A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én azt hittem valami szüreti valamire mentetek.

Kép
flóra 11

Nyissunk fogadóirodát! :D
Ki lesz a következő kismami?

Szerinted?

KépKép
benó

Hát én a Zsuzsira tippelek. Tudod,a megérzéseim. :wink:

Kép
flóra 11

Laptetű megint! :lol:

Ja, képzeld, a szőlőpréselést úgy csinálták szegény szervezők, hogy a Tescóból vagy honnan vettek hozzá szőlőt, tehát ilyen volt a szüreti mulatság. :lol: Meg volt lufihajtogatás, arcfestés (egy bohóc csinálta, nem a tesóm), a lányok kaptak hajtogatott lufit, aztán elmentünk a hajókázásra. Most pedig Badár Sándor tart valami humoros izét, apu arra visszament, mi hazajöttünk a gyerkőcökkel, a Vivikének fájt a hasa, mert annyit eszik, mint én :lol:, a Kittike meg alszik. Már nem fáj a hasa a Vivikének. :D

A Vivike szerint a Zsuzsi lesz a következő, azt mondja itt mellettem. :mrgreen:

KépKép
benó

A francba! Letüsszentettem a számgépet! Mehetek megpucolni.

Kép
flóra 11

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :shock: :shock: :shock: :shock: Mi nem olvastuk ám, hogy mit írtál! Anélkül írtuk a Zsuzsit! :!: :!: :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Úgy legyen! A tüsszögés rábólítás! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A 2-3. embert nem tudjuk, sajnos. :cry:

KépKép
benó

Harmadik laptetűm ma! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megfagytam. Felébredt a F.,felajánlotta, hogy megmelegít. Majd jövök.

Kép
flóra 11

Oké, akkor mi is megyünk.
Puszi
Ja, este megyünk a Detti szülinapi bulijára, úgyhogy valószínű, hogy estefelé már nem jövök. Holnap majd jelentkezem. Mindenki vigyázzon magára, Zsuzsi meg növessze a tüszőt és a nyálkahártyát! :D :D

KépKép
benó

Meg lettem melegítve alaposan! :oops: Kívül-bévül. :oops: Most már megyek tevékenykedni kicsit. :wink:

Kép
flóra 11

Pucolom a zöldséget és sietségemben nem bevágtam az ujjam! :evil: És hirtelen észre sem vettem, csak mikor már vérzett.

Kép
flóra 11

Látom belémolvastok egy babát, feltett szándékotok! :D :D :D

Hát hagyom magam!

Kialudtam, megyek mosogatni, teregetni és csomagolni a holnapi kaját!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Húsi nincs otthon, hogy az ujjacskád szabod? :D

Kép
muzsuzska

Helló Flóra!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Nagyon okosan teszed, csak hagyd magad.Mi majd tesszük a dolgunk és ott lesz a baba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudod, hogyan kell hagyni magad,ugye? :lol: :lol: :lol: Azt a részt meg hagyd apára.Neked igazán semmi dolgod ezentúl. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szióka. Pont egyszerre kukkantottunk be?
F.elment a Tescoba megvenni amit még nem vettünk meg a piacon és a Kauflandban. Én meg főzicskélek,mosok, teregetek...

Kép
flóra 11

Látod,most ment csibeaprólékért a F., de én türelmetlen vagyok! :lol: Hirtelenjében az ujjam volt kéznél. :lol:

Kép
flóra 11

Én meg még ébredezek, ezért fáj ennyire a méhem mert roham nővése van!?

Kép
muzsuzska

Igen! És az egyik oldalon olvastam, hogy egy csaj 10 mm hártyávallett terhes és azt mondta neki a doki, hogy az jó! Tehát neked szuper a hártyád. :wink:

Kép
flóra 11

A petém a jobb fészekben van, a vezeték a bal oldalon van!

Kép
muzsuzska

A következö ciklusban, egy napos petevezeték átmosás lesz, elaltat,hüvelyen keresztül felszúr, hogy biztos ne zárodjon le . Szerintem élvezi a petevezeték pucolást!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, valahogy menzikor is távoznia kell onnan a petének , nem? Tehát annyi hely biztos van,vagy valami út, amin keresztül a pete landol améhedben.Tehát a sperma is eljut oda,megtalálja az utat,hiszen kisebb, mint egy pete.

Kép
flóra 11

2000 mg C vitamint szedek! :D

Kép
muzsuzska

Nem filózok rajta, ezt mondta. Nagyon tetszett a doki lelkiismeretfurdalása! :D Szerintem nagyon szívszorítóan hatásos voltam! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Most biztos ő is felbuzdult, hogy látta,mekkorát nőtt a hártyád. Jövő hónapban biztos mindent be akar vetni a siker érdekében. :lol: De talán nem lesz rászükség.
De lényegtelen,tudod,az időpont a karácsony.

Kép
flóra 11

Zsuzsi drága! Egyél marékkal vitamint, teát vödörrel.

Nekem most mennem kell, mert jön a F.

Majd jövök.

Kép
flóra 11

Akkor húzzunk bele karácsonyig! :D

Kép
muzsuzska

oké! Én is megyek konyhát takarítani!

Kép
muzsuzska

Csináltam egy levest, előkészítettem holnapra a főzést. Kicsit takarítgattam, mostam, teregettem. Most úgy döntöttem,pihennünk is kell.Megyünk látogatóba a komáékhoz. Már régen voltunk náluk.

Kép
flóra 11

Sziasztok

Alig tudtam visszaolvasni,irni meg már nem jutott időm...
Gergő ma nyüglődke egész nap...
Délután már felmentem anyáékhoz,hogy ne legyek vele egyedül itthon....
Este meg éppen hogy hazajöttünk,beállitottak a tegnapi rokonok,nem is szóltak...
Már éppen etettem,meg készültünk a fürdetésre...

Nem voltam túl boldog... :twisted:

Most is csak irom ezt a pár sort,aztán elvonulok aludni,amilyen zizi volt ma,tuti szar éjszakám lesz...

Majd holnap jövök..

Cup..

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Kicsit elmaradtunk a vendégségben,de jól éreztük magunkat. Ránk fért már, hogy valamerre mozduljunk. :D

Kép
flóra 11

Látom azóta erre nem túl sokan jártak.
Tancsu, gondolom örültél a társaságnak,de el is fáradtál.

Pihenjetek,én is ezt fogom tenni.

Pá...

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Sziasztok, második családom! :D :D :D

Látom, Zsuzsi, újra a régi optimista vagy! :D :D :D Hagyd magad, a doki, Gábor és mi tesszük a dolgunk! :D :D :D

Tancsu, gáz lehet, hogy folyamatosan vendégeskedés van nálatok, az én tesóm se nagyon bírta. :roll: Legalább szólnának előre.

Flóra, vigyázz magadra, ne vagdalkozz! :D

Hú, képzeljétek, annyira görcsölt a gyomrom tegnap, marhára szarul voltam, úgyhogy a buliból 11 körül eljöttünk haza, ráadásul cigiztek is :twisted: :twisted:, de jó messzire ültem, bezabáltam egy csomó kaját a Gy.-val együtt és utána hazahúztunk, de hazafelé már feküdtem a hátsó ülésen, kiegyenesedni is alig bírtam. Sajnáltam szegény babáimat, hogy most mit érezhetnek, de szerintem semmit szerencsére. Teljesen fel voltam fújódva is, úgyhogy akkora volt a hasam, mint egy 20 hetesnek kb., és simán meglátták rajtam azok is, akik nem tudtak semmit, és mindenki meglepődött, hogy csak 7 hetesek a babák. Utálom a gyomrom. Látjátok, kellett nekem ettől félnem, most bekövetkezett. :twisted: Van valami jó ötletetek, mit lehetne, esetleg valami gyógyteát tudtok javasolni? Azt olvastam, hogy erre pl. a simaizom görcsoldó teák jók, a gyomorra, de a méhben is simaizom van. Úgyhogy olyat gondolom nem jó inni (pl. a borsmenta ilyen). Aztán azt is olvastam, hogy ez normális, és egyek keveset, többször, ezt ti is mondtátok. De én állandóan éhes vagyok. Tegnap egy liter banánturmixot megittam, a többi kaját most nem ecsetelem.

KépKép
benó

Hívtam tegnap azt a lányt, akiről már a múltkor is írtam, hogy jöjjön közénk, de azt mondja, nem biztos, hogy meg tudja oldani, mert a férje mérges rá, ha ilyen dolgokat néz, tehát ami babával kapcsolatos. Mondtam neki, hogy nagyon jót tesz pedig a közösség, erre rájönne majd idővel a férj is. Ugye? :lol:

KépKép
benó

Sziasztok!

