A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kép Szonja
KépBence
bencuri

Ami, a Jánosba akik most vannak dr. Garay és Lellei ők a madarász utcaiból jöttek át! Nekünk azt mondta a dokinőnk, h ők jók. Mi már voltunk mind a kettőnél Bencével.
bencuri

Viki, hát igen! :oops: Gondold el ha nagyobb lesz akkor mi lesz itt. Nagyon kis rafkos ám az úrfi! 8)
bencuri

Na eldugulok, mert velem lesz tele az oldal!

Wera? Merre jársz?
bencuri

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:15-kor.
20150601134430

néhny kép-ma kissé nyügi,meg tegnap is az volt :?
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

igen-sok voltam :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Viki!
Vannak még egyforma képek csak nem találom őket!
bencuri

Ugye hogy fogyott Domi pofija?Vagy nem? :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
A professzor utolsó előtti képe agyon tetszik (persze az összes többi is, de ez különösen jó)
20150601134430

ezt a gyereket! Reggel fél 8-kor benyomott 140-et. aztán jött az, amikor én úgy gondoltam hogy már eléggé kiéhezett. Fél egykor csináltam azt a 150-et, amiből 60-at meghagyott. Aztán nyöszi, stb, próbáltam a szájába tenni és szó szerint megsértődött. Aztán elaludt és amikor felébredt, engem akart megenni. De monstom még csak két óra telt el... Azért melegítek neki 30-at és meglátjuk. Melegítettem. Megette mind. Mondom akkor még 50. Azt is benyomta. Úgyhogy most megint melegítek 50-et. Ezt számolja ki nekem valaki!!! :evil:

KépKép
muffin

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:15-kor.
20150601134430

Viki nekem is az tetszik a legjobban! :D

Számoljuk Eliot! Egyél sokat! :wink: hogy bird a csajozást! :D :D
bencuri

na ezt is benyomta... :) de mostmár nem melegítek többet... remélem elég volt neki. meg azt is remélem, hogy a következőre jól eszik mad megint...

KépKép
muffin

Muffin örülök, h ilyen sokat benyomott most, és remélem jól eszik majd neked a kis szívtipród!
Idáig elfelejtettem mondani, de gyönyörű a szeme! 8)
bencuri

na szerintem kendőbe csapom aztán elmegyünk egyet sétálni. Ha már ilyen szép idő van (szerencsére délelőtt is sikerült kihasználnom, le tudtam nyírni a füvet. (remélem idén utoljára kellett...) :)
Ja és be fog barnulni a szeme. Ma észrevettem benne halvány, kicsi barna foltokat. Kíváncsi leszek hogy meddig tart... Bár nagyon örültem volna hogyha ilyen marad neki... De ez van. :)

KépKép
muffin

köszi bencuri :oops: ez a véleménye róla :)

KépKép
muffin

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:14-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Hát a gyerek ebédelése megint egy katasztrófa volt..... vagy 5 perc alatt baromi jóllakott, vagy nem volt éhes, vagy nem tudom mi volt.....de 5 perc után üvöltött (pedig meg lett böfiztetve). Kimelegítettem egy adag tejet, az sem kellett neki! Ugyhogy elmentünk piacozni. Az uton rendes volt...hazafele kellett csak kendőbe rakni, akkor már nyűglődött. Vettem neki a patikában orcseppet, meg a piacon egy aranyos macis kisméretű polár pokrócot (mert csak egy iylen pokróca volt), meg bementem az ugynevezett "egészség boltba" ott szoktam magamnak ánizsteát venni. meg kérdeztem a csajt, hogy van e more milk kapszulájuk (mert ugye mondják, hogy a gyogyi miatt nem biztos hogy elég lesz a tej...és féltem, hogy emiatt hagyja abba 5 perc után). Kapszula nem volt, de egy teát ajánlott, vettem is egy olyant, mert nem volt drága!
Most hogy hazajöttünk, most szépen evett, hát majd meglátjuk! Boiztos jót tett neki a levegő!

d.dodó

tök jó, a feltöltéssel most tartok megint ott ahol hibernálta magát a gép... Majdnem jó megmozdulása volt. De mostmár remélem felmegy... :)

KépKép
muffin

A gyermekem alig akarta megenni a pótlásként odaadott 65 ml anyatejet...na ilyet még sose csinált. Lehet hogy elég volt?..
Nektek is begyorsult a gyerkőcötök? Nekem már van hogy 15 perc alatt végez a két cicivel...

nem tudom ki írta, hogy hisztizik a gyerkőc a cicin. Na Adél is szokott ( szerencsére egyre ritkábban) ilyet. Sztem ilyenkor nem jön jól és lázadoznak :)

Kép
andkata

Dodó! Most Lizy lesz és nem Laura? Vagy mindkettőt használjátok?

Kép
andkata

akata!
A Lizy csak a beceneve.... Laura Alice. Itt a "postai" neve az Laura, mert az van elöl, és itt csak egy "megszólítási név" lehet! De az irataiban szerepel az Alice is!

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:14-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:20-kor.
Vendég

Köszi Kata!

Dóri baba hogy van?
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:20-kor.
Vendég

senki nem irt kajaotleteket:(
meg parasitorol sem:(

en meg valamit irni akartam de elfelejtettem

Maria: koszonom, majd olvasgatom.

Valakinek van elemes orrszivoja? az is hatekony?

szly: kuldtem keppel egyutt, 2hosan 4700gr , hosszt nem mertek.
Vendég

Van két újabb videóm Eliotról. A fordulós 10 hetes korában készült, a csörgős meg 11 hetesen. Remélem tetszenek. :)
Fordulós:
http://www.youtube.com/watch?v=50cXD1_Ju1E
Csörgős:
http://www.youtube.com/watch?v=oyKIrqdJaKo

KépKép
muffin

Anyjuk!
Milyen kaja ötlet kell? Erről lemaradtam.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:13-kor.
20150601134430

csak sikerült fordítva írnom. Szóval a csörgős a fordulós, a fordulós meg a csörgős... :)

KépKép
muffin

nézzétek mit ügyködött apuci: :wink:

Kép

Kép
kimma

és még egy:
Kép

Kép
kimma

kimma :lol:

KépKép
muffin

Muffin!
nagyon ügyes Eliot! :wink:
tök jók a kisfilmek :!: :D

Kép
kimma

Ez a gyerek ma egész nap nem eszik semmit :(

d.dodó

nagyon jok a kepek

muffin legalabb erdekesebb volt, vartam az eolsonel mikor fordul meg :lol: de nsgyon ugyi, ilyent Anna meg nem ficankol, sot ha a hatan van ugy fekszik mint egy fa darab meg se mozdul, neha a karjaval csap egyet...

Viki: kajaotlet, mit egyek ami egeszseges de nem puffaszt :oops:
Vendég

ez a kölyök megint becsapott... úgy szoktam kipróbálni hogy éhes-e, hogy a szájéba dugom az evőcumia végét és ha rákap akkor éhes. rá is kapott, na mondom gyorsan melegítem is. úgyis eltelt már 3 óra. erre mire megmelegedett csak balhézik és nem kell. ilyenkor iszonyat mérges tudok rá lenni hogy mit üvölt... ez a 140 meg újra lesz melegítve, ennyit nem öntök ki...
bezzeg a vállamat eszi... :twisted:

KépKép
muffin

muffin!
Jók a videok....nagyon ügyes Eliot!

d.dodó

tök vicces, tegnap is ez volt, hogy ilyentájt nem nagyon volt senki (látszik hogy ilyenkor érnek haza a pasik... :) de reggel is meg este is pörgés volt. :)
A gyerektől most épp a falra mászok... Abból a 140-ből semmit nem evett meg. Ha nem vállon van akkor rögtön balhézik. Ha leteszem szerintem el is aludna, de nem alhat egész nap.... bár azt mondta a gyerekorvos asszisztens ismerősünk, hogy valószínű fáj a torka. Bár szerencsére se láz se semmi ilyesmi, de lehet, hogy azért fáradékonyabb is...
:roll:

KépKép
muffin

és ebben csak az a bosszantó, hogy ma csak egyszer melegítettem nevetségesen keveset, akkor háromszor kellett nekifutni mert kellett neki a szokásos adag. Viszont akárhányszor a szokásos adagot melegítettem, nem akart enni. :x

KépKép
muffin

muffin: Anna sincs el sehogy csak kezben
illetve log a cicimen es be van ajulva ha megmozditom ordit es fogalmam sincs miert.
bar nalunk mindig ez a 6-8 kozti ido igen kritikus, meg nem jottem ra mivel lehetne ezt athidalni, mert ez sem megoldas h a kezemben dekkol, cuminak hasznalva a cicim.
de olyan faradt vagyok, hogy nincs most erom razni a feneket meg bohockodni, hogy hatha valami bejon neki( tegnap a fiuk furoval! nyugtattak le)
Vendég

Anna most: mindez a kezemben ami mar ugy zsibbad :evil:
Kép
Kép
Vendég

Nagyon édibédi az összes kisporonty! :D

Muffin! Jók a videók! Eliot ügyesen próbálkozik!

Jelentem ma felfedeztük a kezünket! 8) Már kétszer jó alaposan megbámulta! Tök jó!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Halihó!

Ma többször is próbáltam belépni de nem engedte a rendszer! :(
Lassan már el is feledkeztek rólam... :twisted:

Na, megint nem tudok sokat írni mert Apa most toppant be.

Andkata - én írtam h hisztizik Nóri a cicin. Ezt játszottuk vagy 2-3 hétig. Achtung, mert én is azt hittem hogy nem jön neki a tejcsi, aztán meg kiderült hogy már nem éhes akkor! Most ott tartunk hogy 4-5 perc alatt végez és elengedi magától, de 2 mp múlva vissza is akar cuppanni. Na azt már nem engedhetem meg neki, mert a lecuppanás után amit megeszik, egy az egyben visszabukja. Hát, nem volt semmi cirkusz mire ezt így kitapasztaltam, gondolhatod! Azóta se értem hogyan lakhat jól egy ciciből 4 perc alatt :roll: Szívesen lemérném mennyit eszik de már nincs mérlegünk, így kénytelen vagyok elhinni neki hogy már nem kér többet... :lol:

Muffin - első melegítés után még visszahűtheted a tejcsit, ne öntsd ki a csapba. 2 melegítés megengedett! :)

Ami - annyira örülök hogy Áron ilyen szépen "javul"!! :wink: Nóri is egyre kevesebbet sikít mostanában. Persze ez csak arra az időre érvényes amikor szem előtt vagyok. Ahogy eltűnök a képből jajj nekem! :twisted:

Olyan jó lenne már talizni veletek. Csak nézem irígykedve a képeket... (amik a kedvenc gyorséttermemben készültek... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Képzeljétek, Nóri ül! Persze nem stabilan, de nagyon erőlködik. Kivagyok tőle!!! :twisted: Frankón előredől a hordozóban és nyafog. :shock: Nem túl kicsi még ehhez??? Már be kell kötnöm mert félek hogy kibukfencezik! Meg ha az ölemben van és leülök vele, vergődik hogy ültessem fel. Szerintetek?? :roll:

Ma készült:

Kép
Vendég

Henka vajon szokott még olvasni bennünket? Mi lehet vele? Ha látod ezt adj füstjeleket hogy miújs veletek!!
Vendég

Wera, Adél ma este mindösszesen kb 12 percet cicizett. Mindkettőből, elengedi, kiürült. Ez van, úgy tűnik elég nekik ennyi idő...

Pati, köszönöm, nagyon tetszett a tesóméknak minden! :)

Eliot nagyon ügyes...Adél még nem csinál ilyet...

Kép
andkata

Sziasztok!

Lea kibirta az oltas utant, vegülis eleg nyüdös volt, lazas nem lett, talan volt höemelkedese - de mivel nem volt igazan gyanusan meleg - nem mertem a höjet.
Sokat hagytam kendöben lenni.

Ma voltam elöször kint Leaval ugy, hogy a hatamon volt! - en veszek polaros takarot es varrok valami pelerin felet magamnak(baba fejkivagassal) es meg egy takarot is kapucnival, hogy csak öt is be lehessen bugyolalni - elöre kötve meg sokkal egyszerübb!

Ma meg olyan visitast rendezett az este, nem tudom miert - gyanitom, hogy nagyon faradt lehetett - aztan szorosan a hatamra kötöttem es mar 2,5 oraja alszik. Lassan en is lefekszem - holnap ugyis megint ötkor kelnem kell. :cry:

Egyebkent Lea 6800gr es 63 cm, fejkörf.: 40 cm. Kis dagika!
(erdekes Aaron 5500gr es 60cm es 40 cm volt
Rebecca meg 6280 gr es 58 cm es 41,5 cm volt.)

:arrow: Muffin
Mielött nem tudnek mar jönni, elöre is ezermillio drukk a Szepszemünek a jövö hetre es persze a Szüleinek is :!:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Muffin! Annyira durva a videó! Viki idősebb, de azért nem fordul úgy! Ok, próbálkozik, de nem egyértelmű, hogy mit akar. Az oldalára átfordul egy ideje, de ennyire...Nagyon ügyi!
És nagyon figyelmes, érdekli a csörgő! Cuki!
Kénytelen leszek elkezdeni Vikinek tanítani valami karatét, hogy a sok csajt le tudja szedni róla, és Ő legyen a befutó!
Éjszaka felébred el is kezdjük a tanulást! Most úgyis kis agresszív a foga miatt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak egy pár kép, és itt sem vagyok!

Kép Hogy is kéne ezt az egészet a számba tömni???

Kép Elolvasom mi van benne

Kép Most lebuktam!

Kép hOl volt hol nem volt...

sz.andi

Huh, sok lett! Megyek is aludni!
Kép
Jó éjszakát!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: