A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

És ez a kisebbik bosszúságom. A másik az, hogy kár volt a F.-nak megmondanom,mikor van középidőm,mikor hajtsunk rá. Olyan teher lett ettől rajta,hogy ma reggel nem volt semmi. Mondjuk nem baj, mert majd lesz este.Legalább pihennek a spermák.

Kép
flóra 11

De a legnagyobb problémám a Closti miatt van. :evil: Bárcsak sose kezdtem volna el szedni! :evil: Nálam fordítva műxik. Leállította a peteérést és az most nem tért észhez, hogy éretlen,hanem most akkor elmaradt a pé-m. A hőm ezt mutatja, Nincs ebben a hónapban pé. Ilyet a világ nem látott, komolyan. Eddig szépen javult a hőm magától. Most meg a Closti bezavart és megint nincs pé-m. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
flóra 11

Most már nincs időm,de alig várom, hogy haza jöjjekés feltegyem a kérdést egy dokinak a neten,adjon tanácsot, magyarázza meg,ez hiogyan lehet. Persze pont ma nagyon későn jövök haza. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
flóra 11

Szóval jól indul a napom, ugye? Jaj ma mindenkinek,aki belémköt! A főnökség is kerüljön el ma,mert mérgemben kimegyek óráról,ha bejönnek!

Kép
flóra 11

Na, jó lányok. Megreggeliztem. Fogat mosok és mentem.

Szép napot nektek!

Pá...

Kép
flóra 11

Sziasztok

Látom mindenkinek megvan a maga baja..
Nekem az estén volt sz@r..:(

Sikeresen összevesztünk apával,én bőgtem,Ő közölte hogy elege van a hülye hormonjaimból és hogy ez Őt nem érdekli....

Pedig csak arra vágyom,hogy mellettem legyen,átöleljen,hogy érezzem szeret,hogy kedveskedjen kicsit,hogy valamit visszahozzunk abból az időből,amikor megismerkedtünk...

De nem!!!

Egyedül fekszem le este,Ő tv-zik,nem beszélgetünk,alig van időm magamra,tusolni is csak rohanva,mert este mindig nyügös Gergő...:(

Reggel én még vagy alszok,vagy már etetek amikor elmegy munkába...
Napközben néha telefon,de igazából nincs mit mondanom már neki...:(:(:(

Azt hiszem most estem bele a depibe.....:(

Bocsika,de ezt valahol ki kellett irnom magamból....

Nem rontom itt a jó levegőt,majd jövök valamikor...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, családtagok! :D
Sajnálom, hogy mindenki ilyen szomorú. :cry:
Ne aggódj, ha kicsit nagyobb lesz a Gergő, több időtök lesz egymásra, és visszaáll minden a rendes kerékvágásba. :wink:
Flóra, szegény Zsuzsinak se használt a Closti, a fene vigye el! Akkor ne szedd! Mi van a te dokiddal?
Szilzi, gyere majd, akármi az eredmény.

Tegnap elmentünk az étterembe, egy falatot se tudtam enni, rádőltem a kezemre, annyira béna voltam, becsomagoltattuk a kajámat, mert tuti, hánytam volna tőle. Rohadtul fájt a fejem, éjszaka is, aztán reggel 2x hánytam, nincs étvágyam, megittam egy pohár tejet, kihánytam, aztán egy pohár gyümölcslevet, azt is, azt már a suliban. Úgyhogy sajnos nem fogom tudni sokáig eltitkolni, ha így hánykolódom a suliban. A fejem már egy fokkal jobb. Inkább hányok, minthogy a fejem fájjon. Reggel annyira szarul voltam, azt hittem, be se jövök. Úgyhogy nem ettem ma még semmit 2 banánon kívül és egy müzlin. Azokat nem hánytam ki.

Fekvős kedvem van, de ma megyünk a Tündiékhez, a volt kolléganő rám sózta a 14 oldalas gépelnivalót, csütörtök estére készen kellene lenni vele, meg meg kell csinálni péntekre az összes tanmenetet, azt se tudom, eszik-e vagy isszák a tantárgyakat....

Reggel ittam kávét, meg bevettem egy vasat és egy folsavat is.
Hányás ellen mit javasoltok?

KépKép
benó

Helló Benó!
Nincs órám ! :D

Kép
flóra 11

Helló! Nekem sincs! :lol:

KépKép
benó

Most eszem a tegnap esti salátámat, amit nem bírtam megenni az étteremben, de csak módjával, mert pl. az uborka nagyon undi. :x

KépKép
benó

Te?

KépKép
benó

Benó, hányás ellen én a gyakori apró csipegetést tudom javasolni. Nálam ez bejott. Foleg ha reggel még ágyból kikelés elot ettem pár darab sós perecet vagy valami apró suteményt, amit odakészítettem magamnak este. én szinte állandóan csipegetem valamit, ha ultem. Nekem ez bevált. Vágj fel gyumit, készítsd tányérkára magadnak, kis kekszet mellé.

Kép
flóra 11

Ok.
Nem gond, szívesen vagyok szarul természetesen, ezt akartam, csak nem akarok már most kidőlni a suliból, amikor még szinte nem is tuti semmi.

KépKép
benó

Én is most úgymond ebédelek. Rizskenyerert sajtal és paprikával. Én fottet otthon szoktam enni.

Kép
flóra 11

Hát, én is. Meg nem is nagyon merek, meg nincs is étvágyam.
Amúgy jobb a kedved?

KépKép
benó

De van hányásra egy homeós bigyó is, de nem tudom a nevét. Talán a dokid tudja majd, vagy a neten kell utánanézni.

Kép
flóra 11

Lemegyek, mert megint hányingerem van. Bocsi. Majd du. jövök, mert most meg mindjárt megint órám lesz. :cry:

KépKép
benó

Nem!!!! Egyhúzomban azon agyalok, hogy mit csináljak. A dokim jovo hónapban nagyobb adag Clostit ír fel. Most nem tudom, az majd segít-e. Mert ugye a Closti úgy muxik, hogy leállítja a peteérést, amikor abbahagyod szedni, akkor a szervezet észreveszi, hogy nincs érett pete és rohamosan elkezdi érlelni. Nos, nálam nem kezdte el érlelni, maradt leállva. :evil:

Kép
flóra 11

Persze menj csak. Nyugodtan.

Kép
flóra 11

Hát én nem tudom. Most ha nagyobb adagot kapok, akkor esetleg jobban leáll minden és annál inkább termelni fog utána? Remélem. Mert arra gondoltam, hogy már mindegy. Már elkezdtem ezt a kúrát, most már végigcsinálom a három hónapot. Ha nem segít, tobbet úgysem kaphatok. Max 43 évesen szulok. :( :evil:

Kép
flóra 11

Tancsu, annyira sajnálom, hogy osszezorrentetek! De van ilyen. Most nagyon rossz, de remélem, hogy estére megenyhul a párod is. Tudod, hirtelen felindulásbó sokszor mond valamit az ember, amit nem is gondol komolyan, aztán meg is bánja. Ilyenkor mindig gondolj arra, miért is szereted ot, mi az , amit szeretsz benne, amiért becsulod, amiért mellette vagy.....
Most neki is nehéz. A férfiakon is kitér ilyenkor egy depi, annak ellenére, hogy akarták a babát, tudat alat neheztelnek, hogy már nem ok vannak a kozpontban, hogy a babát kényezteti a drága feleséguk és nem oket.
Az anyukák is depisek, mert ugye bizonytalanok, hogy jó csinálják-e, amit csinálnak, megerosítésre várnának a párjuktól. Szóval ez egy ilyen idoszak, amikor mindkettotok a másikra akar támaszkodni, várja a szeretetet és ugye nem kapja meg. A megoldás, hogy adni kell. Ha adsz, akkor kapsz is. Ha nem hajlandó a párod adni, akkor lopj tole. Bújj hozzá, mond, hogy semmit nem akarsz, csak oleljen meg. Lassan megoldódik a dolog. Fel a fejjel! Tudod, mindig nekunk, noknek kell erosebbeknek lennunk.

Kép
flóra 11

Rákeresek egy netes dokira, hátha ad nekem tanácsot. Csak ugye az is napokba telik, míg választ kapok, de nem baj. Ráérek. Hiszen csak 41 éves vagyok. :twisted:

Kép
flóra 11

Hát írtam egy oldalra, meglátom mikor jon válasz. Még megpróbálok keresni valamit.

Kép
flóra 11

Kialudtam!!!!!!!!!!!!
Ajaj, van baja mindenkinek!!!!!!!!

Hajnalban teljesen önállóan a dufaston blokkolása ellenére megjött a vérzésem!!!!!!!!!! A doki jövő hétre tervezte!!!!!!!!Nem semmi, önként fél éve nem jött meg!!!!!!!!!!! Még örülök is neki!
Most rögtön meg kéne rendelnem a szurikat!!!!!!!!!!
Bizom benne hogy nincs gond a kiskatonákkal, mert nem tudom megvárni a szurival.
2 kor hívom az orvost,hogy mit csináljak????

Kép
muzsuzska

Benó, ha ennyit hánysz fölösleges gyógyszert szedned mert kihányod!
Ugye tudod,hogy innod kéne napi 2 litert! Vegyél ásványvizet!

Kép
muzsuzska

Flóra honnan szedted a hogy a closty leállítja a peteérést!??????????

Kép
muzsuzska

Teszt negatív

Sziasztok Csajok!

Hát ez ma nem egy túl vidám nap, ahogy látom! :( Mindenkinek megvan a maga baja! :(

Benó, szerintem lehet, hogy most a fejfájástól hánysz, mert nekem is úgy fáj a fejem, hogy túl vagyok már két cataflamon, de ugye nekem szabad! :( :lol: Remélem nem fogsz hónapokig hányni! :(

Zsuzska, én is örülnék ha megjönne! :wink: Bár kár, hogy nálad ez 30 e forintba került! :evil: :evil:

Flóra, nem biztos az, hogy nincs peteérésed, lehet, hogy nem ma van, de neked gyógyszer nélkül is szokott lenni, nem? :wink: Írj is egy pár orvosnak, hátha tudnak valami okosat mondani!

Tancsu, sajnálom, hogy összezörrentetek. Biztos, hogy a férjecskédnek sem egyszerű, hogy most már tényleg nem csak Ő van akivel foglakozol, sőőőt! De majd ha több közös programot tudtok csinálni, biztos rendbe jön minden. Az pedig, hogy néha nem tudsz neki mit mondani, nem csoda, egy jórészt alvóevő babáról nem lehet egyfolytában újat mondani, "más" pedig most nem történik veled! Hiszen éppen elég ez!!!! :D Gyönyörű dolog lehet, de a férfiak mindegyike önző! Fel a fejjel, jó?

Kép
szilzi

Helló Szilzi!

Kép
flóra 11

Zsuzsi, itt vagy még Te is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.01 12:29-kor.

Kép
flóra 11

Ma reggel bezsélget6tünk a férjemmel :D , bár lassan megint elege van szerintem a babatémából. :oops: Picit megint lekell mamagm állítani! :( Na szóval, megbeszéltük, hogy mégis megkéri a dokit, hogyha nem nagy gond, csináljon mégiscsak egy vizsgálatot, már csak a saját kíváncsisága miatt. Akkor legalább megtudjuk, hogy van e értelme reménykedni! :? :roll: Ha Ő azt mondja, hogy nem csinál, akkkor elmegy egy másik dokihoz! :D

Én meg amilyen mázlista vagyok, most majd megjön addig míg odaérek a dokihoz! :evil: Azt fogom tenni, amit javasoltál Flóra, eltúlzok minden tünetet, nyafogok, hisztizek, csak csinál velem valamit! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szia Flóra :D

Én lassan megyek, mert a levest már megfőztem, de a cukkini még csak a pucoláson esett túl! :lol: A leves viszont nagyon fini lett! :D Büszke!Büszke!Büszke! :lol: :lol:

Kép
szilzi

De j´, Szilzi! Tehát akkor most végre veletek is torténik valami.

Jaj, bocsi, mindjárt jovok. 10 perc. Ugyeletem van ôs ki kell mennem a folyosóra.

Kép
flóra 11

Itt vagyok!

Kép
muzsuzska

Működik a telepátia épp Szilvire gondoltam ! :D :D

Kép
muzsuzska

Rám gondoltál Zsuzsi? :D Ez hízelgő! :lol: :lol:

Megjött rendesen?

Kép
szilzi

Sziasztok, lányok!
Hazajöttem, kicsit ellógtunk a gyerekekkel. :oops:
Kiselőadás volt utolsó órán és mondtam, hogy ha végzünk előbb, leléphetünk.

Azt a szót, hogy sajnálom, nem szabad használni, mert negatív energia.

Nem örülök neki, hogy mindenki ilyen szomorú, én meg nem tudok nektek semmi értelmeset mondani, mert döglök, göthösködöm.

Nem örülök neki, hogy megjött a piri, vagy örülök neki, mit kell mondani, Zsuzsi? :? Nagyon bízom benne, hogy Királyfi kiskatonái rendben lesznek! Mennek a drukkok holnapra! :idea: :idea: :idea:

Flóra, nagyon bízom abban is, hogy találsz egy normális orvost, aki normális választ ad! Én se tudom pontosan, hogy működik a Closti, most már teljesen bekavartatok. :wink:

Szilzi, nem örülök annak sem, hogy az a rohadt teszt negatív. De hétfőn végre mész orvoshoz!
:wink: :D Mit csinálsz nov. 1-jén?

Tancsu, én is azt gondolom, hogy ez az egyik legnehezebb, de legszebb időszak egy ember életében, hiszen mi mindannyian erre vágyunk. A Flóra és a Szilzi nagyon bölcsen beszéltek, csak javasolni tudom az újraolvasásukat.

KépKép
benó

De ugyi vagy, Szilzi! Gratula!!! :D :shock:

Kép
flóra 11

Levegyem a vonalzómat?

KépKép
benó

Nagyon ügyes vagy, Szilzi! Milyen leves is lett? Valami bab rémlik.

KépKép
benó

Örülök, hogy megbeszéltétek a dolgot az Attilával, és az is jó, hogy hagyja magát másikra is rábeszélni. És mikor derül ki, hogy lesz-e vizsgálat 7-én?
Zsuzsi, Gábort a te dokit vizsgálja?

KépKép
benó

Hé, engem nem láttok? :cry: :cry: Mert elfordultam a családtól, és folyton csak hányok. :cry: :?

KépKép
benó

Kolbászos zöldbab! :D te is szeretnéd, max nem ennéd meg a kolbászt! Küldjek Önnek, kedves kismami? :D

Szerintem ne vedd le a vonalzót, a dokiig, babonából, hisz azt mondta akkor biztos ami már most is biztos, mikor Ő is azt mondja! :D

Kép
szilzi

Ne tessék nyafogni kérem! Én itt vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Zsuzsi, megjott a pirid????? :shock: :shock: :shock: Orulet!!!! Na, kíváncsi vagyok, mit lép erre a dokid.

Kép
flóra 11

7-én tuti nem vizsgál sp-át, de akkor leügyezi vele a dolgokat, ha nem elmegyek én hozzá :twisted: Csak nem olyan genya, hogy nem nézi meg, nem? Nem hiszem, hogy olyan drága vizsgálat lenne! :shock:

Kép
szilzi

Benó, helló. Perszehogy látunk! Egy pocakos kismamit ne látnánk?!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Megyek a patikába!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Csak nekem állandóan ki kell szaladnom a hulye ugyelet miatt! :evil: És szúr a hasam, mert elobb futottam.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, mész a szurikért?

Kép
flóra 11

Igen királyfit is a dokim vizsgálja, mert andrologia is a szakterülete, tehát a meddőség minden formája, beleértve a pasik is!!!!! Szilvéknek is ő kellene!

Most beszéltem vele!! Már holnap kéne a szuri! De jó lesz pénteken is!
Rohanok rendelni!

Normális vérzésem van!!!!!!!!! Én örülök, mert még ídőm sincs búslakodni, mert jön a következő túra!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: