A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

csiri!!! Ez a Zoé bébi nagyon csudi pofa.
Hékás! Az én fiam nem dugja igy ki a lábát,mert fejvédő van,éppen ezért.De nagyon cuki.
Melike! Édesen alszik a fiad. Milán sem szereti ha fény van és ugy kell aludni. Fejére löki olyankor a az alvos babát. Morzsit,

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Vagyok én is (bár senki nem hiányolt, hogy hol vagyok...) :cry: :cry: :cry:

Brigi, Szilvi: köszi a köszöntést.

Brigi: megírod nekem priviben, hogy mit kell elküldeni, mert én még trehány módra nem küldtem el! Mármint a honlaphoz.

Folyamatosan olvasok, nagyon gyönyörűen fejlődnek továbbra is a babák.

Márti: gyógyszer ügyben nem tudok segíteni, én nem szedek.

Szilvi: szerintem se kezdj el tápszerezni, vagy ahogy Piri írta, hogy etestd sűrűn, vagy próbáld meg 'kihúzni' 2-2 és fél órára a szopikat.

Bari: megoldódott már Dávid evés problémája?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: én is elfogadnám a tejet.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

és egy pár kép (amit hiányoltatok):
szépen felöltözve:
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Közeli képek:

Kép

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem lehet hátradölni:

ez a(z egyik) kedvenc képem: Kép

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

most jól teleraktam az oldalt képekkel... :lol: :lol: :lol:

nincs itt senki?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Rakok fotot Milánrol.
Kép Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

még egy utsó kép:

Pasizunk az utcán! Kitaláljátok hogy kivel pasizik Kitti? Ismeritek Ti is!
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: nagyon boldog hófordulót Nektek :D Kitti gyönyörű kislány :wink: Nagyon tetszik a huncut kis pofija :wink: Tényleg nagyon jók a képek!!!!!!!!!! Én hiányoltalak, de mivel én sem írtam, csak olvastam, ezért nem hiányoltalak "hangosan" :wink:
bluebox

óóóóóóóóóóóóhhhhhhhhhhh de falat. :lol: :lol: :lol:
Andi!!!Ez mostani kép???
Olyan picikének látom.
Édi Kitti baba. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Márti: gyógyszer ügyben sikerült továbblépni? Köszikeee! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata: Milán is nagyon cuki. 1-2 hetes képek. Melyiken látod kicsinek?

Egyedül a babakocsis kép 1 hónappal ezelötti.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Az űlősön látom picikének. De mikor az öledbe van ott is picinek látom. Inkább ugy mondanám Milánhoz képest.
Vagy csak a képen látszik igy???

Kata&Milán

oszman777

De édesek a babócák!

Máté kb. egy órája olyan nyüglődésbe kezdett!Nem tudom mi a franc van vele?!

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:46-kor.
pironya

Andóca! Pont ma jutott eszembe, hogy régen voltál! :lol: Kitti nagyon édes! :lol: Én Bencére tippelek. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

ma szerintem még édibb képeket rakratok föl mint valaha :lol:

andóca az az ülös kép nagyon bejön..... :wink:

szerintem márti kristófja...talált?? :oops:

na beszéltem a körzetinkkel:azt mondta: majd ha éhes lesz eszik!!mondta,hogy próbáljam csak napi 3x...vagy 4x.
kérdezte hogy 40-50gr megvan evésenként..
mondom igen...erre ő:akkor jó.
a kiszáradás jeleit azt mondta úgy is észrevenném
hát ennyi :? 8)
Vendég

ahol puci a lába milánnak,látjátok mekkora nagy talpa van.
kérdés lenne,csak fél kezes vagyok.
jo nagy lábon fog élni,az tuti. :lol:

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:47-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:47-kor.
pironya

melike:lehetek őszinte nekem nem kéne másnak a teje!!
nem tudom ő mit eszik..lehet az ő babája bírja az enyém nem..sokan megehetik a babot semmi baja a babának,másoknak meg görcsöt okoz áááááá nem kéne!!
az más kérdés,hogy undorodnék is tőle
Vendég

de ha az immunanyag részét nézzük akkor meg baró
Vendég

Talán Bence??????
bluebox

Viccen kivül!!! Milánnak van 2 torna cipője,ami a képen is van a kis piros még van kék.
A farmer+van egy másik farmer.
Ja meg van 1 banános dobozzal még,de azok nagyobbak már.

Kata&Milán

oszman777

[quote="pironya"]B írta:pironyaari: Akkor ez most jóhírnek is felfogható, nem :wink:

Már akartam kérdezni, hogy ezek a mennyiségek sűrített tápit jelentenek???

ez süritett táp de a süritőanyag csak a konzisztenciáján változtat amúgy semleges..tápértéke nulla,ez csak azért van,hogy aki bukik a sűrű nehezebben jön vissza

jóhír..hát nem tudom,valahol megnyugtatott de belül jó volna látni hogy eszik a gyerekem ...az újszülött osztályon evett 70-et...most ez a 40 elég szarul hangzik...de bízom benne,hogy nem lesz baj
Vendég

Kata: pedig már 6,5 kg-ot is túllépte és 68-as rucikat hordunk! Én nem látom olyan nagynak Milán lábát.

Monti: eltaláltad, Bence baba van Kittivel! :)

Köszi a hiányolásokat.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mondjuk amit irt Bari van benne valami.
Hallottam olyat hogy nem volt teje az anyukának,és felirták neki az anyatejet,és hordta az anyatej gyűjtő állomásrol. Ott jol átvizsgálják.
De nem tudni hogy az anyuka mit evett,és ha olyat amitől fájhat a gyerek hasa,az GÁÁÁÁZZZZ.
Lehet az egyik gyereké nem fáj,másiké fájhat.
És mondták a gyerek sosem volt hasfájos és aztán lett a hordatott tejcsitől.

Kata&Milán

oszman777

Márti: igen Bence van a képen. Sajnálom, hogy nem te jöttél Bettihez a pelusért, szívesen találkoztam volna veled is.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ha már a pelusnál tartunk, nekem is lenne eladó pelusom. Pampers 3-as. Nem érdekel esetleg valakit?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most már kipróbáljuk!
Nincs veszíteni valónk.Ha bármilyen téren nem jó,abbahagyjuk.Ennyi.
Különben azt is tudom nagyjából,hogy mit eszik. :wink:

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:48-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:48-kor.
pironya

......
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:49-kor.
pironya

sziasztok!

andóca-jó hogy itt vagy, nem ám eltűnsz, úgyis olyan kevés lánybébi van! már alig várom, hogy nekünk is legyen fülcsibevalónk, a 3. oltás után fogjuk beletenni.még majdnem két hét :cry:

nagyon édesek a babák,szerintem is Bencével pasizik Kitti.legalábbis az ugrott be legelőször

Bari-minden oké lesz, csak tömd a kis Dávidot!fő az optimizmus

melike-nem tudom én elfogadnám-e, de szerintem baja semmiképpen nem lehet tőle, s a tápszernél tuti százszor jobb.esetleg annyit beszélj meg vele, hogy a lefejéskor mindig alaposan mosson kezet stb.nem gondolom hogy nem mos, de én vittem be az anyatejgyűjtőbe, mikor még sokat fejtem,bevizsgáltatni és volt benne baci az első körben, pedig odafigyeltem.NAGYON.na az mehetett bele a levegőből, vagy a kezemről. aztán második körben minden oké volt, vihettem volna be, aztán meg nem volt annyi, 2 decivel meg nem futkozgatok.ugyhogy most tele a mélyhűtő, 8 littyó biztos van, amennyit addig lefejtem, mert fagyasztottat meg nem vesznek be.lehet kidobás lesz a vége annak a drága tejnek.1800-at adnak literjéért.

MÁrti én sem szedek gyugyut :lol: most vettem kupot azt fogom használni.

az én lányom is nyűglődött ma is, nem tudom mi van ezekkel a gyerkőcökkel.most alszik :lol:

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:49-kor.
pironya

A Pampers sajna nekünk nagyon nem jött be :cry: Ti is kinőttétek :shock: :shock: :shock:
bluebox

[quote="pironya"]- írta:pironyaSzia Piri!

-Szia Hogy vagy?

-Kösz jól. És Te?

-Én is köszi

:lol: :lol: :lol: :lol:

Beszélgetek itt magammal

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:50-kor.
pironya

Márti: még nem nöttük ki, 3-ast használunk, csak a Pampers nem jött be. Mi Libero 3-at használunk! De a Huggies sem vált be!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri: szerintem ne ijesztgesd Mártit!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote]- írta:Szia Piri!

-Szia Hogy vagy?

-Kösz jól. És Te?

-Én is köszi

Beszélgetek itt magammal

Szia Piri!Hogy vagy????Olvasom,hogy jól!Köszi kérdésed,mi is jól! Üdv!Csiri:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.30 15:14-kor.
Vendég

Köszi a véleményeket,volt itt minden féle. :lol: Szóval jó barátnőm,bízom benne,megpróbáljuk.

Pironya:ti is "gumiztok"?

Mi is Libero 3-ast használunk,de próbáltam a Pampers-t is,nem olyan rossz.

Kép
melike

Ma megyünk Apával a városba és megnézem még két gyógyszertárban a Merz tablettámat,mert eddig mindenhol hiánycikk! :evil: Pedig lassan kopasz leszek,valamit vennem kell!

Kép
melike

Piri: ebben tökéletesen igazad van sajnon :shock: :shock: :shock: A cigiben már ki lettem oktatva, hogy hogy tudtam azt a szar kék multit szívni :shock: :shock: A gumit már meg sem merem kérdezni :oops: Most úgy néz ki a dolog, talált egy komoly "kislány"-t. (17 éves lesz áprilisban) Mint tudjuk a lányoknál a 17 év mást jelent mint a fiúknál :shock: :shock: :shock: És az enyém még "csak" 16 lesz. Ráadásul nem fogod elhinni, a régi legjobb barátnőmnek a lányáról van szó :shock: :shock: :shock: Én meg a barátnőm most találtuk meg egymást ismét, merthogy nagy költözések voltak az elmúlt 11 évben. Akkor látták egymást utoljára, mármint a gyerekek. Szinte együtt nőttek fel :wink: Hát nem érdekes játékot űz velünk az élet??????
bluebox

Barátnőkből nászasszonyok leszünk :lol: :lol: :lol:
bluebox

szilvi-szerintem nem kevés a tejed, Mirababa is volt így (pl ma is) hogy sűrűbben kér, szerintem a tejci termelődik az igényei szerint.tápot én biztos nem adnék(nincs is itthon)mondjuk van fagyitejem, ha arra lenne szükség.csak az a baj, hogy mire beletehetném a főzelékekbe, lejár a szavatossága.na mindegy.

képzeljétek azt álmodtam, hogy elmentem jósnőhöz és azt mondta,17 megcsalás lesz a kapcsolatunkban :shock: mondom dehát kivel fog megcsalni a férjem, mért stb..HÁT MAGA FOGJA MEGCSALNI :shock: na ekkor keltem fel, de tiszta szarul voltam.

Kép
Kép
eyi

ja, és nekem nem hullik a hajam, csak annyira amennyire így ősszel szokásos!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

helló eyi,helló Andóca és helló mindenki!!!!!

a bébibogyó kisbabók nagyon arik és hogy nőnek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jól látom,hogy Kitti babának milyen nagy haja van és az egyik képen mintha göndörödne???? 8) :lol: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.30 15:19-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: