A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tele a pocakunk. :lol:

Bongyi! Már azt hittem valami betegség ütötte fell megint a fejét Nálatok, azért nem jelentkezel. De csak kolbászt sütsz. :wink: :lol:
dmaggie

holnapi menü: brokkoli krémleves, fokhagymás vajban pirított kenyérkockákkal, pastitcio. A desszertet még nemtom.
dmaggie

Mai kaja: szilvaleves, petrezselymes krumpli hússal. Rugó utána túró rudit kapott.

Holnapit nem tudok mondani, mindig elfelejtem, mit rendeltem 8) :wink:

Megyek tanulni, amíg alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Na most aztán olvashattok! (nem word-be írtam ugyan most se, de azért pár mondatonként mindent kijelöltem és vágólapra tettem)

Kiskolbi, utólag is sok boldogságot kívánok!

Timi, csak azt tudom írni, mint a többiek! Sok erőt és kitartást, nem lehet könnyű. Rebeka?

Mesi, Heni helyes a pocakotok, így gyönyörű, ahogy van!

Sense, mi volt az ultrahangon?

Fleur, na írod a mennyiségeket? Mármint az ivásra gondolok? De én továbbra is úgy gondolom, hogy nincs miért aggódnod.
Mondjuk én könnyen beszélek, mivel éjjel-nappal szopizgatunk, halvány lilám sincs, hogy mennyi a folyadék, így nincs miért aggódnom......
A kimenő jó lehetett, kicsit irigykedem.
Aranyos Lilla, én is szoktam ilyen szájlegörbülős képeket, imádom!

Móni, remélem, Cica jobban van már!

Regi, biztos, hogy számít a felkészülés a közösségi életre, persze a gyerek személyisége sem mindegy. Ákos ugyebár egy hét híján volt most három éves, amikor oviba mentünk, de eleve nagyon jó volt az, hogy ismerte az ovit, az óvónéniket, mivel tavaly már Leviért is jártunk és délután mindig úgy mentünk tavasszal, hogy elvegyülhetett és játszhatott a többiekkel az ovi udvarán. És persze sokat beszélgettünk és rengetegszer elolvastuk a Bogyó és Babóca az óvodában című mesét, ami részletesen leírta a nap történésit és hogy mennyire jó az oviban. meg persze én is mindig lelkes voltam, hogy neki mennyire jó lesz és hogy mennyire ügyes nagyfiú már!
Regi, csempével kapcsolatban, nagyon jópofa tud lenni, persze csempétől függően a színes fuga! (Vagy fúga? :oops: )

Viranka, nagyon jók a képek!

Szia, Meryke! Nekem is jó újra köztetek! Figyu, te Bencusnak most is adod a Lenkei csokis rágótablettát? És mennyit naponta? Levinek ugyan nem ízlik, de Áki meg van őrülve érte.....

Maggie, portölrő, porszívózó Betyárodat néha kölcsönadhatnád ám! Nagyon édes, igazi nagyfiú már!

Panndi, remélem megúsztad a röntgent, vagy ha nem, akkor nem találnak semmit!
Egyedül ivás! Ez igen, ez nagy dolog!

Hörcsög, Karcsika ment vagy megy oviba?

Heni, gyerekek mellett glettelni, csiszolni, festeni............igen, erről tudnék mesélni! Úgy látom a férjed hasonlít az enyémre. Ő is bútort gyárt, vagy bármi mást, most éppen betonozás van soron nálunk.........

Hajmosás.... :D ....az mi? :D ? Na én ezért (se) vagyok a fényképeinket....

Kedves Irina! Én is örülök neked! Nekem az ölbebabáról az jut eszembe, amit egyszer talán Maggie fogalmazott itt meg. Olyan gyorsan elszaladnak ezek az első évek, és aztán (főleg a fiúk) már nem nagyon fognak bújni, úgyhogy ki is kell használni minden lehetséges időt erre! És fontos alap a későbbi évekre!
ja, és jut eszembe, Ákoskám iszonyú bújós, mint egy kiscica, Levi sose volt ilyen, halkabb, szelídebb is, ezért is tartottam nála az ovis beszoktatástól, de tényleg, egyelőre semmi gond. Ha eljön az ideje, le tud válni az a gyerek, csak az anyja is akarja!

Maggie, holnap nem ebédelhetnénk nálatok? :D

KépKépKép
bongyi

És pár kép! Dundika és a Nagyfiúk!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bongyi

Visszatérésem alkalmából lassan egyedül is kitöltök egy egész oldalt...........

KépKépKép
bongyi

Vacakocska már megint nem akar aludni, de most jól elvan a tesókkal. :lol:

Cica nekem is eszembe jutott ma többször is, sőt a többi betegeskedő kicsi bogár is. Petra, Lizi, remélem Ti is jobban vagytok! Mennek a ++++++++++ Már nem emléxem igazán, de mintha Merykééknél is lenne valami. Ha vaklárma, akkor meg azért mennek az energiák, hogy ne is legyen. :lol:

Bongyi! Gyere, Drága!!!! Készültök mostanában felénk? KÖzben meg kitaláltam, holnapra csinálok macskakakit, nagyon emlegetik a fiúk. :lol: :lol: Már csak azért is jó, mert gyorsan elklészíthető. Látom, Ti is sokat szopiztok még. Én is nagyon ragaszkodok hozzá. :oops: (Ezért nem tudok én sem hozzászólni ahhoz, hogy mennyit iszik Bercó. ) Kéééééépet is tegyéééél!!!!!!!! :lol:
Avatart kell kicsinyíteni, aktualizálni? :lol:
dmaggie

Heni: rakott karfiol a mai menü..mindjárt megy a sütőbe..anyuék lassan leszálnak!!:-)

Na jövök pár képpel ..igaz ezek még mindig nem a keresztelősek.

Csak úgy csajosan!
Kép
Barackot eszem!
Kép
Tél van vagy mi. :-)
Kép
borzos Kata!
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

:oops: :oops: :oops: Közben meg képek is vannak. :oops: :oops: :oops:

Dundikát jól meg lehetne dögönyözni. Jó sokat nőtt ő is, de a mosolya, a jókedve a régi. :lol: :lol: A fiúk is mennyit változtak, meglegényesedtek. :lol: Nagyon szépek!!!! Hú, az a cigizős kép nagyon komoly. :lol:
dmaggie

Emma angyalkát is meg kell ám zabálni. Eszem a piros kis orrocskáját. Tényleg igazi nőőőőőőőő. :lol: Kaqk el is hiszem, hogy tűkön ülsz már. Nem lehet olyan egyszerű azért ilyen messze lenni a szeretteinktől.
dmaggie

Bongyi:közben te is raktál képeket!
Tüneményes a kiscsaj! a fiuk is édes pofák! hát azzal a cigivel???!!! :lol:

Maggie: köszi Emma nevében is...imádom..tényleg olyna csajos..ahogy illegeti magát mikor reggel felöltözés után az apukája megdícséri..még van hogy el is pirul!!:-)

ja nagyon várom már anyuékat.
Igazából elég jól viseljük..jobban mint vártam , de ez aért van mert naponta többször..szinte egész nap kapcsolatban vagyunk :msn, skype...látjuk egymást minden nap! beszélünk...így olyan mintha csak egy másik városban laknának.
a legrosszabbak a hétvégék..Mi akkor mindig valamelyik szülőhöz mentünk.....most nem! moist együtt vagyunk 3-an..félre ne értsd ez a legszupibb hogy itt vagyunk 3-an egymásnak..csak néha jó lenne a szülőkhöz elszaladni..mint otthon. De vasárnap a pihenésé, meg Emmáé..visszük játszóházba.

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, sajnos nem megyünk. Októberre volt találka ütemezve a rokonokkal, terveztük az utazást, ők viszont úgy terveztek, hogy inkább ők jönnek ide. Ami egyébként jó, csak így Debrecen megint ugrik!
Avatarkép kisebbítésének lehetőségével fogok élni, most vonalzót újítok, aztán keresek még képet avatarnak! Köszi!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok

Köszönjük az érdeklődést lekopogom de jobban vagyunk leszámítva hogy ez hülye szájpenész megint előkeveredett :evil: A kenőcs amit kaptunk a dokitól nagyon bevált erre a pelenka.......akármire(soha nem fogom megjegyzeni a nevét :lol: ).
Egyre szebb a nuna :)

Bongyi: Úgy örülök hogy írtál és a gyerkőcös képek annyira jók.

Kaqk: Emma azon a képen amelyikbe az a kisrózsaszín kabát van egyszerűen nem találok szavakat rá annyira tetszik. :)

Maggie: Bercó mellett nagyon jól bírod, :) hozzám is jöhet port törölni :wink:

Panndi: +++++++++++++++++mindnen redben van remélem!!

Silka: Jelentkezz!!!!!!!Hogy van Lizkó???

Meryke: Majd keresek valami jó képet és küldöm a pü-t :lol:

Lmóni: Gréti hogy van?????++++++Jobbulást neki!!!

Irina: De jó hogy írtál és hogy azért megtudod oldani Ádóra a felügyeletet.Én is dolgozok heti kétszer meg itthon is.És én is csak a nagymamámra meg Petrie számíthatok mindenki dolgozik olyankor.Hogy álltok mozg.fejlődésileg??

Mesi: Hogy vagytok??????

Kiskolbi: Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!

Fleur: Lilla annyira édes.Ivás: Nálunk Petra megiszik éjjel egy egész üveg vizet(270ml).És napközben 3-4x töltöm fel újra igazi kiskacsa :lol:

Vindolanda: Te nem vagy semmi pelenkázás babanet munka :) Le a kalappal előtted :lol:

Ktimi: Remélem jól vagytok és szuper az idő is!!

Sense: Majd megírnád ha nem titkos hogy mennyi volt Botondva
ágya? Párom Peti azóta is azt emlegeti hogy nekünk is olyan kell nem tágít :lol:

Heni: Ez a nem idén barnultakkal én is egyet értek veled nekem sincs bajom velük félre ne érts mert vannak nagyon jó szívüek is ismerek is csak abból kevesebb van :?

Tegnap találkoztunk Virankákkalés Bálint egy tündéri baba megmutatta milyen ügyesen megy egyedül megkértem persze Petrát is hogy mutassa meg ő is de cserben hagyott :oops:

És egy pár kép Petráról:

Apa kedvenc képe: Kép

Napra és időre és percre pontosan 1 évvel a születése után: Kép

És végül bárhol lefekszik ha álmos lesz :lol: Kép

Kép

Kép
agica1126

Jaj de szuper képeket raktok fel:-) gyönyörűek a gyerekek.

Bongyi jaj de tudnám dögönyözni a kicsi lányod! Kis pufika:-) Édes!

Kaqk hát Emma igazi hölgy, olyan angolos:-) a kabátkában pedig mint aki éppen a délutáni teázásra indul :wink:

Ágica Petra édesen bújik a pelusra:-) és el is alszik, vagy csaka fejét teszi le?

Heni
KépKép
heni81

csak gyors :)

Bongyi!
olyan cigizős képem nekem is van... s később bagóztam :? vigyázzatok :wink: Dundika csudapofi kiscsajszi lett :)

Kaja:mi kelkáposztafőzelék maradék+Bálint nokedli :)

Vindolanda :)
Belgát Míra fújta kívülről(Zsoltui a Béka a nagy kedvence volt+Skatulya bácsi :) Fehérlófiának az elejét is tudta :) Bálint DM-re és Ákosra is lelkesen csápol :)
AC DC fúúúúúúú fiatalságom nagy kedvencei voltak Metallica-val Sepulturával,Moby Dickkel Akelával együtt 8) Sex Actionra tudtam megnyugodni 8) jóóóóóó volt :)

Ja Depeche Mode-ról jutott eszembe :) okt 28-tól lehet kapni a jegyeket a júni 24-ei koncertre :)

hínak :arrow: :arrow: készen vannak a fürdéssel :)

KépKép
viranka

Kaqk: Emma tényleg nagyon csinos :lol:

Ágica: Nekünk is van Zelda képes szótárunk, az állatokat szokta benne Rugó nézegetni :lol: Ez a penész tényleg makacs, de legalább a másik fronton javul a helyzet :lol:

Bongyi: Hú, megkérdezhetem, hogy Zitának mennyi a súlya? :lol: :lol: Aranyosak a gyerekek!

Rugó olyan kis vékonykának tűnik, miután ilyen babákat látok :shock:

Kép
vindolanda

Heni: Nem,nem alszik el vagyis inkább nem hagyjom hanem rakom egyből az ágyikójába. :lol:

Kép

Kép
agica1126

De állítólag a normális határon belül van a súlya, csak ezt a vonalat felülről éppen hogy verdessük. Néha azért tépelődök rajta egy keveset :? Szerencsére nem sokat.

Kép
vindolanda

Viranka: Gáborék egyszer voltak a Moby Dick előzenekara, de az nem jött el :lol: De az volt a legjobb koncertjük állítólag, sokan is voltak. Nem miattuk jöttek:)

Nekem nagy élmény volt a Cult a Volt fesztiválon két éve :lol: Én abba az irányba nyomultam :lol: De a DM-et is szerettem mindig.

Mennem kell, kijöttek a férfiak a fürdőből.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Gréti nagyonbelemászott :cry: :cry:
Az éjjel 39,8-ig ment fel a láza. Alig bírtuk levinni.
Hívtuk az ügyeletet, hogy mit csináljunk de ők is csak a szokásosat mondták.
Kúp, nurofen felválltva illetve hűtőfürdő.
A fél éjszaka elment mire 39 alá ment a hője.
Reggel mentünk dokihoz.
Virusos torokgyulladás.
Kapott Cataflam cseppeket. Még kúpot és a doki szerint 2-3 nap és helyre jön.
Remélem. A mai nap nagyon hosszú volt.
Sírt és nyűglődött felváltva.
Ráadásul semmit sem evett.
Egy kevés folyadékot sikerült csak belediktálni. :(
Köszönöm a ránkgondolást és a gyógyenergiákat.
Remélem hatnak és holnapra minden rendben lesz.

A képek szenzációsak.
A hódító Emma.
Bongyi édes kis Dundikája és a bátyusok.
A takarító Bercó
Ágica Petrus is egy tündér. Olyan cicás harisnyát tudnál nekem venni és elküldeni vagy a következő talira elhozni
:roll: 8) ?

Most el. Cica sír

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lmóni: Mi is kaptuk :D De tudom hol vette a csajszi akitől kapta úgyhogy nagyon szívesen veszek nektek :D És majd megbeszéljük ha sikerült vennem hogy hogy jutattom el nektek :)

Grétikének sok sok gyógypuszi++++++++

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Búcsúzóul még benézek. :lol: Vártam nagyon, hogy Sense jelentkezzen, hiába, kíváncsi vagyok. :oops: :oops: :lol:

Vindolanda! Nem érdemes hasonlítgatni, parázni. Te sem, és elmondásod szerint a párod sem töritek össze a mázsát, akkor miért gondolod, hogy majd Rugó igen?

Ágica! Erre a penészre nincs valamilyen homeós bogyesz, hátha jobban segítene, mint a kence. Másiknak örülök. Én meg csak nézek, hogy milyen ügyesen jelzi Petra, ha álmos. Tetszik. :lol: :lol:

Mondjuk a Gréti jelmezes alvós műsora sem lehet kutya. Drága kis Gréti, gyógyulj nagyon gyorsan!

Megyek aludni, Manófalvi ma is egyszer aludt, kemény majdnem másfél órát. F.12-től nyomatta este nyolcig. :roll:

Regi! Te merre??? Elnyeltek a szaküzletek?
dmaggie

Na, ma megnéztük még az Indiana Jones-ot is, bár Gábor elaludt közben... Igaz, tegnap fél ötkor feküdt és fél hétkor kelt, szóval érthető.

Pedig e-mailben küldték a következő munkákat :? Na, hát azt majd holnap :wink:

Igazad van, Maggie, de mikor ilyen kis husi babákat látok, néha átfut a fejemen, hogy esetleg valamit mégis rosszul csináltam :lol:

Regina tényleg nem jelentkezett ma :roll:

Vagyis mire ezt begépelem, tegnap :lol:

Kép
vindolanda

Amúgy azt még nem is meséltem Nektek, hogy anyósomtól már két hónapja is megkaptam, hogy miért is szoptatom még azt a gyereket, inkább adnék neki enni :lol:

Csak a hízásról jutott eszembe.

Pedig ha éhes, megeszik két virslit is kenyérrel :shock:

Úgy hogy erről a kilós témáról többet nem is beszélek. Amúgy is csak hónapok kérdése, és elérjük a kilenc kilót :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Fantasztikusak a képek nagyon tetszik mindegyik :D :D
Ha tudok venni kártya olvasót én is teszek fel
tegnap megszereltem nagyon :?

Bongyi!
Karcsika még az idén nem ment oviba mert még nem teljesen
szobatiszta és még beszélni se nagyon akar.

Vindolanda!
Ne idegeskedj azon,hogy Rugó nem husis.
Te nem rontottál el semmi csak ilyen és kész.
Ildike is cicizik még és ő is eszik mást is és még is kis vékonyka
meg hát én se vagyok valami túl vastag.
Egyszerűen ilyenek a gének.
Most meg súgom neked 16 kilóval kezdtem az 1. osztályt
nálam igaz volt a táska vitt engem.
:lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

'reggelt :D !
Megvagyunk mi is, aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok :oops: . Néha sikerül olvasni benneteket, de sajnos ez mostanában csak gyorsolvasás, átgörgetés, reagálni viszont :oops: ...pedig sok mindenhez szerettem volna hozzászólni...lehet, legközelebb én is összehozok 2-3 nap alatt word-ben egy kisregényt, mert másképp nem megy :cry: .

L.Móni, kitartást és sok-sok gyógypuszit Nektek! Tapasztalatom szerint a Cataflam cseppek nagyon jók, nálunk bevált, remélem, Gréta cica is gyorsan meggyógyul tőle!!

Vindolanda, szerintem se sokáig aggódj Rugó súlya miatt :lol: . Mi Bencével pont a másik véglet voltunk, 6 hónaposan volt 10,5 kg, 1 évesen 12 kg, most pedig egy nyurga vékony kölök :lol: . (Ja, és 10,5 kg csak anyatejen :shock: ). Te mindent szuperül csinálsz, ez genetika. :wink:

Viranka, nálam az első a Banzai és a Mode voltak kamaszkoromban, aztán átálltam a PUF, majd a Kispál vonalra, a Szőkített nőtől még most is transzba esek, ha hallom :oops: :lol: :lol: . (Egyébként mindenevő vagyok, kivéve a tuc-tucot, amit felsoroltatok, mind jöhet, mert ZENE!! 1993-ban voltunk Bon Jovi koncerten, Billy Idol volt az "előzenekar", húúúúúúúúúúúú, még most is borsózik a hátam, ha eszembe jut :wink: :D .

Mesi, szerintem irtó csini kismama vagy, semmiféle fenékméret-beli problémát nem látok :lol: . A pocak az tényleg szép nagy, de így szép :D !

Hallom, hogy felébredt :? : Panka 3 fogat növeszt egyszerre, tehát 11 és 3 1/2 foga van..ezt már érezzük, néha sikítva ébred éjjel, és mellettem köt ki, de ez ritka, egyébként továbbra is jó alvó- éjjel...nappal már régóta csak 1x alszik, változó időtartamokat, általában 1,5-2 óra max. Tehát ez idő alatt kell turbóznom, mert sok mindent mellette nem tudok megcsinálni (pl. gépezni sem, mert mászik az ölembe, és püföli a billentyűzetet :lol: ). Most az a legkedvesebb elfoglaltsága, hogy feláll-leguggol :lol: . Már nem kell neki kapaszkodó az álláshoz, feltolja a popót, és kiegyenesedik :D . Édes, ahogy a fal mellett közlekedik, egyre jobban szeret függőlegesben lenni, és egyre ügyesebb, de a közlekedés lleggyorsabb módja még mindig a turbó-mászás :lol: .
Zabaláda, ő is különös idegállapotba kerül :wink: :lol: , ha látja, hogy eszünk...én már néha aggódom, hogy túl sokat eszik :? .
Megpróbálok később jönni, mert szinte csak magunkról írtam, de még rólunk sem mindent, amit akartam :? ...
Puszi minden betegeskedő, szüli- és névnapos, pocakos mamának, babának!!

A képek hihetetlenül jók, nagyon édes minden baba!!

Csatolok gyorsan Pankáról frissebbeket...talán belefér...

Kép Kép
dettyk

Szép Reggelt

Dettyk: Annyira kis formás Panka és a hordózós kép nagyon jó!!!

Vindolanda: Jól bírod az éjszakázást :lol:

Petra megint kb 7x fent volt az éjjel vagy óránként már alig bírtam kikelni az ágyból mert mire visszaaludtam újra felsírt szegénykém.De mitől?soha nem fogok rájönni :oops:

Dobok még két képet tegnap ezt akartam ugyan de csak most leltem meg:

Jövök: Kép

Megyek: Kép

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok Mamikák!
Hát már mindenhol megvoltak a szülinapozások :lol: Nagyon jók voltak a képek a tortákról ás a Babákról :lol:

Sajnos továbbra is csak mobilnetünk van (korlátos :evil: ) ráadásul egyszerűen nem érem utol magam mióta Nolka csak 1x alszik :roll:
Újabban délelőtt (persze aki 6-kor kel...), utána már csak este.
Nézzétek el nekem, hogy nem tudok mindenre reagálni :cry:

Vindolanda! Nolka furulyázik, sőt szájharmonikázni is tud :lol:
Először fújni kell megtanítani :lol: utána menni fog a furulyázás is :lol:

Viszont Panndi! Nagyon ügyes Zsófid! Én Nolkát még arra sem tudom rávenni, hogy cumisüvegből egyedül igyon. Pedig tudja hogy kell, de ahogy meglát nyújtja felém a cuclisüveget. Szóval az én drágám igényli, hogy itassam etessem :lol: (Enni is csak kölesgolyót, kenyeret eszik egyedül, a puha dolgokkal - pl. banán- játszik) de nem vagyok elégedetlen félre ne értsetek, Ő ilyen, és ezt elfogadom, sőt zseniális Kiskrapeknak tartom.
Nagyon gyorsan tanul, megmutatok neki valamit, és csinálja. Beszélni is nagyon próbál, már fel se tudom sorolni milyen sok mindent mond. Persze vannak saját szavai is pl katykaty=kulcs

Grétikének jobbulást! Nagyon sajnálom a betegeskedő Babácskákat és az Anyucikákat is. Nolka ezidáig egyszer volt beteg - JÓ HANGOS KOP_KOP_KOP!!! - (náthás volt májusban) hát azóta is rettegek tőle...
Esetleg kipróbálhatnátok ionizátort. Mi Nolka születése óta használjuk (tavaly már írtam róla) fertőtleníti a levegőt. Meg illóolajokkal is lehet védekezni a bacik és vírusok ellen.

Én mostmár a kenyeret is magam sütöm, elképesztő mennyi vegyianyag van már mindenben, megőrülök ettől a sok méregtől. Én pl virslit egyáltalán nem merek adni Nolkának :roll:

NA befejezem a kisregényemet, Nolka nagyon igényel, meg is értem Őt :wink:
Talán még képekkel jövök vmikor...
Puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Maggie! Macskakaki készül? Avatarképet a hétvégén keresek és akkor mélben elküldöm, oxi? Köszi előre is!

Kaqk, édes Emma (drága Böbe - bocs, ahogy leírtam, hogy édes Emma, ez jutott eszembe), komoly, hölgy!
Nálunk az a cigi rágócigi! Sajnos apa dohányzik, ő a minta....
Ja, lehet, hogy te most pár napig nem is nagyon jössz errefele.

Ágica, helló, hú, igazi nagylány már Petra is, sokat változott, mióta láttam!

Vindolanda, szerintem se kell izgulnod a súly miatt, mi a másik véglet vagyunk, ne hozzánk hasonlíts. Tök érdekes, hogy neked a husis babákról az jut eszedbe, hogy a tied vékonyka. Én meg, bár imádom, hogy dagi, de mindig azt gondolom, hogy aki látja, a fejéhez kap és szörnyülködik, hogy milyen kövér. Képzeld, én meg a lányossággal vagyok úgy, mint te a súllyal, ha olyan hajasbabákat látok, mint az elmúlt oldalakon is, újra eszembe jut az én kopasz cicám, akin csak akkor látszik, hogy lány, ha csupa rózsaszínbe van.... de lesz ez még így se!
(Ja, és nálunk -sajnos- a gépenk is ilyenek, apa és én is hízásra hajlamosak és elég szép darabok vagyunk, és a fiaim is ugyanilyen ducik voltak egészen a szoptatás befejezéséig, utána fogytak le) De hülye vagyok, csak a kérdésedre nem válaszoltam, dundikám 11 kg. És azért van a husiság szerintem leginkább, mert a rendes kajálás mellett rengeteget szopizik. Éjjel is... többször! De még a telet remélem végigszopizzuk!

Jelmezről jut eszembe (zsiráf), két éve lesz télen, hogy kutyajelmezt varrtam Levinek, most újra előszedte a sapka részét és három hete reggeltől estig ebben van, ez a minden, most kitalálta, hogy pont ugyanilyet varrjak Ákosnak is, Zitának is, milyen jó lenne, ha együtt mehetnének farsangra a három kutya..

Hörcsög! Akkor a beszédfejlődésük hasonló! Én nagyon remélem, hogy az ovi fog segíteni, szerencsére felvették így is, hogy jobbára csak mutogat!

Móni, a Cataflam szerintem is hatni fog, kívánom, ma már gyere jobb hírekkel!

Ó, még egy csodaszép csajszi! Pankusz! 11 fog! Ez szép! (Mi jól le vagyunk maradva!)

KépKépKép
bongyi

Na, itt vagyok.

Köszönöm a megnyugtató szavakat :lol: Csak ritkán fog ez el engem, biztos írtam, hogy hónapokig kéthetente jártunk a védőnőhöz méreckedni :evil:

Panndi: hogyan sikerültek a vizsgáid??? (Ugye tegnap voltak?)

Most mennem kell, mert Gábor tartja a frontot...

Anitja, Dettyk - csak előkerültetek Ti is.

És majd lesz haja Zitának is elég, elvégre Te is Bongyi vagy :wink:

Kép
vindolanda

Bongyi: Nem hiszem hogy nálunk jobban vagytok lemaradva fog növesztésben :lol: Nekünk még mindig kettő van alul :lol: Minnél később jön annál tartósabb :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Mi csak 1* keltünk éjszaka :lol:
Bálint 2-f4 közt szórakoztatott,kiakasztott, evett, üvöltött,vakarózott aztán meguntam olvastam kicsit és elaltattam nagy küzdelemk árán :roll: ezt ki übereli :)

Grétának jobbulást :)

Ágica!
Borax homeos bogyó 3*5 golyocsska naponta hidd el használ :)
Amúgy Petra csajszi nagyon édes kicsilány :) Bálinttal szórakoztatták azért egymást :) S a legjobb volt fiam meitaiban elaludt a vonaton végig trükkösen ültem,itthon sikerült úgy levennem nem kelt fel,majd elfutottam csajsziért óvodába,s mikor hazaértünk már fent volt,nagyi kétségbeesettn mondta nem tudja mi történt Bálint fejével,de nagyon zöld foltos,jegeljem hűtsem neki :) a hordózó megfogta a fejét mikor izzadt :)

mini twerroristák előkerültek :) :arrow:

KépKép
viranka

A furulyáról akartam még írni, sokszor azt hiszem, Bence szórakozik, pedig Panka furulyázik :lol: . Egy szinten vannak, jól nyomják :wink: :lol: . Még jó, hogy 2 furulyánk van 8) .
dettyk

Sziasztok!

Visszaolvastam amennyire Zéti engedte... :roll: Majd jövök még bővebben, addig megnézem a gmailt is. :wink:

Betegeknek jobbulást! :(

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hellóbelló!

Annyira szép babákat láttam! :D Emmácska a copfjával, Lilla a világító kék szemeivel, Petrus a szélvész királylány, Bercó egyre pasisabb, nyúlik az arca, és hát az anyukája is rendkívül csinos! Panka nagyon csajos, olyan bájos a képeken! Biztos nem soroltam fel mindenkit, de rövid az én kismamaagyam. :lol:

Mi nem vagyunk jól, Zsozsival 9 napja betegek vagyunk. Ő lassan kifelé jön belőle, de én ráfáztam a dolgokra, visszaesést mutatok. Szegénykém éjjel horkol, annyira be van dagadva, meg trutyisodva az orra, kap Nasivint, meg Cebion-t, megs zívom az orrát. Újabban elkapja az orrszívót, és a szájába dugdossa, én meg nem tudom az orrát szívni. :lol: Hőemelkedése még van, de nagyon jól viseli.

Nekem tegnap volt hidegrázásom, meg hőemelkedésem. Szerencsére ma szabadnapot vettem ki - Apa egyedül viszi Zsozsit anyósomékhoz, így én tudok pihenni.
Pedig 3x-os szülinapot tartanánk (én X. 05., Apa X. 17., Apa öccse X. 15.) De fő az egészség!

Már a 28. hétben járok :shock: , Picikém dolgozik ezerrel, sokkal aktívabb, mint a nővére. Már pingvin vagyok. :lol: Nehéz felállni, fordulni... És mi lesz még? :shock:

Szóval én sem vagyok jól, tombol a megfázás, rossz közérzettel.... De majd csak elmúlik...

Bongyi! Apának nagyon tetszett Zita, de neki (érthető módon) furcsák a kopasz babák. Illetve szokatlan neki, hiszen Zsozsi hajasbabaként jött a világra.
Olyan gyömöszölni való a kicsi lányod! Ééééééédes!!!!!!!

Vindolanda! Rugó súlya miatt ne aggódj, a gének a felelősek mindenért! És ne méricskéld állandóan! :wink:

lmóni! Jaj, de sajnálom az őzikeszemű kis Grétit. Szörnyű, ha beteg egy baba!!! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Add rá a kedvenc jelmezét, hátha az segít...

És köszönöm nektek a pocak-dicsiket!!!!! :D

És most csatolok egy képet az én huncut babámról. A pöttyös body-ja átlátszik a szamba-gatyáján. :) Olyan cuki. :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Azért érződik a jó idő a topicon is :D mi is most jöttünk be, olyan szép idő van:-) Rövid ujjúban lehet sétálni :shock:

Péterke de csak fél órát aludt,remélem most kicsit többet fog, mert este megint ko lesz.

Apa festi a szobát! Jó kis zöld szine lesz! Majd este dobok képet.

Emese édes ahogyan Zsozsó bodyja láccik, én meg először azt hittem bugyi van rajta :oops:na és a szamba gatyó csúcs!
Gyors gyógyulást nektek:-)

Ebédre szilvás gombóc volt( mirelit :oops: ) de hát fél órás alvás mellett nem futotta többre, bezzeg a szomszéd asszony töltött káposztát csinált, és meg sem kinált :evil:

Heni
KépKép
heni81

Na igen, mi is most jöttünk az udvarról :wink: Én megmetszettem öt meggyfát - összesen 15 van, ebből 10 már kész, a maradékokon Gábor most dolgozik. A fiúk közben piknikeztek kinn. De szerintem csak Gábor nem akart messze menni tőlem, mert félt, hogy elrontom :lol:

Anitja: mi a fújásnál akadtunk el :roll: A nyálát azt bele tudja csorgatni a furulyába, de más nem megy neki :lol: A harmonika nem lehet rossz :D

Gremese: ez a kockás alsó nagyon vadító, az biztos :wink:

Viranka: én nem törekszem ám rá, hogy az éjszakázásodat übereljem :lol: Szerencsére Rugó most jól alszik, új fogak nincsenek a láthatáron, megálltunk tíznél.

Rugó amúgy reggel fél kilenc óta volt fenn, négykor aludt el. Na, és akkor most munka :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

ÁÁÁ... olyan ritkán esik egybe az, amiért fizetnek azzal, ami érdekel is :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
vindolanda

Most épp nem :lol:

Kép
vindolanda

Most csak annyit gyorsan, hogy Bercó jár!!!!!! Még nem nagy távolságokat tesz meg, alig 7-8 lépést, de már önszántából, bátran elindul. :lol: :lol:
dmaggie

Apa megszenvedett a festéssel, még nincs teljesen kiszáradva, foltos még, de egy kis izelitő Péterke szobájából:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Bercó gratulálunk!!!!! Ügyi fiúcska vagy!!!!

Maggie csak úgy semmiből semmi??? Milyen előzményei voltak???

Heni
KépKép
heni81

Dmaggie! Ez igen! Gratulálok a kis csábítónak! :wink:

Heni! Ez nagyon szép lesz, ha kiszárad!
Én emlékszem, mikor festettünk, 4x kaptam szívrohamot. Ugyanis a bézs felkenve barna volt, a sötét narancs piros, a napsárga uv narancs, a kék pedig lila. :shock: Na de amikor kiszáradt, már minden rendben volt! :D

Amúgy én szeretem (a Gergely-féle) mirelit szilvásgombócot. És ilyen rövid alvásidő mellett nem csodálom, hogy azt csináltál. :)

Ma ugye én itthon maradtam, és Apa volt Zsozsival anyóséknál. Azt mondta Apa, Zsozsi egyszer csak elindult az ajtó felé, és sírva mutogatott. Haza akart jönni Anyájához. :D
Mikor megérkeztek, odajött hozzám, én felemeltem, és hozzámbújt szorosan. :oops: Imádom!!! :oops:

Utána fél óránként a két kis tenyerével magához húzta az arcomat és puszilgatni kellett. :oops: És közben édin nyüszög. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor itt vagyok. :lol:

Henikém! Én írtam régebben is, hogy próbálkozik, hogy egyre többször megáll egyedül, meg mi is próbáltuk csalogatni, akkor 1-2 lépés után a karjainkba hullott. Tegnap láttam, láttuk először, hogy úgy igazán rákoncentrált a dolgokra, elengedett mindent, majd megtett önállóan néhány lépést. Ma meg már többet is. Ha a kezét fogtam, akkor is egyre stabilabban ment már. Valamelyik nap már sétálva mentünk a közeli pékárushoz. Amikor leült, akkor felvettem, mert tudtam, hogy elfáradt. Ja, és csak az egyik kezét fogtam, a másikba meg adtam egy falevelet. :lol: :lol:

Nagyon komoly ez a készülődés. Nekem bejön a fal színe, szeretem a merész, élénk színeket. Egyre kíváncsibb vagyok. Jaj, ez a csúnya szomszéd. :lol: :wink: Csak nem az egyik kedvenced a töltött káposzta? Nálunk Dávid imádja, állandóan azt enne, sőt Gergő meg kicsiként a fürdőkádban mindig azt főzött. :lol:

Anitja! De jó, hogy jelentkeztél, kényeztesd is a Csillagszeműt! Kenyérsütés, ez igen. Én is gondolkodom, csak nincs egy tuti receptem. Ha valakinek van, ossza meg velem!

Dettyk! Pankát is imádtam mindig. Eszméletlen a csaj! Furulya: tényleg mi is van a zenekarral?

Bongyi! Oksi. :lol: A vonalzód aktualizálása nagyon jól sikeredett. A macskakakit még nem csináltam meg, tegnap a déditől kaptunk ellátmányt, gondoltam előbb az tűnjön el, majd azután jön az én alkotásom. Érdekes, Bercó is több, mint 11 kg.

Vindolanda! Még azt akartam írni, hogy én komolyan gondolom, már többször is leírtam, hogy nem érdemes a gyerekeket az evéssel "zaklatni", mert szerintem később ezekből alakulhatnek ki az evészavarok.

Irina! Ma még az jutott eszembe, hogy az ölbebabaság nem lehet a távollét "ára"? Ugyan sokszor nagyon jól elvannak a gyerekek az anyukájuk távollétében, de, ha megjelenik a szeretett lény, szinte rátapadnak.

Gremese! Szomorúan olvastam. :cry: Ez a fránya betegség... Huss, huss, minél előbb távozzon. Zsozsó akkora bohóc lehet. :lol: A táncihoz meg ugye ki kell ám öltözni. Nőknél mindenre figyelni kell. :lol: :lol: Csúúúúúúúcs! Drágám, készülj, ha már most mozgékonyabb Gergőci, akkor..... Nem íjesztgetni akarlak, de nálunk bejött. :oops:

Viranka! Nyertél.
:lol: :lol: A kettő ugye több, mint az egy. Lemosható zöld folt? :lol: Ilyen egyszerűen tünjön el minden sérülés. :lol: :lol:

Ágica! Ebben meg Ti nyertetek. Bercónak 6 foga van, szerintem június óta. Cserben hagyott, a képeken nem úgy látom. :lol: :wink:
dmaggie

Gremese! Erről beszéltem. Bercó is olykor ad puszit (néha úgy, hogy majdcsak bekapja a számat :oops: ). Amikor egész nap nem voltam itthon a temetés miatt és hazaértünk, egyből a nyakamba ugrott, majd felváltva kaptam puszit az anyukámmal. No, ezt jól megaszontam. Szóval egyszer az anyukám, egyszer én kaptunk puszit.
Hiába, ez a láthatatlan kötél, köldökzsinór nagyon erős.
dmaggie

Gremese! Mindig megnézem a vonalzódat, már csak 90 nap???? 28. hét??? Ha Zsozsóból indulunk ki, akkor már alig 8 hét és itt van Gergő. :shock: :shock:
dmaggie

Bercónak gratulálok a járáshoz! :lol:

Heni! Nagyon vidám lesz Péterke szobája :D

Emese! Jaj de édi lehetett, annyira aranyosak ahogy kinyitják a tenyerüket, és simiznek, azt a "nyüszögést" de meghallgatnám

és akkor az ígért képek:
Kép egy biztos pont :lol: Kép a kép egy kicsit sötét, de itt annyira Nolkás-Bolkás :lol: (az Tini Unokanővérét nézi ahogy telefonál)
Kép ééés a "boszitopik" ezt ma fotóztam :shock: utána még vagy 10 percet iszizett, nem nyújtogatta nekem a cuclisát :lol:

Puszi Anyucik! Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Dmaggie! Jaj, ne is mondd... Pikk-pakk eltelik az idő... Biza, ha Zsozsiból indulok ki, akkor jó, ha egyben maradok a 37. hétig. Bár Zsozsit végig idősebbnek mérték 1-2 héttel, Gergőcit meg idáig napra pontosan akkorának, amekkorát én számolok.

Anitja! Jaj, ez a Nolka-Bolka is egy huncut husimusi srác. :D

Ma Zsófi úgy próbált elaludni, hogy én hanyatt feküdtem, Ő meg a lábam között hasalt, a feje a pocakomon volt. Kistesó meg felvette a kapcsolatot vele (mint mindig. Annyira érzik egymást!). Középen rúgta a fejét ritmusosan. Szegény Zsozsi fordult jobbra, fordult balra a fejével, a Pici feszt rúgta. De úgy, hogy Zsófi feje is megmozdult. Zsófi lejjebb csúszott, hát ott is kapta a rugikat. :D Végül magam mellé vettem (akkor a Pici a lábát érezte oldalt, és azt rúgta), de úgy már sikerült elaludnia. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Egy gyors életjelet adok,megvagyunk,Bertus rengeteget betegeskedik mostanában,szinte minden hétvégére van hőemelkedése,iszonyat nyűgös,éjszaka kis milliószor ébred,nem kap levegőt rendesen az orrán stb.
Ne haragudjatok amiért nem jöttem de tényleg ami mostanában itt van...

A képek csodásak!!!!!!!!!!Minden "baba" gyönyörű!!!!!!!!!

És itt már mindenki tud menni csak mi nem???
Bár mostanában próbálkozik és rendkívűl tetszik neki,ott állok a háta mögött,hogy elkapjam.Nagyon a nyomába kell még lenni mert lépten nyomon eldől még.De szorgalmasan gyakorol :-)

Majd még jövök képekkel amint tudok!!!
Még egyszer ne haragudjatok,hogy ennyire eltűntem!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Grétikém már sokkal jobban van :D
Az este már nem lázasodott be és tegnap már némi ételt is elfogadott :lol: :lol:

Ágica azt nagyon-nagyon megköszönném :lol: :lol:
Nagyon cuki Petrus a szaladós képeken :lol:

Mesi édes lehet Zsozsimozsi ahogy puszilgat, szeretget :lol: :lol:
Mikor múlthéten pénteken én egész du odavoltam Grétike is hasonlóan viselkedett.
Olvadoztam is rendesen :lol: :lol:
Az a szambagatyás kép nagyon tuti :lol:

Juba végre jelentkezel.
Jobbulást a kicsi lánynak. Mennek a gyógypuszik.
Képet tegyél már róla kérlek.
Olyan rég láttuk a drágát.

Anitja nagyon huncut Nolka az ivós képen :lol:

Maggie Hatalmas gratula Bercónak az elindulásért :lol: :lol: :lol:

Heni jó lett a falszín nagyon :lol: :lol:

Vindolanda sajnos ritkán esik egybe a munka és a hobbi.
Én most azt szeretném ha a gyes után a hobbimból tudnák megélni.
Csak ahhoz pénz kell :? :roll:
Meg még képezni magam :lol:

Viranka mit csinálsz te azzal a gyerekkel, hogy teli van zöld folttal :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: