A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Brigi boldog névnapot!

Márti.én csilisbabot csináltam

Kép
melike

Piri: Mi újság Katával?

Stella: örülök, hogy meggyógyultatok!

Bari: ti hogy vagytok?

Márti: a mai menü: tejfölös-sajtos rakott csirkemell, sült krumpli és sült hagyma! Nyam-nyam. Holnapra: sonkával és ananásszal gyöngyölt csirkemell a köret ugyanaz!

Képzeljétek jönnek hozzánk ma vendégségbe. Iker babák 10 hónaposak, már nagyon várom őket, de nagyon fáradt leszek, az biztos estére!!! :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

köszönöm Lányok :wink:
Szívem szerint én brokkolikrémes tésztát ennék sajttal :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:23-kor.
pironya

ugyan pri miért írígykedsz fölnőnek a gyerekek és a nyugdíjasklubban akkora bulit csapunk,hogy csak na!!!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:24-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:24-kor.
pironya

De jó!Nyugdíjas buli. :lol: :lol: :lol: :lol: Király!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:46-kor.
hékás

3 körül vendégek jönnek.Babalátogató.De jó! :lol:

Kép
melike

[quote]C írta:siri: nagyon éééééééééééédes a kiscsajszi:)

Márti!
Az nem Zoé,hanem a ("majdnem") összes topik bébik....

Hékás!!!!
Bódogszágos névnapot!
Kép
Vendég

......
pironya

Brigi

Boldog névnapot kívánok!

Kép
csipisz

Pironya!
Ment privi!
Vendég

Életjáradék???Nyugdíjasbuli???Jó helyen járok??? :shock: :wink: 8)

Nekem még 1 ilyen éjszaka és hara-kirit követek el magamon!
Ma "szabadnapos vagyok"....és ahelyett,hogy kihasználnám,punnyadok és alig bírok megmozdulni,megcsak bambán lesek ki a fejemből....
:evil: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Már meg sem tudom mondani mikor jártam itt nálatok SAJNOS!!! Visszaolvasni, csak egy-két oldalig jutottam, de pótolni fogom a lemaradásom.

Hát velünk is hasonló dolgok történnek, mint veletek. Marcika nem igazán akar enni, csak az a baj nálunk, sem a tápszer nem kell, és a b menüből sem sokat eszik. Hát kínlódunk ezerrel.
Csütörtökön voltunk dokinál, ő azt mondta ne akarjam már annyira tömni azt a gyereket, hiszen tök jól néz ki, és hízott is eleget egy hónap alatt, szerinte elég neki amit megeszik. Csak én szeretném, ha már nagyobb lenne :roll: :roll: :roll: :roll:
Jah és akkor megkaptuk az oltásokat is, rota+kötelező. Nekünk ez volt az első oltás, mert tudjátok a sérvműtétünk miatt nem kaptunk eddig, de szerencsére egészen jól viselte Marci, egy kicsit sírt, de utánna hamar megvigasztalódott. És este sem lázasodott be.

Éjszakai alvással mi úgy vagyunk, hogy 5 napja bírja, hogy reggel csak 6-7 fele kel először, de ma ismét felkelt 3-kor, aztán fél 9-ig aludt. Ami tök jó, csak az nem volt jó, hogy én meg nem tudtam visszaaludni egészen 6 óráig :evil: :evil: De nem baj azért aludtam így is.

Brigi: Boldog Névnapot!!!

Bocs hogy kicsit összevissza írok, de nem bírom összeszedni a gondolataimat. Szóval még azt akartam elmesélni, hogy tegnap meg Zalaegerszegen voltunk a neurológián Marcikával kontrollon, de mindent rendben találtak, viszont így is 8 hónaposan ismét vinni kell majd, meg 1 évesen is. Azt mondták, csak utánna ha minden rendben lesz akkor nem kell már többet vinni. Hát tök jó, fölösleges utaink lesznek. De végül is ártani nemárt neki, ha ránéznek többször is.

Stella: Örülök, hogy jobban vagytok!
Bari: Ti hogy vagytok? Szilveszter kilábalt már a nyavajából?

Csodák csodájára Marcika most éppen 2 órája alszik, pedig ma még csak 2* evett és akkor is csak nagyon keveset :evil: Remélem délután belehúz majd!

ancsika82

Húú azt majdnem elfeljtettem írni, hogy CSiri nagyon tutkó az a csoportkép a babákról! Szuppppeeeeeerrrrrr!!!!

ancsika82

Hékás!
Eszembe jutott egy másik variáció is...megcsinálnám,ha kilehetne rakni a "weboldalunk" elejére nyitólapnak és arról lehetne belépni!!
Mit szólsz?Megoldható?
Akkor neki is kezdek,mielött még elalszok itt ülve!!!!Meg legalább nem azon idegelem magam,hogy qanyósék vajon hány fölös,használhatatlan holmival hozzák vissza Zoé bébit.... :evil:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:47-kor.
hékás

írj egy e-mail címet hékás!!!!Mindig kapkodok,de most van időm...pont csinálok egy másik topik mixet is,majd felrakom és választotok!
Vendég

hékás ha van időd átírhatnád,hogy dávid főzeléket gyümölcsöt és tejpépet eszik mert a tápszertől már fekve is csak feszeng meg órdít.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
én meg erősen őszülök :evil:
Vendég

Sziasztok!

Névnaposunknak nagyon boldogat!

Andi: jó, hogy minden rendben veletek! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Csiri: Ügyi vagy, tényleg nagyon jó lett!

Nálunk az ebéd ma lájtos lesz, mert apa pocija rendetlenkedik. borsóleves csirkenyakkal... Meg van még egy kis lasagne, azt majd én bepuszilom ;)

Alvás: Hát mostanában nálunk is katasztrófa. Most éjjel Bence másfél-2 óránként kelt... :( Remélem hamarosan visszaáll, mert ez így nagyon fárasztó...
Tejem még kevesebb :(
Tegnap Bence annyit evett, hogy csak néztem :shock: Fél 1 körül két cici, majd negyed 2 körül egy egész üveg gyümi. Fél 5-kor ismét két cici (akkor már ugye alig volt tejcsi) plusz fél üveg gyümi, este pedig fél 8-kor 170 táp (már 3 napja este ennyit eszik) és még cici fél 9-kor... Lassan tényleg rekordot fogunk dönteni ;)
Ma viszont már fél 11-kor alig volt tejcsi, így fél 12-kor ismét 1 üveg gyümivel kevesebb lett a szekrényben...
Adjatok tanácsot: Most kezdjek el nappal is egy etetést tápszerrel vagy inkább maradjon a töménytelen mennyiségű gyümölcs? Tanácstalan vagyok, mert nem akarom hogy a táp miatt ismét ezerrel hízzon, de azért ennyi gyümi sem biztos, hogy tesz a pocijának (nem csinál nekik savat?) Esetleg kezdjünk főzelékezni?

Kép

Kép
bettica

Ja, Hékás én is kérnék akkor egy kis módosítást: Bence tejcsit, tápot és gyümit eszik...

Köszönöm szépen!

Kép

Kép
bettica

sziasztok,

csak 1 percre ugrottam be.
Stella: leander-palánták, az idén szaporítottam őket. :)

mia_snow

bettica: kezjd el neki főtt krumplival kevert gyümit adni. az tápláló és mégsem csak gyümit eszik. én Milánnak ezt adok délután: alma-krumpli, sütőtök-krumpli, alma-répa-krumpli, stb

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:47-kor.
hékás

na jó, már szépíteni nem tudok, szerintem reggel a cseh 2-t néztem :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: ahogy ránéztem a képre, egyből Zoét láttam meg, és aztán már minden babában Zoét láttam :oops: :oops: Még az enyíííííííímet sem ismertem fel. Ezért most :MINDEN KEDVES ANYUKÁTÓL ÉS BABÁTÓL SZERETNÉK ELNÉZÉST KÉRNI :oops: :oops: :oops: Ezt nagyon benéztem, és most nagyon ég a pofám, úgyhogy dugulok a hétvégén, további jó dumcsizást.
Brigi: nagyon boldog névnapot kívánok :wink:

Csiri: akkor most megpróbálom normálisan lereagálni, hogy jobban megnéztem, nagyon tetszik, nagyon ötletes, és tök jó volna, ha lehetne alkalmazni a honlapunkon úgy, ahogy elképzelted :wink:
(most nem néztem meg a honlapunkat, remélem Hékás már nem szerkesztette meg, mert akkor azért is elnézést kellene kérnem :oops: )
bluebox

xxx
hékás

na megjöttem én is de csak bekukkantok...

Hékás: boldog névnapot!

csiri: jóóó ötlet és jól néz ki a honlap-nyitó képösszeállítás. :)

ebéd után ki vagyok purcanva, marhahúsleves volt meg bakonyi szelet, nyamm. délután meg megyünk szalonnát sütni. vagyis ha Milán kegyeskedik felkelni, ami nemtom mikor lesz, mert délelőtt nem aludt szinte egyáltalán. nem is nagyon evett. igaz nem is volt nyűgös sem... szóval nemtom mi volt nála de most fél2 óta alszik, remélem legalább 4ig és akkor jóban leszünk. utána értékelném ha szopizna egy picit mert ha így haladunk, el fog apadni a tejem azt meg nem nagyon szeretném. szeretnék én sokáig szoptatni a hozzátápi mellett de úgy látszik hogy a fiam ebben nem partner. :roll:

mia_snow

Sziasztok!

Brigi,Isten éltessen!
Nem lehetne a honlapon nagy B-vel írni a nevem? Köszi!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

SZIASZTOK!!!!!

Hékás!
Kivánunk neked Milánnal nagyon sok boldog névnapot. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

bettica osztom az elöttem szólók véleményét és még annyit hozzátennék,hogy hpp-ből lehet savtalanított gyümi konzervet kapni!!

nálunk megint evés vagyis nemevéskatasztrófa van :twisted:
Vendég

és én is minden képen zoét véltem fölfedezni :lol:
Vendég

ÓÓÓÓÓH ne mond már bari,hogy ismét nem akar enni Dávidka.
Nálunk itt tiszta bolondok háza van.
Egy évbe 2 szer szokott lemnni Mihály napi vásár.Na az ma van, meg holnap.Káooooooszzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Saját házunk elött nem tudok leparkolni,minden hely foglalt,ja és minden szar bóóóvli dolgot árulnak a vásárba.UTÁLOM:

Még a fán is autok állnak. :shock: :twisted: :roll: :shock: :twisted: :roll: :shock: :twisted: :roll:
Reggel voltam a piacon,Apa meg Milánozott.
Vettem sok-sok almát+sütőtököt,fagyasztom le.
Tök már meg sűlt,rakom pohárkákba,és be a fagyoba.
Csajok!!! Sütőtököt lehet adni almával??
Vagy sütőtök,alma őszi?????

Kata&Milán

oszman777

ja!!
És Milán picike golyokat kakil. Ahogy vettem ki alola,csk gurult el a kis golyszli. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Keményet kakil.
Hogy lehetne fel lazitani a székletét?
őszi? azt adtam neki,és még mit? :cry:

Kata&Milán

oszman777

Brigi: Boldog névnapot!

Csiri: nagyon jó a képmix!!!!
bszilvi25

kata inkább úgy mondanám,hogy tápundor..a kanalazós megy(kopp-kopp)

igen kemény kakira jó az őszi :lol:

sütőtököt miért ne lehetne adni? :roll: még a konzerven is az van 4 hó-tól :shock:
Vendég

ma kintlét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

bocsi BRIGI ISTEN ÉLTESSEN
Vendég

bari! Milán imádja a sütőtököt,én nem mondtam hogy nem lehet adni. :shock:

Kata&Milán

oszman777

Ugyhogy bari látom a kari ajándékot elövetted. Ejnye-bejnye.
nagyon tetszik neki,ugy látom.

Kata&Milán

oszman777

Bari: Nagyon szép a lányod!!!!!!! Rendet rakott már a szobájában???????????
bszilvi25

aha rendet rakott 3 teli szetes zsák ganét hrdott le :lol:

kata a holdkomp a kari ajándék..ezt egy percre sem raktam el..a brendonból haza és azonnal bele dávidboy :lol:
Vendég

köszi szilvi a bókot szindi nevében is de már át sem adom neki..mert gyerek korában amíg nem kamaszodott még szebb volt..és mindenki mondta neki meg küldözgették ,hogy miért nem megy szépségversenyre ,és egy kicsit elszállt magától...már szinte sajnálja a saját korosztályát,hogy milyen testben kell élniük :lol:
Vendég

Én, ha lesz rá alkalmam tuti elviszem a gyereket szépségversenyre!!!! :wink: :wink: :wink:
(apa már most szét szekál vele)
Egy olyan pelusos reklámban is el tudnám képzelni, ahogy ott dölöngélnek, meg ilyenek! 8) :wink:
bszilvi25

Kép

ezen is nagyon gyönyörű ...amúgy nem rám hasonlít hanem apja
Vendég

laptető :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ááá én nem vinném őket szépségversenyre!!
meg szerintem a fiúk nem is annyira szépek :lol:
vagyis nekem a LEGSZEBBEK,de álltalában a lányomat dicsérik olyan igazán őszintén,a fiaimra is azt mondják,hogy de szépek,de azért megérzi az ember,hogy mikor igazán őszinte valaki és mikor udvarias....
Vendég

[quote] írta:áá én nem vinném őket szépségversenyre!!

Bari!
Végre valamiben egyetértünk gyereknevelés terén... :wink:
Vendég

Szeretem a fejlődő tendenciát... :lol: :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:48-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: