Sziasztok!
Üdv minden új csapattagnak! Milyen sokan lettünk!
Képet is tehettek ám fel!
Voltam a védőnőnél, 3 kg-t híztam az előző alkalomhoz képest, így össz. 5-nél tartok.
Megkérdezte, h igényt tartok-e a szüléssel és babaápolással, szoptatással kapcsolatban való beszélgetésre (persze tudja, h hol dolgozom, biztos gondolta kicsivel kevesebb lesz neki a munka).
Nagylelkűen mondtam, h nem

.
Verus: jobbulást a gyerkőcöknek! Megértem a sulival kapcsolatos vívódásodat.
Kívánom, h legyen erőd újrakezdeni! Nekem sok 40 év feletti csoporttársam volt, soha nincs késő tanulni. Te meg még messze vagy attól

.
Panna: hajrá a versenyen!
Abencze: nem értem a férjed! Nyugodtan mutasd meg a képem neki, akkor majd rájön, h milyen szerencsés, mert csini, vékony vagy!
Zsu: engem „Pocaknak” hív a férjem, mióta látványosabb a pocakom.
Remélem a fejfájásod nem durvul el!
Erika, Mist: vigyázzatok magatokra!
Erika, szerintem, ha nem is csinálod a diétát szigorúan, mindenképp egészségesebb a kevesebb só fogyasztása.
Mist: az ÁEK-ben bővült a szülőszobák száma, megszűnt a VIP szoba, dupla annyi az újszülöttek száma, mint régen. A régi MÁV-osok kb. az 1/3-át teszi ki a személyzetnek, a baba-barát szemlélet kicsit más lett, de bevezették a papás félórát, a sárga babákat ott kezelik a csecsemőszobában, nem egy emelettel feljebb, mint régen. Most ennyi jutott eszembe.
Andus: remélem nincs semmi komoly, lehet, h csak attól, h terhesség alatt megnövekszik a vértérfogat, és ezért szaporább a szívműködés. Majd jelentkezz, h mi volt a dokinál!Szávának jobbulást kívánok!
Jázmin: én is most lennék végzős a fősulin, de halasztok a babám érdekében.
Én is nagyon sajnálom, h nem a mostani csapattal fogok végezni, de ha nem sikerül átjelentkeznem Pestre, akkor maradok Pécsen, ott pedig nagyon sok ismerős arc lesz jövőre. Anno közel százan kezdtünk, 3. év végére az eredeti csapatból kb. 20-an maradtunk, úgyhogy a lemaradt emberekkel fogok találkozni.
(Nekem egyébként nagyon hiányzik a suli és a csapat is, akikkel egy csoportban voltunk. A múltkor, mikor sulihét volt, felhívtak. Mondták, h hiányzom a csapatból. Letettem a telefont és elkezdtem nagyon sírni, majd elmagyaráztam Kismazsolának, h természetesen az ő érdekében nem bántam meg, h halasztok, csak kicsit szomorú vagyok.)
Azért amennyit csak tudsz pihenj! (tudom, könnyen beszélek)
Nilabali: fel a fejjel, azt mondták hétvégére szebb idő lesz, nem fog esni.
Kangu: téged kísértenek az ovis és kisiskolás csoportok

.
Már megint regényt írtam

, bocsi.