Lanyané,
Nekünk nincs pihenőszékünk, és nem is hiányzik igazából. Vagy legalábbis nem tudom milyen lehet vele.

Komolyan összeteszem a két kezem az én két csajszim olyan jól elfoglalja magát. A mi nagy ágyunkra, vagy a földre teszem őket, játékok köréjük, és kész. Még játszószőnyegünk sincs, de nem unatkoznak. Habár most hogy írtatok a pihenőszékről, felkeltette az érdeklődésem, lehet körbenézek!
Etetőszéket el lehet kezdeni használni, ha dönthető támlájút vesztek. Legalábbis mi ilyet fogunk, mert én már abban szeretném őket elkezdeni hozzátáplálni.
Szépek vagytok!
Én már közlekedem velük egyedül is. Szoktunk plázázni.

Ha arra várnék, hogy majd valaki elkísér, akkor soha nem jutnék el sehova hétközben. Anyukám messze van, apa sokáig dolgozik, barátném sz...ik a fejemre, mert pasizik, szóval senki.
Szerintem nem baj, ha 5 óra hosszat nem esznek. Az enyémek sem ettek ennyi ideig, amikor hasonló korúak voltak, és híztak rendesen. Most már éjjel 8-9 órát is alszanak kaja nélkül.
Tonti,
Jobbulást!
Zsuzska,
Igen, tényleg hasonlítanak a képen!
Mó,
Örülök, hogy minden okés. Én a 24. héttől kezdtem vásárolni.
Juci,
Gyönyörűek!
De jó, hogy ilyen autótok lesz! Mi is szeretnénk venni valamilyet, mert most egy kölcsön Corsával járunk. Hát mit mondjak, érdekesen férünk el benne, de megoldjuk.
Fanni,
Holnapután többet fogok tudni erről, mert akkor megyünk a kötelező oltásra.