A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

viki!
köszi a kérdésed...ma sokkal nyugodtabb lizy... de stzopizni még mindig csak fekve hajlando.... viszont sokat dumál, vigyorog!

d.dodó

nah végre!

el sem hiszem... 2-től fél4-ig a dokinál ültem mire sorra kerültem. addig anyukám tologatta Benibubut... még jó hogy előtte evett. haza viszont már sietni kellett :D :D :D tolta anyám a kocsit mint a hüle ;)

kaptunk uj tápszert. milupa HA start. evett belőle. megette :D repetát nem kért, de legalább megette :D

jah és Normaflore-t is kaptunk.

nem tetszett neki a minta amit vittem, igy azt mondta hogy ha péntekig nem változik akkor reggel vigyek megint mintát és küldi kivizsgálásra- izé... tenyésztésre... szóval értitek na!

ki eszik nestlé bebát???? hallottátok??? nekem most mondta a doktornő hogy be akarják vonni. állítólag ebbe is belekerült az a kínai tejporos szutyok...

mindjárt vissza is olvasok, csak szórakoztatni kell Benibubut még egy kicsit.

Kép

Kép
timi1982

van ötletetek, hogy miért ez a fekve szoptatás jön be a szopisztrákkor? Adél is így volt hajlandó...Mondjuk engem ez nagyon aggaszt, mert egyree sűrűbben csinálja. Igaz egy hónapja is volt egy ilyen időszak és megszűnt. Hátha most is majd...

Kép
andkata

sziasztok!

Nekünk BEBA HA Start Aktívunk van, de nem esszük, mert szopi van. Hol hallottad Timi? :shock:
Ez vérlázító egyébként... :twisted: :twisted: :twisted:

A derekam vacakul van, Emmát csak egyenes háttal tudom tartani, azt is csak úgy ahogy... :?
viszont muszáj, mert apa dolgozik, a Laura pedig nem veszi fel.
Lilla pedig nincs itthon...

Az ügyintézésünk gyorsan ment, belefért még a bank és az önkormányzat is! Emma nagyon jól viselkedett, bár csak Tatabányán volt velünk az államkincstárnál, a többit nélküle intéztük. Addíg ő aludt itthon.
mi lehet Eliottal?
Már olyan kíváncsi vagyok rájuk. Este Evelin biztosan jön majd. Legalábbis remélem!
Vendég

Na még nem olvastam vissza, de futtában vagyok!

Sziasztok!

Patr! Megkaptam a cuccot! Leírod a számlaszámodat? Na meg a pontos összeget! Köszi szépen!!!

Ma hiper-szuper szar napunk van!! Viki csak sír. Tiszta kabaré volt, míg elmentünk a postára meg a holnapi csípőszűrésre kértem beutalót. Húúú! Fáradt vagyok.

Na visszaolvasok, hátha engedi a kiscsaj!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Timi! Szerencse, hogy mi csak cicizünk, mert nem mernék neki semmi gyárit adni!

Muffin! Holnap a nagy nap, szorítok értetek!

Marcsi! Itt voltatok, és nem szóltál? Talizhattunk volna! Itt lakunk az államkicstár mellett egy utcányira!

Csajok! Mi most kaptuk meg ezt a babakötvényes papírt, hogy letétre került a pénz, válasszunk bankot vagy menjünk be az államkicstárba, ott is intézhetjük. Mi az utóbbit szeretnénk. Mit kell oda vinnünk? Mármint milyen papírt?
Szülés után kitöltöttem egy OTP-s papírt, hogy ezmegaz vagyok ittésitt lakom és ennyimegannyi a telefonszámom, kereshetnek felvilágosításért. Azóta is hívnak... :roll:

Hétvégén beadtam a derekam. Apa kitalálta, hogy elmegyünk a Tescoba megnézzük azt a pancsisámlit (nem volt) és ha már arra megyünk, letámasztjuk a gyereket anyósnál (! :shock: !) és csak ketten megyünk.
Hát éreztem hogy volt egy kis szívritmuszavarom, de belementem. Csak felnevelt két kölköt. Nem is voltunk sokáig, másfél óra lehetett. Remélem most kibabázta magát és egy darabig nem akarja elvinni. Mondjuk jó pont, hogy mire odaértünk, kiszellőztetett, hogy nem lehetett cigit érezni, és amíg ott volt(unk) az erkélyen dohányzott.

Ééééés: megvagyunk 6 kilók! 8)
De mostantól csak havonta tudjuk mérni, mert visszavittük a mérleget.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hello!
én vagyok az, aki 3 hetente szólok hozzá a témához, de most itt vagyok nem igaz? :D
szóval: Krisztina, legjobb tudomásom szerint nincs semmi teendőd, ha a kincstárnál hagyod a babakötvényt, azt az állam már elintézte. ellenben ha szeretnétek ti magatok is hozzátenni érdemes bankot keresni (a többit meg majd ők lemarháskodják).
Vendég

és Evelin!

Már régóta szeretném neked leírni, hogy sokszor eszembe juttok, igazán nem tudom, hogy mit tehetnék értetek, ha te rájössz, csak mondd :roll: addig meg továbbra is gondolok rátok néha :wink:
Vendég

Szóval!

Marcsika! A derekam valamelyik nap nekem is bekattant! Hajnalban emeltem volna ki Vikit a bölcsőből és gyorsan vissza is raktam. Szörnyű! Hát nem irigyellek! Holnapra csak jobb lesz. Apa-gondok??

Kriszta! Gratula a 6 kilóhoz és, hogy ott tudtad hagyni anyópajtásnál a bébit! Menni fog az! :lol:

Itt megint egy találka készülődik! De jó nektek! :wink:

Képzeljétek! Ma evett a bébim anyatejet! Már nem is tudom mikor szopizott utoljára! De ültem az ágyon, ölemben Viki és éreztem, hogy vizes a pólóm. Hát csöpögött a tej! Megkínáltam, de szegénykém tuti elfelejtett szopizni, úgy ráharapott, azt hittem megvadulok! De lefejtem, és odaadtam neki a tápszerrel. Az volt a baj sztem pluszban, hogy előtte evett, csak játszott vele, meg vakargatta az ínyét.
De ezt nem értem. Ha nem jön belőle, akkor miért van az, hogy 2 hét után elkezd csöpögni? Jó, csak 20-at tudtam lefejni a kettőből, de hogy kéne többet csinálni belőle? Vagy ne is idegesítene már. Így bosszant, hogy csöpög, de Vikinek nem tudok adni, mert nem szívja ki, nem is jön belőle, ááá, mindegy!
Pedig de szeretnék még szoptatni!

Ma írattam a dokinénivel milupa vaníliás tejpépet! Azt mondják nagyon szeretik a babák! Na kipróbálom holnap, mert ma nem sikerült a gyógyszertárba eljutnunk! Vikit én is ölben cipeltem, másik kézzel babakocsit toltam. Frankón szeretek így levegőzni!

Holnap Eliotnak a nagy nap! Szegénykém! Ma is annyiszor eszembe jutottak! Holnap is gondolok rá!

Mi is holnap megyünk csípő szűrésre! Remélem semmi gond és nem kell az a fránya terpeszgatya!

Na csak sikerült valamit írnom, remélem még húzza egy kicsit a lóbőrt ez a baba!

sz.andi

Kata!
Jóóóóóóóóóóó! Akkor összeszedlek Budakeszin! Ha valaki még jönne, és jó neki Budakeszin, akkor szólon! Tudjátok, már van hely a kocsimban. :D
Potyka! Neked a jövő héten melyik nap lenne jó?

Andi, küldöm priviben! Kijött a folt? Nagyon zavaró?

Roni, neked is összeraktam a csomagot, csak nem tudom, ettől a nyűgös gyerektől feladni! De holnap itthon van délelőtt a férjem és elszaladok a postára!

Evelin!!! Gyere és mesélj, mert nagyon izgulunk!

Kép
Kép
patr

Na helló csajok! Helyzetjelentés. A műtét nem holnap lesz, hanem valószínű szerdán. Legalábbis remélem, hogy akkor meglesz... Valami ember beteg lett és nélküle nem tudnak megcsinálni egy csomó műtétet így ezerrel fel vannak torlódva. Még szerencsések leszünk, ha holnapután megcsinálják, mert ma pl. volt egy kiscsaj, aki 5 napja van benn és ma hazaküldték, hogy nem tudják megcsinálni a műtétet... Úgyhogy szorítsatok hogy szerda legyen a mi napunk!!!
Amúgy reggel 8-kor kezdtünk hallásvizsgálaton. Jó szar lett az eredmény, de mondták, hogy ez természetes a hasadékos babáknál. tele van a füle folyadékkal és ezért nem hall jól. De pont emiatt fogják neki betenni a tubusokat és akkor elvileg kitisztul neki minden. És szerintem sokkal figyelmesebb lesz. Bár már pár napja nagyon cukin figyel egy csomó mindent amit eddig nem. :)
Szóval egy épületben kezdtünk, aztán át kellett menni egy másikba. Aztán egy harmadikba (ahol végül a műtét is lesz). Ott a 3-as szobában kezdtünk. Két doki megvizsgálta. Aztán átküldtek a 4-es szobába, ahol megint egy fül-orr-gégész volt (amit nem értettem hiszen a hallásvizsgálaton már megnézte egy és elmondta hogy kell a tubus, de ennek is meg kellett... Amivel nem is lett volna baj, de úgy lefogták Eliot fejét, hogy már remegett, aztán beszólt hogy mégis ilyen remegő fejbe hogy nézzen bele. Aztán mondtam hogy majd én lefogom. Azt persze nem lehetett... Aztán megnézte az arcát és közölte, hogy nem használtuk a bajuszkötőt, ugye? Mondom de. ERre azt mondja hát akkor nem sok sikerrel. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem tudom honnan vette a bátorságot, hiszen ezelőtt nem is látta Eliotot. És ha valaki becsületesen ragasztotta, akkor az én voltam!!! (ja és az a doki aki javasolta és aki műteni is fogja, az meg teljesen meg volt elégedve az eredménnyel). Na mindegy. Ezt az egy dokit leszámítva minden oké volt. Szóval a 4-es szobából átküldtek a 10-esbe, ahol másfél órát kellett várni, aztán ott megint megvizsgálta egy doki. (persze minden egyes alkalommal levetkőztetni, felöltöztetni, pont elaludt mire a következőhöz jutottunk, szóval kész voltam, de nagyon jó fiú volt). Aztán a 10-esből visszaküldtek a 3-asba, ahonnan fel kellett menni az osztályra végre és ott felvették. Megkapta a kis ágyát is. Aztán épp odajutottam hogy megetetem (már fél kettő volt), beraktam a vizet melegedni és amikor az kész lett, akkor hívtak minket hogy a team megnézi (az az orvoscsoport aki foglalkozni fog vele valószínű éveken át...). Úgyhogy kaja ugrott... Gyerek persze nem nagyon örült neki... Viszont megcsinálják a szájpadlemezt!!! :) valószínű jövő héten amikor jövünk vissza varratszedésre, leveszik a mintát. Na ezen is túl voltunk. VIsszaértünk, elkezdem végre etetni, erre közlik hogy menjünk ki mert vizit van... :twisted: 50-et sikerült adni neki... Úgyhogy kimentünk és kb. fél óra múlva mehettünk vissza. Gyerek persze üvöltött... Egyrészt éhes volt, másrészt a hátára tették, amit utál... Na mindegy, a végén csak sikerült megetetni, és bevágott 200-at. Szerintetek éhes volt??? :)
Aztán kis idő múlva jött a doki és mondta hogy valószínű szerda lesz... Ami nagyon rossz hogy megint várni kell, de nagyon jó ha szerdán sor kerül rá... Úgyhogy békával együtt 'haza' jöttünk és majd holnap délután hív a doki hogy akkor szerda vagy sem. :)
Ja, és volt még egy nagyon jó beszólása. Azt mondja, hogy mivel látja, hogy sok itt dolgozó nővérnél tájékozottabb vagyok a témában, ezért valószínű pénteken ugyanúgy hazaadja, mert tudja hogy jó kezekben lesz. :) Nagyon jól esett. :)
Na most megyek mert hamarosan felébred és jól megszeretgetem majd.
És annak ellenére, hogy voltak bukkanók, félelmetesen jó helyen lesz, és szerintem az országban nem találtunk volna ennél jobb dokit. :)
Mindenkinek szép estét! Adélnak jóéjtpuszi is jár :)
Muffin és a KICSI HŐS :)

KépKép
muffin

Ok, küld le, utalok!
Nem jött ki a folt, az sztem tinta. De majd meglátom mit tehetünk vele. Lehet ecetes olló segít rajta! :lol:

sz.andi

sziasztok

Végre ide jutok én is...
Pati:jol van nem sürgös ,ha sikerül feladni mond mennyut utaljak :D

Muffin:ezek legalább jo hirek .hogy biznak benned és végre látják,hogy maximálisan jo kezekben van mert ugye hol is lenne jobb helyen mint NÁLATOK!!
DE TOVÁBBRA IS MENNEK A ++++++++++++++++++++

sz.andi:tök jo a tejci lehet hogy neked is kéne szoptanit?
TÉNYLEG FELIRJÁK A MILUPÁS TEJPÉPET??????????????
nálunk nem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mi egyébként milupa ha -at eszünk Lénának nagyon bejön---söt sokkal jobban mint a kanalas evés-ugyanis probálkoztam kis gyümivel,sütötökkel,de nagyon boákol.és tegnap meglátta a kanalat a kezemben ugy elkezdett sirni nagyon sajnáltam-akkor gondoltam nesze kanalas evés

és tápot adtam, szerintem ö még kisci a kanalas evéshez

én is tornáztatom mert a fejlödésneurologián azt mondták kell
a fejtartása végett,de nem merek ugy hozzányulni ahogy szerintem kéne és 3 hét mulva tud minket a konduktor csak fogadni
mi a francot csináljak?????????????
sokat teszem hasra már amenyit elvan felhuzom ülésbe(akkor meg azon parázok hogy görbe lesz a háta)) :) :)
vettem krémet amit a konduktor mondott de?????????

a dokinö azt mondta ez esztétikai dolog ezen kivül minden rendben van vele no para??!!

szerdán megyünk uszni elöször,nem tudom milyen lesz

amugy Léna is elég nyügis néha DE ÉJJEL ALSZIK HÁL ISTENNEK

babakocsit akrok venni valami sportossat ami kicsire összecsukható és fektetni lehet
ÖTLET?????
ja és megrendelték az prevenálos oltoanyagot nálunk jeleztük hogy mi is szeretnénk beadatni
bocs ha valakit kihagytam
pedig igyekezetem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!
Az a tejpép is HA! Azért írják fel! Majd kérd nyugodtan a dokitól! Egyébként próbáltam cicire tenni, de szegénykém már nem igazán tudta mit kell vele csinálni!

Muffin! Örülök, hogy jó kezekben van a kicsi Eliot! Reméljük, tényleg megcsinálják szerdán és mihamarabb haza tudtok jönni!
Azért látom, Te is megnyugodtál egy kicsit. Ok, hogy eltolták, de jó volt látni, hogy hova kerül a kicsi fiad!
Miért csak Adélnak jár a jóéjtpuszi?? :shock: A karatézás már elég jól megy nekünk! :twisted:
Jó, csak vicceltem!

sz.andi

Mi van??????????????????????????, MI NESTLÉ BEBÁT ESZÜNK!!!!!!!!!!!!!! Találtak benne valamit?????????F@sz@! Kicsit ideges vagyok... Mert csak attól nem fáj a hasa :shock:
magdolnam

Még nem olvastam vissza, mert leragadtam ennél a hírnél és most keresek rá neten...
Eliótnak nagyon drukkolok, biztosan ügyesen fogja állni a sarat!
magdolnam

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:45-kor.
20150601134430

magdolnam

Muffin - annyira örülök hogy ilyen jó kezekben lesz a kis Hősünk! (nehari a többesszámért, de szerintem már annyira a szívünkbe zártuk hogy egy kicsit a miénk is lett :wink: ) Sok-sok millió hangya nektek!!!! Gondolunk Rátok és drukkolunk hogy a szerda legyen a Ti napotok!!

Jahhh, ez a melamin-ügy már az idegeimre megy! Most hívott a nagyanyám hogy a Kit-Kat csokiban is találtak - állítólag. Erre gyorsan ki is dobta a szekrényből az összes csokit a szemétbe! 8) Mondtam neki hogy ne élje bele magát mert szerintem ez már tényleg pánikkeltés. Meg ez a tápszeres dolog is! Amúgy meg szinte mindenben Aspartam van, ami édesítőszeres cucc, az is rohadt mérgező, meg még 1001 dolog, mindenki tudja, mégse foglalkoznak vele (eleget) :evil: :evil:

Már megint olyan messze szerveződik a tali :cry:
Vendég

jaj lányok nem akartam pánikot kelteni, de nekem tényleg ezt mondta a doktornő!!!! mármint hogy lehet hogy bevonják a nestlé beba-s tápokat... de ő sem tudott még semmi pontosat, csak ennyit hogy lehet hogy van benne...

jah nem tudom hogy azt irtam-e vagy nem, de minket is felirt pneomococcus ellen. 3 hónaposan már meg is fogja kapni.

meg mondta hogy még beadathatom a meningitis ellen és bárányhimlő és stb. ellen is...
mondtam hogy a meningitis elleni ok, a bárányhimlős nem kell! nézett rám kerek szemekkel... mondom nem kell, mert akkor is elkapja... erre közölte hogy igen elkapja de nem lesz olyan sulyos lefolyású.
nem értem... eddig az emberiség 98%-a átesett rajta és na bumm... hát mi is essünk túl rajta rendesen. lehet hogy ha elkapjuk utána majd verem a fejem a falba hogy miért nem adattam be, de most ugy vagyok vele hogy NEM!!!
ki mit gondol róla??? tudom már volt téma... de most vegyük elő megint ok?! ;) :D

Kép

Kép
timi1982

Éljen Eliot a HŐS!!!

Kép
andkata

Viki, este most nem volt gond...Ki érti ezt...

Timi, azért ajánlják a bárányhimlő ellenit, mert megszaporodtak a csúnya szövődmények mostanában...Nagy valószínűséggel semmi baja nem lenne, de mégis.

Kép
andkata

Nalunk a fiuk mar megkaptak a prevenalt ezzel a 3hos szurival. Meg a meningitis-t is akartam de nekem fel eves korig nem javasoltak. Katak,szerintetek miert?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de csak magunkról:

A keresztelő szuper volt, Leventének nem volt egy hangja sem. Még akkor sem sírt amikor "megöntözték". Nézet rám nagy szemekkel és mivel látta, hogy mosolygok rá nem sírt (gondolom) :lol:
Ez egy mintagyerek LENNE, ha enne.
A sógornőm fejt egy kis tejet (az ő gyerkőce 8 hónapos) és azt megitta Levi. :shock:
Lehet, hogy sokan meg botránkoztok, de engem nem zavar, még szoptatni is megpróbálta amit nem utasított el csak nem tudott vele mit kezdeni. Nyalogatta a kinyomott tejet és ennyi, viszont üvegből megette.
Most kajtatok tejci után, már megrendeltem a védőnőnél és beszéltem egy anyukával akinek hasonló korú a gyerkőce ő is szívesen adna. Holnap délelött megyünk hozzájuk próbára, hogy elfogadja e vagy nem.
Még mindig nincs pozitív változás evés terén. Lassan megőszülök.
Annyira utálom, hogy minden etetésnél kűzdeni kell, hogy elfogadja a kaját és egyen. Aztán egy idő után csak elfogadja, de elötte azért megcsinálja a műsort.
A kanalas kaját sem igazán akarja enni.....

Hoztam pár képet is:
Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evgelin: Nagyon ügyi Eliot!!! Én biztos kivertem volna a balhét, ha nem hagyják kajálni szegény gyereket. Kicsit ők is lehetnek megértők a "mókuskerékben". Megáll az ember esze.... :evil:
A lényeg, hogy szerdán megcsinálják a műtétet!!!
Nagyon szorítok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla nagyon szépek a képek! Levi tényleg nagyon ügyi fiú!

Muffin szurkolok hogy mindeféle képpen összejöjjön a szerdai műtét. Sokat gondolok rátok, még a férjem is megszokta kérdezni hogy mivan veletek. :) Pedig ő nem ilyen fajta.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
linda24

Ja még rakok fel egy képet. ezt a felsőt és a gatyát duriztam. A felső 280 ft volt, a gatya pedig 400. Szerintem nagyon édik, és megérte. :) Ennyi pénzért már mit kap az ember?? :shock: Szinte semmit.

Kép

Kép
linda24

Muffin! Eliot nagyon ügyes volt! DRUKK, hogy szerdán meg legyen a műtét! Szerencse, hogy rendes dokit sikerült kifognotok!
DRUKK! ++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

.............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:44-kor.
20150601134430

Eliot: ez a Te napod! Legy ismet hos! Imadkozunk erted es szuleidert!
Muffin: sok erot a mai naphoz es gyors felepulest a kisfiadnak!
Vendég

Jó reggelt!

Na, ma egy fokkal jobb volt az éjszakánk, mint az utóbbi pár napban!

Azt azért nem mondom, hogy kialudtam magam!

Linda, nagyon jól vásároltál!

Evelin, ma is drukkolunk! Aztán holnap pláne!

Viki, pánikkeltés ügyben absz. igazad van! Mi pl. rengeteg Kit-Kat-ot ettünk az utóbbi időben. Szinte minden nap azt raktam Zsuzskának uzsira!

Kép
Kép
patr

Sziasztok! Jó reggelt!

Muffin! Ez nagyon jó, hogy hazaadják Nektek! Persze, hogy nálatok van a legjobb helyen! Mi ezt már régesrégen tudtuk!

Timi! Himlő ellenit én sem adatok be, mondjuk nálunk nem is szorgalmazzák, csak ezt az agyhártyagyulladás ellenit javasolja a védőnő meg a dokinő is. Ezt az egyet plusszban meg fogja kapni.

Titi! Jaj de jó képek! Nagyon arik vagytok rajta!

Csajok! Én tegnap délután óta úgy émelygek! Meg tök gyengusz vagyok. Ugye nem lehet? Mondjátok hogy nem! :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

bocsanat most olvastam csak vissza, hogy valtozott a terv. Nem baj akkor is gondolok ratok!
Vendég

Sziasztok!
Muffin:továbbra is megy a drukk,kitartás,eddig is jól csináltátok,Eliot nagyon ügyes volt,és persze te is :wink:

Naná,hogy most ébred fel,hol nekiállok írni,legalább is felsírt.

Tegnapelőtt este valamitől rámjött a hasmenés,lehet egy enyhe kis vírust benyeltem,ez még tegnap is tartzott,ma már jól vagyok.
Kristi amióta egyedül megy oviba Vercsi nélkül,minden reggel hisztike van-áá,mennem kell,tényleg felkelt. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj Kike! Megkérdeztem a kecskét, sajnos nem kell nekik! Illetve kellene, de nem lehet, mert valami állatorvosi engedély kell, mert nekik bevizsgált kecskéik vannak! Ők ebből élnek.

Kép
Kép
patr

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:42-kor.
20150601134430

hat a bebas hir kicsit megijesztett, mert epp tegnap este mikor keszitettem a tapit jutott pont ez eszembe hogy mi van ha abban is van. De aztan gyors elhessegettem a gondolatot. Azert ha abban lenne biztos felhajtas lenne, ahogy Viki is irta, es amirol meg hir van mar az is csak panikkeltes.

meg nem olvastam vissza, csak ezt az odalt, de mindjart nekiallok, hisz bubu meg mindig alszik, es meg csak egyszer fel5kor volt ebren:)
tegnap jottunk haza es a buszon megint vegig aludt rajtam kendoben, szoval amennyire feltemmilyen musort fog csinalni annyira zokkenomentes volt az utazas vele, es szuleimnel is jol elvolt.csak a front vislete meg.
Most itthon probalom rendbe tenni a dolgokat- furcsa egyhetvege hogy kizokent a mindennapokbol- de amugy az apehen kivul igazi dolgunk nincs.
Anna meg mindig takis:(

Tita: nagyon szepek vagytok.
Drukkolok sikeruljon anyatejcit kapnotok!
Vendég

tali; hat sajna elkepzelhetetlen hogy odaig eljussak:(
Majd tan ha egyszer "emberi" tavolsagrol lesz szo....
Vendég

kike: jobbulast!
Vendég

Viki! Hát kétszer összebújtunk Apával a 6. hét után. Kelenföldnél kiszállás volt. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Patr:azért köszi hogy megkérdezted :)

Szegény Domikám még mindig taknyos,most is próbáltam etetni,orrszívás előtt,hát nem sikerült,nem kapott levegőt az orrán-így orrszívás,persze zöld :(
el kéne vinni dokihoz,de mivel helyettesítés van,így lehet,mire beérünk már nem lesz rendelés,a mostani buszt meg már nem érjük el. :?

Kép
Kép
Kép
kike

így nem tudom mikor kapja meg az oltást-ezen a héten tuti nem :?

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:41-kor.
20150601134430

Viki:nincs láza szerencsére, a fogacska,ami áttört még igen lassú,szerintem még pár hét,mire elkezd jobban nőlni,a másik kettő még a felszín alatt vannak,csak látszik hogy nemsokára azok is felbukkannak.ma tényleg veszek neki fogzáskönnyítőt,állandóan rágja az öklét.

Most szívtam ki neki az orrát,most cicizik,de már megint szörcsög-semmit nem javul :(

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek!

Jelentem a derekam még fáj...
Tegnap este együtt bőgtünk Emmával. Én, mint aki karót nyelt, ő pedig álmos volt...

apa este megfürdette, de volt egy rossz mozdulata mert Emma nem játékbaba, és önállóan izeg-mozog, ezért visszaadta nekem!
Szép segítség, mondhatom!
(utána bőgtünk, mert Emma visított, én meg nem tudtam tartani...)

Apát legszívesebben kicsuktam volna!!!
Nem szóltam, elegem van a kínlódásból.

Amúgy már sokszor kérdeztétek, mi a helyzet...
Hát, próbálkozik, de nem az igazi...
Mennem kell, kisasszony felébredt, és a torkán kotor a kezeivel!
Még jövök és folytatom!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:06-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:07-kor.
Vendég

Kata! Neked megjött már? Tudod, amikor megjön állítólag megváltozik a tej íze! Nem lehet, hogy meg fog jönni?
Nekem Zsuzska csinálta ezt, pont három hónapos volt, amikor megjött, és előtte pár napig nagyon szenvedősen evett! Valószínű, hogy nem izlett neki!
Vagy az nem lehet, hogy neki is van valami a torkán? Mert nekem mondta tegnap az orvos, hogy ne csodálkozzak, ha nem akar enni, mert fáj neki! (mondjuk ettől függetlenül zabál, de az más kérdés!)

Kép
Kép
patr

Kata!
Üvegből elfogadja?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: