A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:39-kor.
20150601134430

Roni, átutaltam! Köszönöm!

Kép
andkata

Maverick, dobd fel a linket, ahol szavazni kell! MOst nincs időm megkeresni!

Kép
Kép
patr

bocs, baromságot mondtam
magdolnam

Pati, megint laptető!!!

Kép
andkata

tehát ha különböző internet helyről küldesz szavazatot, akkor megoldható a dolog, ip szempontjából (pl otthon, munkahely, stb)
magdolnam

nálunk úgy működik, hogy ha belépek egy rendszerünkbe, akkor automatice megváltozik az ip.
magdolnam

Kata, igen :D
Egy-két kép a keresztelőről
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
patr

Magdolnam!
En nem nagyon vagom ezeket!
Lenyeg h egy ip-rol max 1 mehet naponta kulonben kizarnak!

link: www.tompavagyok.hu
alomarcok 4.het maverick nevu kep (ha pontszam szerint nezed elso sorban van)
Vendég

értem :(
magdolnam

en meg azt sem tudom hogy ha itthon 2gepen van a net akkor ugyan az-e az ip?

15ember szavazna napota tuti nyernenk,csak en alig ismerek vkit miota itt lakunk:( Szoval akinek van ismerose nagyon megkoszonnem!!!!! Es ha szavazni kell ram is szamithattok :wink:
Vendég

akartam szavazni, de esküszöm nem látom
magdolnam

feltételezem, hogy routerrel osztod meg. A válasz ebben az esetben:NEM, hisz a router al ipket oszt a többi gép számára
magdolnam

basszus, miért hagyta le a mondat többi részét?

Szóval, nem szavazhatsz,mert akkor kicsuknak, hisz ha routerrel osztod meg a netet, akkor al ipket oszt, ami a fő ipből indul. Tehát magyarul ugyanaz lesz az ip címed
magdolnam

Maverick én is szavaztam :)

Kép
linda24

Magdolnam! koszi! ertem mar. pontszam szerint jelenleg 2.v3. a 4.hetet kell kivalasztani!

Linda! neked is koszi!
Vendég

Patti!
Zsolesz bébi nagyon tündéri!!!!
20150601134430

Zsolti irtó édes!!!

Kép
andkata

Kép kommunikacio
Vendég

Asszem kicsit nagy lett az aláíráshoz ez a kép...

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:38-kor.
20150601134430

Viki:Köszi!És persze mindenkinek :wink:
Jajj,mennem is kell,én nem tudom,egy óra óta nem aludt,és nem is tud elaludni szegényem,nagyon nyűgös,nem tuom mit csináljak már vele-megyek felveszem a drágámat :cry: Aludnia kéne....

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Menjetek el sétálni! ;) Ott hátha bealszik.
20150601134430

Na,mire megírtam,elhalgatott,remélem elalszik. :roll: nagyon megzavarta hogy bementünk :( -áá,már megint nyekeg...

Kép
Kép
Kép
kike

Kata! Adel nagyon edesen nez! Foglalom a fiaimnak!
Majd meg verekszenek erte,az mar ugyis nagyon megy nekik :D

Viki!
Koszi!
Szavaznal te is apara?
Vendég

Viki:lehet hogy az lesz-ja egyébként akartam írni,olyan jók ezek a glitterfy-s képek :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Patr, nem hiszem mert én csak úgy tudok menni ha Bencét is visszem és úgye gyerekülés kell a kocsiba! Aranyos vagy h felajánlottad! meg nem tudom mit tudna csinálni a kikába az én rosszcsont fiam? :oops:
Legközelebb ha margitsziget lesz akkor ott már nem menekültök tőlünk, mert mi is megyünk! :wink:
bencuri

Mav!

Köszi! Élőben még édesebben tud nézni....:)

Kép
andkata

Mav!
Én a 4. héten nem találom a maverick-et........ :cry:
20150601134430

Patr!
Kar h Zsoltika fiu,mert az o szep szemeiert is oda lennenk :D
Nagyon kis artatlan ebben a feherben :D
Vendég

Megtaláltam, szavaztam ;)
20150601134430

pontszam szerint nezd (jobb felso sarokban valtsd) akkor elso sorban van
Vendég

Maverick! Esküszöm megpróbáltam! De ahhoz be kell jelentkezni. Ahhoz viszont regisztrálni. Na én megtettem, tegnap is meg ma is, de nem kaptam e-mailt. :evil: Ezért be sem tudok jelentkezni. Én nem értem, pedig olyan szívesen szavaznék én is!

sz.andi

Így már jó, ugye Viki?

Kép
andkata

Egyébként én sem látom!

sz.andi

Jó és szépséges!!!!!
20150601134430

megvan! :lol: :lol:

Viki végigbömbölte a csípőszűrést! 2 hónapig kell hordani a terpeszbetétet! :( :(

sz.andi

Ne bánkódj, Andi!

Attól rendbejön...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:09-kor.
Vendég

De nem értem, hogy miért sír!!!! Itthon teljesen jól elvan, röhög hangosan, beszélget, stb. Tegnap is haza kellett jönni a sétából, mert bömbölt, de nagyon durván. Ma meg a dokinál. Pedig nem csináltak vele semmi rosszat! Nem fájt neki, semmi. Nem értem! Annyira szomorú vagyok, hogy sehova nem tudom elvinni, mert kell neki vagy fél óra, mire megszokja az idegeneket. Vagy nem. A munkahelyemre is beugrottam, hát 5 perc után eljöttünk, mert nem bírtamvele. A sok beteg meg kijött a folyosóra, hogy mi ez a gyereksírás. Hát inkább eljöttünk.

De azért van egy kicsi jó is. Talán rendbe jön a kaki dolog. Már nem olyan kemény. De adok neki bébiételt, lehet az segít neki! Éjszak is jó volt, jó lenne ha ilyen lenne mindegyik éjszakánk! Felébredt 3-kor, beadtam a szájába a cumit, és kimentem a konyhába, hogy megcsináljam a kajcsit. Erre gyanús volt a csend. Hát elaludt. Reggel fél 6-kor ébredt újra. De 6-kor amúgy is keltem volna.

sz.andi

Köszi Kata! De szegény egyre nehezebben viseli az a sz@rt! Nagyon sokat mozog és gátolja a mozgásban! Éjszaka is kell?

Egyébként nagyon megijesztett a doki! Ezt mondta: Hát ha z van, amire gondolok, akkor ráteszem a kengyelt, de egy rtg kell. Na mondom f@sz@. Erre a rtg-n semmi. Ennyire elnézni. De Viki annyira ordított és megfeszítette magát. Hát nem tudom, hogy abból hogy tudja megállapítani..Na mindegy!

sz.andi

Vannak ilyen gyerekek, Andi.
Az én leányom fordítva, itthon unatkozik, de ha megyünk valahová vagy jönnek vendégek, tündérbogyó.

Kata, sajnálom...Remélem ha elébred normálisan fog enni...

Kép
andkata

Katák! Heeelp! Azt hiszem benyeltem valami vírust. Tegnap óta megy a hasam és reggel óta hányingerem van.
Levi így is cicit kapott, rajta nem látok változást.
De szabad így szoptatnom?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Katák! Heeelp! Azt hiszem benyeltem valami vírust. Tegnap óta megy a hasam és reggel óta hányingerem van.
Levi így is cicit kapott, rajta nem látok változást.
De szabad így szoptatnom?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi!
Nekem is 1nap volt mire jott a mail,majd megjon. Koszi Neked!

AndKata!
Ezen is nagyon szepen nez! Miert nincs ikertesoja? :D

Vidokata!
Igen regizni kell(sajna-jol megvarialtak)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:10-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:10-kor.
Vendég

mi ma ilyen fickosan nyomjuk:)
Kép

Kép hm, miert kerdi mindenki fiu vagyok e:?

Kép ezt nektek;)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:11-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:12-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: