Sziasztok!
Tettem fel pocakfotót a közösre! Ma sikerült ”összebénázni”

.
Gjéti: kíváncsi vagyok a véleményedre! A nevekkel kapcsolatban,
szerintem mindegyik szép, de az Ádámra és Dominikra voksolok.
Verus: édi ez a bújócskázó gyerkőc! Írtad, h fájt a hasad, elmúlt?
Zsu: Tetszik Bence szobája! Dédid, hogy van?
Elif: nem is írtam még, h szép a képkeret, amit a legutóbb tettél fel!
Majd írj holnap az UH után!
Háfi: nekem a genetikai UH-on mérték: fej átmérő,fej körfogat, has körfogat, combcsont és felkarcsont hosszt, megbecsülték a súlyát, agyszerkezetet nézett, kamratágasságot, gerincét, végtagokat, szívüregeket, szívritmust, gyomor- és hólyagtelődést, veséket (babóét, az enyémet nem), méhlepényt, magzatvizet, köldökzsinórban a 3 eret, h megvan.
Panna: majd írd meg légyszi, h nálatok milyen vizsgálatok vannak, engem is érdekelne!
ZétiVera: Zéti, hogy van? Voltatok 4D-n?
(Bocsi, h átkereszteltelek

, igaz már nem most, de ha baj, írd meg nyugodtan!)
Zsuzsi: mi volt UH-on?
Julcsi: szerencsére én nem tartozom most még a derékfájósok közé.
Amúgy az vagyok, 2x volt lumbágóm is, de mivel most a terhességem alatt pihenek, és nem hajolgatok, még nincs gondom.
Edina: a MÁV-ban szülted a lányokat? Megkérdezhetem kinél szültél (orvos és szülésznő)?
Aranyosak a magocskás és mikulásos sztorik!
Én is szívesen olvasom a szüléstörténeteket! Láttam is már nem egyet, nem kettőt, 1x civilként is, a keresztfiam születésénél végig bent voltam.
Lányok a forró dolgokkal meg vigyázzatok!
Elvileg nálunk is apás szülés lesz, amin én teljesen ledöbbentem. Az én férjem többször elájult már vérvételnél (amikor én vettem tőle, akkor nem

), ezért bennem fel sem merült, h ő ott legyen. Úgy derült ki, h szeretné, h anyukám rákérdezett pár hete, mire a férjem közölte, h természetesen ott lesz, ez nem kérdés, én meg tátott szájjal bámultam, úgy meglepődtem, de nagyon örülök neki

.