A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok Kismamik!

Tegnap nem volt időm írni, mert a főnököm egész nap pörgött, és állandóan kitalált valamit nekem, este meg már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet otthon.

Hétvégén megvolt anyuék második esküvője, így 15 évvel a válás után most újra összeházasodtak. :lol: A legviccesebb az volt, hogy a rendszer szerint el sem váltak, mivel annak idején elfelejtették bevinni a rendszerbe a válást. :lol: Csak öten voltunk, a férjem volt a násznép, aztán meg kajcsiztunk egy jót lent a Balcsi-parton, mert anyuék Balatonfűzfőn laknak. Olyan szép idő volt, nagyon élveztem. :lol:

Gjéti: az ilyen bunkókkal, mint ez a tanár ne is foglalkozz!!! A dokid meg tényleg jó fej, hogy most jön rá, hogy veszélyeztetett vagy, akkor nem is lenne szabad suliba járnod :?

Üdvözlet az újaknak, nem is számítottam rá, hogy még lesznek újak! Tessék mindenkinek mesélni magáról, hogy egy kicsit megismerhessünk benneteket!

Jók a pocakfotók, szépen gömbölyödik mindenki!!! És jók az új vonalzók is :lol:

És tessék mindenkinek meggyógyulni, aki nincs jól :!:

Én azt hiszem, hogy csak jövő héten megyek a cukorterhelésre, kicsit még húzom ...

Szép hetet mindenkinek!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok Kismamik!

Üdv az újaknak, tök jó, hogy még most is csatlakoztok!

Verus: Örülök, hogy jobban vagy, elég ijesztő lehetett amit írtál. A vérnyomásom nekem is elég alacsony, sokszor megszédülök, és ha hirtelen állok fel valahonnan, akkor nekem is elhomályosodik a látásom, de az általában csak pár másodperc.

Gjéti: Én inkább nem mondok erre a tanárra semmit... De az biztos, hogy engem nagyon felidegesített, tuti beszóltam volna neki valamit, amit nem igen tett volna zsebre.... A dokid miért mondta most, hogy veszélyeztetett vagy? Ja, és nagyon szép a név, amit választottatok!!!

Zsu: nagyon sajnálom a Dédid. Azért biztos vagyok benne, hogy a picúrt fogja még látni.

Hel: gratula a kislányhoz, és hogy minden rendben van!

Nálunk minden rendben szerencsére. Pénteken megint beszabadultam a túrkálóba, kemény 2000ft-ot költöttem, és vettem 5 kisnadrágot, 4 pulcsit, 7 rugdalózót, és 5 bodyt. Azt hiszem elég jó vásárt csináltam, most már csak össze kell írnom, hogy mi az, ami még kell, és célirányosan vásárolni, mert ezeket az apró ruhákat olyan hamar kinövik.
Tegnap beszéltem a dokival, 30-ára kaptam időpontot… Kicsit elkeseredtem, mert az még olyan messze van, én meg már látni szeretném a Picúrt. Nevek terén mi még mindig nem állunk sehogy… Lehet, hogy ennek a szegény gyereknek nem is lesz neve?????
:shock: :?

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sajnos elég nagy baj van... :cry: Apukámat tegnap temettük el. 51 éve éppen februárban született és kedden tragikus hirtelenséggel szívelégtelenség miatt eltávozott közűlünk. :cry: Már nem ismerhette meg az unokáját, akit annyira várt.
Szerdán reggel tudtam meg a hírt anyukámtól személyesen, aki amikor megtalálta őt a sokk hatására elesett és csúnyán eltörte a vállát. Persze hazaköltöztem, csak mi maradtunk egymásnak... Néhány hétig még valószínűleg nem írok, vagy csak nagyon ritkán. De mindenkinek csak sok sok örömöt és szeretetet kívánok!

A babával minden rendben, ő tartja bennem és talán szinte az egész családban a lelket. Hiszem, hogy apukám vigyáz rá és átadja neki életerejét, amivel ő már nem rendelkezhetett.

Nagyon nagyon vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
elif

Elif: Őszinte részvétem, sajnálom, hogy pont most, és pont így.... :( Gondolj most inkább arra, hogy az unokájában tovább él...

Kép
kangu

Elif: Őszinte részvétem! Nagyon sok erőt kívánok, és kitartás a nehéz napokra! Anyudnak most nagy szüksége van Rád! És biztos vagyok benne, hogy Apukád odafentről fog vigyázni Rátok, és a picúrra!

Azért jelentkezz néha, hogy tudjuk, hogy minden rendben Veletek!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Elif: őszinte részvétem. Most nagyon erősnek kell lenned, gondolj minél többet a babócára, ő adjon neked erőt most.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Elif! Én is sajnálom, résztvétem, sok-sok erőt, kitartást, és boldogítson a babóca a pocakban! Apukád már szerintem most látja a picurt!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Elif, ez rettenetes, őszinte részvétem. :cry:
Nagyon erősnek kell most lenned, és gondolj a babóra, vigyázz magadra az ő érdekében!
Ne gondolja arra, hogy apukád már nem láthatja, inkább arra, hogy tudta, hogy lesz, és boldog volt.
Próbálj meg minden rossz gondolatot kiiktatni a fejedből kérlek, akármilyen nehéz, mert ezzel a picikének ártasz, nagyon zaklatott kisbaba lesz.
Sajnos tudom milyen ez, én is elvesztettem apukámat, anyukámat, mindkettőt hirtelen. De nekünk tovább kell élnünk, és ők mindig velünk lesznek a szívünkben.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Elif! Részvétem, nagyon sajnálom, hogy ennek meg kellett történnie, és éppen most, amikor mindennek az örömteli várakozásról kellene szólnia... Bízom benne, hogy anyukádnak és neked is erőt és sok boldogságot ad majd a babuci, és így talán kicsit könnyebb lehet elviselni az elviselhetetlent.

Kép
mist

Elif nagyon nagyon sajnalom az apukadat, 51 evesen meg nagyon fiatal volt (nem mintha ezt barmikor egyszerubb lenne elviselni, hidd el tudom) :cry: Oszinte reszvetem neked es az anyukadnak is.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

eloszor is Elif,fogadd oszinte reszvetem!!en egy honappal ezelott a nagymamamat vesztettem el..
aranyosak voltatok tegnap,hogy valaszoltatok.koszi szepen...
mar regota olvasgatlak benneteket,de meg nem irtam.
a harmadik babankat varjuk.ket fiu utan hihetetlen hogy vegre kislany lessz.a sok kek szin utan vegre rozsaszin.. :lol:
en penztaros vagyok.mivel vegyszereket arulunk ezert mar julius ota nem dolgozom.kezdem megszokni :lol:
udvozollek benneteket,es boldog babavarast
emiliaevi

Ja, és elfelejtettem mondani, hogy igazatok volt az influenza-oltással kapcsolatban, a dokim is azt mondta, hogy kismamáknak semmilyen oltást nem szoktak adni. Na, ezt is megtanultam :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Elif, fogadd őszinte részvétem! Nagyon nagyon fiatal volt még Édesapád :(
Gjéti, a tanárral ne törődj, igazi bunkó!
Zsu, Dédikéd biztos nagyon várja Bence baba érkezését, biztos vagyok benne, hogy ez hatalmas erőt ad neki! Nálunk sajnos hasonlóan nézett ki a helyzet Peti Mamájánál, de most szerencsére jobban lett, életvidám, van étvágya úgyhogy ő is várja a pici érkezését.
Üdv az újaknak! Én is ÁEK-s vagyok, szintén febr. vége.
Sterilizáló téma: én nem vettem és nem is fogok. Az a pár cumisüveg, amit használtunk, meg a mellszívó, azt egy külön erre a célra rendszeresített nagy lábasban főztem ki. Kb. 10 perc az egész, utána papírtörlőre lecsöpög és kész.
Pelenka téma: anno írtam a tesco színes pelenkát, hogy milyen szuper, libero kategória. Most vettem újra, és sajnos variáltak rajta, vékonyabb lett és napont egyszer tuti megszivat a sima pisivel is minket...szóval babylove lenne a jó, de azt meg nem lehet újabban kapni logisztikai problémák miatt...marad a jó öreg libero
Öcsike azóta is jól van, nagyon durván egész nap nyomul, remélem, azért majd aludni is fog valamikor, ha kibújt :wink:
Peti totál kikészít, de anno ugyanez volt a helyzet Fruzsival várandósan is...58kg-ról indultam (178 cm) és jelenleg 61, 5 vagyok. Szerinte nagy a seggem (bocs) és sokat eszem (egyébként nem is, a családja is mindig leszúrja, hogy ne maceráljon már). ok, a narancsbőr sajnos előjön, ha az ember nem sportol, de hát mit csináljak? örülök, hogy végre nem hányok...szóval bocs a panaszkodásért, tudom, hogy nem normális, meg ettől független nagyon örül meg várja, de néha úgy megbánt a piszkálódásával! Utána meg azzal jön, hogy nekem miért nincs önbizalmam? Meg vagyok vele áldva...
Gyönyörű idő van, használjátok ki, ha lehet és vigyázzatok magatokra!
Andi

Kép
Kép
abencze

Elif,szorongo szivvel kivánok őszinte részvétet.Vigyázz nagyon magatokra és a mamádra :cry:
anyus2000

Sziasztok.Bocsi,hogy nem jelentkeztem csak valamiért nem engedte a gép hogy belépjek.
crocus
köszike a segitséget elöre is.
Érdekes,hogy ti már voltatok cukros vérvételen.Nekem a védőnő a 26 hetesen mondta ,hogy mennem kell.Akkor most mi van szerintetek??????????????
anyus2000

Kórháza válogatja, hogy mikor kell menni "cukrászatra". Van ahol 2X, van ahol csak 1X. Van ahol cukros lötyivel, van, ahol csak zsemle+tej az előírás. Szerintem örülj, hogy a könnyebbik változatot kapod! :D

Kép
kangu

Ja, megint kiborítottak a játszótéren. Most kisiskolás csoprt lepte el ezt a zsebkendőnyi területet. Nem tudom, vajon írás-olvasás tanulás keretében, v. a testnevelés-tantervben előírt tigrisbukfenc, távolugrás, kötélmászás céljából hozták-e ki őket. A nagyobbik lányomat belelökték a homokozóba ( a tanitónéni szerint magától billent bele- ja 2,5 évesen csak úgy belebillen), a kisebbik meg állt a játszótér közepén és üvöltött, mert megijedt a kb 20 ide-oda rohangáló, visító kölyköktöl. A tanitónénik 3-man üldögéltek a padon és napoztak :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kangu

Elif: őszinte részvétem az apukád miatt, nagyon sajnálom.

Üdv az új kismamiknak, kár hogy eddig nem írtatok!!!

Tegnap kicsit meg voltam ijedve, mert elég lusta volt a baba, de ma bepótolta az elmaradt mocorgást!!

Érdekes módon a bokám nem dagad péntek óta, nem tudom mi történhetett, lehet, hogy a Na szegény ásványvíz? :D Azért megmérni még nem merem magam.

Kép
cserkészkolbász

Erika, tegnap nálunk is nagy volt a lustaság, de mára nagyon beindult!

Abence, csak megnyugtatásul: én is 58-ról indultam, tegnap este már majdnem 64 voltam! Be is tojtam kicsit, mert szinte naponta többet mutat a mérleg. Gyorsan előszedtem a régi kiskönyvet, ilyen idősen 7 kg volt a hízás. Persze az így is 60-at jelentett.... :shock: Azzal nyugtatom magam, hogy még mindig jól haladok, ha nem lépem túl a korábbi 12 kiló összhízást, az már nem rossz. Csak persze a +5 kilós kiindulás miatt nem bántam volna, ha kevesebbnél megállok majd.

Anyus, a cukorvizsgálat nálunk a 24-28. hét között esedékes.

Kép
mist

Sziasztok,

Vagyok én is, csak napközben magyarázok, este meg nem mindig van erőm otthon benyomni a gépet.

Gjéti, ez nagyon durva!!! :evil: azt gondolom, hogy egy tanár ilyesmit nem engedhet meg magának!!! nem csak azért, mert emberileg taplóság (amúgy meg ha tanár, nem épp az lenne a dolga, hogy elmagyarázza, amit nem ért a diák???), de azért is, mert egy közösségben, ahol ő a felelős személy, nem szabadna a közösség tagjait egymás ellen hangolnia. Ez ugyanolyan, mint ha egy munkahelyen a főnök személyes okok miatt beszólogat az egyik beosztottnak, utána meg csodálkozik, hogyha esetleg a többiek is rászállnak. Pont az lenne a dolga, hogy példát mutasson. Vérlázító. Mivel nem munkahelyről, hanem iskoláról van szó, szerintem jobb is, hogy megálltad, hogy nem szóltál vissza, viszont valamelyik szülődet beküldhetnéd hozzá egy fogadóórára elbeszélgetni, hogy mi köze is van a növekvő pocakodhoz. Pont amit írtál még a legelején, hogy nem tudhatja, és nincs is köze hozzá, hogy miért vállaltad ezt a kisbabát.

Zsu, szegény dédikédet én is nagyon sajnálom, nem csodálom, hogy elszomorodtál :(

Hajni, az Ipood nagyon vicces, szerintem ha nem találsz készen, akkor egy sima egyszínű bodyra ha rávasaltatod, az hasonló lesz :D

Verus, szerintem is vérnyomás - én emiatt tartok magamnál szőlőcukrot. Mondjuk nálam mikor kezdek elájulni, akkor először zsibbadnak a kezeim, az ujjaktól felfelé indul, utána vibrál, majd szűkül a látásom, és csak utána jön az eldőlés. Ez mindenkinél más, úgyhogy nincs rá recept, de én emiatt mindig tartok magamnál szőlőcukrot, hogyha zsibbad a kezem, elszopogatok egyet, leülök, és akkor nagyjából helyrejövök.

Amy, nagyon jó vásárt csináltál!!! Lassan én is elkezdek turizni, asszem, tegnap megnéztem, barátnőm mit vásárolt a kisfiának (márciusra van kiírva :D), és rájöttem, hogy kiskesztyűt én nem írtam fel, pedig az öcsi is összekarmolta a kis pofiját az első napokban. Meg vett egy annnnnnyira édi kiskabátot, hogy majdnem elpityeredtem, mikor megláttam, úgy tetszett. Kis kék kordbársony, macis gombokkal, pici vagány zsebekkel, meg kapucnival :D ennivaló :D

Elif, nagyon sajnálom, ami történt! Veled vagyunk lélekben, sokat gondolunk Rád és a családodra, remélem, hogy a kis ember okozta öröm segít majd feldolgozni ezt a veszteséget!!!

Abencze, jófej a férjed, mondhatom :) ne hagyd magad piszkálni, cipelné csak ő az örök izgőmozgót - rájönne, hogy amellett, hogy nagyon szuper dolog, azért vannak nehézségei is... köss rá egy műpocakot, hogy szokja :lol:

Anyus, nálunk is a 26.héten van a terheléses cukor, bár nekem csináltak egyet az AFP-vel egyidőben is. De a hivatalos az a 24-26.hét körül van asszem, mindenhol.

Erika, lehet, hogy csak beijedt a szervezeted a sómentes diétától :lol:

Súlyomon gondolkozom, hogy nem kéne minden reggel mérlegre állni, mert így rosszul indul a napom... nagyon belódult... pedg tegnap reggel visszatért rég nem látott (és nem hiányolt) ismerősöm: rókakoma. Férjem ezúttal kocsival vitt a melóba, mikor az egyik piros lámpánál (még szerencse, hogy nem menet közben) éreztem, hogy nincs mese, ez jön, akármit csinálok. Úgyhogy jobb híján kinyitottam az ajtót, és hajrá. Aztán férjem közben kinyitotta az övemet, meg elvette a cuccaim, úgyhogy ki tudtam szállni odakint folytatni. Elég rémisztő volt, a környéken járó autósok meg nézhettek egy nagyot, hogy mi van. Kedvesem persze azon rötyögött, hogy senki nem mert dudálni, mert féltek, hogy akkor feléjük fordít :D lökött hapsi :D persze délutánra semmi bajom nem volt, ma már merek enni is normálisan. :shock: remélem, ebből nem lesz rendszer, mert nem találtam viccesnek, az az igazság.

KépKép

KépKép
stelly

Elif: Csatlakozva az előttem szólókhoz, őszinte részvétem az egész családnak! Remélem anyukád válla jobban van, a fizikai fájdalom úgyis hamarabb elmúlik! Szőrnyű lehetett ilyen hirtelen elveszíteni az egyik családtagodat, az én édesanyám még egyetemista koromban halt meg, egy fél év alatt vitte el a rák. Addig nem akartam írni neked, amíg ezen a fórumon nem írod meg a dolgot. De biztos te is láttad, hogy már mennyire hiányoltak a többiek.... Anyukádnak légy szíves add át az üdvözletemet, és részvétnyilvánításomat! A tantestületben gyakran gondolunk rá, és jobbulást kívánunk neki!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!

Elif: ez szörnyű! Fogadd részvétemet, kitartást és sok erőt kívánok nektek! Anyukádnak pedig mielőbbi gyógyulást!
kreiszi

Elif: Én még reggel olvastam amit írtál, csak rohannom kellett szakmai műhelyre... Nagyon megdöbbentem.
Fogadd legőszintébb részvétemet!!! :cry: Lélekben Veletek vagyunk, gondolunk Rád és Édesanyádra, hisz ezek a legnehezebb helyzetek az életben. Bíztató mondatokat pedig nem írok, arra nincs szükséged, a gyásznak meg kell adni az időt. Nagyon vigyázz Magadra, Hamzára Efehamra és az Édesanyádra!!!

Abencze: Őszintén megmondom, a Párod viselkedése szerintem kicsit felháborító... :x Nem is híztál sokat, vékonyan indultál és az ő gyermekét várod. Olyan furcsák a férfiak néha! :evil: Te nagyon sokat is hánytál, ott a kicsi Lányod, ezer dologra kell figyelned, és akkor még ezzel is küzdeni??? Nekem nagyon rosszul esne ilyesmi a férjem részéről, pedig én nem 58 kg voltam az elején... :? Bocs, nem lázítani akarlak, csak olyan furcsa egy dolog ez. Nem ő várja, nem ő szüli, de kritizál... :evil:

Prüntyőgyerek ma reggel ötkor kezdte a bulit, és tegnap este 10-kor még nyomta... :) Jaj, mi lesz itt, ha kibújik... :D

Ja, és én tornázom, jógázom, táncolok és hízom... Szerintem ez alaposan alkati kérdés is.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lányok!

Van fűtésünk :D ! Jöhet a zord tél :) , (inkább ne), már csak a gázszámlát kell győzni!
kreiszi

Sziasztok!

21 hetes kismama vagyok, és mindennap olvaslak benneteket. Talán nem bánjátok, ha csatlakozom. Látom vannak itt más kismamik is, akik félidőben léptek be a fórumba. :)

Elif: őszinte részvétem!

Magamról pár szóban: van egy 8,5 hós kisfiam, öcsikét pedig február 20-ra várjuk. Igen, kicsit gyorsan válunk egy gyermekes szülőből több gyermekes szülővé! :lol:
yve

Sziasztok!

21 hetes kismama vagyok én is,és csak tegnap találtam ezt a fórumot,olvasgattam és gondoltam én is írok,remélem nem bánjátok.tatán lakom és az első babánkat február 21-re várjuk.nem tudom lakik-e közületek valaki a közelemben,de igazából nem is lényeges.jó olvasni,hogy hasonló gondolatok forognak a kismamák fejében és ezek szerint nem "bolondultam meg" én sem.remélem mindenkinek szép napja volt,erre gyönyörű napsütés és csodás színek a fákon,nagyot sétáltam,kihasználva az indiánnyár adta lehetőséget.szép estét kívánok mindenkinek!
nilabali

Mindenkinek köszönöm szépen az együttérző szavakat!
Rengeteget gondolkodom mostanában, sokmindent átértékel az ember egy ilyen helyzetben. Próbálom magam nem emészteni, hiszen ahogy ti is írtátok most a manó a legfontosabb, ő a mi kis reménysugarunk. Az utolsó másfél évben annyi jó dolog történt velünk, apukámmal, hogy próbálok ezekbe is kapaszkodni. A legjobb barátjának korábban azt mondta mint kiderült, hogy ő tudja, hogy nagy baj van a szívével, de nem akar az orvosokkal foglalkozni, csak addig akar élni amíg engem biztonságban tud. Ebben a 1,5 évben férjhez adott egy olyan emberhez akit imádott, és akiben megbízott, befejeztem mindkét iskolámat csodával határos módon, és megtudta, hogy fiú unokája lesz, aki talán a későbbi jövőben is az édesanyja mellett áll majd. Azt hiszem a kívánsága teljesült... Az utolsó szavait, amiket hallottam tőle pedig soha nem felejtem el: Nagyon szeretünk titeket... mindhármótokat...

A fényképet így késve feltöltöttem hiszen az életünk sajnos most megváltozik, az idő lelassul, de nem állhat meg...

Én is üdvözlök minden új topiklakót!

Kép
Kép
elif

Elif!Öszinte részvétem.Az utólsó hozzászolásodat meg is könnyeztem.

Játszótér:Borzasztó,hogy oda viszik a sulis gyerköcöket.Nálunk is hasonló a hejzet mára a 3 játszótérből 1van mondván eu-szabványositják öket.Kiváncsi leszek mikor épül meg az új eu-s játszóterünk.

Tegnap védőnönél jártam és 3kgot hiztam eddig.Nagyon büszke vagyok magamra. :D Párom azt hiszi ,hogy ez kevés és valami baj van,nemtudtam meggyőzni ,hogy nemkell mindig bálának lenni a végére.igy is Én vezetem a itt a rekordot mert nekem is 3jegyü úgy kezdödik hogy 1 és 3 ra végződik közötte ott a 2es. :oops: :oops: :oops:

Ma voltam már vezetni...már be is írtak rutin vizsgára :roll: kiváncsi leszek mikorra mehetünk.

Üdvözlök minden új topiklakót!

Jó éjt mindenkinek.

Kép
zümis

Jaj, Elif! Nagyon-nagyon sajnálom, őszinte részvétem. Nagyon sok erőt kívánok Neked, és az édesanyádnak. Jó volt olvasni a fenti szavaidat, úgy gondolom, Édesapád számolt ezzel a lehetőséggel, és (talán)megbékélt vele előre. Legyetek sokat együtt, minél többen a családból, nem jó a magány ilyenkor.
Az én édesanyám 13 éves koromban ment el, sokszor érzem még ma is, hogy biztos, hogy lát engem, örül nekünk.

Kedves újak, mindenki, olyan sokan vagytok!!!Én is üdvözöllek titeket, szuper, hogy jöttetek, elvégre jobb később, mint soha. Érdekes, hogy ebben az időszakban ennyien jöttetek!

Lányok! Árulja el nekem végre valaki légyszi, hogy mit jelent a felirat azon az édes picin? Bevallom, a fejbőlhöz műveletlen vagyok, a szótárbólhoz meg lusta... :oops: :oops: :oops:

Hulla fáradtak vagyunk ma, vittük ma a gyerekeket Állatkertbe, egész napos kirándulásra. Ez amolyan búcsúkirándulás volt. Szuper volt egyébként, ott voltunk 10-3ig, a felét meg is tudtuk nézni, meg volt rengeteg játék is. Ja, és Rákoskeresztúrról Bkv-val mentünk-jöttünk, 20 gyerekkel. Nagyon fegyelmezettek voltak, nem volt semmi gond. De hogy én mennyire elfáradtam!!! :?

Az én kis lányzóm is rettenetesen aktív mostanság, olyan, mintha a vidámparkban lennénk. :lol: Szaladgál ide-oda, mindent kipróbál, évezi a dolgot egész nap. Még jól bírom ezt, az rossz kicsit, ha egész lenn talpal.

Zétibébi! hogy álltok a rendezkedéssel, mikor jössz már?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Elif: Őszinte részvétem! :cry: Sok erőt kívánok az egész családnak!
Apukád lesz a babátok őrangyala!
Akkor boldogan ment apukád el, mert látta a te boldogságodat! Bár ez kevés vígasz! :cry:

Amy, Abencze, Eszter: Titkon nagyon bízom benne, hogy megvárja oa dédim Bencust! :) :roll:

Eszter: Remélem rókakoma csak véletlenül járt feléd! :shock: Többet már nem megy!

Emiliaevi,yve, nilabali: Üdv nektek!!! :lol:

Nagyon jól sikerült a mai kirándulásunk! :lol: Nagyon jó időt fogtunk ki, először a Tihanyi apátságot néztük meg, majd a kiállításokat, utána beültünk egy csárdába ebédelni, és végül Füreden sétáltunk egy nagyot, és fagyiztunk egyet!
Legalább egy kicsit nekem is elterelődtek a gondolataim a dédimről!

Raktam fel mai pocakfotót!
zsu83

Zümis: Hogy ment a vezetés?

Zsuzsi: Örülök, hogy jól vagytok! :lol:
zsu83

Elif, én is nagyon sajnálom apukádat!!! Őszinte részvétem...
:(
Eddig is veszélyeztetett terhes voltam, nem tudom, miért most
jött rá, h mennem kell. Ma délután voltam nála, és ő nagy örömmel
megállapította, h kislányom lesz...
Mondtam neki, h ez elég érdekes, mert a 4D-n tisztán látszott
a fütyije, de ő akkor is hajtogatta, h ez bizony lány...
Hát nem tudom, nekem bárki bármit mond, Olivér fütyije akkor is
létezik. :D
Üdv az újaknak! :)

Kép

Kép
gjéti

Üdv az újaknak!

Zümis: nem adom az első helyet :D ! 5 kg-val nehezebb vagyok nálad, de lehet, h többel is, csütörtökön kiderül a védőnőnél :D .

Zsu: nagyon csini vagy te is! Szép pocakod van :D !
kreiszi

Elif, Zsu: Gyönyörű a pocakotok, és mindketten nagyon csinik vagytok! :)

Elif: Gondolunk Rád mindannyian, nagyon erős és érett gondolkodásra vall, ahogyan hozzáállsz az egész helyzethez. Én nem hinném, hogy képes lennék erre...

Gjéti: Az Olivér azért furcsa név lenne egy kislánynak.. :)

Üdv az Újaknak, szépen szaporodunk!

Szép napot Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Lehet csatlakozni? :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Sziasztok!

Voltam tegnap dokinál, minden rendben, méhszáj is zárva, iszonyat édes kis babó lakik idebenn, dokinak is tetszett....aztán kicsit leszúrt, hogy ha ő a sotéra küld, akkor az nem azt jelenti, hogy elmenjek egy potya babamozira helyette...aztán megmagyaráztam neki, hogy hasbaszúrni úgyse engedtem volna magam, nem sikerült bejelentkezni se, és a tortúra se kelett, ami ezzel az egésszel jár....bízok benne, és szerintem nincs olyan gond, ami miatt el kellene vetetni, akkor meg minek ez a sok dili....tök elcsodálkozott, hogy már régen látott ilyen anyukát, mert általában mindenki beijed, agyonvizsgáltatja magát, és legfontosabb, hogy hány ujja van a gyereknek...stb. Hát mondtam, hogy engem ez legkevésbé se érdekel...a gyerek él, itt van, jól van, az Uh-k szerint makk egészséges, úgyhogy nincs gond!!!!
Örült, hogy így fogom fel, és élvezettel nézegette a pocaklakót :)

Gjéti! Ez a megin lány dolog nagyon vicces...már csak röhögök az okos dokiokon!!! :):)

Elif! Annyira szépen leírtad a gondolataid, én nem is tudom, tudnám e így elfogadni, felfogni a dolgot! Nagyon bátor csaj vagy, az biztos!

Játszótér: Nálunk a XI. kerben ahol laktunk a Bikás dombnál ez minden napos volt! a sok hülye tanár meg le se szarta, hogy rájukbízott gyerekek szétverik a környezetüket, ők csak trécseltek, napoztak!Mi meg anyukák a picikkel mehettünk arráb.... Én az ilyen agyament bandát biztos nem játszira vinném, hanem túlélőtúrára valami kietlen erdőbe! :)
Itt gödön valahogy szerencsére még a nagyobb gyerekek is tudnak viselkedni, főleg ha picik vannak a közelben :) Vagy legalább rájuk szól a tanítónéni, vagy lefoglalja őket, ha látja gond van, vagy a szülő normális, és elviszi futtatni....

Üdv az új Kismamáknak! Tök jó, hogy ennyien vagyunk! Főleg a mai világban, amikor az ember 5X meggondolja, akarjon e gyereket.... Szóval ez nagyon örömteli!!!!

Nődoki sem tudta mi lehetett a múltkori nem látásom, lehet cukor, lehet vérnyomás....majd kiderül! Egyenlőre azóta nem volt gond!

Gyerekek ma itthon, mert mindketten hőemelkedősek lettek tegnap estére. Ági már jól van, láza se lett, de szegény Andris lázas lett reggelre, amúgy jól van. pici torokpirosodás., meg szerintem tök kifáradtak....Hát pihenő neki......:(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ja! Baba méretét tekintve tolódott a szülés időpontja....most febr. 13, és elvileg még nem vagyok akkor 23 hetes! Hát nem tom hogy van ez, vagy mihez kell számolni...na mindegy!Lassan a szülinapomhoz(febr. 14) közeledek megin...Andris is addigra volt kiírva! :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ikverus: Tök jó, hogy tegnap voltál dokinál. Én pénteken megyek, de már nagyon várom. Igaz mivel februárban szabin lesz, nem tudja vállalni a szülést, így mást kell választanom.

A dokikeresés mellett mostanában még az foglalkoztat, hogy mivel ilyen kis korkülönbség lesz a lurkók között (bő 1 év), mikortól lehet őket egy szobában altatni?
yve

Sziasztok!

Üdv minden újnak, jó, hogy egyre többen leszünk!

Tegnap voltunk dokinál, babócával minden rendben, mérete pont a korának megfelelő. Sajnos kicsit kinyílt a méhszáj :( , magnézumot kell szednem, egyelőre más teendő nincs. Mindenesetre próbálok kicsit többet pihenni.

Erika, ugye jól emlékszem, hogy neked is kinyílt. Mit mondott rá a dokid?

Gjéti, nem nagyon értem a dokidat, az előző uh elég egyértelmű volt.

Ja, és nálunk ismét megerősítést nyert a kukitlanság :lol: .

Kép
mist

Yve, szerintem ha akarod, már a kezdetektől egy szobában altathatod őket, főleg a kis korkülönbség miatt. Így legalább hamar hozzászoknak az együttléthez. Nálunk éppen a nagy korkülönbség miatt szóba sem jött a közös szoba.

Kép
mist

Gondolom a régeik nem bánják, ha az újaknak felajánlom, hogy aki komolyan gondolja, és kedve van, az jelentkezzen be a közös postafiókunkba. Szóljon, akit érekel, küldök privit.

Mist: vigyázz Magadra! Meddig tervezed így a munkát?

Erika:
Tényleg, Veled mi a helyzet?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, rákérdeztem, nem vagyok eltiltva a munkától, így még mindig áll, hogy karácsonyig maradok. Ráadásul annyi tennivaló van addig, hogy nem is lenne képem felállni.

Kép
mist

Sziasztok!

Úgy látszik ma engem is utolértek a bélrendszeri problémák! Reggel arra ébredtem, hogy fáj a hasam, először azt hittem hogy görcsölök! :? Hasmenésem volt! :? Azóta jól vagyok, nem tudom mi volt ez! :roll: :?

Gjéti: Nem értem, elég egyértelműen látszott a kukija! :)

Kreiszi, Julcsi: Köszönöm! :lol:

Jázmin: Persze, hogy lehet csatlakozni! Üdv közzöttünk! :lol: Mesélj magadról!

Ikverus: Örülök, hogy minden ok volt a dokinál! :D
Gyerkőcöknek jobbulást kívánok! :)

Mist: Örülök, hogy minden rendben a babóval! :lol: Te meg kíméld magad, vigyázz magadra!
zsu83

Zsuzsi, az I pood gyakorlatilag azt jelenti, hogy bekakiltam :) az Ipod meg ugye a zenehallgatásra használt Apple termék :)

Zsu, nagyon kismamásodsz :D

Elif, nagyon erős nő vagy, büszke lehet rád a családod! Szép a pocakod, Efehan nagyon építkezik, úgy látom!

Üdv az újaknak, jó, hogy jöttök még :D

Gjéti, akármit hajtogatott most a doki, azon a 4D képen elég látványos, hogy bizony ott fityeg a kis férfiassága :D

Yve, te hol tervezel szülni? Nem hangzik jól, hogy szabira megy a dokid - de ajánl esetleg ő valakit, vagy rád van bízva, hogy találsz-e?

KépKép

KépKép
stelly

Mist, te nem éreztél semmit odalent, ami erre utalt volna? Azért remélem, tudsz sokat pihenni a meló mellett! Ha jól emlékszem, Erikának nem kinyílt, hanem megrövidült a méhnyaka, de nem akarok hülyeséget mondani. Szóval neki C:1000 volt a 20.hét körül.

KépKép

KépKép
stelly

Igen, nekem C1000 van. Hálistennek nincsenek sem görcsök, sem keményedések. Én már mondtam a főnökömnek, hogyha kinyílik a méhszáj, akkor abbahagyom a munkát (bár egyébként rengeteg olyan sztorit olvastam, hogy az 1 ujjnyira kinyílt méhszájjal túlhordták a babát). Egyenlőre nekem sincs képem felállni a melóból, pedig kedvem lehet hogy már lenne...És utód még a láthatáron sincs.

Kép
cserkészkolbász

Yve! Nálunk 14 hónap van a két első közt, és én a kisebbet kezdettől a naggyal egy szobában altattam, eleve oda erndeztük be a kis helyét....bevált, nem volt gond. Andris sose kelt fel Ágira, ha sírt, és sokkal jobban aludt el ő is este, mert nem volt már egyedül a szobában! Csak ajánlani tudom. Nekem nagyon könnyű volt, és a tesók közt sem volt meg a féltékenységi alap, hogy miért van a picike velünk...stb. Sőt Andris nagyon rossz elalvó volt, folyton altatni kelett, mikor meg megszületett Ági ez mind megoldódott, hogy 2en lettek a szobában :) Most viszont, hogy több mint 5 év lesz a legkisebb és a baba közt, a baba velünk lesz, mégse rakom be a naggyerekszobába! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Mist: én is így gondoltam, de talán az első 1-2 hónapban először velünk lenne. Igazából attól félek, mi van ha éjszaka felkelti a bátyót, pláne hogy Ricsi is 6 hós koráig mindig felkelt enni éjszaka.

Stelly: most pénteken akarom megkérdezni a dokit, hogy ő kit ajánlana maga helyett. Egyébként ő a Sote II-őn rendel, de előtte a Péterfyben volt, és Ricsi is ott született. Szóval én se a Sote II-őt nem ismerem, se más dokit ott. A P.-t mégegyszer nem választanám. Most a Máv kórház is elég szimpi, már beszéltem egy ott rendelő dokival, aki burkoltan elhajtott arra hivatkozva, hogy csak akkor vállal gondozást, ha a 12. hétig jelentkezel. :(

Úgyhogy jelenleg ez a szitu.
yve

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak ismét, a végén egész szépen összegyűlünk. :D Tényleg jó lenne, ha beírnátok magatokat a táblázatba, akkor jobban látnánk, hogy ki kicsoda.

Andi: Én is nagyon felháborodtam azon, hogy a párod szekál azzal, hogy mennyit eszel, meg hogy mennyit híztál. Te egy szép karcsú anyuka voltál a terhesség előtt, és nem hiszem, hogy az a pár kiló, amivel több most a súlyod, ezen olyan sokat változtatott volna. Mellesleg a terhességnek megvan a maga hatása az anya testére, azt hiszem, ezzel minden pasinak tisztában kellene lennie. (Főleg miután egy gyerkőc már van nálatok).

Gjéti: te magadnak is jósoltál, hogy mi lesz a törpe neme?

Mist: tényleg vigyázz magadra, és kerüld a fertőzésveszélyes helyeket!

Ikverus: jó, hogy minden rendben a picurral, meg remélhetőleg a nagyok is hamar rendbejönnek.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Julcsi79: Engem érdekelne az a bizonyos közös postafiók! :)

Ikverus: most látom, hogy te is hasonló cipőben voltál a két nagyobb tesóval! :) Lehet, hogy megpróbálom akkor a kezdetektől közös altatást... Nagyon nehéz volt az elején a két kicsivel? Én az első hat hónaptól parázok nagyon. Ricsi hat hós koráig elég rossz alvó volt, pláne nappal. Sőt nekem a szoptatás is nagyon kimerítő volt, be kell, hogy valljam.
yve

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: