Kiek! Isten éltessen sokáig!!Mit kaptál?
Viki! Ettem én már aszalt szilvát. Nem jön össze azzal sem. Engem már nem érdekel, úgyis akkor jön ki, amikor kiakar!
Kistesó! Hát az még azért nagyon messze van! Kb. 4-5 évet akarunk a kettő között! Sokan mondják, hogy nem jó a nagy korkülönbség, de mi így tervezzük. Aztán, hogy mi lesz? Azt nem tudjuk.
Nem megyünk vissza a KAÁLI-ba, mert Viki is spontán jött össze, ezek szerint menni fog. Aztán, ha mégsem jön össze, akkor sem fogok annyi pénzt otthagyni, inkább ráköltöm Vikire. Jó, szar lenne, ha nem jönne össze, de annyira nem vagyok elkeseredve, mert itt van nekünk Vikk!!
Egyébként Ti visszamentek??
Ja, meg a dokim elment Pestre, pedig nagyon szerettem!! Pesten valamelyik KAÁLI-ba ment.
Tegyél már fel magadról meg Lackó Fickóról képet, plííízzz!!!
Ági! Én már régóta úgy csinálom a kaját Vikinek, hogy a 150 víz helyett 170 vizet teszek az 5 kanál tápszerhez! De köszi, aranyos vagy! Már komolyan nem tudom mit csináljak, hogy normális kakija legyen! Mit nem adnék egy tokától-bokáig érő lágy kakiért!
Teó! Végül sikerült filmet nézni?
Bondi! Natibogyó is szereti azt a könyvet? Viki imádja!!!
Jaj, mennem kell, mert már megint ébren van! Nagyon nyűgös! Alig alszik, csak a kézben van el, de úgy se mindig. Én nem tudom mi baja van!