Andi
Még 1-2 "feltáró" alkalom, és utána mi szülők + Kati néni hatszemközt elemezzük a helyzetet. Irtó kíváncsi vagyok.
Lányok
Én még mindig nem kapom a dupla CSP-ot a 2 gyerkőc után. Oké, hogy majd egyszerre küldik az elmaradtakkal, de mégis mikor

Ti már kapjátok?
Jaj, és képzeljétek, férjecske beszélgetett egy rendezvényen a tan.néninkkel, és mondta, hogy Lilu nehezen nyílt meg, nem igazán lehetett tudni, hogy milyen esze van. De nemrég csináltatott velük pár tesztet, amit önállóan kellett megoldaniuk, és kiderült, hogy Lilu a 3 legjobban teljesítő gyerkőc között van

Úgy örülök, hogy nem csak a nehéz természete miatt hívja fel magára a figyelmet, hanem az okos fejével is
Potyka
Hiányoztál nagyon! Gyere, amikor csak tudsz. Jó olvasni Téged!
(A blogodba is bekukkantottam, és tisztára elárasztott egy béke. Egyszerűen attól, ahogyan olvastalak, hogy milyen egyszerű, összevissza, de mégis tökéletes is lehet minden 5 gyerekkel - is

)
Szly
Pár napig csak 1X ébredt éjjel Csabus, és erre a melleim rögtön jeleztek, hogy ja, nem kell olyan gyakran a tejci? És szépen megcsapant

Este szopi után volt kis sírdogálás, de óránként mellre tettem, majd elájult fél 10-kor. Gondoltam, majd kb.2óránként kelünk, de nem baj, szaporítjuk legalább a tejcit. Erre fél2-kor én ébredtem a feszülő cicikre. Őt meg úgy noszogattam, hogy ürítse ki. Kb. 1óra kellett neki ehhez

Akkor visszaaludt, és reggel fél6-ig nyomta.
Bevettem az első adag Urticámat is
Véda