A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok "már megint szülnék "állapotban... :lol: Olyan sokat gondolok rá, hogymár szerintem ez kóros....elvileg mostanában nem szeretnénk babát, de az is lehet, hogy már egyátalán nem vállalunk....Ettől a gondolattól én annyira kivagyok és olyan űrt érzek, hogy nem is tudom elmondani......szinte fáj ha belegondolok, hogy többet nem élhetem át ezt a csodát......Úgyhogy STEFFI én is irígyellek......Ja és köszi a gulliveres infót :lol:
Izzasztógatya!
Én is a Decathlonban láttam......nekem is kellene ....Most akarok taposógépet venni , mert azt tudom bármikor csinálni itthon is
Reni!
Nem szentendrén avn üzletünk, hanem a szentendrei úton a Sunny Diner étterem mellett lévő sportboltot csináljuk mi nyáron.....vizisportszerekkel foglalkozunk

KépKépKépKép
vdorka3

http://www.aktivsport.hu/fogyi-%C3%B6v-p-4271.html
fogyasztógatya...most találtam....

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok csajok!

én is itt. csak most 2-3 napig olyan taknyos-náthás voltam... :? tegnap Encit sem vittem oviba, mert nem voltam képes a kocsiba se beülni. Annyira tele volt a fejem,,, :shock: inhaláltam, teáztam, hagymát ettem 1000rel. Mára lett jobb a helyzet...
MA már Encit is vittem.. Most addig itthon próbálok egy kis rendet tenni, ami ugye elmaradt az elmúlt napokban... :?
Szóval..
Veronikusz! csajok gyönyörűek mint mindig!!! :lol: :lol:

hol van H&M bolt?

Emano! te írtad múltkor a ringatót? sztem ne ringatóra vidd,hanem utána a Mazsolába, mi is arra jártunk. 10kor kezdődött a ringató, és utána volt a mazsola játszó. Enci nagyon élvezte,a ringató az inkább "éneklős"- piciknek, a mazsola- ott is van ének, meg játékos foglalkoztató stb.

Kép
gablaty

Gabi, H&M: Camponába és Árkádba szeretek járni, ott tuti van gyerekruha, többiben nemtom. :roll:

Épp ma jött oda egy nyanya a kórházban Bencihez (épp pelust cseréltem), nemhogy dünnyögött neki közelről, még meg is puszilgatta. Majdnem hozzávágtam a szaros pelust. De 2 órát a dugóban ülve úgy döntöttem odafelé menet, hogy ma nem húzhat fel semmi és senki. :D

Steffike, gondolok rád, jelentkezz, amint tudsz!

Sóbarlang eddig tuti, bár csak én köhögök tőle, Benci nem. :roll: Inkább hasmars, de az mindkettőnknek. Végülis, ez is egy tisztulási forma. :lol: :lol: :lol:
vbea

Sziasztok,

Először is a tartozásaim :oops: :

Maja isten hozott, sok boldogságot Neked és egész családodnak! Nagyon szép lányka!

Boldog Születésnapot minden szülinaposnak!!! és Boldog Névnapot, ha arról is maradtam le...

Gabi: nagyon örülök Neked és hírednek!!!

Steffi, ha még nem szülsz, akkor tudsz segíteni a repülővel kapcsolatban, hogy mekkora? Mert mindenhol repülőt vadászok, mivel nővérkém 2 éves fiának szülinapjára szeretném, de nem találok csak piciket, azaz olyan matchbox méretűeket, annál meg nagyobbat szeretnék. Előre is köszönöm és megy a sok drukk!!!!

H&M: van gyerek tudtommal mindehol, legalábbis a Vörösmarty téren, az Aréna Plazaban és az Árkádban is.

Nagyon szépek a fotók, a szüléstörténetek meg olyan meghatóak. Annyira remélem, hogy sikerül átélnem nekem is a teljes szülést, nem csak az első 14 órát, ami után sajnos császáros befejezés lett. Most nagyon remélem, hogy sikerülni fog, persze a Babó és a saját egészségem az első és tudom, hogy jó kezekben vagyok, de azért jó lenne átélni. Ha más nem akkor legalább az összebújás részét, azt mindenképpen szeretném.

Küldök egy fotót Tünde hajáról, mikor is apukája törölte meg és kihozta a vacsi utáni kakaóhoz, valamint a majdnem 16 hetes pocakomról.
Üdv: Dori

Kép Frizura

Kép Pocak

KépKép

KépKép
snowwhite

Dorka
Én is a Szentendrei útra gondoltam :wink: Tudom melyik üzlet az....
Hármaska meg hátha.... Ha nem is most, talán később.

kukactéma
Jól sejtettem, műteni kell :? Teljesen le van tapadva és a szűkület miatt nem tudtam egyáltalán tornáztatni. Egy pici bemetszés tuti nem elég, de zt mondta a dokinéni, hogy nem biztos, hogy teljesen körül kell metélni, lehet, hogy megússzuk azzal, hogy csak egy picit kinyisszantanak belőle.
Tudom, nem olyan nagy ügy, 15-20 perc lesz az egész, de én inkább az első pisiléstől tartok. Meghát mégiscsak elvesznek belőle egy darabot :(

Eni
Megérdemelte volna a szaros pelust!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok Lánykák!

Jó nagy élet van errefelé mindig, nem győzök kapcsolódni...:)

Steffinek hajrá a finishez! És a többi pocakosra is gondolok! :)

Babás képek nagyon szépek!

Kukactéma: Reni! Sajnálom, hogy be kell avatkozni Ivánnál... Amúgy pont jókor jött a sok infó, én is hezitáltam, hogy mit kell csinálni.

NAGY BETŰS JÓ HÍREK: még nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy beállt Máté alvása. Kb. egy hete nem kell a napközbeni alvásoknál visszaaltatni szopival, megoldja maga a visszaalvást. Éjjel pedig 4 napja este 10-11-től alszik reggel 4-5-6-ig, FOLYAMATOSAN...! Tudom, hogy ilyet már 2 hónapos babák is csinálnak, de én akkor is odavagyok!! És tényleg nem csináltam semmit én sem, magától megoldódott a helyzet. Úgyhogy két napja felszámoltuk a kiságy melletti matracot, én vissza férjecském mellé, Máté pedig hatalmasat durmol az ágyikójában...:) A pár hét múlva egy éves nagyfiam...:)
Még nem szoktam meg az egyszerre három óránál több alvást, úgyhogy az első végigalvós éjszaka utáni reggel sokkal rosszabbul voltam, mint amikor óránként keltem, és fizikálisan még mindig padló-közeli állapot van, de már látom a fényt az alagút végén.

Bocs, ha hosszú voltam, de ez most nagy változás nálunk.
Vendég

sziasztok!
Veronikusz, edesek a furtosok, meg Zsofi is nagyon!
Snowwhite, az a frizura...:)
annyira szep ido van ma, voltunk setalni, arra gondoltam, mi lenne has holnap felmennenk a Normafahoz? mondjuk 10-11 fele a retesesnel? akinek tetszik az otlet, irjon privit, most elmegyek, mert elzartak a hazunkban a vizet, es fogalmam sincs, mennyi ideig, eleg kenyelmetlenul erzem igy magamat...majd este visszanezek...

banana

A gyerek-fogdosásról nekem is eszembe jutott egy aranyos sztori.
A Fény utcai piacon két hete történt. Állok a sorban, Máté babakocsiban mellettem nézelődik. Egyszer csak azt látom, hogy egy elég rossz külsejű úr Mátéhoz hajol és valamit matat a kezén. Én, mint egy anyaoroszlán, nagy lendülettel rántom el a férfi kezét, és mit látok? Egy félig bontott csokoládét szorongat a fiam. Elveszem tőle, nyújtom vissza az öregnek, mondom, hogy köszönjük szépen, nem kérjük, mire ő elkezd hangosan óbégatni, hogy szegény gyerek, milyen GONOSZ anyja van, elveszi tőle a csokit, sajnálja tőle, az ilyen anyákat meg kellene büntetni. Neki is szörnyű anyja volt, hát nem kívánja azt az életet senkinek. Persze, nem volt százas a férfi, de egy pillanatra azt hittem, valami kabaréban vagyok. Mindenesetre Máténak megvolt az első cukros bácsis élménye... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Reni
, sajnálom, hogy nálatok ilyen rossz a kukihelyzet. Ahogy olvastam az eddigi hozzászólásokat, így egyben látva, kb az derült ki, mindegy ki mit csinál, nem ezen múlik. Vagy ilyen, vagy olyan, vagy oldódik, vagy nem. Mondjuk ha kéne, én is inkább a metszést választanám, mint krémezzem...
De azért gondolj arra, hogy bizonyos kultúrákban ezt rögtön születés után megcsinálják, talán nem véletlenül :)

Eni, csoda, hogy bírtad ennyi nyugalommal, és ezek a beszólások. Durvák. (Reni és vandini)

Egyik kismama-barátnőmmel, aki nagyon jól varr kitaláltuk, hogy idén együtt készítünk karácsonyi ajándékokat, heti 1 nap amúgy is szoktunk átjárni egymáshoz, mert a lányaink és fiaink egyidősek. (ráadásul a fiúk egy oviba is járnak). Na szóval tök szép anyagokat találtunk, és köztük egy piros pöttyös fehér maradékot, amire azonnal lecsaptam, mert Bene idén túrór-rudi lesz farsangkor. :) Végre egy év, amikor van jó, és kivitelezhető ötletem. :)
A karácsonyi ajándékokat meg majd megmutatom: textillel bevont üzenőtáblák, újságtartók, meg ilyesmik lesznek. Meg persze adventi naptár, adventi koszorú.

Veronikusz
, hajrá nadrág, de nekem az összes tornán azt mondták, hogy ettől nem éget jobban zsírt az ember, viszont kevésbé tud izmosodni, és nem jó. :(

mtunde

dicséreteket továbbra is nagyon köszönjük :D

Dorka!
izzasztó gatyi: nagyon szépen köszi. Ő is egy ilyen nevet mondott. :D és még olcsóbb is :D :D :D
Szülés: szivemből szóltál! :D :oops: el se tudom képzelni, hogy hogy dolgozom majd fel azt a tudatot, hogy nem lesz több gyerekem!!!! :oops: Bár Négyesek is nagyon bizonytalan (hisz csak fel is kell őket nevelni) de azért még éltet a gondolat, hogy talán még lesz szerencsém ismét átélni ezt a fergeteges élményt! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
akkor ez a gatyi is olyan, hogy egyiknek jó, a másik meg bármit csinálhat, akkor se fogy. :oops: Minden esetre a csaj még szülés után is nagyon jól nézett ki! Ő is 52 kiló volt szülés előtt (most a 2.-at szülte)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi! terhesség előtt volt 52 kiló :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Linocs!
Tegnap a plázában álltam egy kajáldánál amikor szembe jöttetek velem...mosolyogtam, csápoltam, kiabáltam...de nem vettél észre :roll:
Közben meg jót röhögtek rajtam azok akik mögöttem álltak... :?

Reni!
Sajnálom kukit...de hát látod ezek a fiús dolgok vagy így vagy úgy sűlnek el...bár tudom, hogy sokan ellenzik, hogy én Danit már egy évesen elvittem visszahuzatni, de ez egy nagyon barátságos megoldás volt...nem volt sírás, szenvedés és azóta gyönyörű...
Volt ott egy másik kisfiú neki szűkülete is volt nem csak tapadás és nála is próbálta a doki menteni a menthetőt és végűl csak sikerűlt...de majdnem 3 hónapig vitték hetente kétszer hozzá...
De inkább metszés mint krém...első pisi meg meleg vízben simán fog menni :D :D :D

Eni!
Sztem is csaphattad volna azt a pelust...de kibontva :evil:
Egyébként Beni mit szólt hozzá???? Nem fél az idegenektől?????
Dani néha azért elsírjamagát...

Dóri!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HM!!!!
Vörösmarty téren nincs gyerkcucc...legalábbis egy hónapja még nem volt...csak női.
Árkádban, Camponában van...meg Arénában is asszem....

Bezzeg Bécsben a HUMA-ban....haaajjjjjjj....de mennék shoppingolni :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz!
Én most 47 kiló :D :D :D :D
Az a +3 kiló viszont nagyon meglátszik a hasamon :(

Kép

Kép
cukipofa

Vandini,
Gratula, gratula Máté alvókájához! :lol:
El tudom képzelni, milyen nagy öröm! Remélem, így is marad! kipp kopp! Talán majd egyszer nálunk is... :lol:

Cukros-bá meg hát... azt hitte, jót akar, de néha egyes emberek annyira nincsenek képben gyerek ügyileg, nem is tudom, hol élnek...
Ilyen velünk is volt, férjem rárivallt, én erre elszégyelltem magam, ezt biztos megérezte a "jóasszony", mert onnantól a sarkunkban volt a gyerekével és kunyerált nonstop...a végén kapott a kölök egy doboz legót a csomagtartónkból..az legalább az övé marad..

Tünde,
Hajrá Túró-Beni-Rudi!!! :lol: Ez nagyon édes!!! Majd fotókat feltétlen kérünk! És az aji ötletek is érdekelnek!

Veronikusz,
de hát Négyeske már be van biztosítva autó-ügyileg, nem? Rémlik valami ilyesmi, hogy azért kaptál 7 személyeset, mert ő is jön majd, nem? :lol: :lol:

Reni,
drukk a műtéthez, megértem, hogy aggódsz. :( Mikor lesz?

Steffi??????
Vendég

Dóri,
Tünde haj :shock: :lol: :lol: nem semmi!! Nagyon nagyon édes!!!
És a pocak is igen szép!
Drukkolok a kicsusszanós, maszatosan összebújós élményhez!
Vendég

Tényleg, Dóri,
mikor mész nuni-kuki láthatóságira? Akarjátok tudni vagy meglepi lesz? :D
Én Boginál mindenképp akartam tudni, de most azon gondolkozom, milyen izgi lehet, ha valai csak ott, akkor tudja meg! :lol:
Volt valaki, aki kibírta a végéig, hogy ne kérdezze meg?
Tünde, tudom, nálatok volt meglepi a javából :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de még szokjuk a kétgyerekességet... :lol: Már voltam velük egyedül sétálni, de valószínüleg holnap lesz az első nap, hogy reggeltől estig egyedül leszek velük... Tudom, hogy másnak semmi segítsége nem volt-van (Veronikusz :wink: ), de azért én be vagyok kicsit tojva...
Aztán lehet, hogy mégsem, mert mára utolért a Lénával már (sajnos) jól megszokott mellgyulladás... :evil: Ha marad holnapra is, akkor itthon marad a párom, mert így nem tudom ellátni a csajokat.

Ezzel kapcsolatban lenne is kérdésem: Maja nagyon szépen szopizik. De csak nappal. És mindkét cicit szereti. Éjjel viszont valamiért nem megy neki a bal. Van, hogy 2 órát is szenvedünk. Aztán bealszik úgy, hogy alig evett. Van ötlet?

Amúgy szépen hízik ő is, 3030 grammal jöttünk haza és tegnap este 3270 gramm volt.

Veronikusz! Tündériek a fürtöskéid! Irigy-irigy, én is szeretnék ilyen hajat, de ha már nekem nem lehet, legalább valamelyik gyereknek! :lol:

Tünde! Remélem gyorsan túl lesztek a műtéten! Túrórudi nagyon jó ötlet!!!

Reni! Nektek is kitartást a műtéthez, Iván nem is fog rá emlékezni!

Beszólások: elég durva... nálunk még Lénával volt, amikor kendőztünk, most eddig megúsztuk, mondjuk még nem is mentünk messzire...

Dóri! Nagyon jó a frizura, és szépséges a pocak is!

H&M: a Vörösmarty téren van gyerekruha az alagsorban, az Árkádban, az Arénában és a Camponában is van. Szerintem csak a Váci utcaiban nincs. És én is imádom!!!

Még akartam sokmindent, de lyukas az agyam, és Maja nyöszörög...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

cukipofa
Köszi a melegvizes ötletet :wink:
47 kiló és ebből 3 felesleg :?: :shock: Hány centi vagy??? 130 :lol:

Bori
Még nem tom mikor lesz. Holnap megyünk pisi-vérvételre. Vagyis csak odacammogunk a Madarászba a beutalóval, aztán remélem legalább a vizsgálatokat megcsinálják vagy haladunk is valamit...

Én belehaltam volna, ha nem tudom meg, hogy Iván fiú-e vagy lány :lol: Izgis volt az a 4 hónap is :wink: Alig vártam, hogy a nevén szólítsam :D

Zsófi
Megértem, hogy parázol az első "egyedül" naptól, de klassz csaj vagy! Ha leszenk nehéz percek, akkor is bele fogsz jönni, gondolj erre :wink:
Mellgyuszi: Iván is csak az egyikből evett. Én a másikat hidegvizes ruhával borogattam este, hajnalban meg fejtem, esti fürcsinél melegvizes maszi. Igaz nekem nem volt begyulladva....

Talán tényleg nem fog emlékezni, bár nekem vannak emlékeim ebből a koromből. Oké, összesen 3. Az egyik az a reggel, mikor Apu kisétált az ajtón :?

Tünde
Hiába gondolok arra, hogy tényleg van, ahol ezzel indul egy fiú élete. Csak sajnálni tudom szegényeket :? Nincs elég baja egy újszülöttnek? Még ez is?! Nameg annak igazából eü. jelentősége volt anno. Mostmár nem császkál mindenki a sivatagban,homokviharban akinek megcsinálják :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok... na itt vagyok ujra...
lementunk anyukamhoz delutan, otthagytam Zsofit egy orara, mert bementem apukamhoz a korhazba, (szegeny, sajnos eleg szarul van), Zsofi aludt fel orat, majd uvoltott meg egy fel orat, anyukam nem tudott vele mit csinalni, aztan mikor megerkeztem, atvettem, es mintha elvagtak volna, letezik, h ennyire hianyzok neki? ehes nem lehetett, mert mielott elmentem evett...

a fogdosasrol...sajna nekem is van egy eleg ijeszto elmenyem, mentem itt lefele a lepcsos utcankban, Zsofi aludt a hasamon a kendoben, es jott szembe felfele egy tizen1-2 eves forma gyerek...mikor kozel ert, mar lattam, h vmi furcsa rajta...aztan ahogy odaert hzozank, elkezdett nyulni Zsofi fele...en persze reflexbol elloktem a kezet, de o nem tagitott...nagyon megijedtem, dulakodtunk neman par masodpercet...aztan szerencsere odaugrott a no, aki mogotte jott, addig eszre sem vettem, h ott van, elrantotta a kolkot, es el kezdett vele kiabalni, h normalis vagy?! ugy megijedtem, h csak siettem tovabb, aztan csak tisztes tavolbol neztem vissza, ott ultek a lepcson, valszeg fogyatekos volt a gyerek, es az anyja setaltatta...

banana

Halihó!

Na ja én kevertem a Váci utcait meg a Vörösmarty térit...na de sebaj...még jó, hogy Zsófi kijavított... :lol:

Reni!
Melegvízbe a bátyámnak jobban ment anno...sajna szegény még mindíg emlékszik rá, hogy milyen szar volt neki :(
ja..155 centi vagyok :oops: :oops: :oops:
Egyébként elégedett voltam magammal , de az a 3 kiló rajtam annyira látványos...bár inkább csak röhögni szoktak rajtam a barátok amikor mutogatom, hogy meg tudom fogni a hájamat a hasamon... :lol:

Veronikusz!
Le sem reagáltam a képeket...na hát szóval... :D :D :D :D
Hihetetlen....már előre elképzeltem milyen jópofa lesz ha már hárman fürdenek együtt apjukkal :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Reni, megértelek, én sem örültem volna, ha emiatt a sebészeten végzünk.

Zsófi,
menni fog. Még élvezni is fogod. Na persze csak ha a mellgyulladás nem üt ki! :)
Jó az avatar!

mtunde

Cukipofa!
Szégyelld magad!!! :D:D:D fújjjjj!!!! 47 kiló! :D:D:D:D:D

Borsika!
Négyeske: hát! Én már nem tudom, hogy mi lesz. Most szerintem ilyen diliház mellett :lol: :lol: :lol: szerintem az a reálisabb, hogy nem lesz. :oops: :oops: :oops: de ki tudja? :D:D:D

Zsófi!
Hajrá az első Hármasban töltött naphoz! :D
Haj: szerintem nem csak a böngyör haj lehet szép!!! Nézd meg Lénát!!!! :D:D:D:D:

Bocsi de mennem kell …
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa: nem mondod, hogy integettél, ugráltál, és én meg nem vettelek észre. Lehet, hogy az a megoldás, amit Zsófi alkalmazott annak idején, jól rámköszöntött, és azt már nehéz volt nem észrevennem. Bocsánat, bocsánat, valószínűleg jól el voltam gondolkodva, hogy mit csináljunk, vajon visszaalszik-e a lány, vajon ott etessem-e meg, vagy kibírja hazáig, vajon ott egyek-e, vagy majd otthon - nagyon fontos, komoly gondolatok ;)
Amúgy szemészeten voltunk a lánnyal, mert a rendelő kapott egy lehetőséget szemvizsgálatra, és úgy tűnik most, hogy lehet, hogy rövidlátó a lány, de az is lehet, hogy csak azért mondták, mert én bevalottam, hogy én az voltam... Mindenesetre majd fél év múlva vissza kell mennünk.

Két kép a mi kétfogyú kis vigyorkánkról (tegnap voltunk először zenés foglalkozáson Pomázon az Almafában - nagyon-nagyon jó volt):
Kép Kép
linocs

Linocs,
Fruzska vigyor nagyon édi! :D
És azta! gratula a fogacskákhoz! :shock: Nagyon fejlett a kiscsajszi!! Már alul is van neki? Ti észrevettetek valami mást is a lánykán, mikor kibújtak?
Ismerősöméknél a lányka 10 hónapos volt, mikor az első kibújt... :shock: én is nézegetem Bogit, de még sehol semmi..
Vendég

Dóri, szépséges az a pocak, nagyon csini vagy! Tünde pedig szuper. Bencinek is ilyen haja szok lenni. :wink:

Reni, sajnálom Ivánkukit. Hamar túllesztek rajta, és valszeg már soha többet nem okoz majd neki gondot... :roll:

Zsófi, én retttegtem az első egyedül töltött naptól. Most talán egy kicsit könyedebben veszem majd. Bár ki tudja. Nekem bejött a "csak a mát éljem túl" világ. :wink: GYors jobbulást. Melegvizes borogatás segít?

Bori, nem megyek messzire, unokaöcsém elmúlt egy éves, de még mindig nincs láthatóan egy foga sem. :lol: Na persze annyira mondták már kéthetes korában, hogy jön a foga. Ja, Bori, sokszor fiúknál egyértelmű a kuki uh-n. Mi is láttuk Bencinél, nem lehetett nem látni... :D

Linocs, szép ez a kiscsajos!

Nekem barinőm nem válaszol smsemre. Úgy tűnik, szül. Holnap van a szülinapja. Mármint barinőnek. Ja, gyermek 39 hetesen fordult irányba! :D
vbea

Jesszusom , Fruzsi már 7 hónapos?????? Most született...... Nagyon édes, mint aki büszkélkedik a 2 fogával :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündér
haja meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igen, kb. ennyit "tudnak" az apucik ( tisztelet a kivételnek ) Csini pocak......

Reni: én is sajnálom , hogy nem ússzátok meg ezt a fütyi témát. Elhiszem, hogy egybe a gyomrod, nekem is úgy lenne...... de akkor jobb minél korábban túl lenni rajta, ha már muszáj. Drukk!!!!!

Eni, hogy van a hugod?

Mi ma voltunk Csiribiri tornán. Lányok, akinél van a közelben menjen el, mert CSÚCS! ( csiribiri.hu - azt hiszem ) Nagyon élveztük.

Beszéltem Vidadokival. Progeszteron szintem egyenlő a NULLÁVAL :!: :!: :!: :lol: Ez okozta a bibit. Most szedem egy ideig, megvárom, míg totál elmúlik ( aztán állítólag megjön ) oszt megyek hozzá rákszűrésre és akkor kitaláljuk hogyan tovább. ( fogamzásgátló vagy clostylbegit) Egyiknek sem örülök, mert az első totál zéró libidót csinál ( nem mondom, erre mit mond Vidadoki, de aki ismeri talán kitalálja :lol: ) a másodiktól meg tiszta hisztis p...csa vagyok..... Jó kilátások! :?
Ez utóbbi megy a closty nélkül is mostanában ...... grrrrrr.......

Heni

Kép

Kép
cancan

STEFFI :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Már nem ér hiányozni...........

Heni

Kép

Kép
cancan

Linocs
Zsófi nagyon cukkancs! És tényleg milyen nagy már, pedig most született :wink:

cukipofa
Megértem a barátokat, hogy nevetnek :lol: De azt is, hogy téged zavar... Sztem én 10 éves korom körül voltam ennyi :wink:
Bátyád mennyi idps volt mikor csinálták neki?

Eni
Jó kis szülinapi meglepi! Húgom Nagyi szülinapján született. Pár perccel éjfél előtt, szal Anyu nyomta, mint őrült, hogy "időben" kicsusszanjon :lol:

Heni
Tényleg nem vmi vidám, de azért csak nem lesz olyan rémes a helyzet. Sztem fogigátlótól is függhet a dolog. Én nem vettem észre olyan hatalmas változást. Persze kicsit nálam csökkent a lelkesedés...

kukac
Ma voltunk a Madarászban. Kisebb horror volt az a bő 2 óra, amit várni kellett :x Meleg, levegőtlenség és persze ezer gyerek-szülő.
Volt 2db wc. Egy női és egy férfi. Gyerek wc nuku :shock: Biztos nálam a gond, de sztem ez egy gyerekkórházban elvárható lenne :roll:
Műtét nov.12-én. Ugye éhgyomorra. Kb. du. 1-ig még nem is ihat :cry: Valszeg 9 felé lesz a műtét. Aznap kaja semmi, esetleg szoftos vacsi. Víz, almalé mehet majd 1 után. Du. 5 felé mehetünk majd haza. Egész nap nem kelhet, nem ülhet fel. Bár gondolom nem is nagyon fog rá vágyni :?
Két lehetőségből választhatunk. Nem feltétlenül nyisszantják le. Bemetszés 100 helyen, ezer öltés és minden pisinél hátra kell húzni, míg meggyógyul, aztán varratszedés, kenegetés és egy hónap múlva kontroll, majd 1 hónap múlva megint. Ha valamiért nem tudjuk rendesen hátrahúzni, kezelgetni (pl. nem hagyja és mirt hagyná? Én sem örülnék a helyében...), akkor újra kialakul a szűkület :?
A másik a körülmetélés. Kenegetni kell a heget, de ezt leszámítva semmi egyéb.
Akkor inkább csupaszkukac! Lesz elég baja utána, nem hogy még minden pisinél kínozgassam :? Legalábbis szerintem.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni!
Az ismerősömnek valószínűnem ilyen műtétje volt...neki csak benyúltak a fityam alá egy "késsel"és úgymond kökrbevájták a letapadt részt délután 5-kor helyi érzéstelenítéssel egy rendelőben......AZ olyan egyszerűnek hangzott......én a csupasz kukacot választanám......

Zsófi!
Mi lett a mellgyulladással?????gondoltam rád az éjszaka, mert az én bal cicim is lekezdett fájni és találtam benne egy fájdalmas csomót.Nekem Berkévele nem volt ilyen, Felhívtam Erikát és azt modnta, hogy amíg nincs lázam nem vészes a helyzet:A javaslatára tettem rá túrót, szoptatok belőle és fejem is....hátha rendbejön...reléámem te is jól vagy :!: :!:
HOgy megy az egyedüllét????

Étvágy!
Kikészülök...egész nap megállás nélkül ennék.....már egy bálnának érzem magam...csak az édese lisztes dolgotkat kívánom.Már gondoltam összekeverek 1-1 kg-ot (Liszt+cukor)és szépen elkanalazgatom :twisted: :twisted: úgy fogok kinézni mint Miss Röfi :twisted: :twisted: CUKIPOFA!!A szemtelenség csúcsa a 47kg... :lol: én talán általános iskola 4.osztályában voltam annyi utoljára :lol: :oops: IRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY VAAAAAAAGYOK

Veronikusz!
MIzujs????ZSófi???Letykó most 2x kelt az éjjel ....egyébként olyan kis édes...... :lol: Voltatok csavarogni????MI majd talán holnap, mert Berkének ajit kell vennem , mert lassan szülinapja lesz...nagy motort szeretne meg nagy autót...de már annyi van , hoyg lassan ki kell költöznünk a házból mert annyi a jármű :lol:

Heni!
Örülök, hogy nincsa nagy baj :lol: Neked is elmegy a libidód a fogamzásgátlótól????Nekem is..... :( Épp gondolkoztam rajta, hogy hogyan kéne védekezni majd????nem is tudom....

Steffi!!
Nem ér hiányozni már egy napot sem!!!!!!!mizujs????

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Kukac: Nekünk azt mondták, hogy csak féléves kor körül kezdjük húzogatni. de én már Peti megszületése előtt áttestáltam ezt a feladatot az emberre... :oops:
Renáta! Szerintem neked anyós a védőnőd. A Fő térből gondolom... Akkor a gyerekorvos is ua. Én ex-Flórián-tér (meg papíron még mindig).

Harmadik bébi: Nekem is eszembe jut sokszor, amikor Peti a vállamon szuszog, hogy már nem fogom ezt átélni többet. :cry: De nekünk a korunkból adódóan még jó kifogásunk is van.

Dorka!
Cukor+liszt :lol: Én is zaba...

Steffi!
Hol vagy???

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

Steffi???

Kriszta! a kor nem kifogás , eddig sem volt az... :lol: látod!!!
meg itt van pl.Jakupcsek....

Gyuzso?Borsa?

Kép
gablaty

Gabi!
Fel is kell nevelni...

Veronikusz!
Zsófi nagyon ki édi. Kíváncsi vagyok a hajára, mit fog csinálni. De az arca teljesen a lányokra hasonlít. Boldog harmadik hetet neki!

Dóri!
Jó kis poci. És Tünde haja nagyon ott van. (Eni! Még emlékszem Bencihajra. Bele voltam zúgva....Kórházi állapotok :evil: )

Renáta!
Hamar túllesztek rajta meglátod, kitartás! Én is a meztelen kukacot választanám...

Tünde!
Elég rossz lehet, hogy csak most vették észre Benénél ezt a fülügyet. De te már jó régen mondod, hogy valami nem stimmel, ha ezt nem is így írtad, csak tanácstalankodtál a beszédje miatt...
Majd írok privit szopiról, csak most Panka is itthon van, és elég sűrű a nap.

Zsófi!
Mi van mellgyuszival? Rendbejött? ha igen, milyen volt hármacskán?

Kép
Kép
kriszta36

csak gyorsban...
Gabi, köszi a hiűányolást! :lol: :wink: és drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Steffi tegnap este még egyben volt :lol:
Borsáék is jól, Emma cuki, kicsi takonykór, de már jobban..

Zsófi, hajrá!!! pozíciókat változatattad..? hónalj, ez-az..?

Reni,
én elvinném még Veres Gáborhoz, Budán rendel magánban, hátha... ő is szokott szondával körbevágni..
a maradék 2 közül körülmetélés... ezer öltés iszonyúan viszkethet utána is, hegesedés, ááááá.........
egyébként én kenőcs párti vagyok :lol: legyen ilyen szavazat is... :wink:
mi 1 éves kor után kezdtük a macerálást, a fürcsi része, majd látjuk az eredményt

Dóri,
naggyon csini pocak!!! Tünde meg nagyon menő séróval rendelkezik!!

Dorka, ha kell szopi melletti cerazette fogitabi, van 3 hó kiváltott érintetlen...

Tünde,
Benének gyógypusssszok!!

Eni, hajrá sókamra és tisztulás!! :lol:

Veronikusz, Fürtösfotók csúúúúcsak!!

Heni,
remélem rendeződik a gubanc végre!!!!!

ovisok, hogy vannak? Tünde, MSE, Kati Orsija, Veronikusz Kata?

ennyi idő jutott, jönnek a Fiúk a kádból, feladat van! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kriszta
Tényleg! Eszembe sem jutott, hogy esetleg anyósod a védőnőnk :D Pedig tudom, hogy Panka 3 éves és nem rég született Peti, meg hogy Te Kriszta vagy...azt nem tudtam, hogy a Kútvölgyiben szültél. Valszeg ezért sem merült fel bennem :wink: Somogyi Lilla a dokinénink.
Hamár így kiderült... Mit mondasz a Harrer oviról? Tudom még csak most kezdtétek... Én is ide akarom vinni Ivánt. Csak kidobom az ablakon és már ott is van :lol: :lol: :lol: Én is ide jártam :wink: Engem is csak átdobtak :lol:
Lilla mondta a 6 hónapostól huzogatást? :shock: Nekem azt mondta anno, hogy semmit nem kell vele csinálni, 2 éves korra magától megoldóik, de ha nem, akkor ráér akkor.

Zsu
A helyzet nem ilyen egyszerű, mert nem csak szűkület és letapadás van, hanem fitymatúltengés is. Picit hosszabb a bőr, így merevedéskor sem csúszik fel az egész, hanem marad egy pici bőr a végén. Szóval még ha a szűkületet és a letapadást meg is tudják oldani humánusabban ezen az nem segít :?
De én is gondolkoztam Veres dokin. Nem tudom, hogy ő milyen krémet használ, de eddig csak a Ftorocortot és a Locoidot hallottam erre a célra és én egyiket sem szeretném...Mindkettő elég agresszív. Ha nem lenne ez a bőrfelesleg dolog, akkor tuti elmennék hozzá, de így nem látom értelmét. Meghát Ivánnak annyira szűk, egyáltalán nem lehet hátrahúzni, így nem is lehet alákrémezni, max. kívülről. Most, hogy megnézte a doki, picit jobban hátrahúzta, de szegény visított és kapálózott, így is éppcsak a hugycsőnyílást lehetett látni :? Azóta meg nagyon fájlalja :( Főleg pisiléskor.
De ha Te erre is hallottál alternatívát akkor érdekel :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta!
Nem Lilla mondta, hanem a kórházban, és anyós ráhagyta. De ma, felbuzdulva rajtatok, megvizualizáltam Petyka kukacát, cserébe jól lepisilt, pedig nem nagyon szokott ilyet csinálni. :lol: Anyós szerintem korábbra szokta mondani, csodálom, hogy nektek nem.
Harrer ovi: Most úgy tűnik, hogy jó lesz. Mondjuk Panka piszkosul unatkozott már a bölcsiben, most meg tanulnak mindenféléket. Van egy személyiségfejlesztő programjuk is, bár azt barátnőktől hallottam, hogy máshol is van. Eddig volt szüret, meg termények napja, igyekeznek bevonni a szülőket is mindenbe.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Iván anno mindig dobott egy meglepi pisit :lol: Szerencsére engem ritkán talált el, gyorsan tudok ugrani :lol: DE többször fülbe pisilte magát :shock: :lol:
Lehet, hogy mondta anyósod.. de sok dologban más elveket vallunk (együtt alvás-altatás, szopi, hozzátápi....). Én meg elég önfejű vagyok, szal ritkán fogadtam meg a tanácsát, ötleteit :oops: , de azért volt ami jól jött :wink:
Jól hangzik, amit az oviról írtál! Időnként csepegtesd az infókat :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Kriszta!
Köszi átadom Zsófinak :D
HAJ: a két lányból kiindulva, még bőven kell várni, hogy beinduljon a fürtösödés :oops: Kb 1,5 évesen kezdődött náluk.

Steffi!
Most már nem ér hiányozni!!! :D:D:D Mi újság?

Dorka!
Étvágy: Nekem most visszaesett az étvágyam. :oops: Úgy tuszkolom magamba a kaját a TEJ miatt. :oops: hidd el, EZ SE JÓ!!! :oops:
Éjszaka: Zsófi is általában 2x kel, de sokszor volt már hogy csak 1x. Az a baj, hogy a lány pont AZ ÉJSZAKÁT VÁLASZTJA A KAKILÁSRA :lol: és most hajnalban is már kínomban, hogy végre alhassak, megetettem, bár biztos nem ez volt a baja, mert tovább folytatta az erőlködést, pukizást, büfizést. :oops: Különben tök aranyos. Nem sír meg ilyenek, csak nyögdécsel éjjel :D Viszont tiszta zombi voltam ma reggel. Este is már ülve elaludtam a kedvenc sorozatomon. Férjem meg is lepődött mikor mondtam, hogy „feladom, bemegyek aludni” :D:D:D
Mi tegnap egész nap a Naphegy téren voltunk. Megnéztük öcsémet. :D Legalább kimozdultunk (Szofi, Zsófi + én). Este meg jött a férjem, hozta Katát az oviból és úgy mentünk haza. Nekem viszont már ez a kimozdulás is jó volt. :D
Mi ma nem hiszem, hogy megyünk bárhová is, mert férjem már elszaladt vásárol, majd rohan haza, mert 9-től estig tanfolyamon van. :oops: Azt hiszem ez az én bajom! Kezd KURV…RA tele lenni a hócipőm ettől az egyedülléttől. :cry: Esküszöm már az is megfordult a fejembe, hogy ha ez így fog menni én ELVÁLOK!!!! Lehet hogy csak a kialvatlanság beszél most belőlem. :oops:
Fogamzásgátló: ilyet még nem is hallottam, hogy csökken tőle a libidó :shock: én csak utáltam miatta dokihoz mászkálni. :evil:

Heni!
Örülök, hogy „csak” :oops: ennyi a baj. Bár nem értek én ezekhez, de gondolom ezt gyógyszerrel helyre lehet hozni viszonylag hamar! Mit mondott Vida a libidócsökkenésre??? :roll: :roll: én ennyire nem ismerem, de nagyon kíváncsi vagyok rá! :D:D:D

Kukac:
Örülök, hogy lányaim vannak :D micsoda tortúrák :oops: :cry: szegény fiúk! :oops:

Linocs!
Fruzsi nagyon édes :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Csajszik,
mi most beteg, Flórka belázasodott, apjuknak becsípődött a gerince, harmadik napja csak vizszintesbe ő is...de legalább ő itthon van :? .Szóval jövök majd, ahogy tudok...

Kép
Kép
paklincs

Hi!

Itt vagyok, csak tegnap hullott a hajam Martintól, előtte nap meg dokinál voltunk.

Myrtill+én jól vagyunk, volt keményedés, de aludt a ctg-n végig, méhszáj csomóra kötött.

Reni! Kukac ügyben!
Mi csüt. voltunk a Veres Gábornál kukac ügyben is, mert az egyik oldal sajnos totál le volt tapadva. Úgynevezett gombos szondával megszüntette, helyi krémes érzéstelenítés alatt. Kellett rá vennünk lidocain kenöcsöt, vazelint, fájdalomra panadol szirupot, és betadinet, ha berepedne. Csüt. nagyon nehéz volt ahányszor pisilt csípte neki iszonyúan és üvöltött, de lidocain krém után sokkal jobb volt neki. Éjszaka pelus nélkül aludt, annyira nem bírta elviselni, de tegnap már sétálni is tudtunk. Most két hétig esténként fel kell húzni és vazelinnel kell kenni, hogy ne tapadjon vissza. Szegénykémnek érzékeny, naná, de csináljuk, mert nem akarjuk, hogy visszatapadjon, mert fennáll az esélye. Szerintem azért annyit megérne a dolog, műtét előtt, hogy vessen rá egy pillantást és elmondja, hogy tényleg kell-e a műtét vagy megoldható másképp. De ez csak az én véleményem, úgyis tied a döntés. Én mindenképpen hozzá vittem először, hogy ő elmondja, hogy megoldhatjuk-e vagy sem. Nagyon kedves, hozzáértő, megértő és profi ember!

Egyébként kiderült Martinnak fruktoz érzékenysége is van :roll: , de ez nem olyan gáz, gyümölcslét kevesebbet kaphat, de nem kell teljesen megvonni, kaptunk ilyen étrendkiegészítőt is, hogy kicsit erősödjön a bélflórája.

Dóri!
Csini a pocid! Repülőt, ha lefényképézem és elküldöm a képet?

Heni!
Hogy vagy?! Legalább orvosolható a gondod...

Linocs!
Húúúú mekkora lett a lánykád!

Most csak ennyi megyek, majd még jövök!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Reni!
Hát azért én is megnézetném mással a kukit...
A mi dokink is úgy csinálta, ahogy Martinnak csinálta Veres doki...
Csak nálunk annyi volt más, hogy nem huzogathattuk mi addig amígy be nam gyógyúlt a visszahúzott rész. Mert a dokink szerint egy visitó kapálózó gyermeknél nem elég talpraesett a szülő, hogy rendesen, szabályosan hátrahúzza neki....így kétnaponta vittük és amikor már begyógyúlt akkor már mi huzogattuk. Simán lidokainnal kente be neki. És mint mondtam ott is volt kisfiú akinek szűkülete is volt és a nagy műtéttől végülis megmentette csak szondázni kellett utána...így fityma megmaradt. :D
Szóval irány másik doki, hátha...
Ja és tesóm 3 éves volt...na a rossz élmény miatt nem akartam sokáig várni...így 1 évesen simán átvészelte...és sztem nem fog rá emlékezni...

Szerintetek Vali és Györgyi hova lett????????

Kép

Kép
cukipofa

Steffi, örülök, hogy egyben! :wink: Igazad van, de azért nem hiányzott nektek ez is... viszont talpraesetten megoldod. (Én meg gyümilevet akartam adni Martinnak :oops: :oops: :oops: .) Benci is hajhullatósat játszik, ma komolyan feküdtem egy órát, annyira nyilallt Janka, vagy Jankába. :?

Zsu, megvan a tisztulás. Benci 2. napja orrán-száján folyik, de ennek így kell lennie. Jövő hét közepe táján várhatjuk a javulást. :wink:

Dorka, eszünk együtt?! :D Teljesen megőrülök a péksüteményekért. Kíváncsi vagyok, meddig tart, Bencivel a végén tejberizst ettem folyamatosan. Most meg naponta járunk pékségbe, meg fornetti, meg ilyesmi. :oops: Én meg +6-nál járok. :lol:

Reni, ez a kukacdolog veszett tud lenni. Drukkolok, hogy így vagy úgy, de megoldódjon, aztán soha többet ne legyen vele gond... :wink:

Épp tegnap-tegnapelőtt jött rám, hogy legszívesebben összesen legalább 4 gyereket szülnék... De tényleg, ki fogja eltartani őket? Valljuk be, a szeretet nem elég, hogy jóllakjon mind. Én élvezném. :wink:
vbea

MSE, jajjjjjjjjj!!! :cry: Mióta Benénk megvan, István már 3x játszott ilyen földönkúszós-nemmozdulós játékot. Tőle jobban hullott a hajam, mint gyermektől. Flórka meg lázas? Nagyon gyors jobbulást. :!: :!: :!:
vbea

Heni, köszönöm. Jól van, már otthon pihen. Az az igazság, hogy nála a hullámzó kedélyállapot már évek óta jellemző, azért jó sok mélyponton túlvan(nak). De aminek örülök, hogy abszolút bizakodva tekint a jövőbe, főleg most... nemigen hagyta el magát.
vbea

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de szeretnék az közelmúlt szülinaposainak és névnaposainak boldog-boldogot kívánni.
Brigittáknak meg boldog névnapot ma!

Veronikusz
Lányaid, mint 3 tojás. Zsófi nagyon ari! :D
Ahogy az összes többi babóca is nagyon édi, és minden képnek külön örültem. Jó látni ennyi szépséges jókedvű babát.

Minden jót mindenkinek!
Steffi
Neked mennek külön a drukkok!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Köszi :D:D és te mikor dobsz képeket?????? :D

Eni!
Húgodnak drukk ezerrel!!!!

Kukac: javulást! (???) minden ezzel küzdő kukacosnak!!! :oops:

Steffi!
Fruktóz-érzékenység :oops:

MSE!
Flórkának, Apucinak jobbulást!

Képzeljétek! Tegnap nekem is hullott a hajam! :evil: Igaz azért, mert téptem (az idegtől) :? :oops:
Múltkor írtam, hogy a Férjem ment a Fiestánkkal és hátulról 4-en belementek ezért most kint volt a kocsi a szervízben Solymáron. Most lett kész. Gondoltuk kiszaladunk a 3 gyerekkel érte és behozzuk. Max. 1 óra. Na ja!!!! Hűvösvölgyi út beállva befelé, gondoltuk megyünk akkor a 10-esen haza. De már Solymáron is dugó volt, 10-es horror, kerültünk Üröm felé. Végül Budakalászon át jöttünk haza, de a Batthyányi térnél megint állt a sor. Katának a hasa fájt, Szofi összehányta magát 2x :cry: Zsófi visított mit egy kismalac, de féltünk, ha megetetem akkor ő is hányni fog. Szóval nem tudom mi a fene volt tegnap este, de 9-re értünk haza. 3 órát szenvedtünk a dugóban.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz (((((((()))))))) - nagy ölelés, ez elég rosszul hangzik. Most hogy vannak a lányok? Csak nem valami rohadt vírus megint?
Remélem azért tudtál valamit pihenni az éjjel.
Most nálunk is káosz ( sajna már második hete ) én nem tudom a hormonjaimnak köszönhető-e, de POCSÉKUL vagyok, férjemmel csak veszekszünk, ma is alig szóltunk még egymáshoz, ezidáig a házat dzsuváztam, Szandi nyafog, hogy menjünk valahova... legszívesebben világgá mennék pár napra......

BRIGIKNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Nekem is feltűnt, hogy Györgyi már hébe-hóba sem jön :cry: De gondolom sokat dolgozik ( azért bőven látni őt a Duna tv-ben , a maradék időben meg gondolom családozik )
Barbi is nagyon eltűnt.........

[b]Reni, Steffi
- ezek a kukac-gondok :cry: kívánom , hogy mihamarabb a legkevesebb kellemetlenséggel legyetek túl rajta.....

Mse: kis családodnak jobbulást! ++++++++++++++++

Steffi: szarul vagyok . Nem ismerek magamra. Komolyan. Hisztis, sértődékeny, neszóljon-neérjemhozzám senki. Nem tudom mi ez, de nagyon rossz. Vérzés ügyileg "már csak" maszatolok - jó vicc, ez a 4. hét :twisted:

Na, ennyi voltam - gondolom mindenki élvezi a jó időt, nekem is 3 adag ruhám szárad kint......[/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Rég voltam, de meg van / volt/ az okom.

Láttom ma nincs nagy mozgás.

Steffi csak miattad néztem be,de láttom még egyben vagy 8)

Rólunk: Tegnap megint belázasodott Viktor,de mára már semmi baja.
De a foga még mindig nem jött ki. :oops: :oops: :oops:
Teszek fel pár képet,bár nem mostaniak.
Szép napot mindenkinek.
V
Kép

KépEgyütt takarítunk :D
Kép
KépApával

valentina

ááááááá..............nem azt akartam vastagon, hanem a boldog névnap kívánást...... :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: