Sziasztok!
Ma igazi lusta napunk van, fel se keltünk az ágyból.

Kimerített a szüretelés, egész sokat másztam hegyre fel le, el is durrant egy ér a vádlimban, így most ágynyugalom.
Muszáj megosztanom veletek, milyen jót ebédeltem.

Csirkemell rásütve körte és camembert sajt, krumplipürével

Szuper ízkombináció. Próbáljátok ki.
Apró, gyors felépülést a kis Leventének, ha tudsz, gyere és tudósíts, mert nagyon aggódunk értetek.
Ditta, én az Aventos krémet használtam, ugyan csak egyszer kétszer, de nagyon bevált. Soha semmi baja nem volt a cicimnek, még a kórházban elkezdtem kenni azonnal, szerintem ezért úsztam meg.
Zsófi, nálunk fordítva van, az apjának csak néha néha mosolyog, már kezd is miatta szütyörögni, hogy nem ismeri meg a baba. Nem tudom mi szerint vigyorognak. De biztos ez is változik majd!
Cs-andi, engem érdekelne a more milk, ha kitaláltad az árat, és megvan még, priviben írd meg kérlek! Ugyan nagy szükségem most nincs rá, de biztonságinak jól jön.
Mecsi, remélem már jól vagytok, és kijöttök a most pénteki talira vagy a gátra, vagy a Tranzit café-ba. Ha tudtam volna, hogy szeretnél jönni, felhívlak, kár hogy nem néztél be hamarabb, örültem volna, ha téged is látlak!
Barbi, mi volt a szülőin? Izgultam, hogy minden rendben legyen! Te voltál végül, vagy a férjed? A ruhákat nagyon köszönöm, de csak akkor fogadom el, ha cserébe megírod nektek mire van szükségetek!!! Mesekönyv pl.? Nem jöttök még Budapestre? Már annyira szeretnék találkozni! Mi két hét múlva Bécsben leszünk. Ott?
Dia, nagyon édesek vagytok a képen! Virág annyira kis cuki a rózsaszínben!
Panna, Réka, nagyon cuki a katicával

ezek után csak egy doboz sör és a férfiak álma
Még egy tapasztalat... ma ugye nem rohangáltam, hanem lustiztunk szinte egész nap rajtam lógott a kiscsaj, hát úgy beindult ettől a tejcsi, hogy csak na. Tényleg ez a legjobb módszer a szaporításra! Nem is hittem eddig, hogy ez ennyire működik!