A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Kiek! Isten éltessen sokáig!!Mit kaptál? :) Volt tortád?

Viki! Ettem én már aszalt szilvát. Nem jön össze azzal sem. Engem már nem érdekel, úgyis akkor jön ki, amikor kiakar! :D
Kistesó! Hát az még azért nagyon messze van! Kb. 4-5 évet akarunk a kettő között! Sokan mondják, hogy nem jó a nagy korkülönbség, de mi így tervezzük. Aztán, hogy mi lesz? Azt nem tudjuk.
Nem megyünk vissza a KAÁLI-ba, mert Viki is spontán jött össze, ezek szerint menni fog. Aztán, ha mégsem jön össze, akkor sem fogok annyi pénzt otthagyni, inkább ráköltöm Vikire. Jó, szar lenne, ha nem jönne össze, de annyira nem vagyok elkeseredve, mert itt van nekünk Vikk!!
Egyébként Ti visszamentek??
Ja, meg a dokim elment Pestre, pedig nagyon szerettem!! Pesten valamelyik KAÁLI-ba ment.
Tegyél már fel magadról meg Lackó Fickóról képet, plííízzz!!!

Ági! Én már régóta úgy csinálom a kaját Vikinek, hogy a 150 víz helyett 170 vizet teszek az 5 kanál tápszerhez! De köszi, aranyos vagy! Már komolyan nem tudom mit csináljak, hogy normális kakija legyen! Mit nem adnék egy tokától-bokáig érő lágy kakiért! :lol: :lol:

Teó! Végül sikerült filmet nézni?

Bondi! Natibogyó is szereti azt a könyvet? Viki imádja!!!

Jaj, mennem kell, mert már megint ébren van! Nagyon nyűgös! Alig alszik, csak a kézben van el, de úgy se mindig. Én nem tudom mi baja van!

sz.andi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:52-kor.
20150601134430

Viki! Tudom, azért kérdeztem, hogy Ti visszamentek-e!
Nincs közös kép??? Azonnal csinálni!! :twisted: :lol: :lol:
De fogadjunk apával van egy pár, mármint Apa meg Mini! :lol: Nálunk sem volt sokáig közös kép, általában én fotóztam! Vagyis szinte mindig! :lol:

sz.andi

Hazalment Anyukám :(
Szép idő van, Norcával lekísértünk és sétáltunk egy nagyot.

Köszönjük gyógyító jókívánságokat, asszem már jobban vagyunk! Bár ma meg sokat bukik amit soha nem szokott és azt gyanítom nem is eszik eleget, de fene tudja, olyan nehéz ezt mérleg nélkül megmondani.
Hogy biztos a narancslétől volt-e? Őszintén szólva nem, de mivel tényleg nagyon sokat ittam (napi 1,5-2 litert 3 napon át) ezért csak erre tudtam gondolni és a gyerekorvosunk is megerősített. Most újra semmi rostos. Pedig annyira imádom! :roll:

Vkata - sajnálom Dorcit hogy nem eszik! Vagyis inkább téged! Sajnos nem tudom mit lehet még tenni ilyenkor. Csak nem lehet baj, ha nem nyűgös, nem? Meg azért az sem rossz h 2 óránként valamennyit kajcsizik mert így legalább a kiszáradás nem fenyegeti. Majdcsak elkezd már hízni is lassacskán!

Szerintem Nóri már közelít a 8 kilóhoz! :oops: :lol:

A Bátyádnak és a feleségének gratulálunk az uncsitesóhoz!!! Ő is jól megszenvedett akkor vele, szegényke! De a lényeg hogy most már jól vannak! Kérünk majd fotót a picúrról!!!!! :D

Kike - mi is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!! Hanyadik? 18? :wink: :lol:
Kép

Ami - örülök hogy Ti is ki tudtatok mozdulni egy kicsit Apával! Az szerintem még odébb van hogy mi Nóri nélkül együtt menjünk valahová (ennek több oka is, inkább nem részletezem! 8) :lol: ) de azért így is jó volt a plázázás!
Apa ügyesen boldogult Nonóval! Azt mondja kaja után ordított egy darabig torka szakadtából, de aztán megnyugodott. Nemtom mi lehetett az, eddig ilyet még nem csinált. Csak az volt a vicces h pont akkor jött fel egy pasas megbeszélni vele valamit és 2 perc után mondta h ő ezt nem bírja úgyhogy este visszajön! :twisted: Konkrétan elüldözte a gyerek! :lol: :lol:

Mit vettem? Huhhh sokmindent! Farit, felsőt, kabátot, sálat, hajgumikat, bugyikat magamnak, zoknit, bodykat, sapkát, kesztyűt, cipőt, rugikat Nórinak. Alig bírtam hazajönni a sok szatyorral. Zara, C&A, H&M, Mango, New Yorker... szedtem is a csülkeimet itt Csepelen, nehogy leüssenek! :lol: :wink:
Vendég

Andi - kaki-gondra a kamilla teát szokták még javasolni a babának. Nekünk ugye nincs ilyen problémánk, sőt :? de már sokaktól hallottam hogy jó.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:52-kor.
20150601134430

Ja, visszatették az oldalt, csak a zenéket kellett leszedni. Így nem olyan jó, de maradhat!

Meg mi is bukunk ezerrel! Én nem értem ezt sem. Kaja után eltelik vagy 2 óra és még mindig jön visszafele a cucc. Nem csak a tápszer, hanem a tea és a bébiétel is!!! Miért van ez?

Kata! Gratulálok az uncsitesóhoz! Nem lesz sok a korkülönbség, a gyerekeknek jó lesz, ha taliztok, majd játszanak együtt, amíg Ti dumcsiztok!

sz.andi

Wera! Azt is próbáltam! Vagy 5-6 napig csak azt ivott a tápszer mellett, de semmi! Gondolhatod, hogy ha a hashajtó sem hatott semmit! Ugyanolyan kemény volt a levolac mellett is!
Egyébként jól bevásároltál! Ugye milyen jól esik vásárolgatni?? :twisted:

Viki! Itt az ideje fotózkodni! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Pizsama party, avagy álmos anya - éber Nóri
Kép

Huncut:
Kép

Átrendeztem magamnak:
Kép

Apával beszélgetek:
Kép

Ő Emma, a 8 hónapos uncsitesóm (még állatira félek tőle :twisted: )
Kép
Vendég

Vera,Andi:köszönöm :D Nos,a 27.-vénülök :lol:

Vera:nagyon jók a képek,az uncsi tesó is nagyon aranyos :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi - :shock: hát nem semmi h ennyire nem tud kakilni szegényke! :(
Mi meg még mindig a napi 4x-i átöltözésnél tartunk, mert nem találták még fel azt a pelust amiből a lányom által produkált mennyiség nem folyik ki :twisted: Már valami gumirugdalózón töröm a fejem :lol: :lol:
Bizony jó volt vásárolgatni! Elköltöttem 1 valag zsét! :twisted: Bírtam vna még tovább is, de már annyira hiányzott a kis bugri!! 8) :lol:

Kike - azta! Még nálam is fiatalabb vagy pár hónappal :D
Vendég

Még ezt a bugrázósat meg akartam mutatni! Nemtom mennyire látszik ilyen kicsiben, de egész nap így jár keze-lába :D Nem hiába a becenév :wink:

Kép
Vendég

Vera! Nóri tökre hasonlít az unokatesójához! Nagyon aranyos! De jó, már neki van csurija is! :D

Viki alszik, de időnként olyan keservesen felsír! Megsimizem a buksiját és alszik tovább. Mi baja van?

Egyébként ma 4 hónapos!! 8)

sz.andi

Sziasztok!

Kike!
Boldog születésnapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap mi is vásárolni voltunk, hát, én baromira elfáradtam...
Az is igaz perszem ,hogy 3 csaj volt a kíséretem... :twisted:
Úgyhogy én dupla valag pénzt költöttem..... :shock:

Emma ezt kapta:
Kép Kép

Stegény Emma is nehezen bírta a gyűrődést, este nem akart enni sem. Álmában sikerült megetetnem...

Wera!
Nóri nagyon aranyos, látom, nehéz róla állóképet készíteni! :wink:
Emma unokatesó frizurája döbbenetes... :shock:
Vendég

Andi!

Boldog hófordulót Vikinek!!!

Nem a foga jön?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:40-kor.
Vendég

Jajj, tudom, mit akartam még írni!
Olyan szanaszét vagyok... :oops:

Vkata!
Szívből gratulálok a kis unokatesóhoz!
Milyen jó lesz Dórikának, lesz játszópajtija... :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:41-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:41-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:42-kor.
Vendég

Gratula Vikinek a hófordulóhoz :D hogy megy az idő :roll:

Kata:tündéri ez a Babuci!! :D
Elmosolyodtam azon amit rólam írtál,de jól esett,köszönöm :)
Bárcsak tényleg szuper Anya lennék :roll:

Marcsi:köszönöm neked is :D

megyek pelust cserélni,mielőtt még ruhát is kell :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Nos,ruhacsere volt :? De kivételesen nem a kaki miatt,hanem ma már másodszor a pisi miatt :roll: Pedig nem áll neki felfelé amikor bepelusozom :lol: Mégis csupa pisi a ruhája a hasán,meg a lepedő :roll:
A fene se érti :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

A mi Emmánknak már 1 hónaposan félre kellett csatolni a haját mert a szemébe lógott! :lol:

Kata - Édes ez a csöppség! Nagyon kis helyes! És neki is van gödröcskéje mint Nórinak!!!! :D :D :D Nagy cuppanósat küldünk neki! :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:42-kor.
Vendég

Ismét ruhacsere:visszabukta a tejcit :?
Újabban igen gyakran. :(

Kép
Kép
Kép
kike

SZIASZTOK!

eLROMLOTT A NETÜNK. PÁR NAPIG NEM LESZEK!

MUFFIN! GONDOLOK RÁTOK KEDDEN +++++++++++++

Kép
szly27

Sziasztok!
ma délután extra üvöltős napja volt a csajszinak...sehogy sem volt jó neki. Nem tudom miért....Egyszer próbáltam ideülni, de kb két hozzászólást sikerült elolvasnom :evil:

Sok szép babát láttam!

V.kata!
Gratulálok sógornődéknek.

Véda!
merre jársz? rég írtál!

h.szilvi!
Te ugyszintén régen írtál!

Anyjuk!
Mien volt Móron a Bornapok? Milyen idő volt? Sikerült kijutnotok valamilyen programra? Ha jól tudom holnap mentek védőbe...vagy a szuri is holnap lesz?

d.dodó

Sziasztok :)

Ismét megmutatnék valamit, ha szabad! :oops:

3-6 hónapos (68-as) kis NEXT kabát, gyönyörű darab, minden kislány álma! Jó meleg! A kapucnija szőrös!
Kihagyhatatlan :)
Sajnos nekünk nem lesz jó a méret, mire jön a hidegebb, így megválnék tőle :(

Kép Kép
Kép Kép

Ha valakinek van valami kérdése, priviben szívesen válaszolok! Személyes átvétel is megoldható Budapesten :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

VKata, gratula sógornődnek! Én is így szültem. /vajúdás, rossz szívhang, sürgős altatásos császár/ Gyönyörű baba!!!
Andi, gratula a hófordulóhoz!!! Örülök, hogy megmaradt az oldal amit csináltál! Luca is pont ezt csinálja pár napja, hogy felsír álmában, aztán ha megsimizem, visszaalszik. Én sem tudom, hogy mi lehet... :?
Wera, Nóri gyönyörű!!! És persze Emma is! :wink:
Marcsi, a Te Emmád is gyönyörű! :wink: Nagyon jó kis rucit kapott!

Elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!!!

Kép
sziszka82

hát ma nem volt valami nagy pörgés.

Nici ha megkérdezhetem mennyiért adod a kiskabátot? Lehet hogy érdekelne.

Jó éjt mindenkinek

Kép
linda24

Helló csajok! Kb. úgy érzem magam mintha valami wellnessre jöttünk volna... Az egyik unokatesóm apósáéknál vagyunk, és ismerem őket én is gyerekkorom óta, de félelmetesek. Megérkeztünk, a szobánkban megágyazva, Eliotnak a kiságy szintén. Aztán bepakoltunk a kocsiból, addigra terítve volt az asztal a vacsorához. Aztán hét körül leültünk enni és kb. mostanáig ment a duma... És kérdezték, hogy reggel hányra kell menni. Mondtuk hogy 8-ra. Kérdezték, hogy akkor 7-kor jó lesz a reggeli? :lol:
Persze be vagyok szarva de azért ez annyira jó hogy így ki vagyunk szolgálva... :)
Amúgy az út nem zajlott valami jól. Eliot háztól házig sírt... Nem volt egyszerű. De végre ideértünk és ez a lényeg. Holnap mindenféle kivizsgálás lesz és már be kell feküdnie... :cry: :cry: :cry:
És holnap mondják meg hogy kedden hánykor műtik, meg hogy végülis van-e esélyünk a szájpadimplantátumra...
Most megyek is mert még van egy pár dolgom, csak be akartam jelentkezni. Valószínű holnap ameddig csak lehet benn leszünk a kórházban, úgyhogy majd csak késő este jövök, de ez is tök szupi hogy netünk is van. :)
Na jó éjt mindenkinek! :)

KépKép
muffin

ja és majdnem elfelejtettem, hogy nagyon köszi a drukkokat midnenkinek! :)

KépKép
muffin

Muffin! Hatalmas DRUKK Eliotnak és Nektek Nagyon Sok kitartást! Nagyon várjuk vissza a szép arcu herceget! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

MUFFIN MEGY A SOK POZITIV ENERGIA++++++++++
ÜGYESEK LEGYETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:51-kor.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyors bekukkra jöttem,nemtudom mikor leszek legközelebb,sajna megint összeomlott a rendszerünk,most csökkentett módban még működik de nemtudom meddig.
Apa remélem hamar megcsinálja!
Amúgy meg panaszkodáson kívül nemnagyon tudnék mit írni. :cry:
Elegem van az állandó sírásból,sikításból!
Persze csak akkor csinálja ha éhes vagy álmos,de már görcsbe van a gyomrom,ha tudom,hogy jön az altatás!
Egyszer felvenném nektek videóra!
És a legkeményebb,hogy már a kórházban is lila fejjel sikított,a csecsemősök azt mondták ilyen gyerek nincs!
DE VAN!!!!!!!!!!!!!!
Már előre látom ahogy 1-2-3 évesen földhöz csapja magát és hisztiik! :cry:
Vagy ne legyek ilyen negatív??????
Megyek mert elaludt addig valmait ügyködök!

Jók legyetek,igyekszem jönni és mindenkinek minden jót!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Jó Reggelt!

Viki! Jól vagyunk leszámítva azt, hogy a hülye picsa még mindig itt van és tegnap éjszaka kergetőztek előtte meg a kutyával labdáztak! Persze Szabi egyből felébredt meg Mi is! Jó sokat aludtunk! Már Én is mutattam a snookert Szabinak! Apa egy kicsit izgul mert sajnos tavaly az első vizsgán elhasalt( A vizsga előtt pár nappal lopták el az autónkat)!

Ami! Ezzel nem vagy egyedül Szabi az első éjszakát a kórházban végig üvöltötte! Kb. este 10-től reggel 7-ig és nem tartott szünetet! Ő is tud lila fejet gyártani és levegőt nem venni! :evil:
Vendég

jó reggelt!

mi is vagyunk már. hosszu volt a hétvége... végre tul vagyunk rajta.
ami pozitiv volt benne hogy egyik hajnalban 5-kor a másik hajnalban meg 6-kor kelt este 9-től.
itthon visszaállt a "rend" és kelt hajnali 3-kor is :(
lehet azért mert egy kicsit fázik. ott volt vagy 26-27 fok, és durmolt mert ráadásul a kiságy a radiátor előtt volt.
nah mindegy... az a nagy meleg se jó a szervezetnek.
ha kel hát kel... kelek én is ;)

olvasni nem nagyon volt esélyem, de nagyjából követtem az eseményeket...

jaj lányok, képzeljétek tegnap volt egy kakink, egyetlen egy... és ráadásul a szine... tisztára mint a malter. olyan szürke volt ...
katák, ez mitől lehetett? most még pelusozás előtt van, kíváncsi vagyok milyen lesz a kakija...
jah egyébként h.a./a.r. tápszert eszünk és egy kevés anyatejet. anyatej már csak inkább reggel és este van. a többi táp. lehet a táptól ilyen??????
mert a zöld azt tudom hogy a h.a. miatt van.

megyek nézek pelust. aztán nem tudom hogy tudok jönni délelőtt mert jön anyukám, nyusziapu meg Gyöngyösre megy. ugy néz ki szép időnk lesz, igy szeritnem megyünk jó nagy sétára is ma, mert 2 naja kimaradt vidéken a séta :(

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Mindenkinek jobb reggelt kívánok,m int az enyém.......

Becsípődött a derekam. :? nagyon fáj, már előre félek, mi lesz, ha Emma felébred, és ki kell vennem az ágyából. Remélem, nem fog ez az állapot sokáig tartani...

Ma amúgy ügyet intézni megyünk az államkincstárhoz, bízom benne, hogy minden simán megy majd.

Evelin!
Nagyon drukkolok a kis Eliotnak, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!++++++++++++++++++++++
Nektek pedig kitartás!
Ettől kezdve már fogy az idő, és hamarosan újra otthon lesztek a kicsi Eliottal!

Ha tudok, még jövök!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:50-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:50-kor.
20150601134430

nah megint olyan volt a kaki. délelőtt felhivom a doktornőt

Kép

Kép
timi1982

viki! voltunk... jók voltunk... olyan hirtelen és drasztikusan lecsökkent. hiába ittam a teát, utána szedtem a homeot, eszek rendesen, a napi folyadékom van néha akár 4-5 liter is...
egyszerűen nem használ :(
mondjuk nem is izgatom magam miatta... ez van. anyukám se tudott szoptatni csak 2 hétig. de akkor viszont a tejet ette kutya, macska, csap,wc, ment az minden hova... utána meg egyik napról a másikra nem volt semmi. nagynéném is igy volt. szóval tuti van benne valami genetika is :(
meg anyósomnak se volt (habár ő nem családtag vér szerint ;) )

Kép

Kép
timi1982

Viki! Mi is azt hittük úgyhogy a srác számíthat a verésre amiért hazudott! Apa a hazugságnál semmit nem gyülől jobban!

Köszi a drukkokat!

Marcsi! Jobbulást Neked!

Timi! 2 nyugodt éjszaka is jól jön néha!
Vendég

Timi! Sajnálom a tejcsi gondokat!
Vendég

Na még egy kicsit tudo jönni!
Mosógép megy,összepakoltam,felmostam,1 óra múlva jön Anyós unokázni! :wink:
Áron MÉG alszik!
Pár napja nekem is hirtelen felriad és annyira keservesen sír,hogy alig lehet megnyugtatni!
Nálunk az egész család győzköd,hogy jön a foga,hát fehérebb alul az ínye de igazából nemtudom hogy néz ki mikor jön!
Mindenesetre ma veszek neki Dentinoxot és meglátjuk!
13:00-ra megyünk a babmasszázsra ha eltudunk indulni!
Kivi vagyok mit fog alkotni,merthogy vele nyugodt szívvel sehova sem lehet elindulni!
Vagy csak én látom ilyen tragikusan?
4 hós kortól van valmai citromfüves tea,azt becsülettel kivárom de aztán valmait kipróbálok,mert már teljesen kikészít!
Nagyon szeretnénk még egy babát,de asszem ez egyenlőre a jövő zenéje marad!
Apa azt mondta a következőt ne csináljuk ilyen sírósra! :lol:
Amúgy meg egy tünemény és imádom! :wink:
Nővérem tegnap vigyázott rá,hát imádja,de azt mondta kegyetlen,1 napig azért nem bírná! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Kép

Kép

Kép
timi1982

ohh... laptető :D

Kép

Kép
timi1982

Kép