Nikinek és Boginak is nagyon boldog szülinapot!!!!
Pelenkázás: Nagyon zsír, ugyanis sokszor rugdos. Ami nem lenne nagy gáz, de mikor az Öccsét találja el, akkor szoktam neki mondani, hogy az első találkozásuk egy monoklival fog végződni a szeme alatt, mert Gergőci tuti bemos neki egyet.
Amúgy nem forgolódik, le kell foglalni. Már annyi nyavalya van a pelenkázón, amit épp a kezébe adok.
Házeladás: Még nem adtuk ki eladásra, most van folyamatban, osztatlan közös tulajdon.... Sorolhatnám....
Szóval építkezni szeretnénk, talán valami Bp. környéki településen. Még nem tudjuk hol, nem ismerek semmit, körül kell nézni. És anyu jönne velünk.
Csatt: Anyu felkészített, hpogy majd hajastul tépi ki. Amikor betettem, eltereltem a figyelmét. Mikor sikerült, nem bántotta, de mikor nem, akkor kiszedte. Kb. 2 nap alatt - én is meglepődtem -, odáig jutottunk, hogy ha kiveszem, majd beteszem, mozdulatlanul tartja a fejét, türelmesen megvárja míg végzek, és nem nyúl hozzá!!! Szerintem rájött, hogy ez praktikus dolog (nekünk emg szép), mert így nem lóg a szeme a hajába.
Fogyókúra: Én már most belekezdenék, ha lehetne. De majd ha már csökken a Picivel a szopik száma, akkor belekezdek ezerrel. A röpi is segíteni fog.
Ruhatár: Tök király, mert 1 pulcsi jön rám, amit be tudok zippzározni, és 2 terhesgatya. Az utóbbikkal elleszek, de hogy az amúgy bő felsőim a köldökömig érnek...
És nincs olyan kabátom, amit pocakosan be tudnék gombolni.
Most ezért vegyek valami óriás kabátot, vagy ne mozduljak ki még 3 hónapig?
Tej: Zsófi egy hete minden reggel kakót iszik. Teljes tejből, Nesquick-et. Mikor megkérdezem, hogy kér-e kakaót, már követeli magának. Csak reggelihez kap, 2 decit be is nyom. Ja, és a vajas kalácsot imádja!
Ugye neki kijön valami ekcéma, ha nem stimmel a dolog, de a tejtől semmi, a széklete is rendben van, így bátran merem neki adni.
Dicsik: Lányok! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy így dicséritek az én kis Tündérkémet!

Mi sem tudunk betelni vele...
És tényleg nyúlt, mert az előző hónapban 9 dekát, az azt megelőzőben 7 dekát hízott. Persze azért vannak hurkicák, de látszik, hogy nyúlt. És csattal olyan nagyon csajos.
Éjszakák: Együttérzek az éjszakai műszakkal. Bár nálunk egy ébredés max. 1 perc, de mikor abból éppen 5-10 van, akkor az is sok. Mostanában javul a helyzet.
Napirend átállítás: A 7-kor fürdünk, f8-kor vacsizunk és utána anyával együtt elalszunk - egyelőre - a nagyágyban bejön, tegnap f9-kor már aludt.

Délelőtt nem hagyom aludni - egész jól bírja -, és ebéd után alszik egy másfél órát.
Tegnap édes volt, nagyban játszik a teraszon - már 13h körül volt, ekkor szokott aludni. Álmosságnak egy gramm jelét nem látni, kutyázik, babataxizik, lépcsőzik, szaladgál...
Én meg gondoltam, megkérdezem, álmos-e.
"Csillagom! Nem vagy álmos? Ne menjünk csicsikálni?"
No, erre eszébe jutott, hogy hoppá, Ő tulajdonképpen baromi álmos! Eldobott mindent, és rohamléptekkel be a nappaliba, majd a hálóba a pelenkázó elé, és közben sírós-álmos-nyüglődős hangokat adott ki. Én ráadtam a pizsinacit, betettem az ágyába, szép álmokat kívántam, hallottam, hogy 5 percig helyezkedik, majd bevágta a szunyát.