A védőnőnknek egyébként nem az volt a baja, hogy Szeli nem kanállal vagy villával eszik, hanem, hogy miért engedem kézzel, és miért nem én etetem.
De asszem maradunk a bevált módszernél (ő eszik kézzel), mert egyébként tiszta stressz az egész, csak rángatja el a fejét...
Vindolanda! Ez megnyugtató, amit erről írtál, hogy vonjuk be az evésbe őket, és nem baj, ha kézzel!
Látszik, hogy Apa nem dolgozik (nem zörög 6-kor), Szelikém tegnap 8-kor, ma pedig ¾ 8-kor ébredt!
Szelikémnek alig dugul már az orra, talán napi 1-2x hallom, hogy horkant egyet. Úgy tűnik, hat a Lenkei vitamin!!!
Olyan furi, hogy írjátok ezt az éjszakai pisis pelenkát. Szeli éjjel szinte egyáltalán nem pisil, reggelre alig van benne valami, még szoktam várni egy órát (esetleg egy kakit), és csak akkor pelenkázom át. Pedig nagy vízivó a Csajszikám, egész nap szlopál...
Tea: Mikor Szeli náthás lett, kínáltam hársfateával és csipkebogyóval, de köpte ki...

Csak a vizet szereti!
Én úgy tudom, hogy a hársfatea felső légúti megbetegedésre jó, és izzasztó hatású!
Nektarin! Részvétem!
Édesek a Lilla-Robesz fotók!
Apát egyébként sikerült meggyőznöm, bár először határozott NEM volt a válasza (de ahogy tudja mondani, mint valami katonai tábornok...

).
Jaj! Szeli meg olyan sokmindent megért már, és ugat (magas hangon: u u), amikor kérdezzük, mit mond a kutya. Totál észrevehető, hogy most jött el nálunk a beszédre figyelés ideje!!!

Úgyhogy bőszen beszélek hozzá egész nap. És amikor megkérdezem, hogy „és a zoknit, nem vesszük fel?”, akkor már tarja is a lábát nekem. Szóval rengeteg szót megért, és puszikat is szokott küldeni (anyától tanulta

). Egyik nap meg a hajába tettem 2 szép csatot, erre odament a tükörhöz, megnézte, és vigyorgott, annyira tetszett neki!
Imádom, napról napra okosabb!
Minden betegnek jobbulást!!!
Mesi! De édes Zsozsi, ahogy alszik!
Szeli vagy oldalt, vagy hason szokott (tiszta anyja)!
Kaqk! Hát akkor nagyon ügyes vagy, hogy így alakítottad az alvást!
Vindolanda! De jó Neked, én már annyi új ruhát vettem, hogy a régiek egy egész alsó polcot (mély nagyon a szekrényem!) elfoglalnak... külön a nyáriak, külön a téliek. De hogy mikor fogom azokat újra hordani??? Totál pénzkidobás...
Sense! Szupi az új gyerekágy!
Heni! Én is csak (nagyon egészséges) matracon alszom, mert nyikorgott az ágykeret. Fordultam egyet, Szeli már mocorgott is... De nekem nagyon kényelmes!!! Imádom így, szerintem buli!
Ágica! Barátnődnek nagy gratula!
Na, elküldöm, mert Apa hazajött, és dumál hozzám...