Sziasztok, második családom!
Látom, Zsuzsi, újra a régi optimista vagy!

Hagyd magad, a doki, Gábor és mi tesszük a dolgunk!
Tancsu, gáz lehet, hogy folyamatosan vendégeskedés van nálatok, az én tesóm se nagyon bírta.

Legalább szólnának előre.
Flóra, vigyázz magadra, ne vagdalkozz!
Hú, képzeljétek, annyira görcsölt a gyomrom tegnap, marhára szarul voltam, úgyhogy a buliból 11 körül eljöttünk haza, ráadásul cigiztek is

, de jó messzire ültem, bezabáltam egy csomó kaját a Gy.-val együtt és utána hazahúztunk, de hazafelé már feküdtem a hátsó ülésen, kiegyenesedni is alig bírtam. Sajnáltam szegény babáimat, hogy most mit érezhetnek, de szerintem semmit szerencsére. Teljesen fel voltam fújódva is, úgyhogy akkora volt a hasam, mint egy 20 hetesnek kb., és simán meglátták rajtam azok is, akik nem tudtak semmit, és mindenki meglepődött, hogy csak 7 hetesek a babák. Utálom a gyomrom. Látjátok, kellett nekem ettől félnem, most bekövetkezett.

Van valami jó ötletetek, mit lehetne, esetleg valami gyógyteát tudtok javasolni? Azt olvastam, hogy erre pl. a simaizom görcsoldó teák jók, a gyomorra, de a méhben is simaizom van. Úgyhogy olyat gondolom nem jó inni (pl. a borsmenta ilyen). Aztán azt is olvastam, hogy ez normális, és egyek keveset, többször, ezt ti is mondtátok. De én állandóan éhes vagyok. Tegnap egy liter banánturmixot megittam, a többi kaját most nem ecsetelem.