A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Heni! sajnálom ,de remélhetőleg akkor rendbejössz már...
de végülis mi okozza ezt az egészet?? nővéremnél volt az hogy 2 heteket vérzett, meg görcsölt stb. De neki kiderült hogy mióma okozta,meg is műtötték azóta rendben van.

Eni! drukkolok tesódnak, mert már korábban mondtad,hogy próbálkoznak. és most miért műtik? (és melyik kórházban kezelik?)
de én biztos vagyok benne hogy nekik is sikerülni fog, csak valamiért még várat magára.

MSE! tegnap d.u. Enci semmit nem aludt :shock: pedig ovi óta ez az első eset, eddig mindig elaludt. tegnap is ott ültem félórát, de már meguntam ,kijöttem, és ennek hatására hiszti....pisi,kaki meg ami kell. Bármi amivel ott tudna tartani... :? persze semmi nem volt...
akkor meséltem neki.... de aztán már eltelt 2 óra, na mondom elég volt, ebből már nem lesz alvás., na este viszont 5 perc alatt beájult.
reggel 4kor ébredt, azt mondta szomjas....na akkor 5ig megint nemalvás, odajött mellénk, így aludtunk vissza reggelig....

Kép
gablaty

Sajna hugomnak nulla a peteérése (mindenféle hormonális kezelés ellenére) évek óta. Policisztás a petefészke, emiatt meg is van nagyobbodva. Tulajdonképpen petefészek cisztákat robbantanak, illetve méhtükrözés, és egyúttal feltáró műtét. Állítólag a méhe jelenlegi állapotban nem is alkalmas arra, hgoy egyáltalán a babát kihordja. Szóval nagyon gáz. 28 éves. Nyilván én is azt mondom, hogy lesz majd baba, csak eddig nem volt alkalmas. Olyan nincs, hogy neki ne legyen... :cry:
vbea

Miskolcon laknak, Debrecenbe jár a klinikára.
vbea

Sziasztok!

Bea, tesódéknak drukk!!!

Dorka, kiderültek a pöttyök?

Akkor lehet, h. a front is közrejátszik?Mi is obégattunk este közel éjfélig, aztán fél4-től fél6ig játszottunk egymás idegein.Szegény párom meg akkor kelt.
Azóta is max 2 órát aludt, nem is értem, hogy bírja.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

Jó rég voltam.....

Csak egy kérdésre ugrottam be.
Létezik, hogy a Viktor azért lázas mert jön a szemfoga??? Ráadásul 2 egyszerre?

Steffi: Nagyon Sok Boldog Szülinapot Martinnak :lol: :lol: :lol:

Zsófi: Utólag is Gratulálunk Maja-Babához.

Majd jövő még ha Viktor lenyugszik és nem fog a fülembe ordítani, mint most.
elöre is köszi a válaszokat!
V.

valentina

Valentina!
Létezhet....Berke is 39C-fokos lázas volt amikor jöttek a szemfogai...2 napig tartott.....

KépKépKépKép
vdorka3

horoszkóp
Zsófinak oroszlán az aszcendense. http://www.astronet.hu/index.php?apps=h ... y=5&tema=1 Itt elolvashatod, hogy milyen egy átlagos oroszlán. Jó eséllyel a szűz és az oroszlán jegy keverékéből alakulnak ki Zsófi főbb jellemzői.
Andi, te valahogy nem vagy egyértelmű, mert az egyik oldalon bika a másikon pedig kos jön ki ezekkel az adatokkal. Mivel egymást követő jegyek, így valszeg pont fordulópont a 19:10. De mint írtad, ez nem biztos. Sztem nézd meg a kos és bika áltakános horoszkópot és abból ki tudod mazsolázni, hogy melyik az, ami közel áll hozzád.
Én a sajátomat és Ivánt is megnéztem mindkét helyen, nekünk ugyan az volt mindenhol...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka
Mi van Berke kiütéseivel??????

Steffi
MArtinnak boldog szülinapot!!!!!!
(már feladtad a receptet??)

Eni
hugodéknak drukkk

emano/Andi
KépKép
emano

Renáta
anya úgy emléxik 19.15,ma megkérdeztem de akkor megnézem, köszi :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Heni
Jaaj, szegény Beni :cry: Örülök, hogy negatív let a teszt! Remélem Vidadoki gyorsan kifundálja mi van veled :wink:

Tünde
Úgy érzem nekem szólt, amit írtál. Azért nem beszabályozni akarom Ivánt! Csak a földrevetős hisztiket szeretném elkerülni. Ellenkezzen, adja tudtomra, hogy mit akar, de ktöhetünk kompromisszumot is, nem csak hiszti és nekem van igazam létezik :wink: Azért az érzések kimutatásának nem a hiszti az egyetlen módja. Inkább erre szeretném megtanítani. Attól falnak megyek, mikor vki azt mondja neki, hogy ne sírjon, mert ő fiú, vagy mimóza, mert ő egy bújós típus :twisted:

Kati
Ez a horoszkóp dolog tényleg nagyon érdekes :wink: Nekem egy ismerősöm "hivatásos" boszi :D Múltkor jósolt nekem tarot kártyából. Ahogy jellemzett, az eszméletlen volt. Ennyire nem ismerhetett se engem, se Zsoltival való viszonyomat :wink: Olyat is elmondott, ami csak bennem kavargott, de még senkinek nem mondtam :shock: A jövőre vonatkozó jóslatokra meg kíváncsi leszek :wink: Azt mondta ez egy fél éves intervallum, amit látott, szóval belátható idő. Persze tisztában vagyok vele, hogy a jóslás elsősorban útmutatás, nem kőbe vésett szó :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Valakinek nincs véletlenül Mazsola dvd-je? Már egy csomó helyen néztem, de nem kapok sehol :cry: Iván imádja. Egy részt anno sikerült felvenni tv-ből és a mesekönyvet is nagyon szereti. Az is jó, ha megtudjátok mondani, hogy hol lehet megszerezni.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta, nekünk van - igaz másolt, de gondolom nem baj. Ha megfelel, átmásolom Nektek......
Én már olyan régóta kacérkodom a gondolattal, hogy elmegyek egy jósnőhöz, csak be vagyok tojva.....

lehet, elkérem az ismerősöd elérhetőségét......

Mos pedig megyek hastáncra ( anyós jött a gyerekekhez) remélem jót tesz egy kicsit a lelkemmel, mert............

Heni

Kép

Kép
cancan

EniHugod 28 éves,és elég sok mindenen mennek keresztül.
de még fiatal (tudom nem vigasz). tehát hamarosan rendbejön!tuti!
kiheveri ezt a műtétet és utána szabad az út! csak úgy röpködni fognak az angyalok!!!! látod mi 6 hónap kényszerpihi+8 hónap intenzív "gyakorlás" után "kaptunk" még egy életkét.
szóval csak azt akarom mondani,hogy van hogy másoknak pikk pakk sikerül (mint nálunk is az első kettő, vagy akár nálatok) de van hogy sajnos meg kell "szenvedni" érte.(mint most nekünk is)DE, ezért mondom,hogy nekik is lesz, mert KELL,hogy jöjjön! csak még ki kell várniuk! DE JÖNNI FOG! És amikor már itt lesz, elfelejt minden addigi gondot, meg bajt amin keresztül mentek....ugyhogy én megértem min megy keresztül. Csak hosszúnak tűnik ez a várakozási idő! De megéri, mert utána kárpótolni fogja őt is egy angyalka.
Szóval én ebben hiszek, mert muszáj hinni-másképp nekem se ment volna ez a több mint 1 év. Mindig csak sírtam amikor megjött, de tudtam hogy még 1er visszajön hozzánk elvesztett babócánk.
Bocsi ,hogy túl érzelgős lettem. :(

Kép
gablaty

Kiütések!
Reggelre nem lett újabb pötty Berkuszon...felhívtam a dokit, azt modnta, hogy várjunk péntekig, m ert szerinte el fog múlni addigra, mert ha nincs láza és nem szaporodik őrült iramban akkor nem himlő szerinte.....mielőtt délben elment aludni találtam rajta újabb 2-3 pöttyet... :oops: Most várok, h ogy mi lesz , aztán ha nem javul holnapelviszem a dokihoz.....

Heni!
Próbálj meg kicsit feltöltődni :)

KépKépKépKép
vdorka3

Gabi, olyan igazad van!!! Köszönöm. Ahogy mondod, annyi, de annyi mindenen mennek/mentek keresztül, hogy másnak egy életre elég lenne. Meg mások, akik szintén nem érdemlik meg. De olyan emelt fővel viselik, hogy hihetetlen. Lelkifurdalásom nincs, de néha elég morbid, hogy nekünk itt van (és ezért hálás vagyok a sorsnak, a Teremtőnek) Benedek és jön Janka. Nagy ajándék ez. Főleg, ha 15 évvel ezelőttre tekintek vissza. Azt hittük, én leszek az, akinek ilyen nehéz lesz. Na, de akkor itt van zipzár. :)
vbea

Kép Letykó-Petykó

KépKépKépKép
vdorka3

De gyönyörű Letti baba!

Vbea, gondolom tesódék rengeteg helyen jártak már (állítólag van Bp-en egy nagyon tuti doki a Bach csomópont környkén, erre speckózott), nekem 3 barátosném is sajna PCO-s, akikkel 7 éve nagyon közel állunk egymáshoz, így tudom, milyen gonosz tud lenni. Kitartást nekik, és sikeres kezelést, tényleg jönni fog a babu, ha felkészül rá a szervezete!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Óóóóóh, Letti! Nagyon szép baba! :D :D :D

Aprooka, köszi, én is bizakodom, ha róla van szó. Olyan sok a pozitív példa! :roll:
vbea

Martint Isten éltesse sokáig!!!!

Kép
tikó

Martin!Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!

KépKépKépKép
vdorka3

vdorka3: Letti-Baba nagyon aranyos és mennyi haja van :lol:
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Létezik, hogy a lázcsillapitotól sokat aludjon?
Nagyon aggodom miatta :cry: :cry: :cry:
V

valentina

Sziasztok!

Mi tegnap dél óta itthon, csak megpróbáltam visszaolvasni... :lol: :lol:
Mára sikerült.
Mindenkinek köszönjük a gratulációkat!

Melindának és Martinnak sok-sok boldog szülinapot!

Most csak gyors leszek, mert Maja csuklik az ágyában. :D

Látom, jó sok mindenki tele van nyűggel, remélem hamar vége ennek az időszaknak. Vagy az egész tél ilyen lesz??? Remélem nem... :? Én is úúúútálom, hogy egyre hamarabb sötétedik. :cry:

Már nemtom ki írta, de nekünk is Neonato Piuma babakocsink van, és én nagyon szeretem!

És akkor egy kicsit rólunk: a szülés gyors volt, na nem annyira, mint Veronikusznak :lol: , de 9re értünk be és fél11re megvolt Maja. Aki (egyelőre???) álombaba, eszik és alszik, ha meg mégsem, akkor akár fél órát is elnézelődik a kiságyában... Léna ilyet soha nem tudott. Marci egyelőre itthon, úgyhogy Léna még nem sokat érez abból, mit is jelent a kistesó, erről még nem tudok nyilatkozni. Van fent a két csajról egy videó a blogunkon, ami még a kórházban készült, ajánlom mindenkinek! :D

Részletes(ebb) szüléstörténetet majd írok, meg a vonalzót is kicserélem, de asszem Maját most kezdte el zavarni a csuklás...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, az összes fénykép gyönyörű!

Valentina! Persze, attól aludhat sokat! Attól is függ, hogy milyet használsz, a Germicid-c kúpban a c betű a nyugtatóra utal, attól kifejezetten sokat alszanak.

Andi! Neked akartam még a Ringatóra, hogy szerintem is nagy már hozzá Balázs, inkább olyat keress, ami már járó babáknak van. Nekem ez nagyon tetszik, de még nem próbáltuk: mazsolajatszo.hu
És a csiri-biriről is jókat hallottam nagyon!
Mi jártunk Ringatóra, amíg léna nem tudott járni, aztán váltottunk egy zenebölcsire, ami itt van a közelünkben. Ezt nagyon tudom ajánlani mindenkinek, akinek nincs messze a Jászai!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Martin
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi,
Kisjankó egy héten jó,ha kétszer elalszik,mióta óvodába jár. Addig minden ok, amíg nem mondom, hogy fogmosás, alvás, akkor kezdődik a műsor...de ma estére is jutott... :?

Valentina,
Nagyjankó mama egészségügyis, ő azt mondta nekem, úgy tanulták, hogy a fogzástól nem lehet lázas, hanem azért indul be jobban a fogzás,mert lázas a gyerköc(vmitől)...

És nem utolsó sorban:
Martinnak nagyon boldog születésnapot kivánunk!!!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek aki gondolt ránk és felköszöntötte kicsi 2 éves kisfiam. Hihetetlen… :roll: Sikerült egy irtó jó játékot venni neki fél 7körül adtuk oda, azóta azzal játszik. Még inni is elfelejtett.

Bori?
[u]
Kérdés: [/b]kórházi pakkba mégis mit kell tenni? Tudom 2. baba stb, de olyan bizonytalan vagyok, nem akarok egy nagy táskával menni, de azért kéne egy két dolog. Pl. köntöst feltétlen rakjak be és betétet?[/u]

Veronikusz!
Nagy a csend… Minden oké?! Az ülőke szerintem is nagyon fontos, nem értem miért nem lehet megérteni…

Andi!
Tök jók a képek Baluról! Nekem a törcsis a kedvencem! Recept még húgomnál csücsül, de sürgettem… Mikor kezded?

Eni!
Csini pocak! Miért irigyled az aurám? Ja mert már csak pár hét?! :wink:

Judy!
Minden rendeződik ne aggódj! Tök jó, hogy Anna megint szopizik!

Gabi!
Holnap mész a kútvölgyibe ugye? Nagyon gondolok Rád!!!!++++++

MSE!
Gödöllőn van egy jó turi, de darab áras. Érdekel hol?
[b]
Altatás: [/b
]újabban nálunk is furcsa. Vagy 5perc vagy 2óra (fürdéssel mindennel) és pl vmelyik nap fél 12kor tegnap meg fél 8kor aludt el. Ki érti ezt?! És nyügi, ha mondok valamit, egyből ’NEM’, aztán csinálja, de vannak nehéz pillanatok. Én nem tagadom ki szoktam akadni és igen vagy hogy kiabálok is, de szerintem ez valahol normális, aki azt mondja, hogy nem szokott és emiatt furcsán néz az szerintem picit álszent.

Heni!
Emlékszem Beni születése után is ilyen gond volt. Drukk ezerrel+++++++++++++++++++++

Reni!
Tök jó a kendős kép! Már tanulgatom a kötözési módokat, de már nem olyan egyszerű...

[b]Külföldi élet:
mi is gondolkodunk rajta, főleg a férjem. NAGYON. Én mondjuk úgy tartanám okésnak, ha Sopronban laknánk és mondjuk ő Ausztriában dolgozna. Tudjátok Sopronban pihentünk, nagyon szép, kedvesek az emberek, tényleg irtó jó minden téren!

Cukipofa!
Mindig jókat írsz! Most pl. tök megfogott, hogy írtad, hogy a nagy csak azt látja, az ember ugrik a picihez, ha rázendít, míg ha ő ’nyíg’ akkor esetleg leszidást kap… Ezt észben tartom!

Valentina!
Állj egy szóra! Mi a helyzet veletek, hogy vagytok? El vagy tűnve…

Horoszkóp:
én hiszek benne, én halak, apa kos, Martin mérleg. Ált. jellemzők tök igazak, de hol lehet ilyen személyeset csináltatni?!

Dorka!
Gyönyörű Letti! Nem csoda ilyen szép mama génekkel!

Zsófi!
Szia!
:lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hát ez meg mitől lett ilyen csíkos? :shock: :evil: Bocsiiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Heni
Persze! Nekem mindegy hogy másolt-e vagy sem! Csak legyen :D
Attól félsz, hogy olyat mond, amit nem akarsz hallani? Én is féltem...
Egyik exem is jósolt, de ő cigánykártyából. Attól is féltem. Mondott is olyat, amit nem szívesen hallottam, aztán úgy is lett :? De mivel jók is voltak, inkább azokra koncentráltam. Ez most is így van. Olyan sztem nincs, hogy valakivel semmi jó ne történjen, legyen az akármilyen apróság egy esetleges rossz perióduson belül. De azért nem szabad pesszimistának lenni! Ha pedig nem látsz előre rossz jeleket, akkor nincs mitől tartani :wink: De neked kell dönteni :wink:
Hajrá hastánc :D

Andi
Zsófi írta a Mazsolajátszót. Mi jártunk tavaly és idén is megyünk, ha bejön az esős idő. Sztem nagyon jó. Bár nektek egyik helyszín sincs közel. A XIII.ker Dagály strandnál, II.ker. Kapás utca, Szentendre, Budaörs. Viszont Csiri-biri torna vagy hasonló szokott lenni a művházakban.

Dorka
Lettinek tényleg jó sok haja van! Ivánnak még talán most sincs ennyi :lol: Berkusz hogy áll hajügyileg? A múltkor tettél fel képeket. Sztem még mindig emlékeztetnek egymásra a gyerekeink, ahogy a múltkor írtad :)
Sokan azt mondják, hogy ebben a korban még nem lehet az arcukról eldönteni, hogy milyen neműek. Hát sztem azért igen... Legalábbis jó százalékkal. Letti igazán csajos :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta, egyáltalán nem rólad, és neked írtam!!!
De akkor most bővebben kifejtem: szóval a barátnőm sokmindenben egyébként nagyon gondos, és precíz, nagyon szereti a lányait, és olyan sok aprósággal készül nekik, most pl, hogy a 3. gyereket szüli majd, készült minden napra a gyerekeinek apró rajzos feladattal (ez a mániája:)), képekkel, stb. De közben ő is és férje is rend és pedantériamániások. Tény, hogy a lányaik is nagyon jól kezelhetőek szerintem, de vannak túlzások a fegyelmezésben. Mégpedig amikor pl az ő lánya próbálkozott este nem elaludni, akkor ment a férje, és úgy rákiabált a lányra, hogy az persze nem mert utána kijönni. Náluk a fenyegetés, hogy "beküldöm az apádat" tényleg az. Egyszer nálunk is volt, hogy Győző erősebben szólt rá Benére. Ez máskor nem volt gond, nálunk ő az, aki elég határozottan, de nyugodtan tud fegyelmezni, és ez bejön, de akkor Bene megijedt. Látszott a félelem a szemében, és az olyan rossz volt. Én erről írtam, hogy akkor inkább ne engedelmeskedjen, de ne féljen tőlem. (na tőle nem fél, mert én nem tudok olyan jól rászólni, én pattogok, idegeskedek, és ezt érzi, hogy nem kell komolyan venni) DE nem is a hiszti fegyelmezéséről szóltam, mert az szerintem is hatalmi harc, és meg kell tanítani, hogy a hiszti nem módja bárminek is a kifejezésére. Én is próbálkoztam amúgy hideg vízzel, de durvább lett a hiszti, nálunk csak az jön be, ha nem veszek róla tudomást. Mostanában néha lehet már hidegebb fejjel is beszélni vele. Meg próbáltam már a fenekére is csapni, de szégyenszemre nem értem el vele semmit, csak ha nagyon nagyot ütöttem, azt meg nem akarom.

Szóval én általánosságban írtam le a véleményemet, és nem veled szemben. Pláne azután, amit nemrég meséltél, hogy milyen volt anyukáddal a viszonyod, nyilván nem teljesen mást akarsz Ivánnak.Én néha tudtam félni anyumtól. Ugyan nagyon fegyelmezett lettem, de soha nem tudtam magam vele elengedni igazán, vagy ha mégis, néha jól ,megjártam. De az sem hiszti miatt volt. (állítólag én nem hisztiztem soha...) Na, ezt is leírom... szóval egyszer, kb 4-5 évesen beszélgettünk, hogy őt én anyunak szólítom, és nem mondhatom, hogy anya, mert szerintem az nem szép (?????!!!!! szerintetek én hogyan hívatom magam Benével? Eltaláltátok) Na, és én persze próbálkoztam, és mondtam neki, hogy "anya". Erre megbüntetett: aznap estére megígérte, hogy elmegyünk sétálni + aznap volt mese is a tévében. DE ekkor választanom kellett, mert mindkét jót ezután nem kaphattam meg. Gondolhatjátok, hogy egyáltalán nem éreztem jogosnak, ha erre így emlékszem! Na, én ilyenekről beszéltem.

És itt a VÉGE! :)

Eni,
én is nagyon drukkolok a tesódéknak. Nálunk 2 ismerősöm is végigcsinált hasonlókat, és olyan jó, mindkettőjüknek összejött a gyerek!

Zsófi
, nagyon édesek a lányok!

Heni, remélem az okra is rájön Vidadoki, és vége lesz!

mtunde

Jó estét, jó estét.

ma kiszálltam az altatósdiból, apja alszik Melindával, ő úgyis fáradt most én meg kijöttem.

MARTIN, HÁT ISTEN ÉLTESSEN TÉGED IS ITT A KÉTÉVESEK TÁBORÁBAN! Puszi!

Letti, nagyon kis édes! Borzasztó aranyos kis arcocska. :)

Majababa, megnézlek mindjárt. :)

Meg kell erősítsem NagJankót: most, hogy Eszter lázaskodott, dőlt a nyála is egy idő után.

Heni, neked már a szülés után is nagyon gáz volt ezzel a vérzéssel. Kívánom, hogy legyen vége de gyorsan. Hajrá hastánc.

Szjudy, örülök, h visszajött a cicizés, ez nagyon jó hír, csak így tovább.

Gabi, hogy vagy(tok)?

ANCSA! GYERE EGY KICSIT!

Ma voltunk annála dokinál, aki a deremakat kezeli. Megmutattam neki az MR-leletet, nincs sérvem, csak kitüremkedett a porckorong, de még nincs átszakadva. Jövő héttől neuráálterápia. Ez szurkálásokkal fog járni, már most is elkezdte volna, de be voltam tojva. Megmondtam neki, hogy rettegek mindenféle szúrástól. :oops:
A szülés után - ami ugye szépen, kétségbeesések nélkül lement, csili-vili hangulat - egy pár órával jött Erika egy tűvel, merthogy nem nagyon akart a méhem összehúzódni. Kész voltam már a látványtól is :shock: , ő meg csak mosolygott... Próbáltam poénra venni, de annyira féltem. És pl. a háziorvosunk, aki szintén egy tündér, harmadik nekifutásra tudott egyszer beadni egy incit, mert kiugrottam alóla mindig. De muszáj lesz alávetni magam, csak félek.

Folyt. k.

Kép

Kép

Kép
memme

Reni Mazsola :D :D :D Én is, én is!!! Imádom!!! Video kazettán megvan! Megkérdem szomszéd bácsit, hátha át tudja menteni DVD-re!

Hiszti/érzelmek kimutatása hááát igen… Ők még csak így tudják/próbálják kifejezni magukat és tudtunkra adni a nemtetszésüket.
Amúgy ha mi kiabálunk, azzal is érzelmet fejezünk ki és szerintem nem gáz ha megtanulják, hogy mi az, ami anyát kihozza a sodrából. Igen, van olyan hogy anya türelmetlen, fáradt, elege van… ettől tuti egy gyerek se lesz lelki sérült, akit egyébként imádnak, csak hát anya is emberből van. Inkább kiabálok, csapkodok, kvázi levezetem a feszültséget és kimutatom a nemtetszésem, jól összeveszünk majd összeölelkezve kibékülünk és megy tovább minden. Bocsánatot kérni is meg kell tanulni valahogy… :wink: :lol:
Emese ami engem illet, feloldozlak! :D

Letti baba naggggyon éééédes! Képeket méééég!!!!

Zsófi jó, hogy megvagytok!

Lányok érdekelne esetleg valakit Samsung nedves/száraz szuperszónikus porszívó takarítógép a bolti ár feléért?
Peti ott dolgozik és időnként lehet venni ezt-azt félpénzért. Na de kettő azért nekem se kell. 8) :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Brigi!!
tudsz róla valami pontosat??mennyi az a félár?? :lol:

Letti baba gyönyörűűűű

emano/Andi
KépKép
emano

Szóval testvérféltékenység.
Melinda teljesen kettős módon viselkedik. Egyrészt játék közben vigyáz rá, ha Eszter kezdi el őt cincálni, még oda is tartja magát, hülyéskednek, viháncolnak, másrészt meg sokszor minden külön értesítés nélkül megcsípi, rásuhint. Aztán persze mondja, hogy nem szabad.
Azt is látom, hogy most nem igazán viseli el, hogy ne vele foglalkozzak. Régebben teljesen jól elvolt egyedül a játékaival, most folyton frusztrálódik, ha nem ülök le mellé, mert főzni megyek, vagy bármit meg kell csinálnom. Máskor ezekbe bele tudom vonni, most nem mindig. Egyrészt gyötör a lelkiismeret, másrészt van, amit tényleg nem tudok elhalasztani, és ingerel a visítása. És persze van olyan, amikor én vagyok indokolatlanul durva. Mert amúgy meg megcsinál mindent (persze ott van sokszor az oligát "nem") csak néha már nem látom afától az erdőt.
Próbálom összeszedni magam, de most néha úgy érzem, a falnak megyek, hogy folyton nyüstöl valaki. A párom a villámhárító.

Na jól van, majd lesz valahogy, köszönöm, h meghallgattok.

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde érdekes olvasni az írásaidat mostanában. :wink: Te is a tudatalattidból húzogatod elő az emlékeidet??? :D
Jó tudni, hogy ezzel (sem) vagyok egyedül!
Fura, hogy milyen intenzíven törnek elő a gyerekkori emlékek azáltal, hogy "gyerekként" élünk egy kicsit újra...
Diavetítőztünk Kristóffal. Iszonyú jóóó érzés volt tekergetni a sötétben, lesni a filmet, hogy nem akadt-e el, szívből EMLÉKEZNi azokra a képekre és mesékre! Csak furi volt, hogy a szöveg nem ismerős... Hááát nem, mert túlnyomó részt én ezt magam játszottam...
Ezért most bármikor eldobok bármit és megyek ülni a gyerekszoba szőnyegén és JÁTSZANi. Amikor csak kéri... És ez így lesz mindíg. Megfogadtam.

Jó éjt.

Kép
vkbrigi

Dorka!
Letti baba nagyon édi!!!!! :D:D:D:D:D:D

Martinnak nagyon sok boldogboldog szülinapot!!!!!

Heni!
Mielőbbi jobbulást!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi, de másra most nem tudok reagálni!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde
Boldog születésnapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szülinaposok, fületek érjen bokáig!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi, milyen porszívó és mennyiért? A miénk nyáron úgy döntött, hogy lassan elmúlik.Már csak a legerősebb fokozattal tudom Levi orrát kiszívni, úgy h. közben rötyög, meg sem érzi.

Végre most éjjel tudtunk alukálni picit!!Mondjuk tegnap egész nap 2x30 percet szunyt, tehát jogos volt a beájulás. Nagyon jól esett már fél11kor elaludni és 7ig csak 2x keltünk fel.
Most is baájult, de csak ölben volt hajlandó.

Gyerekkor:
Tünde, anyu-anya történet eléggé furi-ütős...
nekem csak kevés emlékem van, soha nem hagytam szegény bátyust tanulni és a végén mindig zsibit kaptam. Nogyon fájt..... de jogos volt, mert izgága voltam és szemtelen. :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Kérdésem lenne, remélem tud vmelyikőtök segíteni.
Orvost keresek és Dr. Vida Gáborról jókat hallottam.
Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e vki az elérhetőségét, hol rendel, mennyiért?
És a Kútvölgyi Szülészete ezek szerint üzemel?

Köszönöm előre is:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Tündeszülinap van?! :D BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!

MSE, itt elég sokan tudunk elég sok jót mondani Vidadoktorról. :D Írok privit.

Aprooka, ügyesedik Levi. Annyira kísértetiesen emlékeztetnek a napjaitok "annora". Jaj. Remélem, hamar túllesztek rajta, abban biztos vagyok, hogy ti ügyin és következetesen álltok hozzá. Tudom, hogy a szakirodalom nem old meg helyettünk/nekünk semmit, de olvastam egy érdekes könyvet. Éjszakai gondoskodás a címe, és dr William Sears írta. Sokat változtam akkoriban hozzáállás-ügyileg.

Jó, hogy elővettük a rémálom-felkelés éjszaka nagyok témát. Benedek két napja nemcsak nyöszörög (amit minden éjjel megtesz 1-2x), de hangosan felsír, vigasztalhatatlan, nem tudok jobb szót mondani, "éjszakai hiszti". Ordít, csapkod, kivesszük, de nem csendesedik. Pelust, ruhát cserélünk rajta, és baromi nehezen nyugszik meg. 1 óra kell hozzá. Rosszat álmodik? :? Én persze baromi kezelhetetlenné váltam, az éjszaka közepén nem tudtam mást, csak kiabálni vele, hogy hagyja abba... Szóval még én is pocsékul éreztem magam, de őszintén szólva elég tehetetlen düh szállt meg. :oops: :cry: Esetleg összefüggésben állhat ez azzal, hogy nagyobbakat alszik napközben?! :shock:
vbea

Steffi
Ahol én csináltattam, ott most nem találok ilyen opciót :shock: Kicsit megváltozott az oldal és elég bulvár hangulatú lett :? De találtam egyet, ami viszont szimpi: http://horo.atw.hu/
Kendőkötésbe belefogsz jönni! Csak türelem! Az eleje kicsit fársztó, olykor bosszantó, de megéri :wink:

Tünde
Örülök, hogy nem nekem szólt :wink:

Brigi
Köszi,de Heninek van dvd-n. Nekünk meg nincs videónk. Zsolti régebben archívált és elég ramaty meló. Szal sztem ne nyaggasd a szomszéd bácsit! De köszi :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok Lányok!

Visszaolvastam, látom, problémásabb napokat élnek sokan közületek is...

Bea! Aprooka! Én is olvastam a Sears-könyvet, nem is olyan rég. Jó könyv, tényleg jó a szemlélete, bár bizonyos helyzetekben azért kivitelezhetetlen, amiket ír. Én lényegében együtt alszom a fiammal, de ezt azért nem lehet megcsinálni mindig, mert akkor senkire-semmire nem marad időm. Nálunk az esti lefektetés után Máté 20-30 percenként felsír, és addig nem nyugszik meg, amíg oda nem bújok hozzá, és meg nem szoptatom. Én egy ideig rohangálok hozzá, visszaaltatom, aztán újra ki a nappaliba, mert azért a férjemmel is szeretnék egy-két szót váltani este, és ez megy 11-ig, amikor már végleg mellé fekszem, hogy én is aludjak.

Ez a hét nekünk is elég pocsék, tegnap éjjel több mint 10x ébredtem, nem számoltam már. És ma meg: nem akar enni, a tízóraiból evett 3 kanállal, aztán az ebédből meg egyáltalán nem evett, csak szopi, de az is inkább cumizás. Most alszik megint. Délelőtt is durmolt másfél órát, pedig az utóbbi hetekben nem tudtam letenni délelőtt. Remélem, nem beteg.

Volt valakinek ilyen nem kajálás? Úgy, hogy igazából nem beteg a gyerkőc, hanem pl. csak rossz napja van, ezért nyűgös, és alszik, és nem eszik semmi szilárdat.
Vendég

Sziasztok Csajszik!

szonibaba:Üdv itt nálunk. Jönnek majd a Vidások és ők segítenek neked. Én nem hozzá tartozok, de csak jót tudok mondani róla. :lol:

Steffi: Igen, el vagyok tünve. Apa céget alapít én meg mindent egyedül próbálok meg összehozni. Aztán van ám nekem egy kedves anyósóm is aki segítség helyett csak cseszeget :evil: Most épp azzal, hogy eltiltom tőle a gyereket :evil: Ott hagynám neki Viktort,de nem figyel úgy oda rá, mint ahogy én azt várom, sőt Viktor ott se akar maradni.
Szóval tömören ennyi van velünk. De legalább ma már nem vagyunk lázasak, csak hőemelkedése van :? :? :?
Meg se közeliti a tegnapi nyugodt állapotott,ma már nagyon elemében van. Ebédnél kiborította a levest a másodikat meg meg se kostólta :o :? :oops: :oops:

Tünde: Nagyon Boldog Szülinapot

Többiek merre csavarognak?
Na megyek le telt a más fél órás alvás.
V

valentina

vandini: Viktornak szinte majdnem minden napja ilyen. Ha tehetné egész nap csak inna és inna. Ja de a kekszet meg enné egész nap, ha hagynám.

valentina

Huh...most jöttünk a dokitól, felapkoltam Letykót meg Berkuszt és elmentünk a dokihoz, mert Berkének csúnyábbak lettek a pöttyei...de szerencsére csak a melegtől van és nem himlő...gondolom a hisztis éjjel megizzadhatot és elég meleg pizsi is volt rajta....biztos az lehet az oka....a himlő gyanún felbuzdulvva ki is írattam a barányhimlő oltást.....
Letti 4-kor kelt......Veronikusz Zsófi mikor??????

Tünde! Boldog szülinapot!!!

Reni!
Berkének nem volt haja még 1 évesen sem.....ahhoz képest Letti tényleg nagyon jól áll hajyügyileg....Állítólag nekem sem volt másfél éves koromig......nem jellemző nálunk a hajjal való születés, de valahogy éreztem, hogy a Letti hajjal fog érkezni......

MSE!
Ha gondolod én is írok szívesen privit, ha véletlen nem volt elég meggyőző amit Eni (Vbea) írt.Biztos vagyok benne, hogy egy véleményen vagyunk, mert én is csak jót tudok róla mondani :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, HURRÁÁÁÁÁ!, hogy Berkusznak "csak" a melegtől... Egyébként ijesztően durvák tudnak ám így is lenni a pöttyök, én is szaladtam már mindenféle gondolattal a dokinénihez, mindannyiszor nálunk is meleg+pelenka. Sudocrem jó rá, illetve nekünk van egy új testápoló krémünk, az a neve, hogy Physiogel. ez is szupi.Írtam privit MSE-nek. :D Köszönöm látatlanban az egyetértést. :wink:
vbea

Valentina! Na, szép... Mármint az evés-dolog.

Tünde! Isten éltessen!

Aprooka! Még valami: mindig akarok írni, hogy mennyire tudom, miről beszélsz, de ilyenkor olyan hülyén hangzik minden biztatás, mert hát könnyű annak, akinek nincs ilyen gondja. Szóval, csak annyi, hogy kitartás, nekünk is véget ért ez az ordítós-nemalvós időszak, pedig nehéz volt akkor elképzelni, hogy vége lesz. Az átaludt éjszakákat én is nagyon várom, hatalmas fordulat lesz az életünkben... Ja, és még egy dolog, de lehet, hogy ezt már mondtam: mindenki olyan gyerkőcöt kap, amilyet el tud látni (most nem akarom mondani, hogy el tud viselni, mert az csúnya, de ez a lényeg). Szóval gratula: teherbíró csajszi vagy! :) :) :)
Vendég

Még egy kérdésem van Lányok!
Kell valamit kenni égési foltokra? Máté reggel lerántotta a vízforralót, persze, nem érintkezett közvetlenül a bőrével a forró víz, de beleült a pocsolyába, ami mondjuk kihűlt a konyhakövön és volt rajta harisnya + farmer, de a combján maradt két-három halvány piros csík.
??
Vendég

Vbea, a porszívón töprengek még=megkérdezem apát, de szupernek néz ki!

Sears könyvet nem olvastam...hol kapható?
A suttogót olvastam csak, de hát nálunk Levi kiröhögte....én is egy idő után..... :wink:

Vandini, köszi :lol: Olyan jó erről az oldalról közelíteni a dologhoz....tényleg.

Dorka, éljenek a nem-komoly foltok.

Sudocrem sztetek kenhető arcra tejfoltokra is???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

TÜNDE - ANYA! ISTEN ÉLTESSEN! :)
Jaj de sok minden eszembe jutotta törtétededről. De nincs most időm.

MA MELINDA BILIBE KAKILT. OLYAN KIS ARANYOS VOLT...

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: