Halihó!
Ma többször is próbáltam belépni de nem engedte a rendszer!
Lassan már el is feledkeztek rólam...
Na, megint nem tudok sokat írni mert Apa most toppant be.
Andkata - én írtam h hisztizik Nóri a cicin. Ezt játszottuk vagy 2-3 hétig. Achtung, mert én is azt hittem hogy nem jön neki a tejcsi, aztán meg kiderült hogy már nem éhes akkor! Most ott tartunk hogy 4-5 perc alatt végez és elengedi magától, de 2 mp múlva vissza is akar cuppanni. Na azt már nem engedhetem meg neki, mert a lecuppanás után amit megeszik, egy az egyben visszabukja. Hát, nem volt semmi cirkusz mire ezt így kitapasztaltam, gondolhatod! Azóta se értem hogyan lakhat jól egy ciciből 4 perc alatt

Szívesen lemérném mennyit eszik de már nincs mérlegünk, így kénytelen vagyok elhinni neki hogy már nem kér többet...
Muffin - első melegítés után még visszahűtheted a tejcsit, ne öntsd ki a csapba. 2 melegítés megengedett!
Ami - annyira örülök hogy Áron ilyen szépen "javul"!!

Nóri is egyre kevesebbet sikít mostanában. Persze ez csak arra az időre érvényes amikor szem előtt vagyok. Ahogy eltűnök a képből jajj nekem!
Olyan jó lenne már talizni veletek. Csak nézem irígykedve a képeket...
(amik a kedvenc gyorséttermemben készültek...
)
Képzeljétek, Nóri ül! Persze nem stabilan, de nagyon erőlködik. Kivagyok tőle!!!

Frankón előredől a hordozóban és nyafog.

Nem túl kicsi még ehhez??? Már be kell kötnöm mert félek hogy kibukfencezik! Meg ha az ölemben van és leülök vele, vergődik hogy ültessem fel. Szerintetek??
Ma készült: