A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Babócák nagyon édesek!
Olyan pocsék idő van, esik meg fúj a szél, pedig füvet akartam vágni. :? Na mindegy majd holnap.

Szavaznátok Vivire is? Előre is köszönöm! Itt a link
http://mosolyhonap.cora.hu/mosoly_palya ... avazok/437

Olvastam hogy a Budaörsi kikánál lesz tali. Azt mikorra tervezitek?

Kép
linda24

Sziasztok!

Szonja, Dóri, Tami és Liza gyönyörűek!!!
Kriszti, mi azt a fürdetőt kaptuk, de bababoltokban is tuti lehet kapni. Jó dolog, mert elpancsizik benne, de a tényleges fürdéshez kivesszük alóla, mert nem férek hozzá rendesen.
Titi, remélem Olivér hamar meggyógyul!
Szly, nagyon jó a tábla!!!
Ági, elhiszem hogy berágtál a párodra! :twisted: Lehetne figyelmesebb!
Ami, remélem Áron ma már jobban van!
VKata, tesódéknak drukk! Jó osztálytalit!
Kike, gyógypuszi a kis betegeknek!

Kistesó: mi úgy tervezzük, hogy Luca 2 éves koráig megszülessen a tesó. Szerintem ez a kis korkülönbség is jó, meg a pénz miatt is.

Szép napot mindenkinek! /Bár jó borús az idő! :( /

Kép
sziszka82

sziszka, mi is így tervezzük! :)
magdolnam

Sziasztok!

Tesóproject..húha! Gondolni sem merek rá! :shock:

Magdi! Konzervbarackot szerintem ne adj neki! Tele van egy csomó micsodával! Édesítőszer, tartósítószer és még kitudja mi! :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Liza babának tényleg huncut pofija van! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

És természetesen az összes babucika tünemény! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mi ma nyakigfostuk magunkat! :shock: 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szegény Te, tegnap mi csak has közép -hát középig
Jaja, kis huncutka. Ha kakkant akkor hasonló nézése van és közben röhög :D
magdolnam

Először is köszi mindenkinek a body felajánlásokat. De egyrészt holnap indulunk és már nem érne ide, másrészt már összepakoltam. :) totál kész vagyok, nagyon rossz volt Eliot ruháit külön bőröndbe pakolni... A tegnap esti vendégség nagyon jól sikerült. Egy nagyon jó barát család volt itt. Amerikaiak de itt éltek 10 évig, és most átköltöztek görögországba. Egy pár éve megismertek egy állami gondozott vak kisfiút, akit az idén végre örökbe tudták fogadni.Aztán miatta visszajöttek valami papírok miatt pár napra úgyhogy tök jó volt találkozni! Nagyon kemény volt amiket írtak hogy mik vannak kinn... Amúgy nem tudom hogy holnap jövök-e még, mert délelőtt még el kell ültetni 25 örökzöldet amiket elvileg karácsonyra kapunk de a héten megvették nekünk mert most volt akciós. Úgyhogy nem fogunk unatkozni, aztán meg délután indulunk. Úgy döntöttünk, hogy jobb lesz már holnap este lenn aludni és akkor hétfőn nem kell olyan korán kelni. Talán így megspórolunk egy kis nyűgöt... De most megyek mert 5 perc múlva megasztár, én meg még itt ülök a kádban és nem is fürödtem meg... Ja, mondanom sem kell, hogy ma úgy evett eliot mint egy mintagyerek... Itthon van az apja ugye... :) na mindenkinek jó éjt! Lehet hogy csak egy hét múlva jövök újra. Nekem új frizurám lesz (meg fogok őszülni), a fiamnak viszont új arca... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Muffin:ezerrel megy a drukk!!!!

Magdolnám:jobbulást,te szegény :?

Veronika ma nagyon elemében volt-láza már nincs,persze a gyógyszert kapja,de amúgy semmi baja,legalább is nem panaszkodik hogy fájna a torka.No mindegy,csütörtökön mehet oviba.
Nem is akkor van vele gond mikor egyedül van itthon,hanem most ez a hétvége elég pocsék,ma nagyon eleven volt mindkettő,Apa meg délutános,szóval ma kiidegeltek,de már fél nyolc óta alszanak,mert persze nem tudtam őket lefektetni délután,és jól elfáradtak.Domikám továbbra is taknyos,de már ő is alszik,csend honol a házban :) szerintem én is nemsokára megyek szunyálni.

Minden Babó olyan édes :D :D

Betegeknek jobbulást,jó éjszakát mindenkinek :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok
én is beneveztem Lénát CORÁS MOSOLYRA
lécci ránk is szavazzatok
köszike

http://mosolyhonap.cora.hu/gfx/palyazat ... _hover.gif

Képimg][/url]
Kép
ronix

uuuuuuuuuuuuuuu

valami nem jo mit rontottam el???????????
nem nyitja meg a linken????

Képimg][/url]
Kép
ronix

szép estét mindenkinek!

csak gyors bekukkra jöttem mert vidéken vagyunk anyósoméknál... már megint... :?

azért jöttem hogy Eliotnak minden jót kívánjak és erőt, kitartást a rá váró megpróbáltatásokhoz!!!

Evelin ++++++++

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert a lányom toporzékolva várja a gépet... :?

Velünk minden rendben.

Eliot miatt jöttem én is.
minden jót kívánok a kis legénynek, remélem hamar túl lesz a műtéten, és minden rendben lesz.

Evelin!
Biztosan nagyon nehéz lesz, de tudd, mi egy emberként veletek vagyunk, és a műtét napján itt mindannyian Eliotért szurkolunk!
Kitartás!

Sziasztok!
Jó éjt!
Vendég

Muffin,Eliot es persze Eliot Apa !!!Nagyon szoritok Nektek es gondolatban Veletek leszek!Biztos nem lesz egyszerü Nektek, de ezt az akadalyt is leküzditek!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Evelin: Nagyon nagyon szorítok nektek és imádkozom, hogy minden rendben menjen és Eliotot ne viselje meg a sok nyűgetés!!!
Nagyon sokat fogok rátok gondolni!!!
Nektek kitartást kívánok, de ezt nem is kéne írnom, mert el sem tudok mást képzeln, csodálatos szülők vagytok!
Nagyon várjuk a híreket rólatok!!!
Várom már a jövőhetet amikor újra itthon lesztek!!!

Kike: örülök, hogy Vercsinek lement a láza.

V.Kata: Örülök, hogy Dóri babuci Nem bukott! Sajna a sűrítő elveszi az étvágyát. Én próbálok visszaállni a hig kajára, de nem könnyű.

Ma elkezdtem újra fejni, igaz csak egy kis kolosztrum jött azt rákentem a bimbóra, hogy ne sebesedjen ki a fejéstől.
Kíváncsi leszek vissza tudom e hozni a tejcit. Majd én is eszem a szopislevest és a többi dolgot amit írtatok. :lol:

Na megyek, mert korán kell kelnünk, hogy odaérjünk a keresztelőre.

Szép napot holnapra mindenkinek!

Evelin, neltek pedig nagyon jó és nyugodt utat!!!

Az útról jut eszembe Olivér tegnapelötti beszólása: unókatesomékhoz mentünk vonattal csütörtökön és mikor megérkeztünk Unókatesóm kérdezi Olivért, hogy hosszú volt az út? Erre Olivér: Nem úton jöttünk, hanem a sineken.... :lol: :lol: :lol: :shock:

Van mégegy!
Tamás feljebbvette a konvektort és közben mondta, hogy adok rá egy kis kakaót, mire Olivér megszólal kétségbeesve: "az az én kakaóm" és majdnem elkezdett sírni. Szegény azt hitte odaadjuk a konvektornak a kakóját. (persze nem tudta meginni az afta miatt, de nem adta a konvektornak sem. :lol: :P :lol:

Na megyek szép estét!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelin, millió kis hangyát küldök, sok-sok pozitiv erővel Nektek és Eliotnak!
Szoritunk értettek!
bencuri

Evelin, rengeteg erőt és kitartást kívánok nektek! És ne izgulj, Eliot nagyon ügyes és erős kisfiú!!! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
sziszka82

Titi, Szonja várja Leventét! 8)

Nagyon édes a kakaós!
Gyógypuszi Olivérnek!
bencuri

SZiasztok!

Visszatértam a plázázásból! :D (Látom Ami befújt! :wink: :lol: :lol: )

Hát, volt izgalom nálunk is a napokban. Nóri vérset kakilt, persze hogy akkor mikor kitettem a lábam itthonról :evil: . De apja állta a sarat, felhívta a dr-t és megbeszélte vele a teendőket. Valószínű attól volt hogy ittam egy csomó narancslevet :oops: ... tudom, nem lett volna szabad. Kis mennyiségben eddig nem volt gáz de most nagyon megkívántam és elég sok lecsúszott. Aztán Nonó elkezdett 2-3 óránként kakilni, aztán jött a véres cucc... :cry: Szóval mostantól megint csak vizet és teát iszom :roll: Szerencsére azóta már jobb, de még mindig extra sokszor van kaki. Kapja a Normaflore-t. Na ennyit a szaros témákról!

Én is nagyon-nagyon szorítok Eliotnak hogy minden rendben legyen! Gondolunk rátok Nónóval, ahogy mindig!!! +++++++++++++++ Várjuk vissza a csini kis pofidat Eliot! :D :wink:

Kimma - mi is hamar szeretnénk kistesót, bár időnként ha belegondolok, rájövök hogy egyáltalán nem vagyok normális... :twisted:
Nemrég olvasgattam itt a fórumon egy olyan topikot ami pont a szoptatás alatti terhesség és terhesség alatti szoptatás témájára lett indítva. Most próbáltam megkeresni neked, de sehogy sem találom! Voltak pro és kontra tapasztalatok is, érdekes volt, nézz bele ha esetleg ráakadnál! :wink:

Andi - nagyon sajnálom hogy tönkre ment az oldal amit csináltál :cry: :cry: Vikinek rendbe jött a szeme teljesen? Már csomószor akartam kérdezni, csak tiszta zizi vagyok...

Titi - akkorát röhögtem amikor olvastam h kandikamerát tervezel fölszerelni Levihez mert zugevő lehet! :lol: :lol: De tényleg az a lényeg h akkor sem száradt ki amikor nagyon keveset ivott! Ez jóhír, olyan öröm az ürömben, nem igaz? :wink: Úgy látszik jól osztja be azt a keveset! Ügyes ez a gyerek, na! :)

Nem tudok most mindenkit névszerint dícsérni (leginkább mert kihagyni nem szeretnék senkit!), de mindig meghatódva nézegetem az újabb képeket amiket fölraktok! Olyan gyönyörűek ezek a gyerekek!!!!!! El se hiszem hogy nemrég még uh képeken próbáltuk őket "megtalálni" most meg igazi kis vagány emberkék! Nem tudok betellni velük! :D
Szóval továbbra se fukarkodjon senki a képekkel!!!!! :wink:

Mára ennyire futotta tőlem :oops: . Itt az anyukám a hétvégén, igyekszem minél több időd vele tölteni, ha már ilyen ritkán látom (legjobb esetben is havonta 1x :cry: )

Cupppppppppaaa
Vendég

Wera: tök jó, hogy ki tudtál kicsit szabadulni (én innen nem tudok, pedig mennem kéne fürödni), kell az embernek a feltöltődés időnként!!!
Ne is lássunk a hétgvégén, tölts minden szabad percet édesanyáddal!!! Sosem lehet velük elég időt tölteni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi Vera! Viki szeme rendbe jött, most éppen náthás, alig kap levegőt. Apával együtt sikerült leszívni az orrát, ugyanis kicsi a csatlakozója az orrszívónak és beleesik a csőbe. De megoldottuk. Szegénykém szenved.

Na meg persze a kakival vagyunk bajban. Nem használ a levolac sem. Nem tudom mit tehetnénk ég. Ugyanis annyira durván kemény, alig jön ki, nagyon megszenved azzal is. Jó, én sem vagyok egy fosógörl, de ahogy látom Viki sem. Csak én jól elüldögélek a Wc-n, Vikinek a pelusba kell belevarázsolnia valahogy.
Tegnap is tök száraz volt a pelenka, csak a kaki gurult benne, hát nem cseréltem le, visszatettem ami volt rajta, csak a kakit szedtem ki belőle. A kakit meg kidobtam a wc-be. Úgy látom ez a gyerek szobatisztaságra szoktatja magát autodidakta módon, csak szegény nem jól csinálja. Nem baj, majd megtanítom vele! :lol: :lol: :lol:

Muffin! Előttem már leírták a sok jókívánságot, csatlakoznék én is! A Kis Eliotot pedig várjuk vissza, a csajokkal meg ne foglalkozz, elintézzük Vikivel! :lol: :lol:
Na de komolyan! Sok erőt, kitartást, Eliotnak meg gyönyörű pofikát!!! Gyorsan felépül Ő, már megmutatta a pocidban is, hogy milyen erős legény!!Nagyon sokat gondolunk Rátok!!+++++++++++++++

Megyek szunyálni!
Jó éjszakát!!!

sz.andi

Muffin nagyon sok erőt kívánok nektek, gondolok rátok a műtét napján, ne izgulj minden rendben lesz, hisz Eliot annyira ügyes kis legény! Puszi nektek! Várunk titeket vissza!:)

Kép
linda24

.............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:56-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:56-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:55-kor.
20150601134430

Nándika korán kelt :)
jó reggelt, anyatársak!

Először is: Muffin, nagyon-nagyon drukkolok nektek! Eliot hamarosan túl is lesz az első műtéten! Gondolunk Rátok mindannyian, és nagyon várunk vissza benneteket!

Teó, Tami nagyon aranyos a képeken, nekem az utolsó tetszik a legjobban :wink:

Magdi,
Liza is milyen cuki a sapkában :D

Wera :shock:
véreset kakilt Nóri a narancslé miatt? Jaj, szegénykém...

Andi,
lehet, hogy már próbáltad: ha kicsit több vizet teszel a táphoz, hígabbra csinálod, akkor nem jobb a kakija? (a legtöbb szoruláson segít, ha az ember több vizet iszik)

Titi :D
zugevő-zugivó Levi baba :D
Olivért sajnálom az afta miatt :( az nagyon fáj! És magától is meggyógyul? (jó volt a kakaós szövege 8) )

Mi tegnap elmentünk egy kertészetbe fát nézni, de minek :roll: csak kifagyasztottam a gyereket, pedig úgy be volt csomagolva a kendőből nem is látszott ki, még a kardigánomat is rácipzároztam :roll:
Látom, az anyatej kilökését mindenki mélyen átélte :wink: szerencséje a Zolinak, hogy Nándi tényleg nem hajlandó cumisüvegből semmit meginni, így nem váltam rögtön sárkánnyá. De nehéz mostanában az élet, és nem tudom, mikor lesz majd jobb... Próbálom legalább a gyerekeknek biztosítani, hogy itthon minden jó legyen, és szerencsére Szonjának nagyon jó az oviban (bár reggelente még közli félálomban, hogy nem akar oviba menni :roll: )

ó, Szonja felébredt :shock:

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Viki:köszönöm szépen :D

Kristi nem kapta el,eddig még.

Vera:szegény Nóri-jobbulást neki.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Evelin:++++++ Küldöm a pozitív energiákat, természetesen Adéllal együtt!!!

Kike, Isten éltessen! Gyerkőcök hogy vannak?

Ági
, remélem hamarosan szebben fogod látni a családi életeteket! Tudom, hogy mindig ezt szajkózom és Neked ettől nem könnyebb, de hidd el ez most Zolinak nagyon nehéz lehet....

Titi, nagyon örülök, hogy Levi nincs kiszáradva és nem kellett a kórházban maradnotok. Olyan érdekes, hogy a kórházban én is ezt tapasztaltam, voltak gyerekek, akik feleannyi folyadékkal is beérték, mint amit kellett volna inniuk. Hiába a gyerekek nem olvassák a tankönyvet...Az izotópos vizsgálata reflux miatt lesz? Minden szépet mára!

Wera, a véres kakai problémát átérzem. Akkor valami fertőzése van, ugye? Reméljük hamar túllesz rajta. Sok folyadék, Normaflore.

Magdi
, jobbulást! Liza édes lehetett, teljesen átéreztem a szitut, ahogy rádnevetett...

Viki, Te mindenkire gondolsz és mindenkit fejbentartasz? Mi jól vagyunk, a kisasszony egy tündér volt, 21.30-tól 6.10-ig nyomta. Mondjuk tegnap napközben kevesebbet aludt. A hülye anyját azért nem kell félteni, felébredt 5-kor, mert az álmodta hogy sír a gyerek. :shock: :shock: :shock: Mikor végre aludhatnék...
Most egy negyed órája szerelmetesen nézik egymást apával :):):)

Kép
andkata

Jó reggelt mindenkinek!

Hát ilyen sem volt még! Most kivételesen nem összekakálta magát, hanem telepisilte pelust, ágyat és azért bőgött fél 5 óta.Tisztábaraktam, majd cicit kapott hátha azon elalszik, de mivel nem sokkal előtte evett, rá sem bírt nézni. :shock: :(
Végül beraktam az ülőkébe és most sikerült elaludnia!

Este fürcsi előtt titeket olvastalak és ígyhagytam a gépet. Apa most nem tud segíteni a törött csuklója miatt, hát látom a szemem sarkából, hogy olvassa a babanetet! :lol: :lol:

Muffin! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek! És nagyon-nagyon szorítunk és sok-sok +++++++++++ küldök a pici hangyácskákkal! Már alig várom, hogy visszaérjetek és csupa jó dolgokat mesélhess!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike! Boldog Születésnapot!

Wera! Szegény Nóri! :( Ilyen hatással van rá a narancslé? :shock:
Én mindig utáltam a narancslevet, de mióta szoptatok azóta úgy kívánom! De szerencsére nálunk nincs belőle probléma...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:54-kor.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Muffin, jó ültetést mára, szép idő lesz hozzá, úgy néz ki!

És nagyon nagyon sok sikert, kitartást és erőt nektek a jövő héthez! El se tudom képzelni, mennyire izgulhattok! De a lényeg, hoyg mind olyan erősek vagytok!
Várunk vissza Titeket!

Viki,Te aztán tényleg követed az eseményeket, elismerésem a memóriádhoz! Azóta nem voltam, de tervezek randit 1 barátosnővel és azt az ÁRkádba szervezem!

Tegnap kölcsönöztünk 1 filmet, most nézzük, már tök rég volt ilyen és törpikénk is alszik, ideális minden a filmnézéshez, mint régen, de én fogtam magam és ideültem babanetezni, erre férjem megkérdezte, hogy már nyugdíjaskoromig fog tartani ez a babanetezés? :D Mondtam, hogy bizony!

Kép
teó

Viki! Most Liberónk van. Már alig várom, hogy elfogyjon. A Huggiesnél nem mostam ennyit! :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Még a Babylove-os is jobban bejött nekünk!

Mi vagyunk a kakukktojások pelus-ügyben, hogy nekünk nem jön be a Libero.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Először is: Eliotnak,Anyának és Apának minden jót,kitartást!
Nagyon sokat fogunk gondolni rátok és biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz,hisz a kicsi Eliotban annyi erő és kitartás van!
Pont mint a szüleiben! :wink:

Wera! Sajnálom a narilét!
Jobb már a helyzet?
Mit vásároltál?
Apa boldogult azért?

Viki! Köszi a hiányolást,te tényleg mindenkit fejben tartasz!
Jobb a helyzet,de már nem merem elkiabálni!
Péntek éjjel kiborultam,sírtam,11/2 órán keresztül altattam vissza,hulla voltam és elegem volt mindenből,hogy minden rám szakad!
Ott tartottam,hogy lerakom a gyereket és vagy elszívok egy cigit vagy beveszek egy Xanaxot!
Végül inkább aludtam!
De tényleg nagyon kiborultam,tegnap is sokat sírtam,panaszkodtamApának,elmagyaráztam neki,hogy ugyanannyi kötelessége van mint nkem!!!!

Most éppen melegszenyát gyárt reggelire és nagyon rendi azóta!
Hát emglátjuk!
Tegnap elmentünk vásárolgatni,Anyu mondta hogy ő bevállalja,nagyon jó volt kicsit kimozdulni!

Bocsi de eddig bírta az ülésben,mennem kell!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Kike sok boldog születésnapot!

Desviki igen lett Vivinek kakija, ugyhogy meg is nyugodtam!

Wera sajnálom szegény Nórit a narilé miatt. Most már hátha jobb lesz!

Elég szemét idő van ma is,lehet bent rohadni. :? Jólenne ha délutánra kisütne kicsit a nap!

Kép
linda24

Sziasztok!

Magdi, szerintem se adj konzervet!
Titi, nagyon jól Olivér beszólásai! :lol:
Wera, nagyon ügyes volt a párod. Ez tök fura, hogy a narancslé miatt... :shock: Lucának is volt 2x véres a kakija. Mi is normaflort adtunk neki.
Andi, jobbulást Vikinek!
Kike, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Luca egy pár napja többször felsír éjszaka. Nem kel fel teljesen, de sír. És a nappali alvásai sem túl nyugodtak. Megnéztem az ínyét, de nem tűnik úgy, hogy a foga jönne. Nincs ötletem... :?

Szép napot!

Kép
sziszka82

Halihó!

Kike, Isten éltessen!

Muffin, sokat fogok rátok gondolni, a kis harcosra különösen, és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen vele és veletek!!!

Wera, sajnálom a kakiügyeket! Remélem, minden ok mostanra!

Teó, nyugdíj :D :D :lol: nyugdíjas pingvinek, haha :D

Viki, köszi kérdésed, Oti remekül van! és jó a hr-politikád :)

Ami, nekem is Apa csinált reggelit ma :)

Ági, tegnap mi is kicsempésztük a gyerekeket.... a legnagyobb cúgban és esőben mentünk el ebédelni... gyalog... de nagyon megérte! Abban az étteremben voltunk, aminek személyzete az esküvőnkön is főzött. A konyhájuk maga az íz-mennyország, a somlói galuskájuk verhetetlen!!! nyammmm..... most is meg bírnék enni egy dupla adagot...
Nati nagyon jól viselkedett, igazi mintababa volt :)

Itt van két kép a művelődő gyerekeimről :)

Kép Kép

Kép
Kép
bondi

hali lányok!

jelentem itt ragyogó napsütés van! egy a baj... még mindig vidéken vagyunk és ugyebár itt nem olyan jó a séta mint a városban a boltok között cikázva :D :D :D
de azért majd sétálunk, mert pénteken rövid séta volt mert indultunk ide, tegnap meg a szakadó esőben nem indultunk el.

visszaolvasni nincs időm :( megyek ki levegőzni. :D felmérem a terepet merre sétálhatunk majd délután Benibubuval mert sár az még mindig van sajnos :(

majd otthonról hozok képeket :D van nagy kádban pancsizós (sarokkád... gondolhatjátok... elveszett benne Benibubu)

jah csajok, aki netán idekeveredik most vasárnap nagyon fontos lenne a képszerkesztő progi linkje ahonnan le lehet tölteni. anyóséknak akarom feltenni de nem tudom a nevét hogy rákeressek!!!

köszike!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Muffin!
Már lehet hogy nem olvasod, de sok erőt, kitartást nektek!

Viki!
Köszi a kérdésd, Lizy már jobban van, bár éjjel még mindig elég sok cuccost szívtam ki az orrából.... de remélem keddre teljesen rendben lesz, és megkaphatja az oltást!

Hát a kisasszony kelt fél 2-kor....(még jó hogy fél 1-kor feküdtünk le - filmet néztünk). Aztán kelt fél 6-kor is... és akkor azt hitte hogy ideje felébredni...jól eltársalgott, kikerekedett szemekkel nézelődött :evil: Aztán valamikor 8 fele sikerült álomba szenderednie, így még mi is tudtunk kicsit szundítani!

d.dodó

Bondi, nagyon szépek a gyerkőceid!
Timi, itt a link: http://www.ipon.hu/utils/Photoscape

Kép
sziszka82

TIMI!!!!!!!!!(www.szoftverbazis.hu)

PhotoScape

Kép

Kép
ibm

jaj lányok!

nagyon köszönöm! édesek vagytok!!! már elkezdtem visszakeresni is, de annyit irtunk... basszus.... nem semmi termést hoztunk össze. :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Csajok:köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat-aranyosak vagytok! :D :P

Bondi:nagyon aranyosak a gyerkőceid :D -és tök jó az a Pinokkió :P

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:39-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:39-kor.
Vendég

Ja Viki: köszönöm kérdésed az osztálytalálkozó nagyon jó volt (27-en ott voltunk a 32-ből és még 9 tanár) Dóri meg nagyon rendes volt itthon (üvegből megevett 100 ml-t)
De sajnos a héten csak 81 grammot hízott és azóta meg fogyott két napon át :( :( :( :( :( (nem tudom hogyan tömjem??? nappal 2 óránként eszik és annyit amennyi jól esik neki és utána se cici se üveg semmi nem mehet a szájába mert szorítja és köp ki mindent. Mit csináljak? eddig az nyugtatott hogy hízik! Most megint nincs 5kg pedig egyszer már étléptük :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:40-kor.
Vendég

Kata:Hatalmas gratula a Sógornődnek :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: