Sziasztok!
Eloszor is ezek a penteki talik jo otlet, de sajnos ezen a heten mi sem tudunk menni, mert az egyik baratnom jon hozzank a kislanyaval. De jovo heten mar szerintem tudunk menni. Szerintem amig jo ido van, menjunk setalni nagyokat, ha rosszabb lesz az ido, ugysem fogunk tudni menni.
Csenge: Te hany hetes kortol kezdtel menni a ringatora?
Szuszu: az a konyv tenyleg jo, pont most kaptam meg a nevnapomra - mi is csinaljuk a feladatokat belole minden nap.
Hordozo: Nekunk Chicco van es az eddig bevalt, mar tobbszor voltunk vele setalni. Teszek fel rola kepet mindjart.
Niki, nekunk a Babypoint V3-as bevalt, nalunk befer a kocsiba is, bar nekem nem kell emelgetnem, mert van lift szerencsere. A mozesben emelheto a tamla es eleg nagy is - Laura szeret benne lenni. Nekunk a hordozo is jo meretu meg egyenlore. Szerintem barmilyet is veszel,probald meg kiprobalni a babaval, ha engedik - mert minden baba mas, van akinek az egyik kocsi szuper, a masik meg nem fer bele kenyelmesen.
Rita: Harisnyakat hol vettel? Nagyon csinos Zorka baba, en is kedvet kaptam a kisruhakhoz.
Napirend: Mi este 9 korul szoktunk furdetni, utana alvas 2-3-ig, elalvas egybol, ujra keles 1/2 6 -6 korul, utana megint alvas kb. 1/2 9 - 9-ig. Utana fent szokott lenni Laura, nezelodik, jatszunk egy kicsit, majd bealszik 1/2 - 1 orat. 12 korul eves, utana 3-kor, majd 6-kor. Delutan szoktunk menni setalni, vagy anyuhoz ki a kertbe - kozben szokott aludni, nezelodni, mikor mihez van kedve. Ez igy nagyjabol allando, neha 1/2 - 1 oras csuszasok ide-oda lehetnek.
Panna: en is verezgetek a tablettatol, de inkabb csak olyan pecsetelo jellegu, nagyon minimalis. Az elso egyuttlet nekem is fajt, a masodiknal hasznaltunk sikositot, az mar sokkal jobb volt - de meg mindig fajt egy kicsit. Remelem egyre jobb lesz.

Csak hat igen, idot nehez ra talalni, amikor nekunk is van kedvunk hozza, meg Laura is eppen alszik...
Szerencsere mi nem szoktunk veszekedni - Toomas nagyon sokat segit amikor itthon van, bar nalunk is az a baj, hogy eleg sok a munkaja es neha kiszamithatatlan, hogy mikor er haza. Probalunk kettesben is valamennyi idot tolteni, megbeszelni, hogy nala is mi volt aznap a munkahelyen, itthon mi tortent. Be szoktunk ulni furodni egyutt a kadba, hetvegeken meg nagyokat setalni es beszelgetni.
Sajnos Laura arca nem javult, sot rosszabb lett, igy el kellett tegnap menni az orvoshoz. Nagyon kedves volt a doktorno, kaptunk egy kremet es ma mar sokkal jobb is. A bukasra is kaptunk egy gelt, es ma mar nem folyik a tej - hatha tenyleg az is jobb lesz.

Laura egyebkent nagyon jol turte az orvost, meg sem nyikkant - inkabb mosolygott es amikor kifele jottunk es a doki koszont neki, hogy szia - olyan volt mintha integetne.

Annyira aranyos volt.
Kellemes napot mindenkinek!