Sziasztok,
Vagyok én is, csak napközben magyarázok, este meg nem mindig van erőm otthon benyomni a gépet.
Gjéti, ez nagyon durva!!!

azt gondolom, hogy egy tanár ilyesmit nem engedhet meg magának!!! nem csak azért, mert emberileg taplóság (amúgy meg ha tanár, nem épp az lenne a dolga, hogy elmagyarázza, amit nem ért a diák???), de azért is, mert egy közösségben, ahol ő a felelős személy, nem szabadna a közösség tagjait egymás ellen hangolnia. Ez ugyanolyan, mint ha egy munkahelyen a főnök személyes okok miatt beszólogat az egyik beosztottnak, utána meg csodálkozik, hogyha esetleg a többiek is rászállnak. Pont az lenne a dolga, hogy példát mutasson. Vérlázító. Mivel nem munkahelyről, hanem iskoláról van szó, szerintem jobb is, hogy megálltad, hogy nem szóltál vissza, viszont valamelyik szülődet beküldhetnéd hozzá egy fogadóórára elbeszélgetni, hogy mi köze is van a növekvő pocakodhoz. Pont amit írtál még a legelején, hogy nem tudhatja, és nincs is köze hozzá, hogy miért vállaltad ezt a kisbabát.
Zsu, szegény dédikédet én is nagyon sajnálom, nem csodálom, hogy elszomorodtál
Hajni, az Ipood nagyon vicces, szerintem ha nem találsz készen, akkor egy sima egyszínű bodyra ha rávasaltatod, az hasonló lesz
Verus, szerintem is vérnyomás - én emiatt tartok magamnál szőlőcukrot. Mondjuk nálam mikor kezdek elájulni, akkor először zsibbadnak a kezeim, az ujjaktól felfelé indul, utána vibrál, majd szűkül a látásom, és csak utána jön az eldőlés. Ez mindenkinél más, úgyhogy nincs rá recept, de én emiatt mindig tartok magamnál szőlőcukrot, hogyha zsibbad a kezem, elszopogatok egyet, leülök, és akkor nagyjából helyrejövök.
Amy, nagyon jó vásárt csináltál!!! Lassan én is elkezdek turizni, asszem, tegnap megnéztem, barátnőm mit vásárolt a kisfiának (márciusra van kiírva

), és rájöttem, hogy kiskesztyűt én nem írtam fel, pedig az öcsi is összekarmolta a kis pofiját az első napokban. Meg vett egy annnnnnyira édi kiskabátot, hogy majdnem elpityeredtem, mikor megláttam, úgy tetszett. Kis kék kordbársony, macis gombokkal, pici vagány zsebekkel, meg kapucnival

ennivaló
Elif, nagyon sajnálom, ami történt! Veled vagyunk lélekben, sokat gondolunk Rád és a családodra, remélem, hogy a kis ember okozta öröm segít majd feldolgozni ezt a veszteséget!!!
Abencze, jófej a férjed, mondhatom

ne hagyd magad piszkálni, cipelné csak ő az örök izgőmozgót - rájönne, hogy amellett, hogy nagyon szuper dolog, azért vannak nehézségei is... köss rá egy műpocakot, hogy szokja
Anyus, nálunk is a 26.héten van a terheléses cukor, bár nekem csináltak egyet az AFP-vel egyidőben is. De a hivatalos az a 24-26.hét körül van asszem, mindenhol.
Erika, lehet, hogy csak beijedt a szervezeted a sómentes diétától
Súlyomon gondolkozom, hogy nem kéne minden reggel mérlegre állni, mert így rosszul indul a napom... nagyon belódult... pedg tegnap reggel visszatért rég nem látott (és nem hiányolt) ismerősöm: rókakoma. Férjem ezúttal kocsival vitt a melóba, mikor az egyik piros lámpánál (még szerencse, hogy nem menet közben) éreztem, hogy nincs mese, ez jön, akármit csinálok. Úgyhogy jobb híján kinyitottam az ajtót, és hajrá. Aztán férjem közben kinyitotta az övemet, meg elvette a cuccaim, úgyhogy ki tudtam szállni odakint folytatni. Elég rémisztő volt, a környéken járó autósok meg nézhettek egy nagyot, hogy mi van. Kedvesem persze azon rötyögött, hogy senki nem mert dudálni, mert féltek, hogy akkor feléjük fordít

lökött hapsi

persze délutánra semmi bajom nem volt, ma már merek enni is normálisan.

remélem, ebből nem lesz rendszer, mert nem találtam viccesnek, az az igazság.