Sziasztok!
Moffli: sajnos én sem csekély súllyal kezdtem. 72 kg voltam a 12. héten, onnan számolják nekem a hízást. (sajnos én már előtte is híztam, még szerencse, hogy ezt a doki nem tudja

).
Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy nem magával a súllyal van baja, hanem az, hogy szerinte tuti, hogy a felszedett 9 kg-ból (most már sajnos itt tartunk), 6-7 kg víz.
Azt mondta, hogy ő egy szóval sem mondta, hogy koplaljak, őt csak egy érdekli, só TILOS!!!!
Egyébként kezdem belátni, hogy igaza lehet, mert ugye most kipróbáltam, hogy kihagytam az esti vacsit (ez régebben is hatásos "fogyókúra" volt nálam) és ugyanúgy híztam. Viszont tény, hogy egyszer-kétszer bűnöztem a sót illetően, mivel főztem a férjemnek paprikás csirkét és annyira megkívántam, hogy muszáj volt enni belőle, ráadásul egy picit még el is sóztam.
Csakhát elég nehéz megállni a kóstolót, amikor főzök a páromnak.
Lehet, hogy most ki fogtok nevetni, de arra gondoltam, hogy veszek babaételt (kétfelé főzni azért elég macerás). Megnéztem, a legtöbb bébiételben nincs só.
Egyébként Moffli, lehet kapni bioboltokban sómentes vegetát, azzal elég jól lehet ízesíteni főzelék-féléket, sőt én még husit is sütöttem le vele (csirkemellett csirkefűszersó helyett) és elég ehető volt.
Kérdezted, hogy mennyi idő, míg hat a diéta. Szerintem 4-5 nap kell, de ahogy megszeged, sajnos az rögtön látszik, legalábbis én ezt vettem észre.
Egyébként jövő héten megyek cukor-terhelésre. Hát... remélem minden rendben lesz, mert ha még a szénhidrátról is teljesen le kell mondani, akkor már végképp nem nagyon marad olyan étel, amit ehetek is és finom is. Nem azt mondom, szeretem én a natúr husit salátával, de azért nem minden nap.
Erzsébet: mi is pont a Viktor bébi családot néztük ki. Egyébként megnéztem a neten, mindenhol ugyanannyiba kerül (gondolom fixálta a gyártó az árat, vagy nem is tudom, hogy lehet még ez, mert forintra ugyanannyi). Nekem nagyon tetszik, szinte első látásra beleszerettünk és szerintem elég nagy az elem-választék is.
Babakocsi: ma telefonáltak a Bergonból, hogy holnap mehetünk érte (nem volt az a szín készleten, amit mi kiválasztottunk). Már nagyon várom!!!!
Hanna: ez igen!!!!! Ezek már méretek!!!!! Én is nagyon kíváncsi vagyok Bianka méreteire, de sajnos nem minden alkalommal méregeti nálunk a doki. Megnéztük uh-gal a szívecskéjét, de mást sajnos nem.
Egyébként Bianka is keresztbe fekszik bennem, ezt sokszor érzékelem is, mert egyszerre két helyen érzem

(biztos olyankor nyújtózkodik egyet).
Képzeljétek, egy centivel megmért valamit a doki, gondolom a méhem nagyságát. Nem mondott semmit, meg a kismama könyvbe sem írta fel az eredményt. Ilyet eddig még nem csinált. Majd legközelebb megkérdezem, hogy most pontosan mit is csinált, csak most annyira meglepődtem, hogy leblokkolt a "kérdezőkém". (ami egyébként a dokinál mindig, úgyhogy ha nem készülök előre a kérdésekkel, ott tuti nem jut az eszembe semmi).