom szerint. masodik honapban meg mar probalkoztunk is es szerencsere sikerult. Kép

Ezt kivanom itt mindenkinek, hogy gyorsan jojjon a golya. Kép

ha van valami kerdesed szivesen valaszolok. Kép Kép Kép
Vendég

Magika
Gratulálok a babócához...lám valakinek bejön a papírforma.Kép
Cat
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Én is úgy vettem észre, hogy a sperma mindig kifolyik...s úgy éreztem egy csepp sem jutott át a védelmi vonalon. Persze emlékszem arra is, hogy amikor még "fiatalok" voltunk és nem akartunk gyereket úgy éreztük ilyen esetben, hogy egy csepptől is terhesek lehetünk véletlenül.Kép Ezért bízom az inszemben...ott és akkor egy csöpp sem folyt ki az tuti.
Kriszta
vizkrisz

Sziasztok!

Hú CAtKép nagyon nagyon drukkolok, ezek szerint épp most vagy ott! Hány babóát ültetnek vissza? Jaj, olyan sokat gondoltam rád. Jelentkezz minél hamarabb! Sok sok drukk és nagyon izgulok értetekKép

MagikaKépKép Gratula! Mi a céldátum?

BabócaKép Ne izgulj, nekem is mindig kifolyt eg ybizonyos menniység. De a maradék eredménye már 8 hónapja a hasamban vanKép

Kármenről nincs hír?
És Dorisékról?

Kele
Kelekele

Sziasztok!

A Friss kismamáknál írta Fiona, hogy ezt találta a nők lapja fórumon:

karmen1: 2004. 01. 28-án megszületett ORSOLYA !!! (2940 grammal és 53 cm-el).

Ö ami Karmenünk lehet?

Szerintem igen, és akkor megszületett a topic első babája.
Gratulálok Nekik!
friss kismamákból

Sziasztok!

A Friss kismamáknál írta Fiona, hogy ezt találta a nők lapja fórumon:

karmen1: 2004. 01. 28-án megszületett ORSOLYA !!! (2940 grammal és 53 cm-el).

Ö ami Karmenünk lehet?

Szerintem igen,
friss kismamákból

Szia Kép
Mivel ő is az Orsolya nevet mondta, így gondolom ő lehet Kép Gratulálunk Nekik Kép
Nem is lett olyan pici a baba, mint amekkorának jósolták Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bocsánat, másoltam, a topic első babája természetesen a 2004 tavaszi babák topicra vonatkozik.
friss kismamákból

Magika!

Hol merted a hődet a digitalissal?

Karmennek nagy nagy gratula! De jo lehet neki most!

Cat!
Nagyon varjuk a hireket feloletek!
dodo
dodo1

MagikaKép
Nagy nagy gratula nekedKép

Nekkem már kéttnapja 36,7a hőm szerintetek lesz magasab is vagy ez már peteérés,azért kérdem mert én csak most kezdtem mérni ugy hogy nemtudomKép

CatKép
Mizujs hogy vagy ,várjuk a hireket roladKép

IldikóKép
ildikó_4

Ildikó
Ha leírnád az összes edigi eredményt...talán tudnánk segíteni.
Cat
Gondolom pihizel. De mi azért gondolunk ám rátok.Kép
Kriszta
vizkrisz

KrisztinaKép
utolsó menses Január 10-16ig ott volt a hétvége és hétfön mentem el az orvoshoz akkor már nem de kedden elkezdtem mérni és onnatol kezdve irom.
Kedd 36,2 .Szerda 36,3 .Csütörtök 36,5. Péntek 36,4.
Szombat 36,6 .Vasárnap 36,7 .Hétfő 36,6. Kedd 36,6 .
Szerda 36,7. Csütörtök 36,7.
na ennyi szerintetek ez jóKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok !

Megszületett tegnap Orsi. Magassága : 53 cm, születési súlya 2940 g.

Karmen férje

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen férjeKépKép
Nagy nagy gratula a kislányotokhoz és jó egészséget nekktekKép
IldikóKép
ildikó_4

Ildiko
Ált a hőmérséklet a peteérést megelőzően kicsit viszaesik...majd 4-5 tizedes HIRTELEN emelkedés jelzi , hogy a peteérés 1-2 napja volt. Nem tudom milyen hosszú a ciklusod...de nekem úgy tűnik még feljebb kellene mennie. Az orvosok is 3 hónapig méretik veled a hődet, hogy hellyel-közzel biztosat tudjanak mondani.
Holnap már lehet, hogy okosabbak leszünk.
Hol méred, hány órakor és hány percig? A lényeg, hogy ezek a körülmények mindig azonosak legyenek.
Kriszta
vizkrisz

Karmen
Gratuláááááááááááááááááááááááááááááááloooooooooooooooooooooooooooook!Kép
vizkrisz

Sziasztok Lanyok!

Lenne egy kerdesem, amiben ha tudtok kerlek segitsetek. Elsosorban azok tudnanak segiteni, akik babasak vagy babasak voltak valaha hogy nekik volt-e ilyen erzesuk. De persze mas is ha tud jo lenne ha irna. Szoval ma hajnalban 4 ora korul arra ebredtem, hogy iszonyuan faj, gorcsol az alhasam, ugy ahogy mensi alatt szokott. Kb 5-10 percig tartott. Tegnap hajnalban is volt egy kis gorcsoles, de nem ennyire eros. Most vagyok a 20. napon, szoval ilyenkor egyaltalan nem szokott lenni ilyen tunetem, meg persze ez nem ovulacios tunet, mert az mar reg volt. Hetfon meg kedden volt ugye az inszeminaciom, es most nem tudom, hogy ez jo jel, vagy minek koszonhetem ezt a gorcsolgetest...

Karmen!

Nagy nagy gratula megint! (Mar tegnap is irtam, de ma is gratula!)

dodo
dodo1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: