jaj de jó képeket raktatok már megint!
Szilvi: nekünk van légzésfigyelőnk és használjuk is. sajnos volt már, hogy tévesen (?) riasztott. olyan is volt hogy bepánikoltam és odarohantam a kiságyhoz és megráztam a gyereket. ő meg békésen aludt tovább... csak aszittem "elfelejtett" levegőt venni (aszondják van ilyen) úgyhogy nemtom hogy most jogosan riasztott-e vagy sem... na mindegy én nyugodtabb vagyok ha be van kapcsolva. én nem tudtam hogy meddig fordulhat elő csecsemőhalál...
fürdő: mi nem szeretjük a fürdőket, strandokat, élményizéket... szóval nem is járunk sehova... illetve szoktunk évente 1-2-szer egy-egy hétvégére elmenni, olyan szállodába ahol van medence is, mert én imádok úszni, de tojom le hogy mit gondolnak a nagy seggemről olyankor, mert pár hossz úszás és úgy érzem magam, mint akit kicseréltek. nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy most november elején is megyünk... már alig várom!
jó lenne ha lenne itt a közelünkben egy rendes uszoda, ahová eljárhatnék. lételemem a víz... és tök sok évig úsztam.
Bari: milyen érzés a pocakfotódat nézni? én amikor kiválasztottam az enyémet, azért összeszorult a gyomrom egy kicsit.