[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kedves Boszi!!!

Ha emlékszel, akkor én anno elmondtam a véleményem erről a pelus kiadásos dologról, s nem is volt harag!!!!!!!!!!!!!!Most nem is értem, hogy miért haragudtál meg ezen!!!!!!!!!!??????????????Nem felnőtt nőre vall az effajta viselkedés!!!
S miért írod, hogy én MINDIG előhozok valamit veled kapcsolatban???????????????????????????????Ez rágalom, hisz ez az egyetlen dolog volt/van, ami az én véleményemmel nem egyezik, de ezt sem a HÁTAD MÖGÖTT tettem s nem állandóan/mindig!!!!!!!!!!!Miért mondasz ilyen butaságot?????????????????Ez a gyerekesség!!!!!!!!!!!!!!!
S túl mentem minden határon????????????Még egyszer kérdezem: miért BŰN az ha valaki elmondja a személyes véleményét szemtől szembe???????????????????????????????????????
Valóban van bennem is hiba, nem tagadom, hisz nincs ember hiba nélkül. De én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy te valahogy kevésbbé fogadod a kritikákat, mint más.De nincs is ezzel semmi baj, csak mint már harmadjára írom, ismerjük be ezeket!!!!!!!!!S ne a sértődés legyen az első, ami mögé bújunk, hanem vizsgáljuk meg önmagunkat!!!!

Kérlek szépen ne légy haragos, mert az csak betegséget szül az ember testében, s tudod nagyon jól, hogy mindannyiunknak szüksége van a szeretteire!!!
Kérlek szépen békélj meg!!!!S gondolj mindig a kisfiadra, ha ez az ügy jut az eszedbe!!!!!!! :)

Nika!
Köszönöm szépen, neked is megy a drukkkkkkkkkkkkkkkk!!! :)0

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!
A rossz időre való tekintettel a napokban megint volt időm olvasgatni fórumokat és a vitáitok kapcsán olvasgattam, nézegettem Boszibaba1980 írásait, képeit.
Hát.................... Mondhatnám én is hogy no comment, de amiket olvastam és láttam, már bocsánat de tényleg elgondolkodtató.
Én kis naív azt hittem, hogy a gyerekekről, a nevelésről, stb.. szólnak itt leginkább a dolgok. Tévedtem.

Egy jótanács Boszibaba1980 (ha elfogadod): Próbáld meg kizárólag a gyermeked fejlődését, szokásait, étkezését, stb.. megosztani a fórumozókkal és meglátod sokkal jobban fognak értékelni. Az időjárást és különböző dolgokat hagyd meg a médiának. Onnan naponta értesülhetnek ezekről a dolgokról, de a gyermekedről csak Te tudsz kommentálni. És a topik is erről szól!
A többi topikon ahol a képeid vannak különböző pózban, tedd ami neked tetszik.
Ha nemfogadod el a tanácsot akkor viszont necsodálkozz rajta ha többen támadnak.
Csak ennyit akartam.
ejnye-ejnye
 
 


Több fórumon is beszélgetek értelmes és aranyos anyukákkal!
S eddig sehol se volt gond,ha nem csak a gyerekekről beszéltünk,hanem másról is,mert mindenki megosztja egymást közt az örömét-bánatát!
Ilyen egy igazi FÓRUM!
Talán van valaki szabály arra,hogy csak a gyerekről lehet írni?
Akkor Judithappy miért írt annyit arról,hogy milyen lakást vesz...stb(ez csak egy példa) Na ezt senki sem veszi észre!
A legkönnyebb csak bennem keresni a hibát!
És Judithappy nem sértődtem volna meg,ha nem így írsz,ahogy!
S köszönöm nem kérek az anyai jótanácsaidból se,azt légyszíves ezek után tartsd meg magadnak! Köszike!
Mond neked milyen lett volna azt olvasni,hogy egyetlen ember,akit a barátodnak hittél,azt írja rólad,hogy anyagias...stb vagy,s még tuti mindenki tud ilyeneket mondani rólam!
Bántottalak valaha?
A pelenkás dolgot is csak kíváncsiságból raktam fel,meg egy barátnőm kérésére! Elnézést,ha téged zavart!
Egy illemtudó,okos ember nem oktatja ki ilyen szinten a másikat!
Tudom te okosabb vagy biztos(magad szerint)
Ezek után várhatjátok,hogy a gyerekemről itt írni fogok!
Azt megtartom az én baráti körömnek!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

 
 

S nem a véleményekkel van baj itt!
Csak az az érdekes,hogy mindenki csak engem bánt,s bennem látja meg a szálkát,e a saját szemében a gerendát nem!
Sajnálom,hogy ez a FÓRUM így tönkrement!
Rendes,aranyos embereket ismertem meg! Mert igenis sok barátom lett,aki elfogad így,s sose oktat ki! Ez a barátság! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Biszobaba1980: Ha valaki a barátod, vagy annak hiszed, akkor annak a kritikáját is elfogadod. Szerintem az, hogy anyagias vagy nem olyan sértő, hogy ezért ennyire kibukj. Az nem főbenjáró bűn ha valaki anyagias. Szerintem Judithappy nem akart téged ezzel megbántani és a mostani írásából is azt veszem ki, hogy Ő nem szeretne sem veled, sem mással rosszban lenni.
ejnye-ejnye
 
 


Ja, elfelejtettem neked küldeni, hogy jobb kedvre derítselek és nelégy szomorú: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ejnye-ejnye
 
 


Boszi!

Látod megint a bántást látod az írásomban!!!!!!!!!!!Igaza van ejnye-ejnyének: ha "barátodnak" tartasz valakit, akkor attól a (negatív) kritikákat is tudni kell elfogadni!!!!!!!!!!
Nem akartam okoskodni -nagyon távol áll tőlem az effajta stílus-, csak a legőszintébb véleményem írtam le!De ezek szerint ebben a topicban ez: TILOS!!!!!!!??????? :)
A lakás témáról pedig annyit: hogy Ettike is, Kia is sőt te is is megosztottátok velünk a lakásra vonatkozó terveiteket, s az hogy most nekünk a férjemmel ( s nem nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) már épp aktuális, arról igazán nem tehetek, s épp ti/te kértétek, hogy írjam le, hogy milyen a lakás!!!Szóval ennyi!!!!!!!!!
Nem stílusom a ping-pong beszélgetés, s nem is akarok ezen tovább rágódni!!!!
Az pedig, hogy te vagy terítéken az nem lehet ennyi ember hibája!!!!!!!!!Ezen gondolkodj el, kérlek!!!
S ejnye-ejnye ugyan "kívülálló" mégis nagyon jól meglátta a lényeget:
NEM SZERETNÉK SE VELED SE MÁSOKKAL SE ROSSZBAN LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mindannyiótoknak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
judithappy
 
 


sziasztok.

boszi:

tudod hogy én mindig melletted áltam és fogok ezutánn is.de most Juditnak van igaza.tényleg megírta annó is amit gondol és egyátalán nem sértően tette sem akkor sem most.
elhiszem hogy eleged van abból hogy mindenki rád száll és téged bafogat,de ezért nem kell azok írásait is támadásnak venni akik normálisan megírják a véleményüket.

ejnye bejnye:

igaz hogy ez egy babás topic de nem lehet mindig a babábrók írni.
néha én is leírom ami éppen történt velem.pl.mikor lakást vettünk,anyósom hülyeségeit,még azt is leírtam mikor párommal összekaptunk.nem azért hogy dicsekedjek vagy hogy rólam szóljon a topic,hanem mert jól esett kiírni magamból.
mikor boszi leírja hogy milyen nehezen jut hozzá a pénzéhez az biztos azért van mert már elege van és szeretné kiírni magából.
ha az én párom lenne benn a TV-ben,vagy a családom egy újságban és is szólnék akinek csak tudok hogy ha tudja nézze/vegye meg.
ezt hívják büszkeségnek.épp olyan mint ha mondjuk elindul a gyermekem azt is világgá kürtölöm.

remélem nem bántottam meg senkit.BOSZI téged főleg nem ált szándékomban.

Judit:

mennek a dddddrrrruuukkkoookkk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

annyira furcsa ez a terhességem az előzőhöz képest.
nagyon nagyon össze fogok veszni ŐŐŐŐŐ pocaklakóságával.
egy csomó mindent amit imádok nem tudok megenni.(nem vagyok rosszul csak nem megy le)
bezzeg amit őőőő megkíván azzal degeszre kell ennem magam(igaza van had hízzon csak a fenekem :wink: :wink: :wink: )
persze tudom hogy ez normális csak olyan furi.PAtrikkal mindent meg tudtam enni.most meg.....
na de majd ha kijön jól összecsókolgatom azt jujj lessz neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja mondtam már hogy tegnap reggel KÁVÉ UTÁNN 80/50-es vérmonyit produkáltam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
eddig 90/60 volt de ez már azért durva nem?
meddig élhetek kórházi kezelés nélkül ha így csökken?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja és halkan mondom mert most sokan hülyének fognak nézni:

érzem tesókát mozogni.mikor elfekszem és a hasam aljára teszem a kezem és nyugodtam fekszem és nagyon figyelek akkor érzem a kis "bubikat" amiket Patrikkal a 14. héten kezdtem érezni.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike nem bántottál meg! :wink:
Betellt nagyon a pohár,hogy mindenki(tisztelet a kivételnek) engem baszogat!:evil: S persze az én hibám ez is Judit miatt!:twisted:
Vérnyomásod nem semmi! :shock: Nekem is mindig alacsony! Emlékszem szülés után egyik nap majdnem összeestem,mikor lementem az anyatejgyűjtőbe! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ettike: Hát persze, természetes, hogy az ember néha-néha eldicsekszik a dolgaival és leírja örömét-bánatát egyaránt.
Ez egy természetes emberi tulajdonság.
De ugye azzal, hogy Judithappynek adsz igazat, egy kicsit TE is belátod, hogy Boszibaba sokszor tulzásokba esik. Amikor a nap 24 óráját percnyi pontosággal taglalja. Hát tudod. Na most mondom, hogy no comment.
De ez a TI topicotok, ha kiváncsiak vagytok arra, hogy pld. hány óra, hány perc és hány másodperckor érkezett meg Boszibaba férje a munkából, stb......, akkor semmi baj. De akinek ez nem tetszik az mondhassa el a véleményét és Boszibaba pedig mindenféle harag nélkül vállalja a kritikákat és amikor őróla megy a vita ne folytasson struccpolitikát napokig.
Semmi közöm az egész dologhoz, de mivel ide tévedtem és bekapcsolódtam gondoltam elmondom a véleményem. :lol: :lol:
Remélem ezért nincs harag, mert a gyerekes dobálózást én sem szeretem.
ejnye-ejnye
 
 


Boszibaba1890: Nem b....... téged senki, csak nagyon a szívedre veszel olyan dolgokat amiken inkább nevetned kellene. Végy egy nagy levegőt, felejts el mindent, légy aranyos, megértő és nelégy haragtartó. Meglátod szebb lesz a világ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ejnye-ejnye
 
 


ejnye bejnye:

nem,nem láttam be hogy boszi túlzásokba esik néha.
volt hogy nem olvastam el töviröl hegyire amit írt de attól még semmi bajom vele.
most csak azért mondtam hogy most Juditnak van igaza mert így gondolom.ettől még nem értek eggyet az előző beszologatókkal.(orvir,citromka)


boszi:

tényleg ne fogd fel ennyire drasztikusan.csak magadat cukkolod vele.olvasd el és képzeld azt hogy a szemeid most a füleid.eggyiken be a másikon pedig ki. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike: Orvillal és Citromkával én sem értek egyet. Sőt, az ő modoruk, megnyílvánulásuk nekem nagyon sok és távol áll tőlem.
További szép napot nektek!
ejnye-ejnye
 
 


Sziasztok!

Én is erre jártam éppen, és hát volt mit olvasnom. :?
Most ismét eszembe jutott, miért is jöttem el innen, persze a véleményünk nagymértékű különbözősége miatt. Ez most sem változott, úgyhogy továbbra sem leszek itt gyakori vendég.
De véleményem nekem is van, és mivel épp ráérek, mert alszik a kisfiam, hát én is írok pár sort, legfeljebb görget aki akar, mint régen.

Judithappy!!!
Az eddigi írásaiddal teljesen egyetértek, sőt szerintem ezeken semmi félreérthető nem volt, gyönyörűen és okosan fogalmaztad meg a dolgokat, kerülve minden konfliktushelyzetet. Az, hogy ezt a címzett félreértette, az nem a Te hibád.
Szerintem is Boszinak egy kicsit másképp kellene értelmezni a dolgokat és téynleg felhagyni a struccpolitikával. Bár mielőtt ebből is sértődés lenne, inkább nem is Neked írom ezeket a sorokat, hanem Boszinak.

Szóval Boszibaba!
Nem biztos, hogy az a jó megoldás, hogy ha valami konfliktus van, akkor eltűnsz napokra és megvárod, amíg mások válaszolgatnak helyetted és megvédenek. Judithappy nem akart semmi rosszat (nem védem meg, mert ő tökéletesen meg tudja védeni magát, ha kell), sőt szerintem nagyon intelligensen írta azt, amit írt. Tényleg néha sok, amit írsz, és tényleg felmerül a kérdés, hogy hogy van ennyi időd a gép előtt ülnöd, mert mint az előbb írtad, egyszerre több helyen is fórumozol és ilyenkor ugye nem tudsz Gabikával lenni. (én pl szinte be sem tudom kapcsolni a gépet amikor Balázs fenn van, mert vagy ő is ide szeretne ülni vagy "nyikorog", hogy vele (is) foglalkozzak)
DE azért ha visszaolvasod az utolsó hozzászólásaidat, Judithappy-nek is lenne bőven oka megsértődni. Én legalábbis biztos megütköznék néhány mondatodon, amiket Neki címeztél. (akár azzal kapcsolatban, hogy ő okos, vagy az hogy ismét miatta van minden)

Most gondolom én is "kapni" fogok-tőled vagy másoktól, de mint tudjuk mi sosem voltunk olyan nagyon jóban, éppen az ellenkező vélemények (és azok megírása) miatt.

Mennem kell, mert felébredt Balázs. További szép napot mindenkinek!

Pocakosoknak jó gömbölyödést, akik pedig csíkokra várnak, azoknak nagy kalappal hozzá, minél előbb!!!

sch.judit
 
 


ejnye-ejnye: ha már bekapcsolódtál közénk nem mesélsz kicsit magadról?

Ettike : ilyen kis buborékokat én is érzetem gegével csak akkor még nem tudtam hogy az a baba is lehet:)
jó korán jött :):):)

a többihez nem fűzök semmit. szeressük egymást és akit ami nem érdekel görgessen :):):) boszi: én tudom milyen haragban lenni egy közelállóval ne tedd a megbocsájtás a legnagyobb erény amit ember csak gyakorolhat nem vagyunk hibátlanok senki sem tényleg ne vedd a szívedre lapozz orvir és citromkán kivűl szeret téged minenki úgy ahogy vagy :P :P

nika70
Salgótarján
 
 


sch judit: mi van veletek? jól vagytok?

nika70
Salgótarján
 
 


sch.judit:

üdv. újra.(mégha csak pár mondat erejéig is)

nika:

igen Patriknál én sem tudtam akkor még hogy mi az.azt hittem a beleim.(meg mindenki lehülyézett hogy első gyereknél nem érezhetem még....)aztán egy ismerősöm mondta akkor 1 éves kislánnyal hogy bizony azok a bubik a baba rúgásai,forgásai.
mostmár tudom és már "régóta" figyelem :lol: :lol: :lol: :lol:

sch.judit:

Patrik pl. most is fenn van és szépen játszik.most épp autózik,az előbb rajzolt itt mellettem a kisasztalánál.mellette lehet gépezni.(ne arra gondolj hogy egész nap egyedül elvan én meg itt ülök,csak van hogy nem igényli a társaságom,ilyenkor be tudok ülni picit)lehet Gabika is elvan így.ezt nem tudhatod sem te sem más.
és tapasztalatból tudom hogy egy anyut igénylő gyerek mellett nem lehet gépezni.kezet rángat,billentyűt üt,egeret tologat.....stb.

ja és ha valakinek van egy kis tapasztalata gépezés ügyben akkor egy hozzászólást olvasással eggyüt el lehet intézni 3-6 perc alatt.
szerintem ennyit naponta 2-3 szor megengedhet magának minden anyuka.

Kép
Kép
ettike
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!


Sch. Judit és Ettike!!!!
Köszi!!!!!!!! Persze nem a védő szavakat, hisz nem kell engem senkinek sem védeni, valóban meg tudom magam is!Csak jó látni/olvasni, hogy vannak olyanok is, akik belátják, hogy a kritikus szavak sokszor nem bántó szavak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inkább építő jellegűek!!!
Tudjátok: nagyon sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy a jószívűségem, s elnézőségem miatt kihasználtak, becsaptak. Nem olyan rég megfogadtam, hogy ennek VÉGE, s mindenkinek elmondom a véleményem, ha megsértődik ha nem!!!!!!!!Persze első körben mindig rossz mindkettőnknek, de aztán akiben van egy kis bölcsesség az belátja, hogy a kritikában segítő, jószándék rejtőzik!
Borzasztóan nem szeretem a konfliktust, mondhatnám:nagyon konfliktuskerülő ember vagyok!!!!!!!!!!!!!De csak azért, mert tudom/látom, hogy a harag mindig visszaüt!!!!! S én boldog akarok lenni a szeretteimmel, nem pedig rajtuk kitölteni a bosszúmat/haragomat!
Ennyi, téma lezárva!!!! :)

Ettike!

Barátnőm is a 2. babáját már a 13. héten érezte mozogni!!!!!!!!!!!!:) Úgyhogy nem hülyeség amit írtál! :) Biztosan nagyon jó érzés!!!!!!!!!!Én anno borzasztóan élveztem!!!!
Épp egy délután tartott órám alatt mozdult meg Bence, egész késő estig tanítottam aznap, s megállás nélkül lubickolt, nagyon furi, de leírhatatlanul csodálatos érzés volt!! :) Már alig várom, hogy újra átélhessem!!! :) :) :)

Sch. Judit!
Én is örülök, hogy benéztél!!!Ha még visszajönnél, akkor nagyon szívesen vennénk tőled egy fotót Balázsról!!!!S mesélhetnél is róla, hogy milyen baba!! :)

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
judithappy
 
 


judit mi a helyzet teszteltél?

izgulok ám értetek :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Igen, mi nagyon jól vagyunk, köszönjük.
Balázs őrült tempóban nő, (mint mindenkinek a gyereke). Olyan gyorsan telik az idő, jó lenne lelassítani valahogy.
Magasságban jók vagyunk, csak a kilóink nem nőnek. Még mindig 10,5 kilo, szinte nem hízott semmit 3 hónap alatt. (nem az én alkatomat örökölte :lol: ) Persze ha én is ennyit mozognék minden nap, nem lenne rajtam felesleg. Pedig eszik is rendesen, csak Apja fajta. Szerencsére továbbra is mindent megeszik, amit főzök neki. A leves a kedvence, de szinte minden jöhet. Persze minden nap főznöm kell, úgyhogy alig várom azokat a napokat, amikor valamelyik nagyszülő meghív minket ebédre. :P

Balázs későn kezdett el menni, csak 14,5 hónapos volt, amikor rendesen megindult, nem csak 1-2 lépést. A beszédközpontja viszont előrébb járt, mert már 10-11 hónaposan elkezdett szavakat mondani (cica, Apa), de azóta iszonyat mennyit beszél. (mondjuk ezt tőlem örökölte, mert én is jóval előbb beszéltem, mint jártam). Gyakorlatilag mindent mond, nagyon sok szót ismer, néha én is meglepődök. Utánozni mindent tud, amit hall, szóval nagyon kell figyelni mit is beszélünk előtte, mert múltkor pl. Tamás szidott vmi, hogy "nem indul be az a fos", erre Balu egy 5-ször elmondta, hogy fos,fos,... Nagyon örültem................ :roll:
Most már mondatokat is próbál összetenni, de a szórend még nem tökéletes: álmos Balázs, köhög Apa. Tegnap az ablakból látott egy bicajt a ház előtt, amin volt egy gyerekülés, és ezt mondta: néni-bicik-baba. (vagyis egy néni bickilije, amin egy kisgyereket szokott vinni)
Elég tisztán beszél, de a rudi természetesen judi. :wink: Vannak speciális szavai is, amiket ő talált ki, pl. a porszívó az píszó, a telefon meg tátó, pedig tudná rendesen is mondani.
Mondjuk nagyon sokat beszélek hozzá, egész nap be nem áll a szám, bármit csinálok ha ő is ott van, azt mondom, magyarázom neki. De biztos genetika, hogy ilyen gyorsan beszél.

Egyébként nagy zsivány, a szeme sem áll jól. És hisztis is, de nem lepődök meg rajta, elvégre kislánynak vártam. :lol:

Itt van róla pár kép is:
Kép

Kép

Kép ez egy doboz popsikrém (volt), amit a hajára és a maradékot pedig az ágyra kente :twisted:

sch.judit
 
 


schjudit: nagyon édes Balázska tényleg a szeme sem áll jól :D:D:D:D:D de hát ez van minden fiú anniyra vagány :) a krémet nem lehetett egyszerű kitakarítani :D

mi még nem beszélünk bár mi mozgásban vagyunk kicsit előrébb gergő már tíz és féál hónaposan elindult most meg már zszaladgál meg ugrál is szabályosan két lábbal elugrik a földről :)nekünk az első érthető szvunk a fúj azt mondja puj de nagyon édes remélem karácsonyra már fog beszélni sokat :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok végre...

Ettike
Gratula :D
A 2. babát (állítólag) hamarabb érzi a mami. :lol:

Drukk Mindenek a + tesztekhez!

Balázs szép kisfiú!!

Én most járássegítőt akarok (vagyis már Apát is megfertőztem :P ) venni Levinek. :)

Pár napja bújt ki a 3. fogunk, de már jön a 4. is :lol:

Kb 2 hete tudunk tapsolni és integetni... :lol:
Szinte mindenkinek - még a kutyáknak is - integet :)

...és bölcsis lesz Manó :lol:
A 2. helyre, ahol voltunk - fel is vették.
Az első a leendő munkahelyünkkel szinte szemben lett volna ,
ahová felvették az pedig pár szám méterre van :lol:

Rengeteg telek van - ami eladó - arra, ahová költözni akarunk...
Jó lenne kifogni egy olcsóbbat :oops:

...és sajnos tényleg fogytunk egy kicsit a betegség miatt.

Ezt ma kaptuk - voltunk a sógornőméknél - a kerilányunkké volt, csak ő
már kinőtte:
Kép
Nagyon tetszik neki :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Kép
Ma reggel közösen gyönyörködhettünk benne apával. Persze én már tudtam (sejtettem), de neki kellett a pozitív szemmel látható meggyőzés!!! :) Úgy látszik: nekünk a szeptemberi hónap a fogantatós hónap (Bence is ekkor sikerült végre 6 hónapnyi próbálkozás után). Igaz, most csak 3 hónapot kellett várnunk!!!!!! :) Lehet, hogy a harmadik bébi már azonnal sikerül(ne). De nem tervezünk több kistesót!!! :)


Ettike!!!
Csatlakozom hozzád!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :):) :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D S épp 2 hónap van köztünk, ugyanis én június 4-re várom a tesókát. Bencusnak nagyon szép 2. szülinapi ajándék lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Most is, mint Bencénél megvárjuk a 3 hónapot, hogy elújságoljuk a szülőknek, de keresztanyukámnak, s legjobb barátnőmnek már elpletyóztam (hiába nem bírtam magammal). :) S persze nektek is!

Nika!!!
Te jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Kia!!
Nagyon édes Levi manó!Cuki a tigrise, Bencusnak is ilyen van csak paciban!! :)
Járássegítő ügyben tudnék neked segíteni: ha elfogadod a tanácsomat, akkor ne vegyetek nagyon extrát!!!Ugyanis akkor el fogja venni a figyelmét az ezer kütyü rajta, s nem a járássegítő funkciója fog dominálni!
Én egy bébitaxit vettem anno Bencusnak, aminek a hátulján van tolókar is, s nagyon szerette/szereti!!!Ezt még sokáig tudja használni, pakol a járgányba (mert felhajtható az ülése), ráül, tolja stb.De egy csak járássegítőfunkciós járássegítő (ezt jól megaszondtam!! :) )nincs kihasználva!!!Szterintem, ez a saját tapasztalotomon nyugvó jószándékú vélemény!!!!
Egyébként a Régio-ból vettem ezt a kocsikát, s nem volt egy ökör ára: 2500 Ft. Mindjárt rakok fel róla fotót is!!!Nekünk nagyon bejött.


Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!! Kép

s néhány mostani kép rólunk:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sch. Judit!!!

Nagyon ügyes Balu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):) :) :):)
Szinte ugyanazokat a dolgokat írtad, mint ami Bencusra is vonatkozik (beszéd, szavak utánzása, hízás/nem hízás, betyárság, mindenevőség, stb.)
Bence is nagyon sok szót ismer, s használ is, bár az l és a r hangok nálunk is j-vé alakulnak. Pl. jépa=répa, Iji mama=Ili mama, biji=bili.
Ő is minden szót utnánunk mond, s ha nem is megy tökéltesen, de az eleje biztos, hogy ugyanaz!!!!Néhány szónak (amit nap mint nap használ) viszont csak az elejét mondja, pl. ba=banán, bi=bicikli, ka=kanál, bá=bácsi stb. viszont a nénit néni-nek mondja, érdekes!!! :). De nekünk is formálódnak a mondataink is: pl. apa el bá= apa elment bácsival, mama cici Sa=mama cicáját Samunak hívják. :)
Édesek nagyon, s annyira boldog korszak ez számukra is és nekünk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden jót nektek, s köszi, hogy megosztottad velünk Balázs dolgait!!!Ja és még egy dolog: nagyon jóképű kis betyárod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
judithappy
 
 


JUDIT

GRATULÁLOK :P :P :P :P
(irigykedek :oops: , pedig nekem még van kb 2 évem :D )

Nika
Nagyon DRUKKOLOK, hogy pár nap múlva TE is ilyen hírrel gyere!!!

Köszi a tanácsot...
Most még csak nézelődünk..
Én sem akarok nagyon extra j.segítőt :wink:

..látom a lovacskát :P
Bence nagyon édes!

Nekünk is van már egy jó hír.
Apát felhívta egy kolléga, aki ott dolgozik, ahová mi akarunk menni.
Neki az van leírva, hogy ha Apa átkerül oda, akkor ő jön ide Bp-re :lol:
Ez már csak jót jelent, mert úgy néz ki elengedik.... és nem kell még itt szenvednie sok-sok hónapot.
(mert van, aki 3x is beadja az áthelyezési kérelmét, míg végre elengedik,
egy alkalom - akár 6 hónap visszatartást is jelent)
... már lehet, hogy idén költözünk :shock: :)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


judithappy:

GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor olyan 4-5 hetes lehetsz ugye?

nagyon édesek a fiúk.

kia:

Patriknak a komp volt a "járássegítő"
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike
 
 


sch.judit:

a popsikenőcsös kép ismerős :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patrik is elkent már párszor fél dobozokat.
mostanában inkább testápolót adok neki.
nagyon édes Balázs.ő is olyan nagyfiús már :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


judit wowowowowowow NAGY NAGY GRATULA nyithatod a júniusi topikot remélem csatlakozhatok majd hozzád én akkor júni közepén szülnék
Istenem hogy nőnek ezekl a lurkók :):):):)Bence is igazi nagylegény :)

nekünk nem volt járássegítőnk mégis megtanult járni :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Látom zajlik itt is az élet!
Gratula Judithappy a picurhoz, boldog pocakos időszakot neked!
Nekem meg az a hírem, hogy mától dolgozó nő lettem megint. Nagyon felgyorsultak az események a héten, ugyanis hétfőn voltam állásinterjún suliban, majd délután már felhívtak és közölték, h fel vagyok véve és szerdán kezdhetek is. Úgyhogy ma volt az első napom, elég káoszos volt. 26 gyerekkel vagyok napköziben, plusz heti 2x fejlesztést is tartok, mindennap 1/2 5-kor végzek, de 10,11,12-re járok csak!Szóval ez a helyzet nálunk!
Ettike: hogy érzed magad? Növöget már pocak?

Kép
gyanixi
 
 


kia: akkor végülis mi van a férjed áthelyezésével?és hová is?Pestre?
Levi fogzása hogy áll?

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi!!!
Óriási GRATULA a munkához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)Én is nagyon szerettem tanítani!!!!!!!
Köszike a jókívánságot a pocakhoz!!!!!!!!!!!!
Jövő héten megyünk UH-ra, már nagyon várom!!!!Zsebike 2-vel sincs semmilyen rossz tünetem, épp úgy mint Bencussal!!!!!!Bár mintha szúrkálna a pocakom, biztosan szednem kell majd Magne B6-ot!

Ettike! Te szedsz???Elevitet?Folsavat valamit?????


Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

Gyanixi
26 gyerek? Az rengeteg :shock: :lol:

Mi Nyíregyházára akarunk menni.. nekünk az a haza, mindketten Szabolcsiak vagyunk.

A fogzás?
Most jött ki a 4. hegye :P

Beneveztem 2 versenyre Manót:
http://www.gportal.hu/picview.php?prt=5 ... &index=270
és
http://www.szemem-fenye.gportal.hu/picv ... 0&index=56
Köszi, ha szavaztok!

Judit
Ha lesz kép az UH-ról , kérjük!!
...bár még csak egy picike pötty látszik :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


judith nem csinálsz vonalzót a tesónak vagy majd csak doki után?

gyanixi gratula az álláshoz :)

nika70
Salgótarján
 
 


judit:

folsavat szedtem a 12.hétig.magne b 6-ot az elején mert fájdogált a pocim.elvileg most is szednem kéne de nem akarom csak úgy.
vasat szedek még.elevitet nem.
nekem sem volt semmi tünetem.(még szerencse,nem tudom hogy bírtam volna Patrik mellett mondjuk a hányingert)ja de volt egy tünetem.nem tudtam fekve TV-t nézni mert pikk pakk elaludtam.volt hogy ülve is.de ennyi.

a hasszurkálás normális dolog.nyulnak a szalagok és azt érzed.erre nem kell semmit szedni.

Kép
Kép
ettike
 
 


hát én fekve tv-t nézva bármikor el tudnék aludni baba nélkül is :):):):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!

Igen, a vonalzóval még várok a jövő hétig!!!!
Semmi-semmi tünetem nincs-már kicsit aggódok is-, de Bencussal sem volt.Csupán a cicifeszülés van néha hol erősebben, hol gyengébben.Sokat beszélgetek a mazsolával, s Bencus is rendszeresen megpuszilgatja a pocit!!!!!! :) :) :)
Én is kicsit fáradékonyabb vagyok!!!! :)

Köszi Ettike a választ!!!! :)

Szép estét!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

Egyre több kismami van :lol:
Hogy vagytok?

Nika DRUKK - 3 nap és :wink:

Manó pár napja csak magyaráz...
Ilyeneket:
bé, gyé, mé, me, gye, tyé, ... össze vissza... :lol:
Néha olyan, mintha normális szavakat mondana.
Egész nap hajtja a magáét :P
Szombat reggel az első szava az volt, hogy pepszi :D

Végre hízott a betegség után...
Tegnap 9540 g. volt.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


kia:

örülöl hogy Levi súlya újra gyrapszik.
Patrik is ilyenek halandzsázik egész nap.
néha vicces szavak jönnek ki belőle :lol: :lol: :lol: :lol:
én nagyon jól vagyok.eygre jobban érzem mocorogni tesókát,már párom is várja hogy ő is érezze.de az még odébb lessz szerintem.

boszi merre vagy?
tessék írni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Ma volt a védőnő - hallotta, hogy mennyit (szinte egyfolytában) és miket beszél -
azt mondta sokkal fejlettebb, mint a korabeliek :lol: akiket ismer...

Tegnap kapott bébitaxit, amit tud tolni...
Nagyon szépen lépeget mögötte :wink:

Ettike
Hogy megy az idő....
Lassan 15 hetesek lesztek... :lol:

Judit
Készül a vonalzó?

Néhány kép: (ha nem gond)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Pakol és jár:
Kép
Kép
...na és csokit enne :)
Kép

Bocsi a képekért... :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


kia:

még mindig gyönyörű kék szeme van Levinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patrik is pakol a verdájába(sokszor a kulcsomat és persze ott nézem meg utóljára :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!!!


Kia!
Levi tényleg nagyon ügyes, s GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, jó kis pasi lesz belőle!!!! :)

Voltunk ma UH-on, hálistennek minden rendben van, már dobog a kis szive a drágámnak, s 2 mm-esek vagyunk!!!!!!! :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
2 hét múlva ( a 8. héten ) vissza kell mennünk egy UH-ra hogy lássuk, minden OK!!!Akkora már kb 2 cm-es lesz! :) HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét mindannyiótoknak!!!

Nika!!!Gondolok ráddddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
judithappy
 
 


Kia!!!
Nagyon tuti a taxi, szerintem tökéleteset választottatok! :)

Kép
Kép
judithappy
 
 


judit köszike péntekre kiderűl:)
van már júniusi topik :)

nika70
Salgótarján
 
 


hát csajok sajna nem jött most össze majd legközelebb :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika:

sajnálom,pedig annyira drukkoltam.
remélem a kövi hónap a tietek lessz.
drukkok mennek tovább :!: :!: :!:

Kép
Kép
ettike
 
 


oksika köszike :):):) igyekszünk :9

nika70
Salgótarján
 
 


Szia Nika!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( Sajnálom, de komolyan, azt hittem, hogy meg lesz a hármasunk! :)
Fel a fejjel, ne is gondolj rá, s akkor biztosan összejön!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
judithappy
 
 


judit köszike lehet ez a gond hogy nagyon benne vagyok hogy legyen tesó de majd jön ha jönni akar :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika
Itt is DRUKK!!!!!!!

Ettike
Levi még csak kifelé pakol :lol: ...lehet enek örülnöm kell, mert , ha később elrejt
ezt-azt :shock: :P

Judit
Jó az új vonalzó!

2 napja csirkepörit csináltam...
Vacsiztunk, Levi kint volt a konyhában velünk és kért...
Olyan szépen ette a húst... :P :shock: nem fulladozott :lol:
Csaodálkoztunk Apával.
Már nagyobb darabolat is le tud nyelni - ennek nagyon örülök :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: