en meg azt sem tudom hogy ha itthon 2gepen van a net akkor ugyan az-e az ip?
15ember szavazna napota tuti nyernenk,csak en alig ismerek vkit miota itt lakunk:( Szoval akinek van ismerose nagyon megkoszonnem!!!!! Es ha szavazni kell ram is szamithattok
Szóval, nem szavazhatsz,mert akkor kicsuknak, hisz ha routerrel osztod meg a netet, akkor al ipket oszt, ami a fő ipből indul. Tehát magyarul ugyanaz lesz az ip címed
Viki:Köszi!És persze mindenkinek Jajj,mennem is kell,én nem tudom,egy óra óta nem aludt,és nem is tud elaludni szegényem,nagyon nyűgös,nem tuom mit csináljak már vele-megyek felveszem a drágámat Aludnia kéne....
Patr, nem hiszem mert én csak úgy tudok menni ha Bencét is visszem és úgye gyerekülés kell a kocsiba! Aranyos vagy h felajánlottad! meg nem tudom mit tudna csinálni a kikába az én rosszcsont fiam? Legközelebb ha margitsziget lesz akkor ott már nem menekültök tőlünk, mert mi is megyünk!
Maverick! Esküszöm megpróbáltam! De ahhoz be kell jelentkezni. Ahhoz viszont regisztrálni. Na én megtettem, tegnap is meg ma is, de nem kaptam e-mailt. Ezért be sem tudok jelentkezni. Én nem értem, pedig olyan szívesen szavaznék én is!
De nem értem, hogy miért sír!!!! Itthon teljesen jól elvan, röhög hangosan, beszélget, stb. Tegnap is haza kellett jönni a sétából, mert bömbölt, de nagyon durván. Ma meg a dokinál. Pedig nem csináltak vele semmi rosszat! Nem fájt neki, semmi. Nem értem! Annyira szomorú vagyok, hogy sehova nem tudom elvinni, mert kell neki vagy fél óra, mire megszokja az idegeneket. Vagy nem. A munkahelyemre is beugrottam, hát 5 perc után eljöttünk, mert nem bírtamvele. A sok beteg meg kijött a folyosóra, hogy mi ez a gyereksírás. Hát inkább eljöttünk.
De azért van egy kicsi jó is. Talán rendbe jön a kaki dolog. Már nem olyan kemény. De adok neki bébiételt, lehet az segít neki! Éjszak is jó volt, jó lenne ha ilyen lenne mindegyik éjszakánk! Felébredt 3-kor, beadtam a szájába a cumit, és kimentem a konyhába, hogy megcsináljam a kajcsit. Erre gyanús volt a csend. Hát elaludt. Reggel fél 6-kor ébredt újra. De 6-kor amúgy is keltem volna.
Köszi Kata! De szegény egyre nehezebben viseli az a sz@rt! Nagyon sokat mozog és gátolja a mozgásban! Éjszaka is kell?
Egyébként nagyon megijesztett a doki! Ezt mondta: Hát ha z van, amire gondolok, akkor ráteszem a kengyelt, de egy rtg kell. Na mondom f@sz@. Erre a rtg-n semmi. Ennyire elnézni. De Viki annyira ordított és megfeszítette magát. Hát nem tudom, hogy abból hogy tudja megállapítani..Na mindegy!
Katák! Heeelp! Azt hiszem benyeltem valami vírust. Tegnap óta megy a hasam és reggel óta hányingerem van. Levi így is cicit kapott, rajta nem látok változást. De szabad így szoptatnom?
Katák! Heeelp! Azt hiszem benyeltem valami vírust. Tegnap óta megy a hasam és reggel óta hányingerem van. Levi így is cicit kapott, rajta nem látok változást. De szabad így szoptatnom?