A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Anikó!
Sajnálom, h így alakult nálatok a helyzet, remélem jóra fordul hamarosan! Megértem a depit, de próbálj jó dolgokra koncentrálni!
Remélem olyan időben érkezik a baby, h apuka is otthon lesz! :)
Fel a fejjel!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Judit!
Minden jó, ha a vége jó! Megértem, h kiborultál ezen, ilyenkor ez már könnyen megy. :P És mit tervezel arra a délelőttre? :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok Lányok!

Depi: Mostanában esténként tör rám és nem tudom megmondani,hogy mi is a bajom :?

Fájások: Azt hittem már csak én vagyok ennyire sz..ul :? Egész hétvégén alig tudtam járni,mert olyan érzésem volt,hogy kiszakad a szeméremcsontom! :shock: :shock: Erre tegnap meg azonos időközönként keményedett a hasam,nem nem kicsit!Az első terhességnél ilyenek nem voltak!

Császár: Nekem is mondták,hogy készüljek fel,hogy a 2. után több vér lesz és erősebb fájdalom! :? :?

Honey: Nekem is kellett volna temetésre mennem(meghalt egy barátnőm) :cry: ,de nem tartottam jó ötletnek,így a 8. hónapban,kedden látogattam meg utólag!Ígí is elég rossz volt :(

[b]Sensi[/b]: De jó,hogy már nem dolgozol :)

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: sajnálom a barátnődet,beteg volt?

000kata

Sensi, hát annyi lesz, h elmegyek a patikába, megveszem a homeokat magamnak, +keresek a Blanka kiságya fölé forgót. Az még nincs. :) Nem nagy durranás, de nekem felüdülés! :)
Neked pedig jobbulást, és tessék most már többet pihenni!!
Valakinél olvastam az utófájásokat...hát Lányok, nem akarok egy többedszer szülőt sem megijeszteni előre, de minél többedik szülés, annál brutálisabb!!Én legutóbb már szinte jobban kínlódtam tőle, mint magától a szüléstől. Minden egyes szopi közben vagy sírtam vagy a falat kapartam. S akkor még közben szorgosan hozták a fenekembe az oxitocin injekciókat. (na azt nem bírtam sokáig cérnával. A 3. napon már azt javasoltam a nővérkének, h adja be a dokinak... :twisted: Ha egyszer szinte egész nap szoptatok benn, az bőven elég méhösszehúzódásra!)
Melcsi, sajnálom a barátnődet :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit!

A 2 nagyobb gyerekemet is csaszival szültem.és a dokim aggódik a hegszétválás miatt.nézegettük a naptárat és a 27-e maradt.feltéve,ha normálisan fejlődik a baba,hát ő meg pont akkora amekkorának kell lennie,csak a feje picit kisebb,de ez lehet genetika,igaz a fiamnak 37-es,lányomnak 34-es volt a fejkörfogata(de más volt az apjuk :( ).múlt héten mérte,saccolta a súlyát,akkor 2450g-ot mondott.ha azt vesszük,hogy az utulsó hetekben 200-250g-ot híznak hetente,akkor még lehet 3,5 kilós is,de ha csak 3kiló lesz is bőven jó lesz,csak egészséges legyen!!!

Igazad van! minden többedik szülésnél jobban fájnak az utófájások.én is a poklok -poklát jártam meg a második után,és ami tetőzi,az a 15 centis vágás kívül-belül,és hogy az érzéstelenítés miatt nem lehet mozogni :cry:
Próbálok felkészülni rá,de nem igazán megy.pláne ,hogy pár napja olyan jóslófájásaim vannak,hogy le kell feküdnöm,v ülnöm,mert remeg a lábam.mi lesz szüléskor :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Jó, hogy feldobtam a bébiőrös témát, eddig arra nem is gondoltam, hogy létezik egy irányú vagy két irányú és ezt is jó mérlegelni. Úgy tervezzük, hogy Bendegúz esténként mózesben, az ágyunk mellett fog aludni, napközben meg a kiságyában. Ugyanakkor elgondolkoztatott Sensi írása, hogy lehet megbolygatja a kis bioritmusát, hogy nem csak egy fix "alvó pont" van. Nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja majd a nyugalmát, meglátjuk.

Hűhh, látom a többség szeretne mielőbb babázni :), bár én is már nagyon vágyom arra, hogy kint legyen a Picurka - nálam is jelentkeztek már a kényelmetlenségek, fájdalmak, Szerelmemnek panaszkodtam is ma kicsit, hogy lehet, hogy a 7 hónap fesztelenségének (nem volt más különösebb problémám "csak" a derék-farokcsontfájás) most lesz némi böjtje... Mégis a házfelújítás miatt azon szurkolok, hogy minél tovább bírjuk így 2in1.
Dalma, így remélem, hogy az ötödikéből inkább 15-e lesz... :P

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

ma voltam dokinál mert sokszor van keményedésem elég rendesen. és alul is fáj már. Nagyon lennt van a baba feje szinte beékelődve már. és a doki szerint jó ha 38-hétre megszülöm amit nem bánnék. Na majd meglátjuk. a vérnyomim se okés mert 135/97 let

harivera
Budapest XXI. kerület

Melcsi
Nem tudom emlékszel e, de én is a 32-33. héten éreztem elég durva keményedéseket és rendszeresek is voltak. Igyál napi 1dl vörösbort és magnéziumot.

Vera
Ha alul fáj, az azt jelentheti, hogy annyira lent van a baba feje már? mert nekem is sűrűn fáj, sőt menni is alig tudok sokszor, annyira nyom. De Fanninak maradnia kell még november elejéig ott a helyén, kész, nincs mese.

Mind drukkoljatok, hogy Fanni ne akarjon kijönni novemberig, mert akkor lesz meg a 180 munkanapom és akkor kapunk "nagy" lét!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van.Mi ma voltunk dokinál.Babóval minden okés.Ma vagyunk 33 hetesek és 3 naposak :D Így az időpont nov.19-e lett.És már 1921gramm:DBocsi,hogy nem reagálok semmire,de olyan sokat írtatok,hogy nem bírom vissza olvasni :oops: Sajna görcseim vannak még,de nem olyan sűrű.Már nekem is fáj mindenem.Az elalvással is gondok vannak már.És kicsit fájdalmas a babó mozgása is.De jó is :D Nekem valamelyik nap volt olyan érzésem mintha szét akarna menni a medencém :shock: Nyilalt minden hova.

Vigyázzatok magatokra és a babókra!!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Nati: megy a drukkk!!!!!!

Reni: leirod a méreteket?örülök hogy jol vag :lol: szép nagy a babó.Nettel mi van,

000kata

Lenne egy kérdésem.A málna levél teát mikortól lehet elkezdeni inni?Mert mindenhol mást írnak.A választ előre is köszönöm.

Kép
Kép
reni_24

Szia Kata :D

Méretei:BPD:84mm
HC:308mm
Th:85mm
AC:295mm
Fl:61mm
PI:1.0 RI:0.60

Az UH-s csaj azt mondta,hogy a méretei a korának megfelelőek.Mától van már netünk :D Elvileg hétfőtől lett volna de volt kis gubanc így mától van.És te hogy vagy?

Kép
Kép
reni_24

Reni: de jó örülök ,hogy van végre net :lol:
mi is jol vagyunk csak nagyon fáj a hátam.Nem jo feküdni ülni semmi.már nem nagy a buksija?

000kata

Örülök,hogy jól vagytok :D Hát igen én is így vagyok vele,hogy már sehogysem jó.Nem tudom,hogy a buksija nagy-e,mert megkérdeztem az UH-s csajt és azt mondta a méretei megfelelőek a korának :D De bármekkora is a buksija akkor is megkell majd szűlni :lol: Meg a lényeg,hogy jól van és minden rendben van vele :D

Kép
Kép
reni_24

hát lányok holnap kitöröm a balhét a nagyfiam iskolájába!!!!!!!

kébzeljétek el csak úgy az egész osztály előtt 2x is leköcsögözte a fiamat a tanár!!!!!!!!!!!!
szerintetek van joga hozzá????!!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

Melcsi!
Sajnálom a depit! Úgy látom, h ez már senkit sem kerül el, ha csak 1-1 napra is.
Gondolom a te szervezeted is készül már a szülésre, ez lehet a fájogatás, keményedés oka.

Judit!
Tudom milyen ez, h már az is kikapcsol, ha csak vm mást csinálhatsz, és kiszabadulhatsz a mókuskerékből. Biztos jól fog esni! Nekem a rengeteg meló után ugyanez volt....még akkor is, amikor nem voltam terhes, csak szimplán rengeteget dolgoztam.

Zsé!
A múltkorihoz még annyit tennék hozzá, h a babyk egy jó ideig nem érzékelik a különbséget nappal és éjszaka között, szal csak azt fogja észrevenni, h egyszer ide, egyszer oda teszitek le aludni, és ettől sztem nem lesz nagyon nyugodt...meg hát egy csecsemőt altatni eleve nem egyszerű dolog, kivéve aki szerencsés. Mondjuk nálunk nem lesz felkapkodás, ringatás, sétálgatás.

Vera!
Vigyázz magadra, ne legyen baj a vérnyomival! Én úgy tudom, h többedik gyerekek uccsó pillanatban illeszkednek csak be, úh nálad jó korai akkor.

Reni!
Örülök, hogy minden ok veletek! A többihez meg kitartás! A málnalevelet itt 32-36hét között 2x, 36 hét után 3x ajánlják. Otthon tudom, h csak 36 héttől. Én 34 hetesen kezdtem 2-vel, és szombattól 3-at nyomok. :)

Nati!
Drukk drukk! :)

Képzeljétek, délután hívtam a dokit, és nem volt már időpont. Itt annyira hülye a rendszer, h nem hogy pár nappal előtte, de még aznap reggel sem adnak délutánra időpontot. Így telefonáltam 2.45-kor (igaz 2.30-tól lehet) a gép szerint 7en voltak előttem, kb 20perc volt mire lement a sor, és felvették, persze már nem volt időpont. :( Csak kicsit akadtam ki. Holnap 4.40-re megyek, mert érdekes módon most be tudtak írni hnapra, ki érti ezt? Már sajnálom, h nem mondtam, h sürgős, mert toxémiára gyanakszom. És bevallom furán is érzem magam, de sztem csak a megfázástól, remélhetőleg nincs baj, így is érzem. Holnapig csak megmaradok. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Vera:Hát nem semmi amit a tanár művelt!!!! :evil: Én is tuti kiverném a balhét :evil: Persze,hogy nincs joga hozzá!!!!Mit képzel magáról :evil:

Sensi:Köszike az infót :) Akkor szerintem én a 35.héttől kezdem majd el :D Napi kettővel.A 36.héttől akkor már lehet 3x is az jó :D Remélem,hogy nem lessz semmi baj.Drukkolok!!!Már nem melózol ugye?

Kép
Kép
reni_24

Reni
Málnalevél teát a 36.hét betöltése után lehet elkezdeni, mert ha hamarabb elkezded lehet korababa lesz, hisz lazítja az izmokat. Én is most kérdeztem meg a tapasztaltakat. És napi 2x kell inni.

Vera
Azt hiszem én is balhéznék, de lehet inkább csak annyit tennék a helyedben,hogy bemennék az egyik órájára vagy a tanáriba és a többiek előtt szép finoman én is leköcsögözném érezze nyugodtan milyen sz@r dolog, ha mások előtt megalázzák. nem szabad balhézni, mert nem kell az ő szintjére lealacsonyodni. Sokkal megalázóbb lesz neki, ha nyugodtan és nem durván kiosztod. Bár ezt előre ki kell találni, hogy mit mondj neki.

Sensi
Vérnyomid mennyi?Amíg az nincs tartósan 140/90 felett addig nincs toxémia.

Kép
Kép
nati80

Nati:Köszike az infót.Akkor majd a 36.héttől kezdem el inni.Azért is kérdeztelek meg titeket,hogy ki mit tud róla,mert nem szeretnék korababát.És egészen a szülésig csak napi 2x kell inni?És mennyit?2-3dl?

Kép
Kép
reni_24

Reni
Azt hiszem egy csészényit kell inni 1x, amiben 2 tk teafüvet teszel és ezt napi 2x.

Vera
Veled leszünk!!! Fő a nyugalom és a csendes megalázás!

Kép
Kép
nati80

Reni!
Szívesen!

Nati!
Nemtom mennyi a vérnyomim, eddig mindig rendben volt, 100 körül mozgott. Holnap kiderül. De nem érzem, h magas lenne, úh hátha nincs baj...attól sztem rosszul lennék, mert a szívem nem teljesen 100-as.

Vera!
Sztem ne csinálj semmilyen balhét, csak beszélj az igazgatóval, mondd el neki, h mi történt, és hogy ez téged elég érzékenyen érintett. Ő majd tudja a dolgát. Nemtom mekkora a suli, és erre van-e mód, h vele beszélj, de ha nem, akkor fordulj az oszifőhöz ugyanígy. Anyukám tanár, úh tudom hogyan működnek ezek a dolgok. :)

Hát az a nagy helyzet, h elég szarul vagyok. Már csak mosolygok ezen, h miért bánik velem így a sors. Most végre pihenhetnék, meg minden a sok szenvedés után. Erre úgy megfázom,hogy most meg ez keseríti meg az életem. (a vizesedés mellett) Mondjuk tényleg nem vagyok kiakadva...még. De ennek ellenére elég gáz, nagyon fáj a torkom, nyelni alig birok, a fejem meg kb úgy érzem, mint egy orromból kiinduló nagy dagadás, mintha tele lenne az egész fejem...ez tényleg nátha lesz a javából. :? Eddig sem aludtam jól, de asszem ez a program most pár napig el is marad, mivel dugult orral nem tudok aludni. Iszom a kamilla teát, meg van tengeri sós spraym, de az meg nem ér semmit szinte. Remélem nem fog sokáig tartani. De ma nagyon legatyásodtam egyből, pedig csak reggel kezdődött...sokkal hullább voltam, mint mikor melóztam. Próbáltam aludni is délután, de csak forgolódtam, és utána mégerőtlenebb lettem. Azon gondolkodtam, h ha most kéne szülnöm, nemtom mi lenne, sztem kérnék egy csaszit...nem bírnám. Na de a lényeg, h még nem vagyok kiborulva...komédia szintű már a dolog. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Vera
Moss be neki 1et!!Drukk! :lol: :wink:

Vérnyomás nekem sem ment tartósan 140/90 fölé!! 127-137 között mértem, pont ez a szenyo benne h. egyszer csak kiugrik és onnan nincs megállás. Van aki 130 fölött már adja a dopegit-et (vérnyomi csökkentő) és sztem ez a helyes. A csillagok látásáról jut eszembe-Sensi írta- nekem az uccsó napokban minden kiesett a kezemből, ezt a magas v-ra fogom.

Reni
szuper h. ilyen nagy már a te babód is!
A 2 kg-nál nagyobb gyerekeket már egyenesen óriásnak látom! :wink: :) Ma is lett egy 34. héten született 2100 gr-os kislány és már szopizott is,kutya baja. :lol:

Kép
katica_75

Sensi
jobbulást!!Valami vitaminbomba?

Écike
Hogy vagytok?

Kép
katica_75

Sziasztok! :)

Bocsi, hogy nem jelentkezek sűrűbben, de nem igazán jó napjaink vannak és géphez ülni még mindig nem oké.
A kisfiamnak 2 hete kitört elöl 3 foga, a 4. is szépen eltűnőben van. Sajnos a kitöréskor az idegek szabadon maradtak, vártuk a doki szerinti 2-3 napot,hogy elhaljanak maguktól, de inkább begyulladtak. Így 1 hét után mentünk és 2 emberes lefogással a dokibácsi ölte ki az idegeket a fogacskákból. Addig alig evett, alig aludt, úgyhogy képzelhetitek. Most már legalább oldalt tud enni, de rosszabbodik a helyzet. Neki ún. zománc hypoplasiaja lett. Kb. fél éve vettük észre a tüneteket: a zománcréteg a fogakon olyanná vált, mint a kréta és szépen lekopott. Ezért is volt könnyű letörnie a fogacskáknak elől. De úgy látom,hogy a 4-es fogak is kopnak, a 3-asok még nem bújtak ki csak picit, az 5-k pedig még egyáltalán, így azokkal nem tudjuk mi lesz. Alul szerencsére még épeknek néznek ki. Eléggé el vagyok keseredve, de sajnos ezt nem lehet kezelni, csak kivárni, amíg 5-6 éves korában kinőnek a maradandók, amikkel várhatóan nem lesz baj! És ez mitől van? A dokik szerint általában arra tehető vissza, hogy amikor terhes voltam, akkor kaptam antibiotikumot abban az időben, amikor a fogcsírák kialakultak és annak következménye ez, és erre rátesz egy lapáttal az öröklési hajlam is. A páromnak vannak igen törékeny fogai, így ez is bejátszott.
Egyébként én tűrhetően lennék. Ahogy lennie kell alig bírok menni, éjjel megfordulni, stb. 1 hete kezdődően főleg esténként jóslófájásaim is vannak, amit nehezen viselek. Nem szeretek görcsölni, na de ki szeret ugye?! Eddig minden ok, teljesen zárt vagyok. Tegnap voltam 34 hetes általános vérkép, vércsoport és ellenanyag vérvételen, jövő héten pedig doki. Az én dokim nem nagyon hamarkodja el az NST-t, majd szerintem ismét a 38.hét környékén kell először mennem. A fiammal is 38+1-en kellett mennem először, vagyis mentem volna...uis. akkor jött rám a szülés! :)
És itt írnék a ma felvetődött kérdésre, hogy valakinek nyilvános helyen történt-e magzatvízelfolyása. Igen, nekem! :) NST előtt beugrottunk a Mc'-be. Elmentem wc-re. Aztán ahogy álltam fel, zsupsz elöntött a víz. Naná, hogy rá a nadrágomra. Ott voltam a wc-n egyedül (itt egy személyes a wc), naná, hogy épp senkire nem jött rá, a telefonom sem vittem be magammal. Mint egy szerencsétlen röhögve és felváltva bőgve ott ültem és vártam, hogy egyszer alábbhagyjon az ömlés. Többször felálltam és akkor újra ömlött. Kb. negyed óra múlva éreztem úgy, hogy ha telepakolom magam zsepivel talán kitotyogok. Magamra húztam a vizes nadrágom, még a cipőm is tiszta víz volt, aztán kilibegtem bőgve-nevetve, az emberek lestek rám, a párom felugrott nagy mosollyal és jó hangosan odaszólt a kiszolgálóknak, hogy becsomagolnák-e a kajánkat, mert szülni megyünk! :) Mondta, hogy ő már gondolta, hogy van valami, épp küldött volna be valakit, ha már ilyen sokáig voltam. Még vissza kellett mennem kicsit, de 2 perc múlva ott volt a személyzetből valaki, hogy megkérdezze jól vagyok-e. Utána pedig uzsgyi a szülészet! Még jó, hogy a kórház onnan 3 perc volt kocsival, így hamar megszabadulhattam a ruhámtól. A kórházi cuccom viszont nem volt nálunk, így a férjemnek volt még egy gyors 25-25 km-s útja, addig nagyon jól mutattam kórházi hálóingben és bakancsban! :D Ez du. fél 1-kor volt, a fiam pedig csak másnap reggel 9.37-kor született meg.

A lakásügyünk nekünk sem oldódott meg még rendesen. A ház vevőink még mindig nem fizettek, így mi sem tudjuk erre a lakásra intézni a hitelt, meg megcsinálni a felújításokat! Itt áll a kiságy matrac nélkül, kórházi csomagot sem tudtam még összeállítani, mert ahhoz is pénz kellene. Egyedül a rucik vannak kimosva és a kórházi pelusmennyiség van még meg a picinek.
Én is hol megértőbb vagyok, hol hisztisebb emiatt is, de reménykedek, hogy a baba megvárja, amíg rendeződnek a dolgok! :)

Még azt sem írtam, hogy köldöksérvem lett! Van még itt valakinek? Annyira csúnya, hogy magamtól rosszul vagyok. Eddig nem igazán zavart, hogy husi vagyok, vagy szinte ép bőr sincs a pocimon a csíkoktól, de ez azért már nekem is sok! Pláne, hogy fáj is... :(
Jövő héten a dokinál arra is kiváncsi leszek, hogy kézzel ki tudja-e tapintani, hogy hogy fekszik a Sziszi a pociban. Eddig szépen fejjel lefelé volt, de 2 hete úgy érzem amikor jobb oldalamra fekszek, hogy odalent van egy nagyobb dudor és a bal oldalamon a fenékkinyomás is lentebb került. Teljesen olyan érzés, mintha kicsit keresztbe átfeküdt volna! Remélem,hogy nem! :(

Na szépen teleírtam a lapot, bocsi! :)
Nem tudok mindenkinek írni, előre is bocsánat, csak pár sort szeretnék írni!
Nagyon örülök, hogy jópáran visszajöttetek!!!! Kati, Akíra, Zsé! :) Telefonról olvasgatok minden nap, így képben vagyok kivel mi van! Örülök, hogy többnyire jól bírjuk az utolsó heteket! :)

Sensi!
Örülök, hogy eljött végre ez a nap is, hogy már vége a munkának! Sajnálom az utolsó incidenst, de biztos, hogy a férj is bocsánatot fog kérni, habár gondolom, hogy a keserű szájíz azért mégis meg fog maradni!

Pipal!
Fantasztikus a mosolygós kép a kislányodról! Nagyon szépen látszanak a vonásai, szuperul elkapott pillanat!!! :)

Anikó!
Bendinek jobbulást és remélem, hogy Te nem kapod el! Sajnálom az anyagi helyzeteteket nektek is! Bizakodjunk, hogy csak jobb lehet!

Katica!
Még nem sikerült gratulálnom, hogy ilyen életerős kislányt hoztál világra! Szorítok, hogy a hazavitel 3 héten belül legyen! :) A kézfogós képen jót pityeregtem én is! Nagyon meghatott engem is! Ez az igazi kötelék!

Dalma!
Ha kislányunk lett volna, akkor Réka Panna lett volna :)

Judit!
Próbálj meg holnap délelőtt egy nagyot lazítani! Örülök, hogy a férjed végül megértette, hogy erre azért szükséged van! 3 gyerekkel birkózni ilyen pocisan nagyon nehéz feladat! Nekem az egy fiam is sok! Le a kalappal előtted!!!
Gyönyörű nagy a pocakod! :) (És köszi!!! :) )

Nati!
Mennek a drukkok, h.Fanni bent maradjon addig!!!!! Hasonló a cipőm, de nekem úgy néz ki, hogy csak a járandósághoz szükséges 2 éven belüli 180 napom lesz meg, a jó pénzes 180 napom meg nem! :(

Vera!
Huhh de durva!!! Én sem hagynám szó nélkül, ha tényleg ilyet mondana egy tanár. A mi időnkben azért még a tisztelet oda-vissza megvolt! :(

Szaszi!
Üdv közöttünk!

Bea!
A cukor miatt nekem sincs több UH-m! Volt 2 hete és talán már nem is lesz többet. Mérések alapján igaz nekem eddig mindig jók voltak az értékek. Itt Győrben megszünt a terhespatológia, ahol anno foglalkoztak a cukros kismamikkal, így már oda sem kell menni és időnként ott mérni egy egész nap a vércukorszinteket. Itthon van mérőm és hetente 1x nézem és bevallom, hogy most annyira szigorúan sem veszem a diétát, mint az elsőszülött fiamnál tettem. 2 hete UH-n találkoztam egy kismamival, akinek 12 körül volt a cukra terhelésesen és képzeljétek még diétát sem írtak elő neki! Úgyhogy nagyon dokija válogatja már ezt is!

Klarissza?

KépKép
KépKép
hangolka

Kép

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a dícséreteket, persze mi is gyönyörűnek látjuk, de azt hiszem ez természetes...

Hangolka de te miből gondolod hogy kislány? Te tudsz valamit amit mi még nem? :wink:
De ez a mekis történet így utólag humoros, de akkor gondolom nem érezted magad annyira jól abban a helyzetben!
A kisfiad fogait meg sajnálom, nem lehet könnyű. Nálunk szegény húgomnak nagyon rosszak a fogai, de neki a rendesek is, eléggé megszenved velük.
A lakásdologgal meg azt hiszem kezetfoghatunk, de nálam az idegeskedést lassan átveszi a sztoikus nyugalom, mert az idegeskedéssel nem haladnak a dolgok, csak rosszul érzem magam, meg a picike is, és még a végén megunja a sok idegeskedést és inkább kijön előbb, amit nem kéne neki, mert nincs hova :)

Képzeljétek tegnap reggel még semmi bajom nem volt, déltől kicsit kapart a torkom, estére már nagyon fájt+ fejzúgás stb… Éjjel persze alig aludtam, mert felébredtem mikor nyelést imitáló dolgokat próbáltam művelni. Hát remélem csak megfázás és nem influezna...
Még jó, hogy ma egyedül vagyok az irodában, remélem senki nem zaklat, és nyugisan telik ez a mai nap. És ezen kívül már csak 5 nap van hátra a melóból :D

De úgy látom hogy nem vagyok ezzel egyedül, Sensi jobbulást neked is!!!

Vera, hát valamit tenni kell az fix, bár én inkább a higgadt véleménynyilvánítást tartom a jónak, nem a szemet szemért elvet, bár sajnos igaz, hogy vannak olyan emberek akik csak abból értenek (és kiindulva a tanár megnyilvánulásából hááát…)

Zsemlyécske, én is azon drukkolok hogy minél tovább bennmaradjon a picikém, hátha befejezzük addigra a házfelújítást és beköltözhetünk. Ha ti kész lesztek és mi nem, akkor mehetek? :D:D

Melcsi, hát a szeméremcsontfájásban társulnék. kb 2 hete esténként folyamatosan sajog, éjszaka kimenni pisilni többperces rákészülést igényel, de én jót nevetek magamon (kínomban), és elképzeltem milyen lesz amikor majd 50 év múlva az ilyen jellegű mozgáskoordináció lesz a mindennapos :D

Na egyenlőre eldugulok
Pipal

Kép
pipal

Jó reggelt!

Hangolka, jó hallani Rólad! Sajnálom Sebi fogait, biztosan nagyon rossz lehetett neki. :cry: És hogyan törtek ki? Elesett, vagy egyszerűen csak emiatt a fogzománc-dolog miatt? Neked is szép pocakod van már. 8) A magzatvizes sztori nem semmi, de egész jól kezeltétek a férjeddel. :wink:

Sensi, jobbulást neked! Teljesen együttérzek, én pár hete csináltam végig ugyanezt, eléggé szenvedtem tőle. Én még homeos szereket szedtem a torokfájásra meg a náthára a teán meg a tengervizes orrspray-n kívül. remélem, a vizesedésből sem lesz semmi probléma. Ja, az okt. 18-20 körüli időpontban megegyezhetünk. :wink:

Vera, szerintem is inkább az igazgatós-megkerülős megoldás lenne a jobb, talán többet tudnál vele elérni. De nagyon felháborító, hogy egy tanár ezt megengedi magának! :evil: Ja, és ha úgyis magas a vérnyomid, akkor próbálj meg ne nagyon idegeskedni.

Reni, örülök, hogy Nálatok is minden rendben van az ilyenkor szokásos nyűgöket leszámítva. :wink:

Nati, akkor nagyon szurkolunk, hogy bent maradjon még Fanni baba egy hónapig! 8)

Melcsi, sajnálom a barátnődet. :cry:
Egyébként most nekem is vannak olyan tüneteim, amik az első terhességemnél nem jelentkeztek, pl. annyira fent van a hasam, hogy szinte fájdalmasan nyom, ha sokáig ülök. :roll:

Judit, ma délelőtt én is shoppingolok egy kicsit. :D Megnézem a rugikat a Kenguruban (Anikó, köszi a tippet! :) ), meg Lilinek kéne beszereznem egy-két harisnyanacit, a tavasziak nagy része már nem nagyon megy fel rá.

Anikó, sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet... :( Próbálj meg Bendiből és a Pocaklakóból erőt meríteni.

Én egész jól vagyok, éjjel végre sikerült rendesen aludnom, ez már nagyon kellett. Tegnap kimostam az utolsó adag babaruhát is, meg ami még hiányzott (kis takaró, kókuszmatrac huzata), most már csak a vasalás hiányzik (vagyis nekem ugyan nem hiányzik, de hát ugye muszáj :? ). A depi sajna nálam is bejátszik, főként amiatt, hogy Apát mostanában alig látjuk, épphogy beesik estére, ha éppen. És holnap délelőtt is mennie kell. :( Hiába, a vendéglátás ilyen...

Eltűnt kismamik, mi újság????

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Hangolka!
Nagyon sajnálom a fiad fogacskáit!!! Nagy hős, hogy bírja! Nálunk sajnos én vagyok ilyen "fog-gyenge" (vajas kiflitől már tört ketté fogam...). Ez a köldöksérv sem hangzik túl jól, remélem már a szülésig nem fordul komolyabbara.

Sensi!
Sajnálom a melós utolsó napod! A náthára próbáld a grapefruit mag kivonatot (ha lehet kapni), mert az erősíti az immunrendszered is.

Pipal!
A szeméremcsont fájására én úgy jöttem rá, hogy a lányom velem akart olyat játszani, hogy átbújkál a lábam között. Mivel én 158 cm vagyok, első mozdulatával lefejelt ott, és akkor érezetem, hogy nem stimmel valami.... Ez már tényleg a vége (készülnek a csontok is a szülésre). Jó, hogy már csak 5 és fél nap!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok :)

Ismét megmutatnék valamit, ha szabad! :oops:

3-6 hónapos (68-as) kis NEXT kabát, gyönyörű darab, minden kislány álma! Jó meleg! A kapucnija szőrös!
Kihagyhatatlan :)
Sajnos nekünk nem lesz jó a méret, mire jön a hidegebb, így megválnék tőle :(

Kép Kép
Kép Kép

Ha valakinek van valami kérdése, priviben szívesen válaszolok! Személyes átvétel is megoldható Budapesten :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok,

bocsánat, hogy bepofátlankodok, de van egy teljesen új eladó overálom, ami kisfiúnak, kislánynak is jó. 62 méret. Gyönyörű bézs szinű, keresztelőre is alkalmas. Praktikus, mert külön kis kabátként is használható, zsákkal együtt pedig a hordozóba beköthető.
Ha felkeltette az érdeklődésedet irj bátran PÜ, megbeszéljük a részleteket. Köszi
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Kata: Igen sajnos beteg volt(rákos)!2 éve diagnosztizálták és sajnos,eddig tudott küzdeni :( :( Kislánya annyi idős,mint a Hannácskám :cry:

Nati: Emlékszem igen!Köszi a tanácsot!Kipróbálom :D :D

Hangolka: Nem semmi ez a magzatvízelfolyásos történet!Tök izgi :D :D :D :D Szegény kisfiad!Jó sokat szenvedett biztos! :?

Férjemnek mandula gyulladása van :? Beleakar halni :oops: :oops: :x Már alig várom,hogy meggyógyuljon,mert kezd idegesíteni,ahogy elhagyja magát :shock: :shock: :)

Pipal-Csuri: "Örülök" , hogy nem vagyok egyedül a fájdalmaimmal!Férjem már eléggé betojt,hogy hamarabb kijön a hugi :D

Sensi: Remélem minden rendben van!Jelentkezz ám!

Kép

Kép
melcsi82

vera: hát ez nem normális ...a tanár.én biztos elküldeném a fenébe.De inkább te is járasd le valahogy az bosszantobb lenn neki és kellemetlen.

Melcsi: szegény :cry: sajnálom :cry: :cry:

Hangolka: sajnálom a kisfiad fogacskáit,szegény :cry: szép a pocid :lol:

000kata

melcsi: nekem már kb a 18. héttől vannak ilyen sajgásaim, de kb 2 hete már minden este, sőt most már napközben is...
De a dokim aszonta h ez nem azt jelzi h előbb akarna kibujni a babó!

Jah és már 50 nap alatt van a vonalzóm. :lol: :lol: :lol:

Kép
pipal

Sziasztok!

Katica!
Nekem már elég rég óta sok minden kiesik a kezemből. Én ezt inkább a vizesedés számlájára írom, elvégre eddig vérnyomi baj nem volt...
Köszi a jókívánságot! Már most is egy marék vitamint szedek terhes vegyestől kezdve az omega-ig mindent, tegnap óta kiegészítettem egy 200mg-os C-vitaminnal, többet sajna már nem tehetek. Ezzel is vigyázok, mert sztem c-vitamintól lett az a kicsi vesekövem is, amivel nyáron megszenvedtem.

Apropó, C-vitamin! Hülyeség, h azt mondják bármennyit bevehetsz, mert igaz, h kipisiled a felesleget, de ha túl sokat veszel be, az nem tud mind kiválasztódni, és így épül majd szép lassan a kövecske. Én meg volt, h 500mg-osat nyomtam csak úgy, amikor gyengébbnek éreztem magam...szal tuti az volt a bűnös. Ezt csak azért írtam le, h vigyázzatok ti is!

Hangolka!
Jaj, szegény, asszem most tényleg rád jár a rúd. Sajnálom! Remélem hamarosan minden jóra fordul, és a kissrácra sem kell sokat várni! :) Én még nem hallottam ilyen fogproblémáról, durva! Sajnálom a lakás ügyet is, remélem hamarosan fizetni fognak mostmár! A köldöksérved is nagyon durva, sajnálom! Gondolom mennyire fájhat. Remélem Sziszi jó pozícióban van, szurkolok!
Bocsi, de ezen a mekis storyn azért kicsit mosolyogtam....tuti, h akkor épp nem volt olyan vicces! :)
Szép nagy már a pocak!

Én már olvastam mostanában pár ilyen magzatvíz elfolyós storyt, úh lassan asszem egy betéttel, és váltó gatyával indulok el itthonról, a táskámba belefér. De ha belegondolok, h valahonnan csurom vizesen kéne hazajutnom ebben a hidegben, hát....nálam ez tuti újra megfázás, és nem lenne jó ha a kiscsaj érkezésével együtt még le is gatyásodnék megint. Na meg ilyen cuccosan még taxiba sem szívesen ülnék. :P

Pipal!
Hű, együttérzek, neked is jobbulást! Sajnálom, h téged is utolért ez a nyavajás nátha! :? Én szerettem volna már így a végén elkerülni. :( Neked is kitartás a melóhoz, ez az 5nap már gyorsan el fog menni, remélem ma sem zaklatnak túl sokat! :)
Na tessék, Hangolka elárulta a titkot, úh mostmár oda a meglepi! :D

Katinka!
Köszi!
Én is gondoltam a homeos cuccokra, de mire ráveszem magam, h beszerezzem, már sztem el fog múlni. :) Oké, akkor a cél kitűzve, lássuk kinek jön be! :D
Nálunk pont most forog az utolsó adag mosás. :) Asszem mi nagyon egyszerre működünk. Sztem ha én elmegyek szülni, akkor készítsd te is a cuccod, ugyanez fordítva, ha te elindulsz, asszem én is készülök. :D

Huhh, én kókuszmatrac huzat mosásra nem is gondoltam. Ti is mindannyian kimossátok? Gáz, ha én nem?

Csuri!
Köszi a tippet! Majd megnézem, ha járok ilyen helyen...csak angolul sem ártana tudni, h hogy van. :D Ennyire azért nem vagyok jó. :)

Hát az éjszakám úgy alakult, ahogy ez ilyenkor kb elvárható. Éjfélkor feküdtünk le, 3.30ig tudtam aludni, utána csak agonizáltam, hallottam még daddy 1. ébresztőjét 5kor, de a kettő között bealudtam, mert igaz elébredtem a 6órásira, de tudom, h akkor már bealudtam...és utána aludtam is tovább egyből 9ig. Hát ennyi tellett tőlem mára, majd délután lepihenek, ha tudok, tegnap nem ment.
Ahogy írtam lejjebb, most pörög az uccsó adag mosás, ha ez megszáradt, akkor kész minden harci díszben, és megpróbálok úgy elpakolni, ahogy majd lesz később, bár eddig is kb úgy volt. Hétvégén mostmár a kórházi pakkot is fullosra bepakolhatom, mert adott hozzá minden. :) Úúúgy összeraknám már a bútorokat is, meg átrendezném a szobát, ahogy kitaláltuk...de végülis semmi értelme még akár 4hétig kerülgetni...úh most türelem, türelem. :)

Na most ennyi voltam, majd jövök később. Szép napot!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Melcsi!
Köszi, h emlegettél, pont írtam... :) Ma délután megyek dokihoz. Férjednek jobbulást!!!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Én meg már 30 nap alatt! Hajjaj, zabszem effektus lassan indul....ennek ellenére 2 hét múlva én már nagyon mennék! :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Na itt vagyok megint egy újabb gondolattal. Most írtam az októberiekhez is, és ott ötlött fel bennem ez a gondolat, ide is bemásolom...

Többgyerekes anyucik! Most egy nagyon hülye témát hozok fel, illetve én hülyének érzem magam, h ilyeneket kérdezek, de mostanában sokat gondolkodom ezen. Szal igazából mit csináltok/tatok az újszülött friss babykkel otthon? Nem tudom elképzelni, hogy hogyan alakul egy nap, mit kell velük csinálni. Úgy értem, h oké, h kb 3óránként kajálnak, vk programozottan, vk nem...gondolom mindegyik után bealszanak (vagy nem?). Tényleg, hogy alszanak? Felkelnek és utána szopi, aztán meg fent vannak, és vm játék esetleg? Vagy szopi után megint bealszanak? De akkor meg mikor vannak fent? És ha fent vannak, ti mit csináltok velük? Tuti nem jó nekik, ha egész nap csak fekszenek, még ha aktív játék is van, már amennyire lehet velük játszani. Meg hát hagyjam csak ott, hogy feküdjön, aztán kész? Az nem lehet neki túl nagy poén. De nekünk pl van ilyen elektromos hintánk, abban sem lehet azért egyfolytában...van direkt piciknek játszó szőnyeg (ami inkább párna, mert kb egy babzsák az alja, és azon vannak keresztben a bigyók), de azon is csak fekszik. Folyamatos dajkálgatás nálunk meg tuti nem lesz, csak amennyi még egészséges. Meg ugye aztán pár héten belül befigyel a séta is, ami szintén időtöltés....bár erre sem lehet mondani, h ébren töltött aktív foglalkozás, mert gondolom séta alatt is nagyrészt bealszanak. Itt azt mondják, h napi 2x is simán lehet őket vinni....gondolom otthon napi 1 a divat vagy néha 1 sem. Elég bénának érzem magam, h ilyeneket kérdezek, elvégre nanny vagyok, és gyerekekkel dolgozom...de mentségemre legyen mondva, h 5hónap alatt nem igazán találkoztam gyerekkel még...mármint hosszú távon. Szal frankón nem tudom, h mit kezdjek majd itthon a kiscsajommal. Oké, az elején majd gondolom jönnek látogatni is, és majd sokat lesz kézben, meg az lesz a program, h mindenki gyönyörködik benne...bár itt is szigorú leszek az elkapatással kapcsolatban, úh csak módjával. De miután már nincs itt senki, egyedül vagyunk, utána mi van? Segítsetek már légyszi, h kb milyen egy nap egy újszülöttel, meg mit csináltok vele? Gondolom később már kicsit izgibb lesz, ha már lehet hasra fektetni, meg fejet tud emelni, érdeklik a játékok, lehet bábozni neki, meg mittomén...maga is konkrétan eljátszik pl a játszószőnyegen a mütyűrökkel, meg élvezi a hintát, lehet fejleszteni az ide-oda forulást, meg stb. Na de addig? :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!
Melcsi!
Remélem hamar rendbejön a férjed! A sztoriról eszembe jutott egy ismerősöm, akinek a férje pont a szülés után esett el a lakásban, úgyhogy a nőnek az újszülött mellett, még a férjét is el kellett látnia. Totál kikészült...
Sensi!
A dobozon ennyi van angolul: grapefruit seed extract (de ezt gondolom magadtól is tudtad volna...)
Az újszülött babával pedig tényleg nem lehet sok mindent csinálni. Én arra emlkékszem, hogy felébredt, akkor többnyire baromi éhes volt (igény szerint szoptattam, tehát néha két óránként kelt), evett, majd tisztába tettem, és aludt. Ekkor jött, hogy megpróbáltam pihenni, enni, fürdeni, beszélgetni a férjemmel...
Ez sokáig így volt! Mindent csak szakaszosan tudtam csinálni, tehát nem volt olyan, hogy neki álltam pl. mosogatni és annak a végére is értem, mert kezdődött minden előről. Később (kb. 1 hónap), amikor már biztosan kialakul valamilyen napirend, tudsz tervezni (mi nyomultunk az Ikeába kb. 3 hetes korában- a ciki csak az volt, hogy a szőnyegek között tudtam megszoptatni, na de az anyai rugalmasság...) Ilyenkor már "bámészkodik" a baba, de még mindig olyan rövid ideig, hogy nem számottevő ez az idő.
Szóval eleinte nem nagyon csinál tényleg semmit, ami azért is jó, mert tényleg kell ez az idő arra, hogy Te is rendbe jöjjél (fizikailag, lelkileg). A többiek biztos tudnak hasznos infóval szolgálni, nekem most csak ennyi jutot az eszembe!
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Na, megjöttem a shoppingból, nem túl nagy sikerrel... A Kenguruban eléggé kiakadtam, hogy 3500 Ft-ot kell elkérni 1 plüss ujjatlan rugiért. Szerintem ez azért elég durva. :evil: A legolcsóbb is talán 2700 volt, de az nem is volt olyan szép meg a minősége sem ugyanaz. Voltam a Kik-ben is, ott találtam 1500-ért tök jót, de vagy csak kék vagy rózsaszín, és mivel csak csajos cuccaink vannak, minden eshetőségre felkészülve inkább vmi uniszexet szerettem volna. Ugyanis mostanában hetente hallok olyan sztorit, hogy akár a 4D ultrahang ellenére is más nemű baby született, mint amit vártak. Ráadásul Apa is elkezdte Gellértezni a pocaklakót (ez a tarcsi fiúnevünk), szóval nem akartam egy full rózsaszínnel hazaállítani. C&A-ban csak szettek vannak, de kis pulcsival, az nem annyira praktikus, így végül a Tescoban vettem egy olyan szettet 2200-ért, ami legalább body-val van és fehér meg sárgás. De ebből is csak ez az egyféle volt. Bocs, hogy így kifakadtam, de szerintem egyébként is elég gáz ez a bébi-és gyerekruha biznisz, totál lehúzzák az embert. :roll:

Sensi, a kókuszmatrac huzatát csak azért mostam ki, mert a sógornőméktől örököltük és kint állt egy ideig a garázsban. Az eredetit anno én sem mostam ki szerintem.
Akkor visszaszámlálás indul, már csak 2 hét! :wink: Jesszus... Szerintem a hétvégén én is összerakom a kórházi táskát, aztán kíváncsi vagyok, továbbra is hasonlóan alakulnak-e a dolgaink. 8)

Melcsi, jobbulást a férjednek. Hát a pasik azért jól el tudják hagyni magukat, ha betegek, ez nekem is ismerős... 8)

Szeméremcsont fájás nekem is elég régóta van, mostanában főleg ha kiszállok az autóból, na, akkor szépen nézhetek ki, ahogy totyogok :lol:

Megyek, vár a vasalnivaló :(

Kép
Kép
katinka31

Katinka!
Ha nem ellenzed a turis cuccokat, érdemes körülnézni. Én a héten 3 rugdalózót, egy kötényruhát és Annának egy farmert vettem 1500 Ft-ért. A helyen egyébként, ahol szoktam vásárolni, most kimondottan ujjatlan rugdalózók voltak, nekem csak a színek között kellett válogatnom..
Egyébként a baba-biznisztől én is totál ki tudok készülni!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hello, végére jutottm az olvasásnak, de már nememlékszem az elejére :oops:
Vera,
A tanár durva volt, de ha személyesen kettesben beszélsz vele, nem érsz el semmit. Mondjuk szülőire behivatni őt is? Vagy az igazgatóhoz? Így lesz fültanúja a dolognak.
Babám nekem is beékelődött, de annyira, hogy érzem szabályosan, ahogy nyomja a fejét lefelé a hüvely felé. Gáz... :oops:
Sensi, édes a kérdésfelvetésed! Igazáól sokat alszanak a babák, de Kornél ebben sem követte az előírást, miszerint szopi-alvás.
Egy órát tartott a szopi, aztán tisztábatevés, babakocsiba raktam, lábammal huzogattam, míg fejtem. Közben elaludt, aztán ettem, ill. pisi, felöltözés, szokásos dolgok, majd előről minden. Pár hét után séták, először kicsik, majd nagyok, utána az általad említett játékok plusszban. Most kicsit félek, mert ezek mellett még egy kétévest is szórakoztatni és kiszolgálni kell..
Hangolka, Nagyon sajnálom Sebit, biztos kellemetlen lehet neki,, de majd megszokja ezt az állapotot, nem?
A magzatvizes storin először mosolyogtam, majd belegondoltam... :? Jó, hogy ott a kórház az út túloldalán...
Csuri, Katinka, én is járok angol turiba, imádom!!! Sokkal jobb dolgok vannak, mint a bababoltokban. Azok nagyrésze már kínai, de elkérnek érte sokkal nagyobb összegeket!
Judit, Honey, tényleg ennyivel rosszabb a másodiknál az utófájás? Nekem nem volt rossz mondjuk, inkább érdekes, mikor szopi közben éreztem, hogy húzódik össze. Erről jut eszembe: ma olvastam egy cikket a kismamában, hogy a kismamáknak azért vannak erotikus álmaik, mert a baba belülről ingerli a méhet, ill. a méhösszehúzódások az orgazmushoz hasonlítanak. :shock: Hát ezt tuti nem terhes nő írta. Én inkább kinlódásnak nevezném az éjszakákat, nem erotikus tartalmúnak... Nagyon rossz forogni, pedig mindig elzsbbadok. Ma nem sikerült elég nagyot ugrani forgás közben, így megakadt a fenekem, és hatalmasat roppantak a csontjaim. Elég rossz volt. Ráadásul Kornél felébred mostanában éjszaka, sír, apa nem hall ha alszik, így ugrok mindig én, ez sem leányálom. De ma éjszakától jól oldalbavágom, hogy kelljen ő. :)
Most megyek sütök egy csirkét!
Puszi

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Csak egy gyors reagálás. Csuri, Sensi!
Alapvetően gyereke válogatja. Csuri, neked szerencséd volt! Beni egészen pici korában úgy műkdött, hogy szopi, kb. 20 perc alvás, majd folyamatos foglalkoztatás - ami elég nehéz egy ekkora gyereknek - a következő szopiig. Szóval nálunk a mosogatás, főzés, takarítás, stb. estére maradt, amikor már itthon volt apa is. Tök furcsa, de nálunk 3 hónapos korában többet aludt napközben, mint újszülöttként.
Sensi! Tanácsot viszont nem nagyon tudok adni, mert a hordozás, felvevés szempontjából mások az elveink... :lol: De talán a többiek.

beszteri

Még annyit, hogy én is a Réka névre golndoltam másodikként,vagy Sára. Igazatok van az egy napon szülinap kérdésben. Én is mindig örültem, hogy az a nap az enyém (szülinap)!
Pipal, bocs, hogy leírom, de én is rögtön arra gondoltam, hogy kislány, meg sem fordult a fejemben az, hogy fiú lehet ez a bájos arcocska. :oops: most még kiváncsibb vagyok.

Kép
Kép
dalminha

Eszter,
Én is sokat dajkáltam Kornélt, mégsem lett elkapatva, sztem is nagy szüksége van rá. Állítólag fél éves koráig nem is lehet elkényeztetni.

Kép
Kép
dalminha

Pipal!
Jajj annyira szégyenlem magam, h.ilyen tapintatlan voltam! Nem is gondolkodtam, csak ránéztem a képre és nekem olyan természetes volt!( Persze simán lehet fiúcska is! Ne haragudj!

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Megyek dokihoz, holnap jövök a hírekkel és reagálok részletesebben is. Csak egy gyors kérdés addig. Említettétek a használt ruha boltokat, elnéznék szívesen oda is, tudtok nekem címet adni. A neten találtam párat, de ha van általatok ajánlott,annak jobban örülnék.

Köszönöm
Vendég

Beagle!

Amíg Pesten laktunk, addig a Rákóczi úti turkálókba jártunk (Hada Kft.), de ott minden be van árazva. Viszont az Üllői úton is van boltjuk a Nagyvárad térnél, és ott kilóra vannak a cuccok..

A dajkálással pedig tényleg nem lehet elkényeztetni egy újszülöttet, akinek az anyukája jelenti a világot, és minden egyes összebújással erősödik ez a kötelék. Szerintem babának, anyának jót tesz az ölelgetés!
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, tényleg, tök igazad van, egyszer már eszemben is volt, hogy beugorjak a turkiba, de aztán ki is ment a fejemből. :oops: Nálunk is pont a Hada Kft-nek van egy jó kis üzlete, idén nyáron pl. Lilinek turkiztam egy gyönyörű kis dupla alsószoknyás ruhát 1.300-ért, nem győzték dícsérni a két lagziban, ahová felvette.

Ja, és hogy mit csináljunk az újszülöttel? Hát, Lili mellett én sem unatkoztam, nem sokat aludt napközben, úgyhogy nekem az első 2 hónap totál összefolyt. Sokat sétáltunk, mert a hidegben legalább jókat aludt. Egyébként meg nagyjából kézben volt, mert az ágyában azonnal sírni kezdett.

Ja, és képzeljétek, úgy örülök, ma megszületett a barátnőm kisfia, akivel együtt tervezgettük a babavárást, csak nekik egy hónappal előbb összejött. :D És úgy, hogy tegnap délután-estefelé még együtt ültünk egy cukrászdában, aztán ma fél 12-kor megvolt a baba. :shock: És most jöttek meg a képek a babyről, úgyhogy megyek is.

Kép
Kép
katinka31

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: