A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Én mennék. Pati, ha nem jönne Ági esetleg ki tudsz értem jönni
Solymári Auchanhoz- az kb 10 percre van Hidegkúttól. Mert akkor nekünk csak egy busz.

Tényleg Ági?

Kép
andkata

Sajnálom a kajagondokat :?
Nálunk csak annyi a gond hogy éjszaka legalább négyszer felkel enni,és így hulla vagyok egész nap,reggel negyed kilenckor estek be az oviba a gyerekek,mert egyszerűen nem tudtam felkelni reggel. :oops: Na és persze Domit is úgy keltettem fel, hogy indulni kell.

Kép
Kép
Kép
kike

Szebb estét mindenkinek!

Gyönyörű babákat láttam visszaolvasva!
Sajnálom a szopigondokat. Lekopogom, nekünk ez az egy megy.

Lányok, létezik, hogy ilyen korán jönne a foga?
Csak mert úgy nyáladzik, mint egy bernáthegyi égy úgy üvölt egész nap, mint ha legalább ülnék rajta! Ha felveszem, az sem jó neki. Csak akkor nyugszik meg, ha a szájábatömhet valamit, előszeretettel az én ujjamat és igen keményen harapja!

Talán összevissza egy óra volt olyan, hogy jó kedve volt és lehetett vele mit kezdeni, na meg mikor evett!

És nagyon fájdalmasan sír! A szívem szakad meg. Mellette meg megbolondulok!

Nekem is viszonylag korán jött a fogam, 4. hónapra már kint volt az első, na de 2 1/2 hósan? :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Hú hát nállunk is ma nagyon nyügi napja volt Vivinek. Akármit csináltam vele semmi se volt jó neki. Pedig aztán ez nálunk nagy ritkaság.
Képzeljétek állandóan felakar ülni. Mindig emelgeti magát, és tőlünk is elvárja hogy ültessük fel, úgyhogy mostanába a kisasszonyt a lábunkra kell ültetni, és persze közben tévézik. Akkor látni kellene azt az elégedett pofiját. :)

Muffin sikerült a varratszedés? Remélem rendben ment minden.

Terek.Kriszti nálunk ma ugyan ez volt. Létezne hogy jönne a foguk? Szerintem ez még elég korai.

Kép
linda24

Linda, tudom, hogy korai, de másra nem tudok már gondolni.

Elaludt! Hurrrá!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

A jó pillanatai alatt készült képek:
Kép néha én is elfáradok

Kép ezt neked amiért leraktál

Kép repülni tanulok

Kép aztaaaaaa

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Most úgy tűnik egész éjszaka fent lesezk. Rolinak levihetetlen láza van. Max 38-ig tudjuk letornázni kúppal és vizes lepedővel :cry:

Kép
szly27

Szegény Roli! :( Gyógypuszi a bucijára! Remélem azért hamar lemegy a láza!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok,

Patr :D
megkaptam az sms-ed, megvagyunk, épp túl (talán) a hányós víruson. Szonjácska importálta az oviból. Közben meg villanyt szereltek nánlunk, végre van a kapu előtt valami lámpa, hogy legalább a kulcslyukat lássam a kapun :shock:
Nándika is vírusos egyelőre, de csak szörcsög... Holnap az oviban szüreti bál lesz, bemegyünk megnézni a nagyot, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz. Szonja nem bírta elmondani, mit fognak csinálni, azt mondta, eléneklik a Boldog-boldog születésnapot :D talán a szőlőknek? :lol:

Nekem elvileg jó a jövő hét, ha mennénk Potykához, de az apám is bejelentette az igényét egy kis unokázásra (Nándinak névnapja lesz vasárnap!), és nem tudom, melyik nap jön, de ha megmondja, majd jelentkezem.

Ja, meg nagy faültetésben vagyunk, már ástam három gödröt - na jó, csak a felét ástam én :wink: holnap hoznak egy teherautónyi földet, azt be kell majd talicskázni, és úgysem tudom tétlenül várni, amíg a Zoli hazajön... Úgyhogy pár napra megvan a programom!

Remélem, mindenkivel csupa jó történik, a gyerkőcök gyarapodnak, anyukák fogynak :wink:

Ja, még egy hír, csatlakozom azokhoz, akiknek a gyerkőce már átalussza az éjszakát :D ez persze este tíztől reggel hétig van nálunk, de hát már ezért is hálás vagyok a sorsnak, na meg Nándikának :wink:

Épp elaludt mindkét gyerek, úgyhogy megyek is zuhanyozni, hajat mosni!

sziasztok,
jövök amint tudok, talán pénteken :roll: ha már nem bírom el a lapátot :wink:

KépKép
szkagi

Szly,
te jó ég :shock: szegény Roli! Akkor egész éjszaka vizeslepedőzitek? Milyen kúpot adsz neki?
(azt tudod, hogy a germicid kúpot alkalmazhatod Panadol Babyvel együtt is? Más a hatóanyaga, úgyhogy lehet kombinálni, azt mondta nekem a gyerekorvos. Egy-két óra legyen köztük, de csak azért, hogy hátha hat az előző gyógyszer magában is...)
Gyógyuljon meg gyorsan Roli! Remélem, el tud aludni, az sokat segít...

KépKép
szkagi

Szilvi, nyugi-nyugi.
Ha 38-ig leviszed az nagyon jó, akkor hagyd aludni. Ma már az a hozzáállás kezd elterjedni az orvosok körében, hogy 39 C-ig nem is kell adni semmit. Szerintem nyugodtan lehet adni 38 felett, de ne törekedj lázmentességre, pihenjen, az immunrendszere szépen legyőzi majd a fertőzést, ennek is jele a láz.
Kitartás! Jobbulás!

Ági, nálatok mindig szépen zajléik az élet ! :)
Kedden mennénk Potykához! ( vhol fel tudsz venni minket ha Nektek is jó? :roll: Holnapra jó ovizást, gratula Nándinak az alváshoz.

Adél tündér volt ma ( nem látszik rajta a front) , csak nagyon felszínesen alszik napközben, sokszor felriad, úgyhogy ma megint kendőztünk és babakocsiztunk kicsit. És 90 fokot fordul a leány. Oldalról hasra. :)

Remélem Lackó jól viselte!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Jó reggelt!

Laca tegnap megkapta az oltást + az első rotát is. Nagyon jól viselte, alig sirdogált. Doktornéni oda volt érte, hogy milyen kis mosolygós, pedig már nagyon fáradt volt. Ahogy kiértünk a dokitól a kocsiig el is aludt.
Nem is lázasodott b szerencsére!

VKata!
Dórika már félaktot is vállal?

Bugri Nóri bébi csodás! Kép

Marcsi!
A Te lányaidhoz nem puska, hanem ágyu kell lassan!

Timi!
Bence napról napra nő! Édes pofa!

Kike!
Remélem elmúlik a fog mizériád!

Marcsi!

Emmus étvágya javult?

Patti!
Buksipuszi! Derekad javult?

Kriszti!

Jöhet a foga, hisz Profeszé is korán kijött!

Levi olyan édes a képeken, nem hiszem hogy ő szokott sírni!

Szly!
Rolkó hogy van?

APa hol fog dolgozni?

Ági!
Jobbulást Nektek!

AKata!
Adél kis ügyi!!!

Nálunk hátról oldalra megy még a móka. :D
20150601134430

Szly, milyen éjszakátok volt?

Kép
andkata

jo reggelt!
Nekunk megint csak egyszer kelos nehezen elalvos ejjszakank volt, eeesssss: boges mentes, sot mosolygos furdesunk! Ugy latszik alakul a dolog, csak keson ero tipus:)

Szep napot mindenkinek!
Vendég

Patr: mi megyunk: csak ird meg hidegkuton a vegallomastol merre hova. Koszi
Vendég

Lacko ugyes fiu!
Asszemmi is kapjuk jovo heten az elso rotat is. Anna is jol vislete az elsot remelem ezt is jol fogja. Igaz neki lett kis laza, de az meg elment.
Vendég

Jó reggelt!

Hát aludni aludt Roli, de a láza nem nagyon ment le. Sajna a Panadolt (pedig szereti) egyszerűen nem tudtam neki beadni. Amit beerőszakoltam is kiköpte. Így maradt a kúp:Antipyreticum. + egy darabig vizeslepedőztem. Ezzel 39,5 ről 39,1-ig tudtam csak levinni. De aludt, úgyhogy hagytam aludni. 4-kor megint adtam neki kúpot, de akkor is tiszta láz volt, nem mértem. Reggel adtam neki Cataflam cseppet, na szeritnem az vitte le, most 37,1.

Jázmint négykor keltettem enni, amikor Rolit lerendeztem, szóval azért nem virrasztottunk. Éjféltől 4-ig, utána 8-ig aludtunk.

Kriszti! Lavi nagyon cuki, szerintem jöhet a foga!

Viki! Épült most nálunk egy Penny logisztika. Ott fog dolgozni. Targoncával pakolják a cuccokat. Reggel 6-tól délután 2-ig.

Kép
szly27

szly: milyen volt az ejjszaka? Jobban van Roli?

Agi: jo hogy elokerultel. NEm semi hanyon porogsz...:) De igy szep az elet!
Vendég

Sziasztok!
Hát mi megint keltünk fél 2-kor, és 5-kor....az 5-ös kelés után alig akart visszaaludni! Most épp a játszószőnyegen van, és "morog" a játékainak. Én pedig épp itt reggelizek a gépnél. Főznöm ma is csak levest kell, mert maradt borsos tokány.

szly!
Rolinak jobbulást!

Viki!
Ügyes volt Lackó, hogy ilyen jól tűrte a szurit!

d.dodó

jaj én is akartam irni milyen édes Levi!!!
Ő is apja, nem?
Remélem ma jobb napja lesz...

Kép
andkata

Adél ma 6.08-kor kelt, úgy hogy nem ette meg este a egész pótlást (sztem ilyet még nem nagyon csinált)...Én meg nem keltem fejni, úgyhogy végre aludtam :) ( csak nem tudom miért kelek 3x pisilni)
Sőt apa a reggeli szopi után még egy óráig szórakoztatta a kisasszonyt, addig még vízszintesben voltam. Olyaaaan jó volt...

Kép
andkata

Remélem Roli ma már jobban lesz... Van egyéb tünete?

Kép
andkata

Nekem jó a kedd!

Az én gyerekeim is betegek és nem akar múlni a köhögésük és taknyuk. Olivér talán megtanulja kifújni az orrát végre.
Levi is nagyon nyűgös mostanában és állandóan teper. Ő is mindig rohan valahová vagy repülni tanul.
Enni még mindig nem eszik rendesen és inni sem túl sokat iszik. Kiváncsi leszek a holnapi vizsgálatra, hogyan tudom neki beadni a kontrasztanyagot.

Sajna nincs időm visszaolvasni így nem tudok senkinek reagálni. Talán majd egyszer már véggre úgy is idejutok, hogy rendesen be tudjak kapcsolódni a beszélgetésbe.
Igaz ezen az oldalon láttam édes Levi képeket amihez gratula, nagyon édi!!!

Szly: nagy-nagy gyógypuszi Rolkónak!!! Gyógyuljon meg mihamarabb!!!

Ma megyek a közelben új nőgyogyit keresni. Az új Honvédba megyek nagyon bízom benne, hogy találok egy normálisat és fogad is.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata, esz a sárga irigység! Én ma óránként keltem, ha Zsolti véletlenül aludt, akkor meg apa horkolt! Szerintem a tegnapi migrén is már a kialvatlanságtól volt.
Ha Ági nem visz, esetleg, de már miért ne vinne :lol: , akkor összeszedlek Solymáron, de Anyjukot utána a hűvösvölgyben!
10 körül tudnánk találkozni?

Szly, milyen volt az éjszaka?

Ági, jó, hogy megvagy, most már gyógyuljon meg mindenki!

Kép
Kép
patr

Dorika!
Gyonyoru vagy! A mienk vagy!!!! :D

Adel!
Mi az h meggondoljatok?????? :evil:

Marcsi!
Ezeket a csajokat tenyleg be kene zarni :D Csak siess amig megteheted :lol:

Anyjuk!
Annánkrol is kerunk kepet,mit csinal most?

Szly!
Sajnalom Roli lazat! Gyogypuszi neki :)

Kriszta!
Levi baba olyan edesen nez :!:

Hat nalunk megint cirkusz van. Fel6tol furdesig valo oruletes orditas,amire semmi modszer nem hat,meg cumi sem.
A masik a kendo dolog.Regen nem kendoztunk mar es megutaltak.
Egyszeruen ugy feszengenek,zavarja oket a mozgasban es sipitoznak h szedjem ki oket,kenguru ugyan ez. Hogy szoktassam vissza? Vmi otlet?
Vendég

De jó, úgy tűnik, hogy most sokan leszünk! :lol:

Kép
Kép
patr

Andkata4 Kicsit folyik az orra, de ennyi. Még csak nem is köhög. Délután jön a doki.

Mindenkinek köszi Roli nevében!

Patr.! Várakozásaim ellenére, elég jól telt az éjszaka, ha az ideget leszámítom, hogy nem tudom levinni a gyerek lázát. 39 alá nem ment. De mindkettő aludt, én keltettem őket lázat csillapítani meg enni. Roli már jobban van, most nem lázas, de a gyógyszert nem akarja bevenni.

Kép
szly27

Beteg Roli:

Kép Kép

Persze a fényképezés nem nekem jutott eszembe, hanem apának!

Kép
szly27

Jó reggelt

Rolinak jobbulást!
Marcsi a lányok nagyon szépek.
Lackó nagyon ügyi nagy fiú! :wink:
Levi nagyon édi!
Mav! Nálunk fordítva van. A babakocsoba próbálom szoktatni Izát. Nem nagyon szereti.

Kép

Kép
dittke

Sziasztok!Jajj szegény Roli,nagyon látszik rajta hogy beteg.Jobbulást szegényemnek!

Kép
Kép
Kép
kike

Szly, örülök, hogy volt, mint amire számítottál!
Most már ennél csak jobb lesz!

Dittke, Zsolti is utálja a baba kocsit! Nem tudom miért?!

Kép
Kép
patr

Muffin!
Hogy sikerült a varratszedés??

d.dodó

Drága gyermekem ráérzett, hogy valószínűleg a végkimerülés határán vagyok: Kép

Kép
Kép
patr

Szly :P
Rolinak jobbulást!
A magas láz pusztítja rendesen a bacikat. Legalább ennyi előnye van... Remélem, hamar túl lesz rajta. Fáj valamilye?

Wera :P
Gyönyörűséges a kis Bugrink!
Te jó ég, 4 óra séta :shock: Te átgyalogolsz Csepelről Budára? :lol:

Viki :P
Lacus édes pofa a képeken! Szurihoz gratula!

Vkata :P
Dórika nagyon csábos 8) Ezt a képét meg se merem mutatni Csabinak!
(Nekem bejött a 2 mellből szoptatás mind2 gyereknél. Ha csak 1 mellből ettek, nem híztak úgy, mint amikor mind2 ciciből. Persze amikor már kaptak mást is, akkor már elég volt az 1 cici.)

Marcsi :P
Nagyon szépej a nagyok is! Ők is ilyen sötéthajúnak születtek, mint Emma bébi?

Akata :P
Köszi, megvan a férjem :? Nem az igazi. Csabit nagyon imádja, és mondta, hogy amikor vele lehet, az gyógyszer a lelkének. Ettől függetlenül, nagyon megviselt, én úgy látom. A munka, a megélhetés, a számlák, a hitelek :evil: Tied teljesen megnyugodott Adéltól?

Kriszti :P
Levi tényleg édi! Mitől sírhat úgy szegénykém? Nektek nem vált be a hajszárító? Csabeszom attól mindig megnyugszik.

Timi :P
Bence is édi! Szereti a játszószőnyeget? Mennyi ideig van el ott egyedül?

Dodó :P
Most néztem meg neked a szopiskönyvemben: ha nagyon dől a tej a baba szájába, és ez zavarja, feküdjünk hanyatt, tegyük a babát a mellkasunkra, és így háton fekve szoptassunk. Így nem dől annyira a tej, é kevésbé nyelik félre!
Próbáld meg, hátha :wink:

Mi még továbbra is 2X ébredünk. 2-kor, 5-kor. De olyan sokat alszik napközben, és olyan békés, nyugodt kisfiú. Egy szavam sincs azért a 2 ébredésért :D

Véda
Vendég

Mav; en is hasonlot kezdek megfigyelni a kendovel kapcsoltaban, mar nincs el benne tulzottan, ha alszik ok, de ha ebren van ember legyen a talpan aki benn tudja tartani- feszeng, ugral, percenkent igazgatom a kendot ki ne essen. De en "eroltetni" fogom mert sok hlyre tenyleg csak ugy tudok eljutni. kepet mindjart csinalok a cicas ( tok ocsmany muanyag :oops: ) csorgos lanccal szorakozik.

Patr: nekunk a 10 nagyon koran van, mert innen majd egy ora az ut huvosvolgyig. De ha megirod a vili vegtol hogy jutunk el, megoldom.
Nekem ejjel volt oruletes fejfajasom :twisted: Nem eleg a szam retentoen faj( van benne mar megint ilyen hulye afta- lassan egy honapja van valami a szamba( nem felreerteni! :wink: ) - es semmi nem mulasztja el: uj fogkefe oblogetes).
Vendég

Kép csiniben ( hamarosan megyunk el, Uzsokis talira :lol: )

Kép
ez Mav kulon Nektek, ugy keszult, hogy mondtam neki es most eg ymosolyt az ikreknek, es ez lett belole :wink:
Vendég

Patr jobban vagy?
Anna nagyon cuki, és csini!

Kép
dittke

Ági :P
De jó, hogy előkerültél. Már nagyon hiányoltunk...
Szonjáról kérünk képet,a hogy bálozik, meg énekel a szőlőknek :lol: Nándiról nem si beszélve!

Titi :P
holnapra drukk!
Jobbulást Olivérnek is!

Muffin :P
Hogy vagytok?

Mav :P
Zenét próbáltál már? Nálunk bevált az is, hogy v. CD-t hallgatunk, v. a tévében nézünk valami zenéset, és közben mozgok vele, táncolgatunk. Így akkor is elvan, ha elég nyűgös, v. fáradt. Persze 2 picivel ez sokkal nehezebb...

Lányok :P
Tegnap este Csabit simiztem épp, mikor Lilu odajött, és hozzánkbújt, majd apa ezt meglátta, és csatlakozott :D Na, ez valami transzcendentális élmény... Amiért érdemes élni... 8)
Természetesen még a könnyem is kicsordult :roll:
Annyira, de annyira imádom a családom!!!

Véda
Vendég

Véda! Nem mondja, hogy fájna neki valami. Az orra folyik és ennyi.

Dittke! nagyon cuki Iza!

Anyjukl! Olyan ronda csörgőnk nekünk is van kettő is, kaptuk őket! Nagyon csini Anna!

Patr! De édes Zsolti! Ügyesen elaludt!

Kép
szly27

véda!
Ugy is szoktunk szopizni....fekve...de leginkább este és hajnalban... Már mikor volt a náthája akkor napközben is igy ettünk, igen ám, de ehhez is marhára hozzászokott.....ezért próbálom "visszaszoktatni" az ülve evésre, mert igy sehova nem mehetnénk el soha. Kicsit vicces lenne mondjuk a bevásárlóközpont padján fekve szoptatni, vagy épp vendégségben.

d.dodó

Na jo ezt meg a csajainknak: csak amulunk es bamulunk olyan csinik vagytok :D :wink:

Kép
Vendég

szerintetek ok kire hasonlitanak?
Vendég

jó reggelt!

rolinak gyógypuszi és gyógysimi!!! látszik a képen hogy teljesen kész van :( :( :(

többi babafotó álomszép, tüncibogyó!!!

véda!
nem tudom meddig birja játszószőnyegen egyedül mert mi előbb megunjuk és maceráljuk... ;)
ha meg nyűgös és ott nem marad, akkor nem marad máshol se ;)

muffin!
merre jársz? varratszedés? rendben van minden? eliot jól van???

Kép

Kép
timi1982

mav!
szerintem a postásra hasonítanak ;) 8) :lol:

egyébként nem tudom eldönteni...

Kép

Kép
timi1982

Dittke köszi, nem vagyok túl jól. Aludnom kéne...

Szly, tudod meddig aludt? 20 percig.
Itt van az ölemben. :evil:

Kép
Kép
patr

Anyjuk, azt én sem tudom, hova megyünk :lol: :lol: :lol:
Remélem Potyka majd elárulja a pontos címet!

Kép
Kép
patr

Most csak gyorsan Szlynak!

Gyógyulj meg Rolkó Manó!

Annáért,az Ikrekért, Zsoleszért és Izáért oda vagyok! Csak szép gyerkőcök vannak itt!
20150601134430

sziasztok!

Nekünk jó éjszakánk volt, este 10-től reggel 8-ig nyomta Vivi.
Férjecském dolgozik, ugyhogy most annyira unatkozok, mindent megcsináltam már, szóval semmi dolgom. És majd csak este 7-kor jön addig meg rengeteg idő van még sajna. :?

Szly jobbulást Rolinak, biztos hamar meggyógyúl!

Mav szerintem vegyes, de egy kicsit rád húznak jobban a fiúk.

Muffin mizu veletek? Jelentkezz ha tudsz.

Kép
linda24

Sziasztok!

Tegnap Áron is megkapta az egyik oltást,a pneumo még nem jött meg.
Szerencsére nem lázasodott be most sem,de éjjel megint többször felkelt,visszatudtam altatni,de 4:30-kor már nagyon éhes volt akkor megetettem és így aludtunk 8:15-ig!
Annyira jó volt,nem is tudom mikor volt ilyen utoljára!
Kicsit most felborult a napirendje de hátha most fog átállni.

Képzeljétek kértem a fülére valmai kencét mert picit kisebesedett mögötte,felírt a dr-nő egy kevert krémet (canesten,tetran és hydrocortison van benne).
1600 ft volt és 1 hónapig jó!
Na de nem is ez a lényeg!
Van nálunk egy "okos" patikus tanuló és mindig azt fogom ki!
Azt mondja:"vigyázzon nagyon a kezére ha felkeni mert nagyon erős,nehogy megmarja a kezét"! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mondom:"Gyerekorvos írta fel a gyerekk fülére úgyhogy nem gondolnám,hogy ha a fülére rákenhetem az én kezemet megmarja! :twisted:
Hát ez tök hülye!
Hogy mondhat ilyen baromságot!
Aztán adott 1 popsikrémet.de 2 lett felírva!
Azt mondja itt egy van!
Mondom direkt mondta a dr-nő,hogy 2-t ír,ránéz a receptre:"jaj elnézést tényleg"!!!
A lényeg.hogy mindennap 100X hallod a tv-ben,hogy "KÉRDEZZE MEG GYÓGYSZERÉSZÉT"!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Mindjárt folyt köv.

Ja! És éjjel nekem is megjött,fáj a hasam,úgy nem hiányzott még!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Bocsi hogy ismét belekotyogok! :D

Kérdésem lenne. Tudom hogy páran taliztatok a Westendbe. Azt szeretném tudni hogy ott van olyan hely ahol szopiztatni tudok meg pelust cserélni??
Előre is köszi!
csipcsab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: