Csutka
Megdorgállak, mert bementél dolgozni! Tessék hazamenni pihengetni. Különben is tombol a járvány mindenfelé, ne kockáztasd. Gondoltam ám Rád sokat hétfőn. Örülök, hogy eltávolították a felesleges alkatrészeket belőled

Sebed nem fáj ? Én 12-e környékén megyek majd, de holnap megmondják, hogy mikor pontosan. A taliban benne vagyok.
Egcsi
Én téged sem tudlak elképzelni nagy pocival, nem csak Leonet nem. Ha van képed feltehetnéd a profilodba.
Köszi a gratulációt az empátiás férjhez. Épp most vesztem telefonon össze vele.

Most kicsit off leszek: Megbeszéltük, hogy anyósom szombati szülijére veszünk 2 hálóinget, mert megy szanatóriumba, és azt kért. Már akkor próbálkozott a drága férjem, hogy vegyünk Marks and Spencert vagy Triumphot. Mondtam neki, hogy az teljesen felesleges a szanatóriumba, ráadásul eddig csak piaci hálóingeket vett magának, mert dohányzik állandóan, és igazán nem kíméli a hálócuccot, kutyával hentereg benne, de nincs is igénye a márkás ruhákra. Kigondoltam, hogy holnap az ET előtt elugrunk az Aranypókba, és veszünk 2 hálóinget. Erre a drága párom most hív, hogy ott áll egy eladóval az Aranypókban, és hányas melltartót hord az anyja, mert a Triumph hálóingek eszerint vannak számozva.

És ne robbanjak szét. Ha haza mer jönni hálóingekkel 30 ezerért, akkor kizárom.
Cat