Remélem majd valaki elmondja Benónak, hogy sokkal jobban kell vigyáznia magára mint egy sima babásnak. Én nem okoskodom, Dr Bubó meg világgá ment.........
Én jelenleg szalma vagyok. F. elment valami haverjához egy közeli faluba, bicajon. Vitt neki lecsót befőzve, meg lekvárt és hoz tőle szőlőt, remélhetőleg. Mert ugye sok van neki állítólag. Vagyis tavaly még volt neki, akkor csak van neki most is.
Zsuzsi, mit mondott a dokid, mennyi a nyálkahártyád? Mert a netes dokim azt írta múltkor valakinek,hogy ezek a peteérlelők általában mind vékonyítják a méhnyálkát,de paradox módon nagyon pozitív hatással van a teherbeesésre,vagyis nagyon magas százalékban terhesség jön létre vékony nyálkahártyávalis.a
Barátnőm lányáék jól vannak, ma kint volt a gyerekorvos, cirkuszolt hogy vigyék be a kórházba. Nem vitték, beszéltek egy másik dokival, aki segít nekik elintézni mindent.
Szerette volna a lány ha ma elmegyek hozzájuk, de mondtam most a lelkemnek nem hiányzik a babanézés, majd vasárnap.
Ezt én tudom jól,sőt,már írtam is, hogy ezért vagyok türelmes. Bár néha nehéz. Tudod, van 3 fiam, igaz,de a F.-nak nincs és ebben a történetben a kettőnk gyerekéről van szó, ilyen pedig még nincs.
Most nem szedem a dufastont. Ami még bánt, hogy ha nincs babaprojekt, akkor is gond lesz a ciklusommal, akkor mi a szart csinálok????????? Szenvedek amig kell?
Talán nem adta fel, csak a járhatóbb utat próbálta előtted felvázolni. Biztos vannak módszerek, amikkel lehet a méhnyálkát építeni, csak talán azok hosszadalmasak és attól tart, hogy esetleg kicsúszol az időből, vagy közben benő a petevezetéked meg ilyesmik...