Kriszta!
Köszi átadom Zsófinak
HAJ: a két lányból kiindulva, még bőven kell várni, hogy beinduljon a fürtösödés

Kb 1,5 évesen kezdődött náluk.
Steffi!
Most már nem ér hiányozni!!!

:D:D Mi újság?
Dorka!
Étvágy: Nekem most visszaesett az étvágyam.

Úgy tuszkolom magamba a kaját a TEJ miatt.

hidd el, EZ SE JÓ!!!
Éjszaka: Zsófi is általában 2x kel, de sokszor volt már hogy csak 1x. Az a baj, hogy a lány pont AZ ÉJSZAKÁT VÁLASZTJA A KAKILÁSRA

és most hajnalban is már kínomban, hogy végre alhassak, megetettem, bár biztos nem ez volt a baja, mert tovább folytatta az erőlködést, pukizást, büfizést.

Különben tök aranyos. Nem sír meg ilyenek, csak nyögdécsel éjjel

Viszont tiszta zombi voltam ma reggel. Este is már ülve elaludtam a kedvenc sorozatomon. Férjem meg is lepődött mikor mondtam, hogy „feladom, bemegyek aludni”

:D:D
Mi tegnap egész nap a Naphegy téren voltunk. Megnéztük öcsémet.

Legalább kimozdultunk (Szofi, Zsófi + én). Este meg jött a férjem, hozta Katát az oviból és úgy mentünk haza. Nekem viszont már ez a kimozdulás is jó volt.
Mi ma nem hiszem, hogy megyünk bárhová is, mert férjem már elszaladt vásárol, majd rohan haza, mert 9-től estig tanfolyamon van.

Azt hiszem ez az én bajom! Kezd KURV…RA tele lenni a hócipőm ettől az egyedülléttől.

Esküszöm már az is megfordult a fejembe, hogy ha ez így fog menni én ELVÁLOK!!!! Lehet hogy csak a kialvatlanság beszél most belőlem.
Fogamzásgátló: ilyet még nem is hallottam, hogy csökken tőle a libidó

én csak utáltam miatta dokihoz mászkálni.
Heni!
Örülök, hogy „csak”

ennyi a baj. Bár nem értek én ezekhez, de gondolom ezt gyógyszerrel helyre lehet hozni viszonylag hamar! Mit mondott Vida a libidócsökkenésre???

én ennyire nem ismerem, de nagyon kíváncsi vagyok rá!

:D:D
Kukac:
Örülök, hogy lányaim vannak

micsoda tortúrák

szegény fiúk!
Linocs!
Fruzsi nagyon édes