sziasztok,
Patr
megkaptam az sms-ed, megvagyunk, épp túl (talán) a hányós víruson. Szonjácska importálta az oviból. Közben meg villanyt szereltek nánlunk, végre van a kapu előtt valami lámpa, hogy legalább a kulcslyukat lássam a kapun
Nándika is vírusos egyelőre, de csak szörcsög... Holnap az oviban szüreti bál lesz, bemegyünk megnézni a nagyot, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz. Szonja nem bírta elmondani, mit fognak csinálni, azt mondta, eléneklik a Boldog-boldog születésnapot

talán a szőlőknek?
Nekem elvileg jó a jövő hét, ha mennénk Potykához, de az apám is bejelentette az igényét egy kis unokázásra (Nándinak névnapja lesz vasárnap!), és nem tudom, melyik nap jön, de ha megmondja, majd jelentkezem.
Ja, meg nagy faültetésben vagyunk, már ástam három gödröt - na jó, csak a felét ástam én

holnap hoznak egy teherautónyi földet, azt be kell majd talicskázni, és úgysem tudom tétlenül várni, amíg a Zoli hazajön... Úgyhogy pár napra megvan a programom!
Remélem, mindenkivel csupa jó történik, a gyerkőcök gyarapodnak, anyukák fogynak
Ja, még egy hír, csatlakozom azokhoz, akiknek a gyerkőce már átalussza az éjszakát

ez persze este tíztől reggel hétig van nálunk, de hát már ezért is hálás vagyok a sorsnak, na meg Nándikának
Épp elaludt mindkét gyerek, úgyhogy megyek is zuhanyozni, hajat mosni!
sziasztok,
jövök amint tudok, talán pénteken

ha már nem bírom el a lapátot