sziasztok!
andóca-jó hogy itt vagy, nem ám eltűnsz, úgyis olyan kevés lánybébi van! már alig várom, hogy nekünk is legyen fülcsibevalónk, a 3. oltás után fogjuk beletenni.még majdnem két hét
nagyon édesek a babák,szerintem is Bencével pasizik Kitti.legalábbis az ugrott be legelőször
Bari-minden oké lesz, csak tömd a kis Dávidot!fő az optimizmus
melike-nem tudom én elfogadnám-e, de szerintem baja semmiképpen nem lehet tőle, s a tápszernél tuti százszor jobb.esetleg annyit beszélj meg vele, hogy a lefejéskor mindig alaposan mosson kezet stb.nem gondolom hogy nem mos, de én vittem be az anyatejgyűjtőbe, mikor még sokat fejtem,bevizsgáltatni és volt benne baci az első körben, pedig odafigyeltem.NAGYON.na az mehetett bele a levegőből, vagy a kezemről. aztán második körben minden oké volt, vihettem volna be, aztán meg nem volt annyi, 2 decivel meg nem futkozgatok.ugyhogy most tele a mélyhűtő, 8 littyó biztos van, amennyit addig lefejtem, mert fagyasztottat meg nem vesznek be.lehet kidobás lesz a vége annak a drága tejnek.1800-at adnak literjéért.
MÁrti én sem szedek gyugyut

most vettem kupot azt fogom használni.
az én lányom is nyűglődött ma is, nem tudom mi van ezekkel a gyerkőcökkel.most alszik