'reggelt

!
Megvagyunk mi is, aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok

. Néha sikerül olvasni benneteket, de sajnos ez mostanában csak gyorsolvasás, átgörgetés, reagálni viszont

...pedig sok mindenhez szerettem volna hozzászólni...lehet, legközelebb én is összehozok 2-3 nap alatt word-ben egy kisregényt, mert másképp nem megy

.
L.Móni, kitartást és sok-sok gyógypuszit Nektek! Tapasztalatom szerint a Cataflam cseppek nagyon jók, nálunk bevált, remélem, Gréta cica is gyorsan meggyógyul tőle!!
Vindolanda, szerintem se sokáig aggódj Rugó súlya miatt

. Mi Bencével pont a másik véglet voltunk, 6 hónaposan volt 10,5 kg, 1 évesen 12 kg, most pedig egy nyurga vékony kölök

. (Ja, és 10,5 kg csak anyatejen

). Te mindent szuperül csinálsz, ez genetika.
Viranka, nálam az első a Banzai és a Mode voltak kamaszkoromban, aztán átálltam a PUF, majd a Kispál vonalra, a Szőkített nőtől még most is transzba esek, ha hallom

. (Egyébként mindenevő vagyok, kivéve a tuc-tucot, amit felsoroltatok, mind jöhet, mert ZENE!! 1993-ban voltunk Bon Jovi koncerten, Billy Idol volt az "előzenekar", húúúúúúúúúúúú, még most is borsózik a hátam, ha eszembe jut

.
Mesi, szerintem irtó csini kismama vagy, semmiféle fenékméret-beli problémát nem látok

. A pocak az tényleg szép nagy, de így szép

!
Hallom, hogy felébredt

: Panka 3 fogat növeszt egyszerre, tehát 11 és 3 1/2 foga van..ezt már érezzük, néha sikítva ébred éjjel, és mellettem köt ki, de ez ritka, egyébként továbbra is jó alvó- éjjel...nappal már régóta csak 1x alszik, változó időtartamokat, általában 1,5-2 óra max. Tehát ez idő alatt kell turbóznom, mert sok mindent mellette nem tudok megcsinálni (pl. gépezni sem, mert mászik az ölembe, és püföli a billentyűzetet

). Most az a legkedvesebb elfoglaltsága, hogy feláll-leguggol

. Már nem kell neki kapaszkodó az álláshoz, feltolja a popót, és kiegyenesedik

. Édes, ahogy a fal mellett közlekedik, egyre jobban szeret függőlegesben lenni, és egyre ügyesebb, de a közlekedés lleggyorsabb módja még mindig a turbó-mászás

.
Zabaláda, ő is különös idegállapotba kerül

, ha látja, hogy eszünk...én már néha aggódom, hogy túl sokat eszik

.
Megpróbálok később jönni, mert szinte csak magunkról írtam, de még rólunk sem mindent, amit akartam

...
Puszi minden betegeskedő, szüli- és névnapos, pocakos mamának, babának!!
A képek hihetetlenül jók, nagyon édes minden baba!!
Csatolok gyorsan Pankáról frissebbeket...talán belefér...