A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ezt ma csináltam! :P :P ilyenkor elégedett vagyok az életemmel (bocsi ha nagy)

Kép
bszilvi25

húúúú de szép szemek!!!

itt volt a barinőm
a szépséges kis kevinkével aki 2 hónapos
Kép
Vendég

légzésfigyelő:én még nem üzemeltem be de van...ott van dobozban a polcon.
elvileg bölcsőhalál 6-8 hós korig előfordulhat én úgy tudom!!
de valami olyan érzés van bennem,hogy ha baj akar történni akkor fog is!!mondjuk megszólal a légzésfigyelő megmenti a gyereket..másnap meg felszalad egy autó a járdára és elüt minket..szóval ha "az van megírva",hogy jön a baj akkor jönni is fog..de az CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
az is lehet,hogy egyszer fogom magam és bekapcsolom
Vendég

szilvi én a helyedben kicserélném erre a képedet..a másikon nem látszik milyen csodálatos gyönyörű szeme van mercikének
Vendég

utolsó nap szülés elött a honlapra
Kép
Vendég

Kép
Kép
schopin

sziasztok!

Szilvi: mi használunk légzésfigyelőt, sőt ha elmegyünk valahova aludni (éjszakára is), akkor visszük magunkkal. Nem tudom, engem megnyugtat. Én úgy tudom, hogy a csecsemőhalál 1 éves korig lehet, úgyhogy én addig fogom használni.
Nagyon helyes a kis családod!

Bari: nagyon arik vagytok a barinőddel!

Schopin: nagyon aranyos Istvánka!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nagyon éedi istvánka..zavarja a sapka :lol:
Vendég

Köszönöm az eddigi válaszokat! De még várom ám!!!! Bár ez is ad támpontot.

Bari: nézd meg a képen a fiad! Úgy néz ki, mint akinek bármi baja is van?? Szerintem nagyon vidám kis srácnak tűnik. Ne félj ha éhes lenne nem ilyen arcot vágna. (lehet , hogy most szálkásít! :wink: )
bszilvi25

pont most szálkásít amikor én hurkásítani szerettem volna :twisted:
hát nem érdemlem meg,hogy legalább a 3-ból egy duci legyen :?: :x
:(
Vendég

Ja igen! Jó a videó! De kérdezhetek valamit?
Ilyet már csinált máskor is??? (csak mert ilyen pillanatot az ember nem tud csak úgy elkapni szerintem)
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:38-kor.
hékás

tök jó a honlap.. :lol:
nézegettem az adatokat..hát asszem rekordot pironya csongija és jkriszti zétije döntött!!de ez nem hivatalos adat csak úgy ránézésre ők híztak bazi sokat a születési súlyukhoz képest :shock:
na már megint a hízásmániám :oops:
Vendég

Sziasztok

Még nem csinált ilyet, teljesen véletlenül vettem fel ezt. Igazából csak azt akartam felvenni, hogy milyen cukin alszik.
Bizti zavarta a sapi.

Kép
Kép
schopin

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 13:59-kor.
Vendég

[quote="hékás"]A írta:hékásndóca! Te csak ígérgetsz nekem? :wink:
:lol:

Egyenlőre igen. Szégyellem is magam!!!! De ami késik az nem múlik! :lol: :lol: :lol: Igyekszem....

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:00-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:01-kor.
Vendég

[quote="jkriszta"][ írta:jkrisztacolor=red]Vajon miért nincs még 2009 júniusi topic????????????????????????????[/color]

Én is ezt néztem valamelyik nap!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike, Bogi: Boldog Hófordulót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"] írta:andóca
[quote="jkriszta"][ írta:jkrisztacolor=red]Vajon miért nincs még 2009 júniusi topic????????????????????????????[/color]

Én is ezt néztem valamelyik nap!

ez érdekes!! :roll:
pedig mi 2007 szeptemberben indultunk és én október 13-án csatlakoztam :lol: :lol: :lol:
most kerestem vissza..de megismertem barit (magamat) hiába névtelen :lol:
timikor csatlakoztatok?
Vendég

amúgy a mi topikunkat egy 2006 juniusi kismama indította nem??
lehet,hogy nekünk is át kéne adni a stafétabotot??
Vendég

jaj de jó képeket raktatok már megint! :D

Szilvi: nekünk van légzésfigyelőnk és használjuk is. sajnos volt már, hogy tévesen (?) riasztott. olyan is volt hogy bepánikoltam és odarohantam a kiságyhoz és megráztam a gyereket. ő meg békésen aludt tovább... csak aszittem "elfelejtett" levegőt venni (aszondják van ilyen) úgyhogy nemtom hogy most jogosan riasztott-e vagy sem... na mindegy én nyugodtabb vagyok ha be van kapcsolva. én nem tudtam hogy meddig fordulhat elő csecsemőhalál...

fürdő: mi nem szeretjük a fürdőket, strandokat, élményizéket... szóval nem is járunk sehova... illetve szoktunk évente 1-2-szer egy-egy hétvégére elmenni, olyan szállodába ahol van medence is, mert én imádok úszni, de tojom le hogy mit gondolnak a nagy seggemről olyankor, mert pár hossz úszás és úgy érzem magam, mint akit kicseréltek. nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy most november elején is megyünk... már alig várom!

jó lenne ha lenne itt a közelünkben egy rendes uszoda, ahová eljárhatnék. lételemem a víz... és tök sok évig úsztam. :(

Bari: milyen érzés a pocakfotódat nézni? én amikor kiválasztottam az enyémet, azért összeszorult a gyomrom egy kicsit.

mia_snow

ja képzeljétek, anyu ma csinált sütőtököt, és ahogy ette, megnyalintotta Milánnal az ujját. na hát úgy belelkesült a fiam, keze-lába járt a hordozóban, nagyra tátotta a száját, beindult a nyálképződése, éreztem hogy ha nem csinálok neki AZONNAL, akkor itt hamarosan nagy balhé lesz. szóval egy csomót megevett, nem kicsit izlett neki. :)

mia_snow

bettica asszem te kérdezted hogy ki ad hipp teát és hogy mi más nem jött be... én próbáltam előtte dm-ből származó filteres gyerekteát ízesítve és ízesítés nélkül, próbáltam citromfű teát ízesítve és anélkül, próbáltam vizet... nem tetszik egyik sem Milánnak. ezt a hipp alma-citromfű teát pedig jó hígan adom (1 lapos kanállal és nem 100, hanem 150 ml vízzel higítom...), és megissza.

gyümölcsteából azt hiszem a milfordban nem feketetea van, meg talán a gárdonyi teaházas teák sem sima teafü+aroma hanem tényleg gyümölcsteák ha jól emlékszem. de lehet hogy a filteres nem ilyen, csak az amit zacsiban lehet kapni.

mia_snow

Jó estét!

Kép
melike

Brigi, köszi a honlapot, jó lett!

Bari, hízásban a születési súlyhoz képest így jönnek sorban, ha jól írtam ki az adatokat:
Jkriszta Zétije 244%
Ancsika Marcellja 226%
Az én Bonim 223%

Hosszra
Ancsika Marcellja 132%
Osszman Milánja 128%
És a két Kristóf 127%
Azért próbáljuk összeszedni magunkat :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi nagggyon jó lett a honlap!
Csajok és,hogy milyen ügyik vagytok szüléstörténetekben!
Mindegyiken meghatódtam,de a Miáén a könnyeim potyogtak. :wink:

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:23-kor.
pironya

Bari:édes Dávid és a másik kisfiú is csodaszép!

Schopin:szegényke,a sapi a bűnös.

Kép
melike

Ja, már akartam írni, hogy Boni a pépeset nem akarja enni :( A betegség előtt egy-két kanállal lenyelt belőle, aztán amíg nagyon taknyos volt meg minden, addig nem kapott. Most meg újból adnám neki a reszelt almát, egy darabig gyűjtögeti a szájában, jókat vigyorog, aztán elkezd öklendezni tőle meg kiköpi. A levét szívesen megeszi kanálból. Szerintetek?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Mercikének tényleg gyönyörű szemei vannak!

Kép
melike

Mi használunk légzésfigyelőt és hasonlóan,mint Miáéknál néha beriasztott már,de nem tudom tutira,hogy téves volt-e mert én is ráztam a gyereket,ő meg békésen aludt.
Én is így vagyok nyugodt és még egy jó darabig használni fogjuk.Most pl. azért,mert hasra fordul éjszaka és nembiztos,hogy oldalra teszi le a fejét elalváskor.

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:23-kor.
pironya

....
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:24-kor.
pironya

ja, tényleg azt kihagytam hogy Milán mindig hason alszik...

Melike, nemá'... mondjuk lehet hogy az dob rajta sokat hogy szülés után kb 1 héttel írtam meg... még frissen bennem volt minden. meg amúgyis lelkizős vagyok (rák jegy... :oops: )

Stella: én nem tudom mi lehet... nem lehet hogy túl hideg neki? vagy nemtom... mondjuk akkor a gyümilé is hideg lenne. próbálj más gyümölcsöt, vagy krumplit, hátha bejön neki. lehet, hogy csak az alma nem jön be... vannak savanyúbbak, savasabbak... Milánnál goldent próbáltam először és az bejött. de mivel az alma eléggé megfogja őt, én barackkal keverve adom neki.

mia_snow

pironya jóóó kééép! pedig nincs még 10 óra... 8)

amúgy hosszra szerintem mi nőttünk a legkevesebbet. lehet hogy a fiam kis töpszli marad, mint az apja?? :lol:

mia_snow

Én is rák vagyok. :wink:

Kép
melike

Annyira szép Csongi baba!

Kép
melike

Azt hiszem elmentem,mert még zuhanyoznom is kell.
Jó éjt mindenkinek!

Holnap nekilátok a szüléstörténetemnek.

Kép
melike

[quote="pironya"]M írta:pironyaosta akkor Mercike kire hasonlít???? A múltkor én úgy láttam tiszta Szilvi, de most apára is hasonlít :roll: :roll: :roll:

hát?? ki ezt mondja ki azt! végülis mindkettőnknek van köze hozzá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csongi baba nagyon kis husi, és milyen pocikája van! :shock:
Nekünk nincs is pocink! :cry: De még egy pici sem!! :cry: :cry:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:38-kor.
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:24-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:39-kor.
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:25-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 14:39-kor.
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:25-kor.
pironya

xxx
hékás

Sziasztok!

Én is pont amikor beléptem láttam a 2009. júniusi topicot :P Én is üdvözöltem őket, és írtam, hogy nagyon irígy vagyok :P
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: