A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek. Puszi

KépKép
benó

Én meg pont most jövök.

Kép
flóra 11

Visszajöttem, feladtam egy csekket meg visszavittem egy könyvet a könyvtárba, anyuék még nincsenek otthon, Gy. se, úgyhogy visszatértem egy fél órára.

KépKép
benó

Na, jó, megyek. Puszi

KépKép
benó

Hát pont nem néztem ide. Most meg megint vendégeim lesznek. Megyek is.majd jövök.

Kép
flóra 11

halihó!
Ma nem dolgoztam,Flóra! Nyalogatom a sebeimet!

Főztem, csináltam gyümölcskockát. Ettünk, aludtunk, takaritottam, mosás volt. Délután egy nagy szundi,persze szólt a rádió is! :D

Kép
muzsuzska

Benó, ugye nem gondolod komolyan hogy sokáig fogsz dolgozni?

Kép
muzsuzska

Tancsu, a héten nem kaptunk babaképeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Beadtam az utolsó szurít! Holnap uh de minek! :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!! Végre itt vagy!!! :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ne agyalj már ezen! Azért én nagyon kíváncsi vagyok a holnapi uh-ra. Eszed az E és C vitamint is és a palástfüvet is iszod?

Kép
flóra 11

Szóval ma szorgoskodtatok. Meg rádióztatok! :lol: Az is jó program, sőt, a munkától sokkal jobb. :wink:

Kép
flóra 11

Ugye, szerinted is maradjon otthon a Benó. Jó,intézze el a dolgokat, ami nagyon fontos rendezze le,aztán otthon maradnék a helyében.

Kép
flóra 11

Látom,pont leléptél. :cry:

Kép
flóra 11

vagyok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Épp a freemailom kuksiztam, szanálom a leveleket miután elolvasom.

Kép
muzsuzska

Helló! De jó, hogy jöttél!!! :D

Kép
flóra 11

Remélem majd valaki elmondja Benónak, hogy sokkal jobban kell vigyáznia magára mint egy sima babásnak. Én nem okoskodom, Dr Bubó meg világgá ment.........

Kép
muzsuzska

Szia Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szal akkor élveztétek a mai napot kettesben. :D

Kép
flóra 11

Hát igen, Benót szerintem a doki is figyelmeztethetné,meg ki is írhatná őt.

Kép
flóra 11

Igen,el lettem kényeztetve, agyon lettem szeretgetve................ :D

Kép
muzsuzska

Én jelenleg szalma vagyok. F. elment valami haverjához egy közeli faluba, bicajon. Vitt neki lecsót befőzve, meg lekvárt és hoz tőle szőlőt, remélhetőleg. Mert ugye sok van neki állítólag. Vagyis tavaly még volt neki, akkor csak van neki most is.

Kép
flóra 11

Nagyon ránk fért! Szedem a vitaminokat. A teákat pedig doki nélkül is inni fogom.

Kép
muzsuzska

Akkor szőlős napot tartasz holnap! :D

Fiad jobban van? A többieket nem fertőzte meg?

Kép
muzsuzska

Na látod,mondtam én, hogy tett félre a félelmeidet! :wink:

Egyébként megérdemled. :wink:

Kép
flóra 11

Szerintem jól van, bár mikor hazajöttem elég nem jól nézett ki. De most már itthon mind a három fiú,most élvezi. Szerencsére nem fertőzött meg senkit.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, mit mondott a dokid, mennyi a nyálkahártyád? Mert a netes dokim azt írta múltkor valakinek,hogy ezek a peteérlelők általában mind vékonyítják a méhnyálkát,de paradox módon nagyon pozitív hatással van a teherbeesésre,vagyis nagyon magas százalékban terhesség jön létre vékony nyálkahártyávalis.a

Kép
flóra 11

Szerintem azért erre még rákérdezhetnél a dokidnál, hogy erről mi a véleménye.
Holnap Királyfi is megy veled?

Kép
flóra 11

itt a városban is járvány van, többféle.

Barátnőm lányáék jól vannak, ma kint volt a gyerekorvos, cirkuszolt hogy vigyék be a kórházba. Nem vitték, beszéltek egy másik dokival, aki segít nekik elintézni mindent.

Szerette volna a lány ha ma elmegyek hozzájuk, de mondtam most a lelkemnek nem hiányzik a babanézés, majd vasárnap.

Kép
muzsuzska

Hát igen. Ő ezt nem élte át, hogy milyen az várni a csodára,nem tudja milyen érzés...

Kép
flóra 11

Nem tudom hogy egyedül megyek e orvoshoz, de szerintem igen.

A9. napon semmilyen hártya nem épült még fel, és azt mondta, hogy a kitisztitott petevezetékem is el tud záródni.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, én is attól félej, hogy hasonlóan járok,mint Te. :cry:

Kép
flóra 11

Na jó,el tud. De azért nem ilyen gyorsan.

Kép
flóra 11

Igen Flóra, de neked van három fiad ez némileg tompítja a babahiányt.
Nekem meg semmi...............

Kép
muzsuzska

Téged is biztosan a Duphaston kavart be. Biztos neked is olyan tüneteket produkált,amit terhességnek írtál be.

Kép
flóra 11

Kicsit furcsálom, hogy a főorvos ilyen gyorsan feladta.

Kép
muzsuzska

Ezt én tudom jól,sőt,már írtam is, hogy ezért vagyok türelmes. Bár néha nehéz. Tudod, van 3 fiam, igaz,de a F.-nak nincs és ebben a történetben a kettőnk gyerekéről van szó, ilyen pedig még nincs.

Kép
flóra 11

Most nem szedem a dufastont. Ami még bánt, hogy ha nincs babaprojekt, akkor is gond lesz a ciklusommal, akkor mi a szart csinálok????????? Szenvedek amig kell?

Gyakorlatilag semmi sem oldodott meg!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Csak egy rakás pénz ment el.............. :twisted:

Kép
muzsuzska

Igen tudom, Te szenvedsz érte, Flórián meg halálra aggódik,hogy éhenhaltok. Ha ő nem aggódik érte neked se kell, hátha akkor sikerül. :D

Kép
muzsuzska

Talán nem adta fel, csak a járhatóbb utat próbálta előtted felvázolni. Biztos vannak módszerek, amikkel lehet a méhnyálkát építeni, csak talán azok hosszadalmasak és attól tart, hogy esetleg kicsúszol az időből, vagy közben benő a petevezetéked meg ilyesmik...

Kép
flóra 11

Ma olvastam , a Kaáli intézetben 43 éves lombikosok vannak.Hahaha

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, a Duphastontól nem gondoltál arra, hogy babás vagy?

Kép
flóra 11

Még nem tudom mit fogok csinálni...................De most Királyfi kért egy puszkót............... :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát én 43 évesen nem mennék lombikra. Bár ne mondjak előre semmit, én sem tudhatom,hol kötök ki. :(

Kép
flóra 11

Dehogynem, sőt amint írtam minden tünet stimmelt..........Én szedtem folyamatosan és mellette jött meg normálisan....... :evil: A 32. napra!!

Kép
muzsuzska

Szrintem ez a legjobb megoldás. Szeressétek egymást. :D Ez a legfontosabb. Mindennél fontosabb. :wink:

Kép
flóra 11

Ez a Duphaston jól betud kavarni. Én harmadik hónapja szedem,az elsőben nem okozott semmilyen tüneteket,a másodikban már igen...

Kép
flóra 11

Ja öröbefogadásról hallani sem akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: