Sziasztok, családtagok!
Sajnálom, hogy mindenki ilyen szomorú.
Ne aggódj, ha kicsit nagyobb lesz a Gergő, több időtök lesz egymásra, és visszaáll minden a rendes kerékvágásba.
Flóra, szegény Zsuzsinak se használt a Closti, a fene vigye el! Akkor ne szedd! Mi van a te dokiddal?
Szilzi, gyere majd, akármi az eredmény.
Tegnap elmentünk az étterembe, egy falatot se tudtam enni, rádőltem a kezemre, annyira béna voltam, becsomagoltattuk a kajámat, mert tuti, hánytam volna tőle. Rohadtul fájt a fejem, éjszaka is, aztán reggel 2x hánytam, nincs étvágyam, megittam egy pohár tejet, kihánytam, aztán egy pohár gyümölcslevet, azt is, azt már a suliban. Úgyhogy sajnos nem fogom tudni sokáig eltitkolni, ha így hánykolódom a suliban. A fejem már egy fokkal jobb. Inkább hányok, minthogy a fejem fájjon. Reggel annyira szarul voltam, azt hittem, be se jövök. Úgyhogy nem ettem ma még semmit 2 banánon kívül és egy müzlin. Azokat nem hánytam ki.
Fekvős kedvem van, de ma megyünk a Tündiékhez, a volt kolléganő rám sózta a 14 oldalas gépelnivalót, csütörtök estére készen kellene lenni vele, meg meg kell csinálni péntekre az összes tanmenetet, azt se tudom, eszik-e vagy isszák a tantárgyakat....
Reggel ittam kávét, meg bevettem egy vasat és egy folsavat is.
Hányás ellen mit javasoltok?