SZiasztok!
Visszatértam a plázázásból!
(Látom Ami befújt!
)
Hát, volt izgalom nálunk is a napokban. Nóri vérset kakilt, persze hogy akkor mikor kitettem a lábam itthonról

. De apja állta a sarat, felhívta a dr-t és megbeszélte vele a teendőket. Valószínű attól volt hogy ittam egy csomó narancslevet

... tudom, nem lett volna szabad. Kis mennyiségben eddig nem volt gáz de most nagyon megkívántam és elég sok lecsúszott. Aztán Nonó elkezdett 2-3 óránként kakilni, aztán jött a véres cucc...

Szóval mostantól megint csak vizet és teát iszom

Szerencsére azóta már jobb, de még mindig extra sokszor van kaki. Kapja a Normaflore-t. Na ennyit a szaros témákról!
Én is nagyon-nagyon
szorítok Eliotnak hogy minden rendben legyen! Gondolunk rátok Nónóval, ahogy mindig!!! +++++++++++++++ Várjuk vissza a csini kis pofidat Eliot!
Kimma - mi is hamar szeretnénk kistesót, bár időnként ha belegondolok, rájövök hogy egyáltalán nem vagyok normális...
Nemrég olvasgattam itt a fórumon egy olyan topikot ami pont a szoptatás alatti terhesség és terhesség alatti szoptatás témájára lett indítva. Most próbáltam megkeresni neked, de sehogy sem találom! Voltak pro és kontra tapasztalatok is, érdekes volt, nézz bele ha esetleg ráakadnál!
Andi - nagyon sajnálom hogy tönkre ment az oldal amit csináltál

Vikinek rendbe jött a szeme teljesen?
Már csomószor akartam kérdezni, csak tiszta zizi vagyok...
Titi - akkorát röhögtem amikor olvastam h kandikamerát tervezel fölszerelni Levihez mert zugevő lehet!

De tényleg az a lényeg h akkor sem száradt ki amikor nagyon keveset ivott! Ez jóhír, olyan öröm az ürömben, nem igaz?

Úgy látszik jól osztja be azt a keveset! Ügyes ez a gyerek, na!
Nem tudok most mindenkit névszerint dícsérni (leginkább mert kihagyni nem szeretnék senkit!), de mindig meghatódva nézegetem az újabb képeket amiket fölraktok! Olyan gyönyörűek ezek a gyerekek!!!!!! El se hiszem hogy nemrég még uh képeken próbáltuk őket "megtalálni" most meg igazi kis vagány emberkék! Nem tudok betellni velük!
Szóval továbbra se fukarkodjon senki a képekkel!!!!!
Mára ennyire futotta tőlem

. Itt az anyukám a hétvégén, igyekszem minél több időd vele tölteni, ha már ilyen ritkán látom (legjobb esetben is havonta 1x

)
Cupppppppppaaa