Szép vasárnapot mindenkinek. Gondoltam,főzés közben bekukk. :D

Kép
flóra 11

Benó, édesköményből szoktak a babáknak is teát főzni felfúvódás ellen. Próbáld ki. De az Espumisan -t a terhesek is szedhetik. De a lényeg, hogy mindkettő úgy hat, hogy azt a valamit,ki kell engedni.Tehát készülj fel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Helló, Flóra!
Klassz, hogy pont főzés közben van ez a téma, ugye? :lol: Van direkt ilyen tea, Flóra? Lehet így venni, vagy nekem kéne főznöm külön?

KépKép
benó

Találtam egy könyvet, elmegyek és megveszem az Alexandra könyvesboltban. Az a címe, hogy Terhesség napról napra, egyszer már belelapozgattam valahol. Remélem, megvan itt nálunk is.

KépKép
benó

Bocsánat, hogy ilyen undi dolgokkal jövök, bezzeg a Timi és a Tancsu egyszer se írt gusztustalanságokat. Én, gondoltam, hogy más leszek. :roll:

KépKép
benó

Mindjárt itt a 8. hét, aminek a végére letelik a két hónap és a babák 3-4 cm-esek lesznek, ha minden igaz. Mindjárt utánanézek.

KépKép
benó

Most meg émelygek. Mennyi bajom van, borzasztó. :roll:

KépKép
benó

Nem jön senki?

KépKép
benó

Kicsit ledőlök, nagyon elálmosodtam.

KépKép
benó

Sziasztok! :D
Csak gyorsan benézek, mert ma a tesómmal közösen főzzük az ebédet! :D

Visszaolvastam, de szerencsére vagytok olyan aranyosak, hogy hívtok ha van valami történés! :D
Benó, nagy gratula mégegyszer az ikrekhez!!!! :D :D :D :D Én is egy lány egy fiúra szavazok! :wink: Vigyázz rájuk nagyon, jó? :wink: :D
Zsuzsi a Te nyálkahártyád pedig a másik örömteli esemény! Neked nem is kell örülnöd, majd megtesszük mi helyetted! :lol: Különben biztos van valami abban amit a Flóra írt, mert szerintem ezt tényleg valamennyire mi "szurkoltuk" öszze! :wink: :lol:

Benónak KÉT baba, Zsuzsinak nyálkahártya, azért nem semmi topik ez!

Timi, szörnyű a lábad, remélem már javult! :shock:

Tancsu, lassan alkalmi munkavállalói kiskönyv kéne a Gergőnek! :lol: Mesélj az nyaságról picit, hogy hogy éled meg, jó? :oops:

Flóra, remélem az F. azért nem lovallja bele magát a rossz dolgokba! :( Szerintem egyszer már írtad, hogy hogy volt a balesetetek, mert nekem olyan érzésem volt mintha ezt már olvastam volna! De még így is nagyon rossz volt olvasni! :cry: Hajrá karácsony!!!! :D :lol: :lol: :lol:
szilzi

Szia Szilzi! :D

Hajrá, karácsony! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Ez egy nagyon klassz jelszó megint. :D :D :D
Hogy vagy?

KépKép
benó

Velem nem történt semmi különös, csak dolgoztam egy csomót! Kicsit úgy éreztem magam mint a Flóra... Anyuéknak nagy házuk van és a borozó mellet rendbe tartani, elég húzós.... :(

Tudjátok a nagymamám elég beteg, Őt sem lehet egyedül hagyni, úgyhogy itt alszunk az A-val. :( Őmellé is egész ember kéne, de a tesóm nem nagyon aktivizálja magát. :( De már csak két nap, kedden megyünk már vissza Pestre és indul újra az ottani hajsza a pénzért! :( Ez ám az élet babolcsi néni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De szerintem ez Mindenkinél így van, hajtja a megélhatést és amennyire tudja teljesíti a kötelezettségeket!
szilzi

Jó főzőcskézést! Puszi neked, majd gyere és jelentkezz! :D

KépKép
benó

Szia "Duplamama" :lol: :lol: :lol: :lol:
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: