Na helló csajok! Helyzetjelentés. A műtét nem holnap lesz, hanem valószínű szerdán. Legalábbis remélem, hogy akkor meglesz... Valami ember beteg lett és nélküle nem tudnak megcsinálni egy csomó műtétet így ezerrel fel vannak torlódva. Még szerencsések leszünk, ha holnapután megcsinálják, mert ma pl. volt egy kiscsaj, aki 5 napja van benn és ma hazaküldték, hogy nem tudják megcsinálni a műtétet... Úgyhogy szorítsatok hogy szerda legyen a mi napunk!!!
Amúgy reggel 8-kor kezdtünk hallásvizsgálaton. Jó szar lett az eredmény, de mondták, hogy ez természetes a hasadékos babáknál. tele van a füle folyadékkal és ezért nem hall jól. De pont emiatt fogják neki betenni a tubusokat és akkor elvileg kitisztul neki minden. És szerintem sokkal figyelmesebb lesz. Bár már pár napja nagyon cukin figyel egy csomó mindent amit eddig nem.
Szóval egy épületben kezdtünk, aztán át kellett menni egy másikba. Aztán egy harmadikba (ahol végül a műtét is lesz). Ott a 3-as szobában kezdtünk. Két doki megvizsgálta. Aztán átküldtek a 4-es szobába, ahol megint egy fül-orr-gégész volt (amit nem értettem hiszen a hallásvizsgálaton már megnézte egy és elmondta hogy kell a tubus, de ennek is meg kellett... Amivel nem is lett volna baj, de úgy lefogták Eliot fejét, hogy már remegett, aztán beszólt hogy mégis ilyen remegő fejbe hogy nézzen bele. Aztán mondtam hogy majd én lefogom. Azt persze nem lehetett... Aztán megnézte az arcát és közölte, hogy nem használtuk a bajuszkötőt, ugye? Mondom de. ERre azt mondja hát akkor nem sok sikerrel.

Nem tudom honnan vette a bátorságot, hiszen ezelőtt nem is látta Eliotot. És ha valaki becsületesen ragasztotta, akkor az én voltam!!! (ja és az a doki aki javasolta és aki műteni is fogja, az meg teljesen meg volt elégedve az eredménnyel). Na mindegy. Ezt az egy dokit leszámítva minden oké volt. Szóval a 4-es szobából átküldtek a 10-esbe, ahol másfél órát kellett várni, aztán ott megint megvizsgálta egy doki. (persze minden egyes alkalommal levetkőztetni, felöltöztetni, pont elaludt mire a következőhöz jutottunk, szóval kész voltam, de nagyon jó fiú volt). Aztán a 10-esből visszaküldtek a 3-asba, ahonnan fel kellett menni az osztályra végre és ott felvették. Megkapta a kis ágyát is. Aztán épp odajutottam hogy megetetem (már fél kettő volt), beraktam a vizet melegedni és amikor az kész lett, akkor hívtak minket hogy a team megnézi (az az orvoscsoport aki foglalkozni fog vele valószínű éveken át...). Úgyhogy kaja ugrott... Gyerek persze nem nagyon örült neki... Viszont megcsinálják a szájpadlemezt!!!

valószínű jövő héten amikor jövünk vissza varratszedésre, leveszik a mintát. Na ezen is túl voltunk. VIsszaértünk, elkezdem végre etetni, erre közlik hogy menjünk ki mert vizit van...

50-et sikerült adni neki... Úgyhogy kimentünk és kb. fél óra múlva mehettünk vissza. Gyerek persze üvöltött... Egyrészt éhes volt, másrészt a hátára tették, amit utál... Na mindegy, a végén csak sikerült megetetni, és bevágott 200-at. Szerintetek éhes volt???
Aztán kis idő múlva jött a doki és mondta hogy valószínű szerda lesz... Ami nagyon rossz hogy megint várni kell, de nagyon jó ha szerdán sor kerül rá... Úgyhogy békával együtt 'haza' jöttünk és majd holnap délután hív a doki hogy akkor szerda vagy sem.
Ja, és volt még egy nagyon jó beszólása. Azt mondja, hogy mivel látja, hogy sok itt dolgozó nővérnél tájékozottabb vagyok a témában, ezért valószínű pénteken ugyanúgy hazaadja, mert tudja hogy jó kezekben lesz.

Nagyon jól esett.
Na most megyek mert hamarosan felébred és jól megszeretgetem majd.
És annak ellenére, hogy voltak bukkanók, félelmetesen jó helyen lesz, és szerintem az országban nem találtunk volna ennél jobb dokit.
Mindenkinek szép estét! Adélnak jóéjtpuszi is jár
Muffin és a KICSI HŐS