Sziasztok!
Már meg sem tudom mondani mikor jártam itt nálatok SAJNOS!!! Visszaolvasni, csak egy-két oldalig jutottam, de pótolni fogom a lemaradásom.
Hát velünk is hasonló dolgok történnek, mint veletek. Marcika nem igazán akar enni, csak az a baj nálunk, sem a tápszer nem kell, és a b menüből sem sokat eszik. Hát kínlódunk ezerrel.
Csütörtökön voltunk dokinál, ő azt mondta ne akarjam már annyira tömni azt a gyereket, hiszen tök jól néz ki, és hízott is eleget egy hónap alatt, szerinte elég neki amit megeszik. Csak én szeretném, ha már nagyobb lenne
Jah és akkor megkaptuk az oltásokat is, rota+kötelező. Nekünk ez volt az első oltás, mert tudjátok a sérvműtétünk miatt nem kaptunk eddig, de szerencsére egészen jól viselte Marci, egy kicsit sírt, de utánna hamar megvigasztalódott. És este sem lázasodott be.
Éjszakai alvással mi úgy vagyunk, hogy 5 napja bírja, hogy reggel csak 6-7 fele kel először, de ma ismét felkelt 3-kor, aztán fél 9-ig aludt. Ami tök jó, csak az nem volt jó, hogy én meg nem tudtam visszaaludni egészen 6 óráig

De nem baj azért aludtam így is.
Brigi: Boldog Névnapot!!!
Bocs hogy kicsit összevissza írok, de nem bírom összeszedni a gondolataimat. Szóval még azt akartam elmesélni, hogy tegnap meg Zalaegerszegen voltunk a neurológián Marcikával kontrollon, de mindent rendben találtak, viszont így is 8 hónaposan ismét vinni kell majd, meg 1 évesen is. Azt mondták, csak utánna ha minden rendben lesz akkor nem kell már többet vinni. Hát tök jó, fölösleges utaink lesznek. De végül is ártani nemárt neki, ha ránéznek többször is.
Stella: Örülök, hogy jobban vagytok!
Bari: Ti hogy vagytok? Szilveszter kilábalt már a nyavajából?
Csodák csodájára Marcika most éppen 2 órája alszik, pedig ma még csak 2* evett és akkor is csak nagyon keveset

Remélem délután belehúz majd!